droomde dat ik een heleboel tenen had.

Eerst waren al mijn teennagels weg. Helemaal weg. Alleen deukjes in mijn zachte huid. "Dus dat zit eronder," dacht ik.


Toen zag ik dat er weer nagels doorkwamen. Alleen wat hoger, op de knokkels. En ik dacht: "raar is dat. Heel raar."

Sterker nog: er groeide een heel stel extra tenen. En mijn nagels begonnen ook weer door te komen op de normale plek. "Dit is het nog niet helemaal."

Het hield niet op. Er groeide nog een set nagels en tenen. Sommige waren nog niet helemaal uitgegroeid en andere waren samengegroeid.

Met veel moeite kreeg ik mijn sokken aan. Ik staarde naar het dikke uiteinde van mijn voet en dacht: "Dit is lastig. Nu passen mijn schoenen vast niet meer. Hier zou ik iets aan moeten doen."


Het eerste wat ik deed toen ik wakker werd, was snel mijn tenen tellen. Vijf per voet. Tien in totaal. Klopt dat? Ja dat klopt. God zij dank.

Tijd om mijn nagels te knippen.

Loesje telt de voeten     een foutje in de hersenen...   Tenen kunnen erotisch zijn Tenen kunnen zeer erotisch zijn, net als de voetzool trouwens. Als ze goed verzorgd zijn, misschien met gelakte nagels, maar dat hoeft niet. En als ze schoon zijn ben ik er wel voor in om ze te likken of een beetje te bijten. Sommige vrouwen kunnen dat zeer waarderen en het wind ze op. Iedereen gelukkig toch?!Da vrouwen op hun teentjes getrapt...  tenen Iedere ziel heeft tien tenen.