Sinds een jaar of 4 volg ik  Max Egorov, een zeer getalenteerde maker met een passie voor bushcraft en heb een meer dan enorme bewondering voor zijn inventieve en consciƫntieus uitgevoerde projecten. Een ervan is bijen houden op een unieke, dier en natuurvriendelijke manier. Dat hij daarnaast zijn kennis en ervaring vrijuit en gratis deelt is echt groots! Diep respect voor alle mensen die mooie dingen maken!  Haagwinde Inderdaad niet uit te roeien, heb er nogal wat van in de tuin. Daar echt niet blij mee, zit inderdaad een prachtige bloem in maar daar houd het ook mee optiteli9oip jhuohrt
ik vind het wel een leuk idee www.nobodyhere.com/zelfvoorzienend.hier

"Haagwinde, ofwel lievevrouweglazeke, is de perfecte plant voor mijn nieuwe trent: planten die in je haar doorgroeien. Dit hardnekkige onkruid overleeft alles en maakt bovendien prachtige witte bloemen, pispotjes genaamd. Mijn eerste doelgroep, de trendsetters, zijn mensen met dreads. Dreadlocks vormen een uitstekende voedingsbodem en bieden voldoende grip voor de wortels.

In de tweede fase bied ik naast bloemetjes ook cherry tomaatjes en aubergines. U raadt al waar het naartoe gaat: de zelfvoorzienende mens. Je eet van eigen hoofd, wandelt in de zon en blijft droog onder eigen bladerdak.

De laatste fase van mijn plan is het eindstadium van de mens. Na overlijden word je begraven tot aan je kruin. Je planten groeien uit tot bomen. Een begraafplaats wordt een haarbos.

Vandaar dat ik vanavond naar deze inspraakavond kwam. Mijn visie lijkt me een perfecte aanvulling op het bestemmingsplan voor de bosrand."

De commissie zweeg, net als het publiek. Na enige tijd nam de voorzitter het woord:

"Dank u voor uw bijdrage, meneer Niemandsverdriet. Ik zie dat er geen vragen zijn. Uw voorstel is opgenomen in de notulen."

Ik ben dus opgenomen in de notulen! Kritiekloos! Dat lijkt me ambtenarentaal voor: we mogen het niet zeggen, maar uw idee is duidelijk het beste. Laat ik maar vast wat dreads maken en Haagwinde erin steken, voor de presentatieavond.