Laat rustig wachten tot de herinnering boven komt. Ik heb namelijk geen flauw idee wat er is gebeurd. Echt niet. Toch was het niet niks.

Nee, er is iets gebeurd en het was heel wat! Iets waarover je zou opscheppen of waarvoor je je zou schamen, als je nog wist wat het was. Zoiets moet je niet forceren. Laat ik een kopje koffie nemen. Ja. Een lekker kopje koffie met een speculaasje, in mijn luie stoel voor de televisie.

En ik zal me niet druk maken over die wandeling op dat landweggetje, de plotselinge steek in mijn dijbeen, het ontwaken bij zonsondergang, de bonkende koppijn, het kleine, diepe wondje in mijn been en het zacht bliepende apparaatje in mijn nekvel.

Tijd voor het vieruurtje niet dringen !
er is genoeg voor iedereen !AllahmiljaardeJehovaverdommeBoedhadedju  Vervloekte spamspinnekoppen !
Zelfs het vieruurtje wordt al een heel karwei !Goeienochtend geniet van een heerlijk gepersonaliseerd kopje koffie...Schaterlach  fata morgana 
Sneeuwstorm in de polder

Opeens verschijnt er een koffie-en-tabak-kraam
leve de Zweden ! Van koffie wordt in Zweden gezegd dat het ''de lijm is die de Zweedse maatschappij bij elkaar houdt''. Volgens de International Coffee Organisation behoort Zweden immers tot de top van de landen waar deze drank het meest genuttigd wordt. Koffie staat dan ook voor ''quality time''.

Zo blijken de zogenaamde ''Fika dates'', waar koffie en zoetigheden centraal staan, de ideale manier te zijn om vrienden te maken of een partner voor het leven te vinden. Dus, zeggen dat je niet van koffie houdt, is even erg dan zeggen dat kleine poesjes niet lief zijn. ''Bent u wel een mens?''