Heb je je ooit afgevraagd wanneer tikkertje is afgelopen? Niet als de bel gaat. Althans niet voor degene die als laatste was aangetikt. dus. Jullie zijn de school in gegaan, afgestudeerd en verhuisd. En ik ben hem nog steeds.

Ofwel hebt u zich wree goei verstopt ofwel zijn da ''vrienden'' wree content dat ze van u verlost zijn...tikkertje is nog niet zo erg ik heb vroeger verstoppertje gespeelt met mijn vrienden, iedereen werd gevonden behalve ik! steeds hoopte ik maar weer dat mijn vrienden me zouden vinden maar nee, ze groeiden op studeerde af en kregen relaties, en ik zat daar nog steeds verstopt op die plaats, ik heb uiteindelijk maar een huis rondom mijn verstop plaats laten bouwen waar ik nu in woon....nog steeds hoop ik dat mijn vrienden me zullen vinden, maar zoeken ze eigenlijk nog wel naar me?bha... 't is net of heeft ze het over mij... Gemenerik...Tikkertje Het spel Tikkertje zelf is nog niet eens zo erg.
Het was voor mij het feit dat als ik hem was en de bel ging de andere kinderen op hielden met het spelen en als ik dan iemand tikte bleek dat niet geldig en was ik hem nog.
zo had ik steeds de hoop dat ik hem niet meer was en de teleurstelling die daarop volgde is me de rest van m'n leven bij gebleven net als het feit dat ik hem nog ben.titel springen tekstspringen met dubbele touwen dat vond ik vroeger altijd vreselijk. Ik struikelde altijd over mijn eigen benen.filosofie dit is dus echt wel gaaf als je nu eens gaat nadenken door al deze dingen
jezus hoe bedenk je dit het klopt gewoon er kan een hele filosofie omheen