Die ken ! Die man op tv. Die sporter, die nu met zweet op z'n voorhoofd vertelt over de wedstrijd. Het ging gigantisch. Ja, dat is hem hoor! Dat zei ie vroeger ook zo. Alles was gigàntisch! God, hoe heette ie nou? Hij was ook zo fanatiek bij de gym. Hij is wel breder geworden. Toen was het al een flinke kerel, want hij was een paar keer blijven zitten. Hoe heette ie nou? George, Gerald, Jaques? Ik ging niet echt met hem om, maar hij kende me wel. "Joggempie" zei ie dan, "Doorrennen Joggempie!" En wat zei ik toen? "Ja, Jules." Of Jack. Of Justin. "Dóórennen Joggempie, we hebben niet de hele dag de tijd!" Ik ga al Jeffrey. Jake. "Straks verliezen we. Dit wordt een àfgang!" Ik kan niet sneller Joseph, Joshua. "Allejézus, wat triest zeg. Ja, hou maar op, we hebben al verloren." Voor mij is dit anders een persoonlijk record, Joff, Jush. Joof? Wacht even Jisho. Jucky! He, Jucky!

Ik kom er wel op. En ik heb nog veel meer met hem meegemaakt. Wat is het nummer van de NOS? Kan ik ook meteen dat litteken laten zien.

help yah i can't read any thing on this page and i'm learning french is this German? you probably don't know what i'm saying anyway!irri behoorlijk irritant, om niet op een naam te kunnen komen.hm hier hangt een jeugdtrauma-luchtje aan (als ik zo vrij mag zijn)Droom Das dan gek he.. Dat ik stiekem heel soms denk en weg droom dat mensen op mijn school zoiets ooit over mij denken. Niet als sporter, maar schrijver, verslageefster.. of als ik zing. *bloos* maar daar ben ik dan ook jong voor.
Iig ben ik heel vrolijk dat er weer een nieuw stukje is, dat litteken klinkt trouwens naar, dat zou ik nou liever niet veroorzaken en dan liever dat mensen posi aan mij terug denken.. ach, de goede vrienden die blijven sowieso, toch? 
Toch? Toch.. Toch?!