vliegtuig
bagage

Ik ben te lui voor vakantie. Natuurlijk heb ik zin in een ander klimaat, lekker eten en avontuur. Na alle sleur lijkt me dat een hele opluchting.

Het is ook geen probleem om alles te regelen: vaccinaties, goekope vlucht, kleding, planten, post, reisverzering, malariapillen.

Dan leer ik nog wat handige zinnetjes:
“Ik lust geen darmen.”
“Mijn kies is los.”
“Ik lig hier al twee dagen.”

Maar als dat allemaal is gedaan, heb ik vooral zin om weer thuis te komen. En dat kan ook zonder ooit te vertrekken. Wat een opluchting.
Ongestoord op vakantie ? Vergeet het maar !LOESJE LAAT ZICH UIT HAAR TENT LOKKEN  Vakantie houden  heb ik nog niet onder de knie. Rustig aan doen, is voor mij echt heel zwaar werk. Werkverslaafd wellicht. Het beloningscentrum in mijn hersenen wordt gestimuleerd wanneer ik continu in de weer ben. Voet op het gaspedaal. 

Morgen ga ik voor het eerst dit jaar, soort van een midddagje uit. Heb er al dagen stress van. Ik zou echt willen dat ik alweer thuis was. Dat is de eerste plek waar ik wil leren om ook eens te ontspannen.. Dag allemaal, ik ben weer terug van een welverdiende vakantie. Ik ben gaan diepzeeduiken om de wonderen van een benedenwereld te aanschouwen. Het is een vreemde wereld vol vreemde dingen, zoals vreemde vissen en koralen. Misschien is beneden toch niet altijd helemaal als boven.VAKANTIEHERINNERINGEN 
zijn niet altijd even leuk......KAMPEREN 
Wie zal ik dit jaar weer eens de tent uitlokken ?

planten