Rotterdam, 13 mei 2004

 

betreft: uit de winkel gestuurd

 

Geachte Heer K. van Dijk,

Als trouwe klant van de Media Markt voel mij diep teleurgesteld in het optreden van uw personeel op donderdag 12 mei jongstleden. Ik weet niet hoe de zaak aan u is voorgespiegeld, maar ik kan u verzekeren dat er werkelijk geen enkele reden was om mij de winkel uit te zetten. Iedereen kan toch een witte bloes dragen? En het is toch niet verboden om een naamkaartje op te spelden? En in wat voor maatschappij leven we als we onze mede-consumenten de weg niet mogen wijzen in uw overigens uitmuntende assortiment? Dat er soms een kritische noot wordt geplaatst bij het nut van deze apparaten voor het bereiken van levensgeluk, is toch geoorloofd? En een voorstel om in het park te gaan frisbeeën en djembeeën kan toch geen misleiding worden genoemd?

U zult inmiddels wel inzien hoe onredelijk en klantonvriendelijk het optreden van betreffende personeelsleden was. Ik vertrouw erop dat u als daadkrachtig manager de nodige veranderingen doorvoert om zulk wangedrag in de toekomst te voorkomen.

Tevens zou ik graag van u vernemen of er nog vacatures open staan.

 

Vriendelijke Groeten,

Jogchem Niemandsverdriet

ja maar die spambot schiet met automatische wapens, daar doen wij met onze katapulten weinig effeciƫnts tegen. laten wij, met handwapens toegeruste bugjes, toch maar af en toe een spammetje wegwerken zodat het hier enigszins leefbaar blijft.Marlies en Sluipschutter   samen in de strijd...
gaan die *********** apothekerreclamespinnekoppen wat beleven...Ik ben toch niet GEHEK ?!?! Jaja de klanten van Mania Markt... daar kunnen andere bedrijven alleen maar jaloers op zijn... 
Maar nou ben ik toch nieuwsgierig... in welk bijna parallel universum viel 12 mei 2004 op een donderdag?Behulpzaamheid De mensen verdienen niet beter.Altijd weer, krijg je dat met je goeie gedrag. Je mag tegenwoordig niet meer behulpzaam zijn. Het liefste hebben ze het zo; dat iedereen tegenwerkt...Hi hi Dit doet me enigzins aan Luuk Koelman denken ... Leuk !:-)