CeWl DiItT IsS EcHt EeHwN VeTt CeWluH SitUjUhhahaah wow ik zal op mijn hoede zijn......Wij vliegen altijd tegen elkaar op....Synchroon vliegen dàt is pas een kunst...Deja Vu Dat moet er nog bij, dan heb je het idee dat je echt in de TV geboren bent met al die herhalingen....Synchroon bewegen Daar ben ik heel sterk in, synchroon bewegen...

Het begon met een donderslag die een paar seconden na de flits kwam. Een bekend, verklaarbaar verschijnsel. Op de televisie zag de mond van een journalist al bewegen voor zijn stem te horen was. Technische storing of zo. Maar de volgende dag merkte ik dat de lippen van het kassameisje een fractie van een seconde achterliepen op haar stemgeluid. Ze zag waarschijnlijk dat ik haar door had en keek me verschrikt aan. Toch besloot ik het mee te spelen. Dankjewel en tot ziens, zei ik als altijd. Ze pikte haar rol snel weer op, maar ik wist beter.

Wat ik precies op het spoor ben, is me nog niet duidelijk. Zeker is dat mijn wereld minder samenhangend is dan ik tot nog toe aannam. Het is zaak om alert te blijven, aanwijzingen te verzamelen en verbanden te leggen. Dit is nog maar het begin. Zal ik gaan slapen? Ik zal doen alsof.