Het kostte wat moeite, maar eindelijk heb ze. En het is precies zoals ik me voorstelde. Heerlijk. Alleen kietelt het zo. Voor hen is het ook wennen, de schoonmaakvisjes in mijn bad.

"Waar is de oceaan gebleven? Wat is dit voor vreemde vis? Waarom zwemt hij niet? Waar zijn z'n vinnen? Waar vinden we de lekkere stukjes? Voedselresten? Parasieten? Oude schubben?"

Rustig jongens, kijk maar goed. Er is genoeg Jogchem voor iedereen.

Terug van vakantie, en ja hoor ze heeft 10 schattige blauwvintonijnen geadopteerdGezien het waterige karakter van deze zomer, ga ik in plaats van groenten maar eens visjes kweken in de tuinVis Waarom snappen ze't dan steeds als k met het potje eten afkom en ze dan beginnen te dringen naar boven?:pkietel visjes ik heb maar een schoonmaak visje in mijn bad, ja, ik hoef geen hele haram zoals jou jogchem, een visje ben ik al gelukkig mee, dat visje en ik moeten prive alleen kunnen zijn. geen andere visjes die en beetje mee zitten te kijken, he nee bah.heeeerlijk :) ik wil ook wel schoonmaakvisjes in mn bad.Jogchem in bad met visjes Geen wonder dat Jogchem koud blijft voor de avances van Sexyanny.... Jogchem zoekt het bij de visjes...