Marcel Friday, August 31 2001

Alleen mijn taalgebruik is niet altijd zo netjes meneer van Dis, hoewe l ik mezelf meestal ook nogal als gentleman presenteer(lukt niet altij d maar goed), heb ik soms wel een taalgebruik van hier tot de eeuwighe id en waar Mary Whitehouse geen soep van durft te koken.
Adriaan van Dis Friday, August 31 2001

Volgens mij heb ik dat boek al eens geschreven.

Ik zal eens e en onderhoud plegen met mijn advocaat.
Marcel Friday, August 31 2001

Ja, behoorlijk vol, en ik kom tot mijn grootste spijt steeds voller te zitten.

Ik denk dat ik een boek ga schrijven dat volkomen ov er alles gaat. Over iemand die zich zo ontiegelijk kloten voelt vanweg e bepaalde dingen dat hij zich dingen van vroeger voor de geest gaat h alen en dan uiteindelijk tot het besef komt dat het toen ook al k*t wa s, maar dat alles beter leek ofzo.

En aan het einde blijft hi j eenzaam en gedessilusioneerd achter en nou ja, U leest het vanzelf e en keer als er een godverdomde uitgever is die het geheel wil uitgeven als het er allemaal op staat.

suzanna Friday, August 31 2001

wil graag weten of dit net als kunst is: netkunst dus
Naam Friday, August 31 2001

Bericht
Naam Friday, August 31 2001

Bericht
J.J. KOTTER Friday, August 31 2001

H��, jij zit behoorlijk vol Marcel. Gooi't eruit man, dat doe je goed. Ik zat ook altijd vol. Ging vanzelf weg toen ik me realiseerde dat ik ook dood ging net als iedereen.

Hou je haaks

J.J.
maar nog lang niet af in ieder geval Friday, August 31 2001

En nog lang niet naar mijn zin.
Marcel Friday, August 31 2001

Nog 'n fragment.

Donderdag 30 Augustus 2001 12.08 PM


Stel je voor dat je je voorneemt om een beetje naar buiten te st aren naar het troosteloze weer buiten, en je komt erachter dat de zon schijnt. Iedereen is gelukkig, je gaat naar buiten en je loopt door de stad, je loopt langs de flatgebouwen en je ziet overal wasjes hangen in allemaal vrolijke kleurtjes hangt er ondergoed, waslakens, washandj es, overhemden sokken en noem maar op. De lucht is bezwangerd met een geur van zomer de typische niet thuis te brengen warme geur van zomer, hoewel die zomer op haar einde loopt, dat weet je en iedereen is gelu kkig, behalve jij. Als ik al mijn momenten van gelukzaligheid bij elka ar op zou moeten tellen en zou moeten vergelijken en een cijfer zou mo eten geven, dan zou ik over de afgelopen 15 jaar tot het besef komen d at mijn meest gelukzalige momenten zich hebben afgespeeld tijdens een fikse plensbui (of hagel)en altijd op de meest vreemde plaatsen, of mi dden in het bos, of op de hei , in de stad ,in een velaten cafe of in Duitsland. Ik word spontaan vrolijk van de troosteloosheid van deze ti jd en wat dat betreft kan ik mijn lol niet op eigenlijk. Ik had je ooi t al eens verteld dat geluk volgens mij niet bestaat of dat je het in je moest hebben of een andere bewering die ik in die tijd weer bedacht heb. Ik heb heel veel over dat onderwerp gedacht en eigenlijk, kom ik er steeds maar weer achter dat ik mijn eigen ondervindingen steeds we er bij moet stellen en dat ik zelf ook streef naar geluk terwijl ik we et dat het betrekkelijk is" Geluk is een geladen revolver op je slaap dat elk moment af kan gaan", volgens Ronald Giphart, in Philleinne zeg t sorry. Waarom is een mens niet puur ratio vraag ik me soms af, gewoo n een soort van Spock die geen gevoelens koesterd, de mens die gewoon zijn gevoel op nul zet, zoals op het moment dat hij een varken slacht of een haan zijn nek omdraaid. Ik ga je nu maar eens vertellen over de dag dat ik Amor voor het eerst heb horen grienen. Jaren geleden eigen lijk, ik denk dat ik het al aardig verwerkt heb, maar het ging een paa r jaar geleden weer knagen toen het meisje me steeds ontliep toen ik t oevallig in dezelfde kantine kwam werken als zij. Nee ,je kent haar ni et, ze was al weg toen jij m'n leven binnen kwam lopen op die blauwe f ebruari maandag in 1999 .

Het was in 1994 hoe lang moet dat al weer geleden zijn dat we in dezelfde klas zaten, op de dezelfde god neukende dorpsmavo in ons godverlatenindustriedorpje in Oost-Groningen . 7 jaar en bijna 3 maanden is het geleden in ieder geval dat we er e ens een paar dagen met de gehele klas opuit trokken, richting Mofrika, en wat maakt het nou allemaal zo leuk in Mofrika, Mofrika is leuk omd at er zoveel gedronken wordt en wat mocht je volgens de regelementjes die je van de school meekreeg niet doen, juist drinken, anders moest j e op de terugweg achter de bus aan lopen richting huis.


Mars ( mijn literaire alterego dus) Thursday, August 30 2001

Dan maar weer een fragment uit mijn debuut roman, althans ik heb net b esloten dat dit erin komt.Weet je soms mis ik het bedrijf nog wel eens, de gezelligheid, de humor van sommige mensen. Ge woon de zorgeloosheid die ik eigenlijk ervaarde in die periode. De tij d dat ik sommige dagen liever op mijn werk zat dan dat ik vrij was. En van sommige mensen vraag ik me soms serieus af hoe het met ze gaat( e cht serieus ik ik geef om mensen, je zal het niet geloven vanwege de m anier waarop ik met sommige mensen overweg ga maar goed). Weet je trou wens dat ik elke keer als ik in V. kom trouwens een gevoel heb van thu iskomen?( maf he?). Ik mis ook het na afloop van werktijd gezellig ron d tafel zitten in de kantine met een bak thee en een sigaret. Hoewel d at laatste nu niet meer opgaat, ik ben na 11 jaar definitief gekapt me t roken( eerder was ik kettingroker tussen mijn 12de en mijn 16de ,daa rna rookte ik sporadisch tussen mijn 16de en mijn 20ste en daarna is h et weer heel erg veel geworden tot thans mijn 23ste nou ja ik ben er n u ongeveer 2 en een halve maand af denk ik, 16 september wordt het 3 m aanden. In het begin was het het moeilijkst. Toen gingen er echt nacht en voorbij dat ik lag te zweten als een gek en dagen dat ik gek werd v an het niets te doen hebben. Ik ben echt een week lang beroerd geweest , maar goed ik vond dat ik moest stoppen, ook omdat als ik 's ochtends een sigaret opstak ik zowat stikte in mijn eigen rook, mijn neus ging dichtzitten en mijn keel werd droog waardoor ik braakneigingen kreeg, en dat trok ik dus niet langer. Ik heb een korte periode gedacht dat ik doodging. Ik ging 's avonds liggen en kon dan de slaap niet vatten, plotseling begon ik te zweten als een gek, ik zweette en zweette, god wat heb ik gezweet, als ik uit Zweden zou komen was ik de zwetende Zw eed geweest , en ik voelde me duizellig worden ik dacht dat is de dood sklap, na het stoppen verneem ik nu opeens dat ik een hersentumor heb vast en zeker een hele grote groeidiamant die zich in mijn hoofd heeft genesteld om over te nemen," The invasion of the brainsnatcher" om he t maar even te benoemen. Ik dacht dat ik kanker had echt, ik werd flau w op mijn maag. Flauw oneindig flauw ik kon niets doen of ik moest kot sen, even naar de Wc om te onaneren was al weer not done, ik had last van mijn maag, mijn darmen en ik was benauwd. Ik kon moeilijk op mijn benen staan. Normale mensen beginnen pas na hun dertigste te verzakken en te vervallen, ik begon nu al met mijn grote lichamelijke aftakelin g, ik was verdomme helemaal naar god. 's Ochtends werd ik dan wakker in mijn eigen zweet, mijn eigen aroma van zweetlucht, kots, bier en Ax e vooddoo.

Nou ja slaat weer helemaal nergens op natuurlijk. maar okay ook maar weer verder uitwerken.
Marcel Thursday, August 30 2001

Nou okay dan maar weer, ik ga wel een potje "mens erger je nieten dan" , christus.

ik hoop dat ik morgen wat liever ben voor de were ld.
Marcel Thursday, August 30 2001

Dan ben je ook weer eens een keertje op oorlogspad gvd.
Marcel Thursday, August 30 2001

Ik ben het ook zat dat er van ons belastinggeld azc's gebouwd worden e n dat ik daardoor als ik in het winkelcentrum loop met minachting word t aangekeken door een groep negers of een groep turken of wat dan ook.

Nog geen tegenspraak?

Slapen we ofzo?
Normaal a ls ik allemaal extreem-rechtse dingen roep dan is er wel altijd weer z o'n links georrienteerd typetje dat me tegen spreekt, zijn we op vakan tie of toch gevlucht voor de zwarte invasie.

Iets zegt me nu al dat ik nu "Bruiner" gedachtengoed uitdraag dan een neger kan zijn h oor.
Marcel Thursday, August 30 2001

En zeur toch niet over veels te duur dvd gedoe, 't is nieuw, dat wordt later heus wel goedkoper.

jezes maak je liever druk over al het geld dat we besteden aan ontwikkelingssamenwerking en waar we nooi t meer iets van terug zien(alleen een hoop ellende)of al dat geld dat via grote tv acties bijeengespaard wordt vanwege, en als hier iets geb eurd dan gaan ze heus in de sudan niet inzamelen hoor. Denk eens aan a l dat kapitaal dat er gemoeid wordt met de bouw van moskeeen etc.

Ik ben het GVD zat.
Marcel Thursday, August 30 2001

Saaie bedoening hier overigens vandaag, echt niemand die kwaad wordt o ver die opmerking over moslims enzo, niemand die me nu naar mijn strot wil vliegen omdat ik vind dat we de moslims eruit moeten kicken, okay laten we dan allemaal maar collectief op Pim Fortuyn stemmen. Dan kom t het eerst wel goed.
Naam Thursday, August 30 2001

Bericht
Mulisch Thursday, August 30 2001

Over veels te duur gesproken, wat dacht je dan van de luxe uitvoering van de heruitgave van de Avonden van (van 't )Reve die dingen moeten f l.1000,_ per stuk opleveren, je moet toch wel totaal reviaansgestoord zijn wil je voor zo'n oud kut boek zoveel geven, dan kan je beter een paperback uitvoering zien te krijgen(nog van L.J Veen bijvoorbeeld). I k zou archibald strohalm zelfs niet durven heruitgeven, telkens als ik het teruglees heb ik de indruk dat de schrijver goed onder de LSD zat toen hij het schreef.
Marcel Thursday, August 30 2001

Ongelovelijke kl*tekankerk*taidstyphusdag eigenlijk vandaag al is het maar alleen omdat ik erachter kwam dat Jeroen Brouwers evenals mijn ta nte ook van 30/04/40 is en dus onder de zelfde sterrenhemel is geboren , of zou dat ook wat uitmaken, belgie en oost-groningen?
het zijn toch uiteenlopende figuren.
Marcel Thursday, August 30 2001

Sorry, was even nodig ik was in een kankerstemming vanmiddag.
Marcel Thursday, August 30 2001

Nou en ze doen maar, ze doen godverdegodver maar. Ze bouwen maar grote kantoren voor hun jointventures en ze maken Ad Melkert maar lijsttrek ker en om mijn part premier, mooi zo komt goed uit wordt dit land nog troostelozer als het nu is. Kunnen we weer aangrijpende sarcastische b oeken over schrijven, godjezushitler, wat zouden we daar een prachtige boeken over kunnen schrijven. We gaan allemaal lekker naar de kloten. Ik heb zin om dictatortje te spelen echt waar, dictatortje. Ik stel da n ook voor dat jullie allemaal op mij gaan stemmen enzo en dat ik dan premier wordt het koningshuis aussradier, Maxima tot paleissletje maak en dat we dit land eens even fijn gaan maken zoals dit land hoort te zijn de totale politiestaat, waarin iedereen zich veillig voelt en gel ijke kansen voor iedereen en Moslims raus echt moslims moeten weg, ik haat moslims. Het is gewoon de vijand, verdomme. Hoe erg sommige mense n in mijn omgeving ook fan van Saddam zijn.

IK WIL DE EERSTE ZIJN DIE DE ATOOMBOM OP HET MIDDEN-OOSTEN SMIJT!!!!

hai dat l ucht op.
Marcel Thursday, August 30 2001

Met het klootjesvolk bedoel ik eigenlijk het gansche volk, ik veracht het volk eigenlijk in mijn diepste wezen.

George Costanza (formerly known as MacGiel) Thursday, August 30 2001

Nu blijkt het zo te zijn dat niemand minder dan het klootjesvolk biezo nder ge�nteresseerd is in verhalen waarin tegen dingen worden aangetra pt. Dat er hierin ook tegen hen zelf word getrapt nemen zij voor lief, aangezien zij over het algemeen geen hoge opleiding hebben genoten. D e lieve kijkertjes die Seinfeld op teep zetten vallen hier niet onder. Die zijn gewoon slim bezig. Daarom worden de afleveringen ook niet of ficieel uitgebracht. Want niets is leuker dan iemand in spanning voor zijn/haar videorecorder te zien zitten om op tijd de hele handel op ee n teep te pleuren. Daarom is het ook zo leuk om halverwege der nog eve n een reclameblok tussen te teften. En als er over een paar jaar genoe g geld is verdiend aan de omroepen die achteloos eindeloos blijven her halen, dan komt er een veeeeels te dure dvd-box-set-dinges uit. Nog ge ld!!! Mhahahahaahahaaaaa!

Daarom lees ik liever.
wreed Thursday, August 30 2001

heil mezelf in het vet;-)
Marcel Thursday, August 30 2001

Alleen de Soepnazi is positief voor de rest kan seinfeld verder de ram bam krijgen. Ik schrijf omdat ik het leuk vind en omdat ik in mijn ver halen tegen dingen aan kan trappen, vooral tegen het klootjesvolk.
Heil mezelf.
MacGiel Thursday, August 30 2001

ach, ik heb al een boek. Bovendien zijn er al genoeg schrijvers en is alles al besproken. Misschien dat daarom de televisie is uitgevonden.

Hiep hoera voor de uitvinder van de televisie.

Niet hoera voor de uitvinders van televisieprogramma's.

Behalve Se infeld dan.
Naam Thursday, August 30 2001

Bericht
Marcel Thursday, August 30 2001

Net als je een mooie regel hebt en die je dan op papier wilt zetten, w ordt je groepen. godverdomme. En als je dan luidkankerend verder wilt gaan,ben je je zin kwijt. Geen prettige sfeer eigenlijk voor een succe svol schrijversschap.
Marcel Thursday, August 30 2001

Ik heb liever echte frisse lucht eigenlijk.
Adam Thursday, August 30 2001

It is still too rare these days to find a stimulating thought on the n et but when one comes along it's a breath of fresh virtual air.
Naam Thursday, August 30 2001

Bericht
Naam Thursday, August 30 2001

Bericht
Marcel Wednesday, August 29 2001

Jesus christ die Willem is wel ouderwets hoor. Als Maarten zich daar n u prettig bij voelt, dat houdt hem tenminste een beetje achter het ker korgel weg. Want van de hele dag Bach luisteren wordt je ook depresief .
Dries van Agt Wednesday, August 29 2001

Neen Wim, heb je het dan nog niet door, "IK" wordt de nieuwe lijsttrek ker der P van de A. En dat is een schrander besluit geweest, ome Joop draait zich om in zijn graf(of urn).Marcellen gaan de cel natuurlijk n iet in die worden meteen weer vrijgeko..pleit door een topadvocaat.
Naam Wednesday, August 29 2001

Bericht
Wim Kok Wednesday, August 29 2001

Hebben jullie het gehoord, ik blijf.
Tara Shoarma Wednesday, August 29 2001

Neehee, dat is Ben-Nepziek.
Willem Wednesday, August 29 2001

Laat ik je dit vertellen, ik verafschuw mannen met jarretellen, vooral bij mannen met van die bleke vellen.
Zo heb je ook nog van die ja rretellen die knellen, waarbij het op de heup gaat zwellen, met als ge volg enorme straat rellen en waar belandt dan iedereen? Juist in de ce llen ( geen Mar-cellen)
Naam Wednesday, August 29 2001

Wil er nou nog iemand mijn nieuwe jarretellen zien?
Of hoe zit dat

Paul Wednesday, August 29 2001

O, ja we hebben een nieuw telefoon abonnement van BEN..
BEN-Ziek
Marcel Wednesday, August 29 2001

Tot zover maar weer over dat surealitisch gedoe, mijn eigen psychadeli sche gedoe is al maf genoeg en ik heb er niet eens lsd voor nodig ofzo . Wie is of op wie is die JJ eigenlijk gebasseerd? ik ken wel JJ.Vosku il met zijn bureau enzo.
Paul Rosenmoller Wednesday, August 29 2001

Groen Links vindt Dali een lichtend voorbeeld voor de maatschappij, vo oral voor de milieu normen van de maatschappij,mannen ga op de rotsen staan en onaneer, vrouwen ga er zitten ovuleren, laat uw bloed vloeien over de kale rotsen van Cadaques. En Groen Links is u eeuwig dankbaar als u zoiets over hebt voor onze natuur.
Naam Wednesday, August 29 2001

Bericht
Marcel Wednesday, August 29 2001

Tja rare snuiter die Dali, Over Hitler zei hij eens dat hij van z'n ru g hield.
Dali is natuurlijk weer inmekaar gekloont Wednesday, August 29 2001

Door zijn zaad van de kale rotsen van Cadaques te schrapen, nu was dat makkelijk terug te vinden omdat er door de heldendaad van Dali nu roz en schijnen te bloeien, dus istie weer inmekaar gekloond.
Marcel Wednesday, August 29 2001

Er loopt een Marceltje rond in mijn hoofd, die de weg versperd met zan dzakken, prikkeldraad, lucht afweergeschut, mijnen en andere troep waa rmee je andere mensen lekker pijn kan doen. Af en toe gooit hij een ha ndgranaat naar een ander Marceltje in mijn hoofd. Het andere Marceltje spoort ook niet helemaal en denkt dat het ene Marceltje met hem wil s pelen en dus gooit hij de handgranaat terug, het ene Marceltje vangt h em op en net als hij het ding naar de grond gooit om er een flinke tra p tegenaan te geven ontploft het waardoor het ene marceltje de rest va n het leven van de Oppermarcel zonder ledematen door het leven van Mar cel moet. terwijl het eigenlijk de bedoeling was om de schizo-mps troe p eindelijk eens uit te raderen als het ware, nu lachen alle andere ma rceltjes hem nog uit ook. Maar het was wel de sterkste Marcel die er b ij was de f�hrer der Marcels laten we maar zeggen nu zijn alle Marcelt jes in mijn hoofd eigenlijk f�hrerloos, doordat de f�hrermarcel ook no g het genadeschot kreeg van euthanasiemarcel en toen ontstond er een v echtpartij die we nu al weer een maand of 4 de 23 jarige oorlog noemen .

Laten we het boek zo maar beginnen.
Marcel Wednesday, August 29 2001

Als ik dan van me afsnauw is het weer niet goed en dan vragen ze zich ook nog af waarom ik loop te snauwen. Morgen zet ik godgloeiende 220 v olt op de deurbel(har,har,har).
Geth Saaikema Wednesday, August 29 2001

Ik zag een Hinde lopen
ik zag een hinde lopen
en bla bla bla. dit bericht heeft verder geen inhoud maar ik vind mijn naam wel geinig .
Marcel Wednesday, August 29 2001

He tenminste een zinniger bericht dan dat gedoe over surealisme en stu ff.
Waarom alles? dat is nog eens een zinnige vraag. Waarom heb ik de hele dag al dorst eigenlijk? die vraag is nog zinniger. Waarom gaa t de deurbel als ik iets zit te kijken op TV of waarom gaat de telefoo n op dat moment. De telefoon gaat op het moment dat ik iets zit te kij ken en dan neem ik op en dan is het niet eens voor mij godverdomme, ga at de deurbel, staat er weer iemand met een of andere onzinnige vraag voor de deur. Wil ik gewoon rust loopt iedereen me aan mijn kop zeiken etc etc.

Eerst Koffie.
MacGiel Wednesday, August 29 2001

zucht.....

waarom?

waarom alles?
Truus Wednesday, August 29 2001

Wat is hier de bedoeling van??!!
J.J. Kotter Wednesday, August 29 2001

Een bericht. Tj�zus, moet ik nog wat schrijven ook. En wat ik schrijf, wil toch niemand lezen laat staan uitgeven. Zie ik van die dikke Merc edessen voorbij zoeven met van die gestropdaste overhemden en drie-del igen erin, denk ik: wie zijn die gasten toch en doen ze in hemelsnaam met hun leven. of alleen al in hun vrije tijd, of zo. Vrouwen versiere n lukt ook al niet zo, waarschijnlijk om dat ik getrouwd ben en ook ge en pogingen doe, maar toch, het gaat om het idee. Ik ben in ieder geva l blij dat ik rook want dat geeft een beetje troost. En af en toe maak ik eens een leuk schilderijtje (maar daar laat ik niemand naar kijken hoor, kijk ik alleen zelf stiekum naar) of ik teken iets. Stapels afg ehakte vingers bij een wasbak van RVS. Ja, sorry ik ben niet zo lugube r van nature maar ik kan er niks aan doen als ik dat droom. In ieder g eval, ik ga maar weer eens een tijdje niet meer nadenken, denk ik.

Hou je roer recht.

J.J.
Ronald Griephart Wednesday, August 29 2001

voorproefje;

Grieph als Colporteur

IN DE AUTO, 28AUG . - Het is 28 augustus, 11.45 uur. Ik zit naast Emilie B. van uitgev erij Jodium die mij in deze regenachtige dagen door Nederland rijdt (b ij Jodium hebben ze erom geloot wie mij per toerbeurt moet chauffeuren , en Emilie heeft het vaakst het kortste strootje getrokken). We zijn op weg naar Zwollywood en later vandaag veroveren we En-Schede. Mensen vragen soms bezorgd of ik het niet vernederend vind om 'overal in het land' mijn boek te moeten promoten, maar dat is het helemaal niet, ik ben godverdomme Hans de Booij niet, al heb ik wel soms het gevoel in een film van Woody Allen te zitten. Zie het dan helemaal voor me de ee nzame voormalig liedjeszanger die geen plaat meer verkoopt omdat Boude wijn de Groot en Lennard Nijgh alleen nog voor hun eigen werken eenzaa m leurend van deurtje naar deurtje half Nederland door,immer door zijn uitgever in de verkeerde wijken gedropt, ik bedoel bij mij is hij nie t aan de deur geweest hoor toen hij Utrecht aandeed, tja en boeken ver kocht hij ook niet en toen ook niet, het enige dat hij er aan overhiel d waren blaren alleen maar blaren. En dan zie ik opeens mezelf sjouwen in zo'n triest plaatsje in het noorden van het land ofzo."Goedenmidda g, meneer. Mijn naam is Ronald Griephart en ik heb een boek geschreven dat gaat over dat de maatschappij eigenlijk niet deugd en dat er niet genoeg van elkaar gehouden wordt in de wereld en dat er dan een hoofd personage is die we meestal Grieph noemen die zich er tegen verzet." W aarna de meneer me dom aankijkt en zegt;" Ik bin al laank bekeert godv erdamme". Het volgende huis dan maar proberen, de deur gaat open en we zien er zo'n kettinkje tussen hangen en eer ik iets gezegd hebt schal t er een: "Wie koop'n neit aan de deur, rohtstudent'n", door de wijk.
En zo gaat het maar door, volgende deur,"Het ainigste bauk dat ik lais is ut telefoonbauk",deurtje verder;" Disse hier is n' bruirtje va n disse en as disse russie mit die kriegt den begunt de ander ook mit auwen op dei jeudensmoul van die. Kennelijk heb ik een kop die smeekt om een paar rake klappen, want bij de volgende deur kom ik mijn mannet je tegen, dit is het einde, het enige dat ik er nog uit kraam is;" Zie je wel er is echt te weinig liefde in de wereld". Uren later zal ik w akker worden, in het AZG, het Martini, het st Lucas , het Refaja of he t Delfzicht. 12.26 we zijn bij de volgende boekenzaak geariveerd. Men heeft speciaal voor mij een hoekje gereserveerd waarin ik veillig tuss en een stapel boeken zit en lezers komen, mijn lezers, voor mijn boek, de eerste druk, voorzien van mijn handtekening, ze maken een praatje met me en ik voel van mijn lezers heel veel liefde naar mij toe en als ze de boekenzaak verlaten, mijn lezers, zeg ik;"dag Schat, dag Pap, d ag Mam en dag Oma".


Ronald Griephart jrg 1/2

Maarten \'t Hart Wednesday, August 29 2001

Wil iemand mijn nieuwe jarretellen zien?

;-)(da's echt lachen )

incognito Wednesday, August 29 2001

Dali is weder opgestaan.

Marcel Wednesday, August 29 2001

Net zoals dada dood is en god, hitler en nietzsche. Trouwens net zo do od als Jefferson Airplane zelf. Leuk schilderijtje van Hieronymus Bosc h stond daar trouwens.
Naam Wednesday, August 29 2001

Bericht
Willem Wednesday, August 29 2001

Dada regelt niet, dada schept terechte chaos w w w w w w w w wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa ar ar ar ar ar ar ar ar waar waar waar waar w aar.
Dal� is dood leve de Koning der dwazen, uw graf heb ik bezoc ht.....
Willem Wednesday, August 29 2001

Dada regelt niet, dada schept terechte chaos w w w w w w w w wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa ar ar ar ar ar ar ar ar waar waar waar waar w aar.
Dal� is dood leve de Koning der dwazen, uw graf heb ik bezoc ht.....
Willem Wednesday, August 29 2001

Is het schrijven bedoeld om onze hersenkwabben te onlasten van de dage lijkse beslommeringen, of belasten we het dan juist weer als we dit le zen, de spanning in mijn hoofd neemt toe, er komt storm.....
Dali Wednesday, August 29 2001

Hehehe Dada regelt hehe.
Naam Tuesday, August 28 2001

Bericht
Homeros Tuesday, August 28 2001

Helemaal mee eens Willem ik ben ook blind.
Willem Tuesday, August 28 2001

Wij hebben geen ogen nodig,

het netvlies is niet de plaats da t de kunstenaar inspireert,

de geest maakt de kunstenaar.

Willem Tuesday, August 28 2001

De dingen komen op mij af als de wand van de baarmoeder zes weken voor mijn geboorte.....
Marcel Tuesday, August 28 2001

We bouwen Nederland gewoon in een mum van tijd om in een grote jointve nture.
prof. mr.A.A.M. van Agt Tuesday, August 28 2001

Sociaal-fascist dan? mijn beste.
Marcel Tuesday, August 28 2001

Ah zodoende, mediteren in de tweede kamer ik denk dat ik dat maar eens in ga voeren ook als ik daar straks zit en dat is onvermijdelijk dat ik daar kom alleen ik moet een partij hebben en die heb ik nog niet, i k word altijd aangekeken voor VVD'er, ik kom uit een Rood nest., Ik be n corrupter dan groen links en schijnheiliger dan van Agt en rechtser dan rechts en linkser dan links tegelijk.
Kippfest\'s foto is wel cool maar hij houdt rekening met de minder bandbreedbedeelden Tuesday, August 28 2001

nee is mediteren
vorige keer wouden ze mediteren in d 2e kamer, om er een wat beter karma neer te planten
Willem d B Tuesday, August 28 2001

Het betere moet dus echt over niets gaan, wat hebben we eigelijk nodig ........
Tara Shoarma Tuesday, August 28 2001

Vandaag heb ik de Aids, morgen heb ik de kanker overmorgen ben ik gewo on incontinent en uiteindelijk heb ik de een of andere psychische aand oening waardoor ik doe alsof ik een ernstige ziekte heb en morgen blij kt dat ik gedaan heb alsof ik die psychische aandoening had, eigenlijk heb ik gewoon een vorm van hypogondrie en morgen blijkt ook mijn hypo gondrie ingebeeld. Kunt u het nog volgen ik niet meer, ik denk dat ik zojuist dementerende ben geworden, shit ze zijn me kwijt, eh ik vergis te me ik ben gewoon dood maar ik wist het nog niet.
willem@surrealisme.nl Tuesday, August 28 2001

Door het zoeken op oog op je site gekomen, geweldig.....

Will em
Naam Tuesday, August 28 2001

Bericht
Marcel Tuesday, August 28 2001

Nee joh die foto is cool, ik wil eigenlijk ook nog steeds zo'n foto.(p lease jogchem please!!!!!!!) Leuk brilletje dat is de trick. de regenb oogpartij( da's toch nie gristeluk he? of van Groen Links, met Tara Sh oarma ,hehehe)
Kippfest Tuesday, August 28 2001

ik ben eigenlijk moeilijk wicked knap
tssss
ik ben DE MAN
Kippfest zonder foto anders is het een beetje druk Tuesday, August 28 2001

dus iedeeen stemmen op de regenboogpartij

Kippfest
Tuesday, August 28 2001

de regenboogpartij!!!
die is de bitch
kwam er vorige keer niet doorheen helaas
volgende keer opnieuw proberen
rw Tuesday, August 28 2001

the leaves all fell down
our crops all turned brown it was over.
Marcel Tuesday, August 28 2001

einde van deze poging, (voor zover je het nog pogingen kan noemen)
en Marcel Tuesday, August 28 2001

Has left the building once again by now.

later
Marcel Tuesday, August 28 2001


hehehe, grappig allemaal. gezogen worden, alles zuigt toch behoor lijk( de eindeloze troosteloosheid van dit tijdperk, dat alles zuigt d us) alles zuigt behoorlijk. Zelfs de TV. Bij de VPRO weten ze uit elle nde al niet meer wat ze uit moeten zenden zodoende zag ik vanmiddag no g een herhaling van een programma met daarin een interview met een zee r jeugdige en onbebrilde Joost Zwagerman die vertelde over zijn boek G immick(dat toen net uit was, denk ik) 1989 stond er bij de aftiteling. het enige dat ik dacht was fucking lang geleden eigenlijk, terwijl he t soms net gisteren is.
Maar ik zoek even iets heel anders ik zoek woorden om even iets te verwoorden, maar dat lukt niet zo goed, dus l aat ik het maar weer. Het enige dat in mij opkomt is dat ik geen zin h eb ofzo, wil ik een boek pakken en dan is er weer iets in me dat zegt van ik heb er eigenlijk geen zin in, ga ik TV kijken geen zin andere z ender, nee ook geen zin wil ik ook niet zien, plaatje draaien, okay de ze geen zin, ik heb vanmiddag mijn halve cd-en platenverzameling door genomen, maar bij elke plaat had ik zoiets van geen zin, bij elk boek in mijn boekenkast nee, bij elke video op de plank, nee. Wandelingetje maken dan, nee ik ga weer naar huis nadat ik het einde der straat nog had bereikt. Er een eind aan maken, door toch de sprong te wagen? zou ik spijt van krijgen. Moet ik eerst naar het Empire state building( e n dan zorgen dat het wereldwijd wordt uitgezonden want je wilt toch no g wel even spectaculair aan je einde komen nietwaar,kortom weer een he el gedoe waar ik vandaag verder ook geen zin in heb en bovendien mis i k dan GTST(hahaha).Ik denk dat ik maar weer eens een boek ga trachten te schrijven denk ik. Of verder ga met een ander manuscript( en dat te rwijl niemand mijn serieuze werk vreet)

Hiermee verwijt ik, v erachtend.Naam Tuesday, August 28 2001

Bericht
Naam Tuesday, August 28 2001

Bericht
Lee Towers Tuesday, August 28 2001

WAAR..Waar..Waar,,, ik wil zn handtekening...hoo ik trek het niet mee r ik kooooom
hey y\'all Tuesday, August 28 2001

As you can see:
ELVIS HAS ENTERED THE BUILDING ONCE AGAIN
MacGiel Tuesday, August 28 2001

Nou vooruit, nog effe een songtekstje door jullie strotten ramme...

Supermarketsong
(dEUS - From: In A Bar, Under The Sea)

Well good evening to all my friends

I think it go es to show that the more you get, the more you got,
the more you w ant some more

Cause it's supersexy, supercool, the way they w alk the avenue
But it's a sadder day than yesterday so it kinda ma kes 'em superblue
Spastic Sam and Eric Drew make supermarkets supe rflue
But they're just on time for the rendez-vous

I know it goes to show that the more you get, the more you got,
the more you want some more

Some people go out and buy stuff they see n in windows
I don't need no ring, no car, no watch, baby I got al l I need

I know it goes to show that the more you get, the mo re you got,
the more you want some more

Some people go ou t and buy stuff they've seen in books
I don't need no leather jack et baby, I'm warm when I'm with you
harrie Tuesday, August 28 2001

Zonder in het plakband gerold te worden ga ik de straat op om gezogen te worden maar ik snap niet waar ik het zoeken. In alle hoeken zoek ik de zuiger en de pontons.
Maar wat wil nou het probleem, dat de co mputer wel verbinding heeft en pingen lukt ook wel maar sites opvragen hoo maar.
Dus ik denk..ok ik gooi in Netwerk de TCP/IP eruit en i k herinstaleer hem weer.
Maar niks hoor dat werkt ook niet. wat mo et ik nou?????
MacGiel Tuesday, August 28 2001

kabada flong! tac tac tac tac tac .....


hup hop twinglin g KAPuUUUUUURRRRRrrrrCCCChhhh...

twikkie twakkie


Volgens mij hoor ik weer dingen die er niet zijn...
MacGiel Tuesday, August 28 2001

Terug van de Hyperdiadische Flychrosatomen van Zlorp.

Een har dnekkige Quadrafalp trachtte tevergeefs mij in de nevelen van Krchdx 1 9 te passeren. Een machtig schot van de Ulgiringis-emulator deed hem v an zijn baan afwijken waardoor hij zich met een doffe klap in de zijka nt van een naderend Ekmo Transport boorde.

Mijn lichtdag is w eer goed. En nog op tijd op de plaats van bestemming ook.
Tuesday, August 28 2001

niettemin gaan zonder al te veel poespas alle vrouwen in een keer alle maal in koor tekeer als losgeslagen hondsdolle lamme botergeile ka ter s.
Het gejengel is zo overweldigend dat zelfs de doven het kunn e horen, zonder aarzelen springt harrie zn bed uit en springt op zn vro uw-loze fiets en vliegt de lucht in.
Naarmate de hoogte van zi jn vlucht toeneemt word de lucht in harrie zn hoofd ijler en valt hij fl auw.
Hij valt van zn fiets en beland op de hoofdbaas van de vrouw en die terstond zn bel houd.
Het gejengel dat door de hele stad t en gehore gebracht werd verstomt meteen.
Harrie wordt wakker naas t de hoofdbaas vrouw die hem als een achterlijke probeert uit te schel den, maar als een koele man staat harrie zijn mannetje en zegt t egen de hoofdbaas vrouw 'En nou hou je je Bek kutje'.
De vrouwen hoofd baas weet van ophouden, en harrie weet zich geen raad en zakt neer om iets te bedenken wat deze arrogante vrouwen hoofdbaas de bek zou kunne n snoeren.
Harrie komt met zijn nog altijd redelijke brakke hoofd op het meesterlijke idee om de vrouwen hoofdbaas te ontdoen van zijn haar beha.
Dus onze harrie held draait met een zwoele beweging de beha van de vrouwen hoofdbaas zn onderstel af en werpt hem met een si erlijke beweging in de niet al te frisse plomp, en al gauw zinkt de be ha van de vrouwen hoofdbaas naar de bodem van de plomp.
fietsbel Tuesday, August 28 2001

niettemin gaan zonder al te veel poespas alle fietsbellen in een keer allemaal in koor tekeer als losgeslagen hondsdolle lamme botergeile ka ters.
Het gejengel is zo overweldigend dat zelfs de doven het kunn e horen, zonder aarzelen springt harrie zn bed uit en springt op zn fi etsbel-loze fiets en vliegt de lucht in.
Naarmate de hoogte van zi jn vlucht toeneemt word de lucht in harrie zn hoofd ijler en valt hij flauw.
Hij valt van zn fiets en beland op de hoofdbaas van de fiet sbellen die terstond zn bel houd.
Het gejengel dat door de hele st ad ten gehore gebracht werd verstomt meteen.
Harrie wordt wakker n aast de hoofdbaas fietsbel die hem als een achterlijke probeert uit te schelden, maar als een koele man staat harrie zijn mannetje en zegt t egen de hoofdbaas fietsbel 'En nou hou je je Bel lulletje'.
De fie tsbel hoofdbaas weet van ophouden, en harrie weet zich geen raad en za kt neer om iets te bedenken wat deze arrogante fietsbel hoofdbaas de b el zou kunnen snoeren.
Harrie komt met zijn nog altijd redelijke b rakke hoofd op het meesterlijke idee om de fietsbel hoofdbaas te ontdo en van zijn bel.
Dus onze harrie held draait met een zwoele bewegi ng de bel van de fietsbellen hoofdbaas zn onderstel af en werpt hem me t een sierlijke beweging in de niet al te frisse plomp, en al gauw zin kt de bel van de fietsbellen hoofdbaas naar de bodem van de plomp.
Marcel Tuesday, August 28 2001

zo dat lucht op.
Mars Tuesday, August 28 2001

IK SNAP HET NIET MEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marcel Tuesday, August 28 2001

Ik begin uberhaupt al te snappen dat ik bepaalde dingen niet snap, maa r wat ik hiervan snap is dat je volgens mij door te knippen en te plak ken een zinnig verhaaltje krijgt dat dan wel te snappen is. Nou ja ik lees het wel.

Ik heb voor vandaag verder geen zin ik ga een boek pakken en een stuk lezen.

Tot morgen of vanavond of tot gisteren ofzo.

Later.
harrie Tuesday, August 28 2001

zonder geld met frisdrank in een hotel gaan onder de bedden in de kame r zonder ramen de muizen naast de tafel dansen onder de lamp zonder ve rlichting middels een draadloos versterkerding dat kan pingen, de kat van huis.
Zonder ook maar een spier te vertrekken laat de telefoon zijn sigaret overgaan doormiddel van onder een met mayonaise besmeurd olievat zonder wijn erin.
Andr� snapt nu waarom zonder met achter hem als in niet bij hem kon komen zonder dat hij het merkte, aldus de telegraaf die zonder Cola niks kon uitvoeren omdat de smaak van koffi e allang vergaan was zonder het hem te vragen, en Toch naar de kermis gaan terwijl papa had gezegd dat de kip net opgestaan was om een ei te verwerpen.
Dat noem ik nou eens achterbaks geluid maken zonder ko ptelefoon, dat zouden ze moeten aanprijzen bij de albertbasismarkt. Tot slotte nog even het begin zonder een woord uit te brengen over h et desalniettemin korte einde waar geen begin aan lijkt te komen, zond er dat het nog maar halverwege gestopt is zonder het motto te zoeken l as hij door het boek heen zonder er ook maar EEN woord van op te pikke n laat staan het te proeven.
Dit kan zo toch echt niet langer!
Dit verhaal is gebaseerd op een waar gebeurde vissenkop zonder ogen w aar de soep geen brood van lustte, daarom wil ik nog even de ogen van de vis aan het woord laten zonder meedelijden aan de waterkraan in de tuin.
Want en daarom als zij dus zonder veel met angst geketende e nde lege baterijen gevuld met file-americain.

VOLGENS MIJ SNA PPEN JULLIUE ER NIKS VAN
Marcel Tuesday, August 28 2001

Kortom ik denk mezelf in het graf.
Marcel Tuesday, August 28 2001

Yeah!!!!
Terra die d'r polsen doorsnijdt enzo. Nee doe mij dan maa r gewoon mezelf volpompen met speed en drank en van het Empire State b uilding afspringen ofzo.

ONM is ook weer begonnen dat was ook weer lekker hoogstaand drama(har har har) een exploderende woonboot i s altijd goed voor de kijkcijfers en verder heb ik er niet zoveel van meegekregen. Ik was trouwens helemaal vergeten waar het in saddamsnaam nou nog maar weer eens over ging.

Naah ik denk dat ik zelf m aar eens een zeepreeks inmekaar flans, stof genoeg alleen ik kom er af en toe niet uit.
Emmepem Tuesday, August 28 2001

Erg h�, GTST is weer begonnen...
Sop Monday, August 27 2001

geen
Sop Monday, August 27 2001

Ik verpest alles, Adam wachtte op mij, zeven dagen geleden en ik dacht aan hem, maar gaf hem gen appel!
Benny Neyman Monday, August 27 2001

Een vrijgezel die gaat pas slapen als ie alle sterren heeft gezien en als de vogels weer gaan fluiten gaat ie naar huis terug.

Ach ik hou wel weer op we weten allemaal dat ik geen vrijgezel ben maar ge woon flikker.
Dagmar Monday, August 27 2001

mooi, biancatje.
Gerard Reve Monday, August 27 2001

En waarom zoude je niet homosueel kennen worden. He jullie gelijken ne t op mijn broeder Karel die was op zijn manier ook tegen homosuelen, e n hij was het zelf ook alleen dat had hij niet door hij dacht ook dat je niet als homosueel geboren zoude kunnen worden nee hij dacht dat je het werd.
Naam Monday, August 27 2001

Bericht
Marcel Monday, August 27 2001

Yeah!!!!

En voor welke partij moet Marcel de lijst gaan trekk en?

We gaan erover stemmen.

1 PVDA
2 CDA
3 V VD
3 D66
4 GL
5 SP
6 CD
7 CHRISTENUNIE
8 GPV < BR>9 LEEFBAAR NEDERLAND
10 HIJ MOET ZELF EEN PARTIJ OPRICHTEN
11 EEN ANDERE PARTIJ
12 HIJ MOET MAAR EENS SERIEUS OVER EEN STAATS GREEP NA GAAN DENKEN;-)

stuur uw stem naar the_emperor_@hotma il.com
Naam Monday, August 27 2001

Bericht
Naam Monday, August 27 2001

Bericht
Hans Janmaat Monday, August 27 2001

Beter een celibaat dan Homosueel.
Vicky Monday, August 27 2001

echt een goeie site, beetje vreemd maar het leven kan dan ook vaak zo vreemd zijn dus geen probleem.
Piet Paulusma Monday, August 27 2001

Als jullie nou allemaal zouden kunnen wolkenlezen zou ik niet meer Oet Moen hoeven zeggen.
En het stomste wat een mens kan doen is wel c elibatair worden
Hans Janmaat Monday, August 27 2001

Een Blanke neger zie je wel dat het kan? zie je nou wel:-)

he t kan het kan echt.
Ruud Lubbers Monday, August 27 2001

Tuuttuuttuut, de groetjes van.... juist ja, ook namens ria en de rest van de voormalige regering.
Jaap de Hoop-Scheffer Monday, August 27 2001

Bericht
De Pizza Paus Monday, August 27 2001

Nee joh gewoon celibatair worden, kom eens op de priestersopleiding zo u ik zeggen, kan je gelijk leren pizza bakken.
Marvin Gay Monday, August 27 2001

niks van dat al, kippen, soep, 30 graden, word toch gewoon homo dan is alles veel fijner en frisser
Naam Monday, August 27 2001

Bericht
Michael Jackson Monday, August 27 2001

Puf, vijf dagen boven de dertig graden... dat is toch geen weer voor e en blanke...
Joop Monday, August 27 2001

Vrouwen... daar kun je maar beter soep van koken.
goed advies Monday, August 27 2001

Vrouwen...je kunt beter kippen houden!!
Naam Monday, August 27 2001

Bericht
Naam Monday, August 27 2001

Bericht
Naam Monday, August 27 2001

Bericht
Naam Monday, August 27 2001

Bericht
Marcel Monday, August 27 2001

En sterkte Harrie.
Marcel Monday, August 27 2001

Ik mag me wel haasten trouwens volgend jaar op 6 maart hebben we de ge meenteraads alweer en gevolgd op 15 mei door de landelijke verkiezinge n. Ik voorspel een winst voor de VVD, maar winst is nooit voldoende da t heb je aan de PVDA kunnen zien in 1977. Ik voorspel dan ook een coal itie van CDA,PVDA en(misschien GL of D66). Premier zal dan gewoon de H oop- Scheffer zijn( Ja sorry als ik een andere coalitie zou voorspelle n wordt het er bepaald niet rooskleuriger op( of het moet een coalitie zijn van PvdA,SP en NCPN;-) )
Marcel Monday, August 27 2001

Ik ga trouwens de politiek in, is er hier nog een partij l/r die een p r man/annex lijsttrekker zoekt?
Marcel Monday, August 27 2001

Nou ja zoals mijn oom altijd zegt;" Je hebt er geen hand vol, maar een land vol" ofzo, nou ja. Het blijft triest natuurlijk.
Mars Monday, August 27 2001

Ach leve het vrijgezellendom zou ik zeggen of niet soms? Nou kan je in ieder geval weer lekker naar 't menu kijken als je op straat loopt. < BR>(Positief blijven, positief blijven, maar toch ondertussen denken d at het leven soms echt kut is als je er goed over na denkt).
Naam Monday, August 27 2001

Bericht
Naam Sunday, August 26 2001

Bericht
Harrie Sunday, August 26 2001

Alles leuk en aardig maar die meid heeft me wel gedumpt.
Eerst lek ker zoenen en alles erop en eraan zonder de daad.. dan 3 weken op vaka ntie.
Niks aan de hand zou je denken, hele vakantie lopen sms-en n aae mekaar over wat voor feest het zou worden als ik weer terug zou ko men.
Dus ik me een potje verheugen op de dag dat ik terug kom.
Kom ik weer thuis, komt ze half dronken langs en blijft pitten, niks spannends aan verder ze moet zelfs nog nekken verdomme.
Nou ik hop en dat het dan de volgende dag beter word, en val in slaap naast haar.
Volgende dag misselijk natuurlijk dus weer niks tot die middag, w e beginnen te zoenen en opeens stopt ze en zegt ze dat het niet werkt allemaal zonder er verder uitleg over te kunnen geven.
Het was maa r beter als we het daarbij zouden laten en dat we ieder onze eigen weg zouden gaan... fuckin' bullshit!
Anyway I got sort of dumped and now its fucked.
Didnt get layed or anything. just sheer bollocks.
And now Im back with my right hand again.
Naam Sunday, August 26 2001

Bericht
biancatje Sunday, August 26 2001

ik haal adem
en knipper met mijn ogen
mijn hart klopt
en i k voel alles nog werken
toch klopt er hier iets niet
hier heel diep vanbinnen
het lijkt erop alsof mijn hart toch stiekem is geb roken...
Naam Sunday, August 26 2001

Bericht
NaamHOLYMAN Sunday, August 26 2001

Bericht
양성민 Sunday, August 26 2001

g k d l~
Naam Sunday, August 26 2001

Bericht
Dries van Agt Sunday, August 26 2001

Ik zag iemand mij nadoen op de televisie hedenavond, een schrandere da ad, ik ben geimmiteerd in volledige perfectie, goed gedaan, mijn beste .


Okee dan zou ik er ook maar 1 liedtekst tegen aangooie n.

Wij vieren feest, we zullen niet verdorsten, willem pakt m arietje onder de bo..schouders, dat wordt lachen, van hier tot oeteldo nk.
Small Faces yeah Sunday, August 26 2001

Wouldn't it be nice
To get on with me neighbours
But they mak e it very clear
They've got no room for ravers
They stop me fr om groovin',
They bang on me wall
They doing me crust in
It's no good at all

Lazy Sunday afternoon
I got no mind t o worry
I close my eyes and drift away

Here we all are si ttin' in a rainbow
Gore blimey hello Mrs Jones
How's old Bert' s lumbago (mustn't grumble)
I'll sing you a song,
With no word s and no tune
To sing in your party
While you suss-out the mo on

Lazy Sunday afternoon,
I got no mind to worry
Clos e my eyes and drift away

Root-de-doo-de-doo
Root-de-doot- de die day
Root-de doot de dum
Root-de-doo-de-doo dee

There's no one to hear me,
There's nothing to say
And no one can stop me
From feelin' this way

Lazy Sunday afternoon
I've got no mind to worry
Close my eyes and drift away
The Commodores uit de tijd dat ze nog goed waren(voor Lional ritchie solo ging zeg maar) Sunday, August 26 2001

Thanks for the times that you've given me,
The mem'ries are all in my mind.
And now that we've come to the end of our rainbow
Th ere's something I must say out loud.

You're once, twice, thre e times a lady, and I love you.
Yes, you're once, twice, three tim es a lady, and I love you.
I love you.

When we are togeth er the moments I cherish,
with every beat of my heart.
To touc h you, to hold you, to feel you, to need you.
There's nothing to k eep us apart.

You're once, twice, three times a lady, and I l ove you.
I love you.
Boudewijn Buch Sunday, August 26 2001

Nee hoor ik zit gewoon gezellig in Amsterdam in mijn eigen museum. Op een stoeltje Goethe te lezen en naar de stones te luisteren.
Ronald Griephart Sunday, August 26 2001

Omdat iedereen toch waarschijnlijk kennelijk op lowlands zit en Grieph weer niet dan maar speciaal voor Boudewijn een stukje stones.
(- Alright, there now listen!
...to play the game, we'll tell yo u how to do it.
Now, all you got to do is when the whistle's blown ,
I want you to get much spin, much spin on the early go.
Any prize, take what you like...
Are you all ready?)

She come s in colours everywhere
She combs her hair
She's like a rainbo w
Coming colours in the air
Oh, everywhere
She comes in co lours

(Oo-la-la oo-la-la-la-la)
(Oo-la-la oo-la-la-la-la la)

She comes in colours everywhere
She combs her hair She's like a rainbow
Coming colours in the air
Oh, everywher e
She comes in colours

Have you seen her dressed in blue
See the sky in front of you
And her face is like a sail
Sp eck of white so fair and pale
Have you seen a lady fairer

She comes in colours everywhere
She combs her hair
She's like a rainbow
Coming colours in the air
Oh, everywhere
She co mes in colours

Have you seen her all in gold
Like a queen in days of old
She shoots her colours all around
Like a sunse t going down
Have you seen a lady fairer

She comes in col ours everywhere
She combs her hair
She's like a rainbow
Co ming colours in the air
Oh, everywhere
She comes in colours
She's like a rainbow
Coming colours in the air
Oh, ever ywhere
She comes in colours
Mars Saturday, August 25 2001

Die van Paul de Leeuw wil ik jullie ook maar niet onthouden.Sylvia's l aatste sketch


Frits: Dus belden we met de vrouw in kwestie! Ellen: Hier mevrouw Rucola. Alfred: U bent een fanatiek voor stander van de alternatieve geneeswijze? Ellen: Met brandnetelabstract . Alfred: Met brandnetelabstract?

Ellen: Ja, meneer Van den Heuvel. Al mijn pati�nten die ik behandel krijgen van mij een lat ex pak aangemeten. Daaronder smeer ik dan brandnetelabstract. Een meng eling van brandnetel, ezelurine en ingestraald water van Yomanda. Frit s: We belden met Yomanda.

Gregor: Dit is de voicemail van Yom anda. Voor een goed gesprek drukt u op een 1. Voor instraling drukt u op een 2 en houdt u het lichaamsdeel voor de hoorn. Wilt u sowiezo bel azerd worden dan drukt u op 3 tot en met 9. Pieeeep!

Frits: D us werd mevrouw Rucola weer opgebeld. Ellen: Yomanda? Die staat op dit moment suikerspinnen in te stralen op de kermis in Cuyk. Alfred: Denk t u dat uw geneeswijze werkt?Ellen: Als je erin gelooft wel. Alfred: M aar u geneest ook ongeneeselijke ziektes? Ellen: Ik genees alles waarv an mensen denken dat ze er van genezen moeten worden. In combinatie me t dillemassage bij Soejo Barai.

Frits: Dus werd Soejoe Barai opgebeld. Sjoerd: Oehoe, oehoe met Soejoe. Alfred: Wij hoorden dat u m ensen geneest door middel van dillemassage. Sjoerd: Dille in gemberoli e met een schuursponsje. Eerst mediteren in de Ikea-ballenbak en dan m asseren maar! Alfred: Maar ongeneeselijke ziektes vallen toch niet te genezen met massage? Sjoerd: Oehoe, oehoe!! Dat zegt u. U luistert nie t naar uw lichaam. Het lichaam zegt dat het gemasseerd en gebrandnetel d wil worden. En niet dat het op de operatietafel wil liggen of bestra ald wil worden. Wie zegt dat het ongeneeselijk is? Het kan ook een bac terie zijn.

Alfred: Snelle diagnose. Sjoerd: Wij geloven dat 95 procent van de ziektes een bacterie is. Alfred: Dus ook Singh Varma heeft een bacterie. Sjoerd: Als ze naar haar lichaam luistert zou ze het weten. Alfred: Maar ze heeft niets. Sjoerd: Dan heeft het lichaam Tara niets te vertellen. Maar ik moet nu ophangen want ik lig net een heuprek weg te masseren. Frits: Zo kon, van de alternatieve genezers d ie wij spraken, niemand antwoord geven op die ene vraag: waarom modder en ze zo aan?

Gregor: Ho! Ho! Ho! Mijnheer Spits, ik ben Gerr it Eikelenkamp. Voorzitter van de VVNG. De Vereniging Van Natuurgeneze rs. Ik kan u zeggen dat wij veel succes hebben bij langdurige ziekten. Alfred: Een opgegeven wrat! Gregor: En dat wij ruim voor januari al o nze therapie�n omge-eurood hebben. Alfred: Maar al die zieke mensen di e hun vertrouwen in u stellen en het uiteindlijk met de dood moeten be kopen? Gregor: Zeg, ik hoor dat we hier de bingoprijsuitreiking hebben . Alfred: Maar u hoort toch te zeggen dat u niets meer kunt doen en da t u ze dan doorverwijst.

Gregor: Ik heb de rollade gewonnen! Tuut, tuut, tuut. Frits: Dus belden we God om te vragen waarom de alte rnatieve geneeswijze is uitgevonden. Sjoerd: Hahahahahaha. Frits: God, u moet lachen? Sjoerd: Ik heb hier een dame voor me staan. Die is zo onweerstaanbaar grappig. En vrolijk en mooi. Ik wist dat ik kon schepp en en ik wil niet opscheppen maar deze vrouw schept wederom verplichti ngen voor alles wat ik nog in de toekomst ga scheppen. Frits: En heeft ze het daar leuk? Sjoerd: Ja, want ze kwam samen binnen met Eddy Dubb elboer. Een PSV'er in hart en nieren. En die heeft de eerste 4 flessen Petruus al weer uitgeschonken.

Frits: Fijn om te horen. Sjoe rd: Maar beste Frits, wat wilde jij van mij weten? Frits: Ach, laat u ook maar. Doe ze beiden de groeten. Dit was Ook dat nog.


Paul de Leeuw

Staan nog veel meer columns daaro

www.nrc.nl

Marcel Saturday, August 25 2001

Ik las net een stukje van Youp van 't Hek op de site van het NRC(Ik vi nd het bij vlagen lachen, maar het is wel weer zo als ie het zegt), Mo rgen zit ie trouwens in zomergasten( vanaf ca 21.00 VPRO Ned 3).

www.uitvaart.nl


De actrice Sylvia Millecam is overleden en haar fans rouwen digitaal. Het is even wennen. De eigenaa r van de condoleancewebsite liet aan de pers weten dat de internetpagi na een enorm succes was. Duizenden mensen bezochten via hun pc het con doleanceregister. Waarom? Waarom wil de eigenaar dat de pers weet dat zijn rouwpagina een succes is? Het is een vreemd persbericht.
Comp uterrouw. Ik vind het eerlijk gezegd wel een beetje lui huilen. Je gaa t het internet op, surft naar www.condoleance.nl, klikt op de naam van de overledene, stamelt een paar woorden en je gaat weer verder. Sommi gen pakken waarschijnlijk, omdat ze toch op die pagina zijn, de su�cid ale schilder/popster er ook nog even bij. Op de condoleancepagina zijn geen advertenties, maar er staat wel bij dat de site eigendom is van www.uitvaart.nl. Als je daar heen gaat, zie je dat het hartstikke comm ercieel is. Vreemd.

Uiteraard ben ik even langs geweest op de bewuste pagina en ik moet zeggen dat ik het merendeel van het rouwbek lag nogal schriel vond. Het is allemaal nogal karig, drieregelig afraf felwerk. Maar het is natuurlijk ook wel heel moeilijk om iets te schri jven als je iemand niet kent. Die duizenden, waar ze het in de krant o ver hadden, heb ik niet gevonden. Misschien zijn die al doorgemaild na ar de familie.

Wie kan mij deze vorm van condoleren helder ui tleggen? Als je de familie wilt troosten met wat lieve woorden, dan do e je die woorden toch in een gesloten envelop? Het zijn toch jouw woor den, die bestemd zijn voor de nabestaanden en die gaan anderen toch ge en flikker aan? Als ik, niet een van de onbekendste Nederlanders, ster f, krijg ik dan ook een website van www.uitvaart.nl? Een site, waarop de familie Den Dungen uit Zevenaar kan melden dat ze altijd graag naar me keken op de televisie? En wat denkt de familie Den Dungen? Dat hun woorden mijn weduwe en kinderen troosten? Hopen ze dat ik het lees in het hiernamaals? Heeft God een internetaansluiting? www.godmail.com.

Ik zie de huiskamer van de familie Den Dungen. Mevrouw Den Du ngen vraagt aan haar man wat hij boven toch aan het doen was. Meneer D en Dungen vertelt dat hij namens de familie de weduwe van Youp van 't Hek even gecondoleerd heeft met het verlies van haar liefhebbende echt genoot. Vooral dat hij vrijwillig onder een supporterstrein is gegaan vond Den Dungen heel erg voor de vrouw van de cabaretier. Door zijn su ikerziekte in de periode voor zijn dood maakte hij een nogal verwarde indruk. Zo dacht hij dat hij ongeneeslijk ziek was.

Misschien wordt mevrouw Den Dungen wel loeilink. ,,Hoezo gecondoleerd namens on s? Je weet toch dat ik die man een abjecte seksistische hetero vond en dat ik altijd als eerste wegzapte als die dikke kop met die bril op d e buis kwam! En zijn vrouw vind ik een journaalbarbie aan wie ik niks te melden heb! Ga maar rectificeren. Mail maar dat ik het niet betreur dat hij dood is! En feliciteer haar. Toch nog kans op iets moois in h aar leven!''

Duizenden hebben de vriend en familie van de vee l te vroeg gestorven actrice digitaal gecondoleerd. Duizenden onbekend en. Duizenden onbekenden hebben de behoefte om ergens te schrijven dat ze het erg vinden dat de mooie comedi�nne dood is. En zo dat iedereen het kan lezen. Dat iedereen weet dat J. de Boer uit Appelscha het erg vindt. Net als F. Visser uit Veere. De website-eigenaar heeft een per sbericht van het succes gemaakt. Misschien krijg je binnenkort een soo rt bezoekersrecord. Wie de meeste digitale condoleances na zijn of haa r dood mocht ontvangen. Maar het nieuwste doodgaan hoorde ik vorige we ek. Iemand die ongeneeslijk ziek is heeft als euthanasiedatum de laats te dinsdag in september geprikt. Dan is namelijk iedereen terug van va kantie. En als hij op dinsdag dood gaat, is de crematie op zaterdag en zijn de meesten vrij. Dus dan wordt het lekker druk.

Dit laa tste is niet door mij verzonnen. Het werd mij gewoon verteld. Ik heb d e crematie met potlood vast in mijn agenda gezet. Dan kan ik het nog w eggummen als hij eerder gaat. Toen een vriend mij vorige week belde om te vragen of ik op 29 september op zijn feestje kwam, zei ik dat ik n iet kon omdat ik een begrafenis had.

,,Dat is zo'n oude mop'' , zei hij ge�rriteerd en hing meteen op.


Youp van ' t Hek
Naam Saturday, August 25 2001

Bericht
Naam Saturday, August 25 2001

Bericht
Naam Saturday, August 25 2001

Bericht
Zo straks even kijken van welke plaat dit kutlied nog maar eens kwam Saturday, August 25 2001

Kutlied

woorden: Marco Roelofs

Het heeft een tijd g eduurd
maar dit lied is eindelijk klaar
Er komt straks nog w at geschreeuw
en gerag op een gitaar
Niet dat het wat voorst eld
maar ik dacht ik zeg het maar vast
En mocht je ooit een clipje van ons zien
ik ben die kleine rare kwast

Ik wer d nooit gevraagd voor zo'n jongensgroepje
want ik had teveel puis ten
Vrienden had ik ook een hele hoop maar
nooit de juiste
Met onze akelige rock 'n roll
zullen wij het nooit ver schopp en
ik denk dat we na dit lied
beter helemaal kunnen stoppen

(REFREIN)
Want dit is een kutlied
Want dit is een kutlied, een kutlied,
een godvergeten kutlied meer is het niet < BR>
Al die covers op de radio wie koopt nou zulke troep
Gejat te deuntjes met wegwerp teksten
ik vind het allemaal poep
En ik weiger om gericht van die
commerci�le shit te schrijven
dus ik vrees dat het bij dit puberaal
gebrul zal blijven
(REFREIN)

Oh wat een kutlied meer is het niet

Ev en een mededeling voor die rukkers van
de bond tegen het filthen
Ons adres staat op de hoes
u hoeft dus niet ver meer te zoek en
Maar je moet wel heel idioot zijn
om op zo'n slechte teks t te reageren
Nee ik denk dat ik nog maar eens
wat nieuwe ri jmwoordjes ga leren

(REFREIN)

Een kutlied, meer is het niet


Heideroosjes Saturday, August 25 2001

Wurst & K�se

worte: Marco Roelofs

Mein Grossvater h asst euch. Er sagt "Das sind alles schweine"
Die haben so viet ka putt gemacht, ich kann sie nicht leiden

Aber das war 50 Jahr e her, seitdem ist viel geschehen
Wir d�rfen es nie vergessen, ab er m�ssen weitergehen

Ich trink ein Bier mit dir, du hast ni chts falsch gemacht
Zusammen gegen Neo-Nazis, hatte ich mir gedac ht

Ich bin ein K�skopf, du bist ein Wurstfresser
Dein G rossvater hat hier ein Fahrrad geklaut aber mein neues ist viel besser !

Ihr habt den dicken Kohl, wir haben den doofen Kok
Be ide wollen sparen und darauf hab ich keinem Bock

Es gibt bes chissene Deutsche, Es gibt beschissene Holl�nder!


Na ja vooruit omdat het zaterdagmiddag is en ik toch niks beters te doen heb dan naar The Who luisteren etc etc. gooien we de Heideroosjes er nog wel even tegenaan. Saturday, August 25 2001

Iedereen is gek (behalve jij)!

woorden: Marco Roelofs
< BR>
Ze drinkt koffie met haar buurvrouw dagelijks van ��n tot twee
Of zij The Bold ook heeft gezien, gisteravond op t.v.
Maar buurvrouw heeft het niet gezien, er was Europacup
Dus zat haar Ka rel met sjaal en pet te schreeuwen naar zijn club

Arme Libel le-bel dit is waar zij voor leeft
Kletsen met die Margriet-griet is alles wat ze heeft
En iedereen is gek behalve jij

Sl urpend aan de koffie, eensgezind, dat jeugdhuis moet maar dicht
Z e spreken schande over die van nummer 13, want dat is een nicht!
Maar haar man Jos dat is de held, de held die haar beflikkerd
Die pakt alles waar een gat in zit, maar zij is blind en te verkikkerd < BR>
Haar recht is het aanrecht, dat hebben ze haar geleerd!
E n ze weet wel dat ze meer kan, ze heeft 't geprobeerd!
Ze wil gra ag Engels leren, maar haar man vindt dat te duur!
Of ze wel weet wat dat kost, zo'n grote motor in de schuur?
Hij zegt ze moet nie t zeuren want ze komt toch niets te kort?
En dat ze beter kan gaa n breien voor als ze moeder wordt!

Er is veel meer dat je ku nt, er is veel meer dat je weet
Is dit echt alles waar jij voor l eeft?

Jan Rot en Boudewijn de Poot Saturday, August 25 2001

Ik heb nog niets begrepen van je woorden
Ik heb m'n moed nog lang niet bij elkaar geraapt
Ik weet zeker nu dat ik jou huilen hoorde
Je ligt naast me en je doet alsof je slaapt
En ik weet dat jij als ik je aan wil raken
Grimmig afweert alsof ik een vreemde ben
Ik ben bang voor jouw gezicht als we ontwaken
Ik ben bang dat je je dan niet eens meer ken
En ik kan jouw lichaam in het donker naast me bijna zien
Ik ken er ieder plekje van
Misschien zie i k je nu misschien nooit meer en het verbaast me
Dat ik nu zo kalm en helder denken kan
Ik herken zelfs jouw manier van ademhalen
In het donker van ons harde smalle bed
En ik voel de warmte van j e lichaam stralen
Al heb je mij dan ook in de kou gezet
Ik wee t nog goed de eerste nacht dat wij hier waren
Het was winter en je had de trein gemist
In mijn bed lag jij wat voor je uit te staren
Omdat jij er nog niet al te veel van wist
En ik wilde wel hee l graag ervaren lijken
Maar ik wist er ook niet veel meer van dan jij
's Morgens durfden wij elkaar niet aan te kijken
'k Had er spijt van en was toch wel heel erg blij
't Is weer ochtend en de zon is al gaan schijnen
Door mijn wimpers zie ik je in de kamer st aan
In het zachte licht dat valt door de gordijnen
En je schaa mt je nu voor mij, je kleedt je aan
Ik hoop dat ik nooit zo'n nach t meer zal beleven
En het geeft niet of ik mijn gevoel verdruk
Maar je hebt me bij het afscheid iets gegeven
De herinnering aan liefde en geluk
En ik spring uit bed, ik gooi de ramen open, mense n zwermen op het plein
De lucht is blauw
Ik wil zonder doel en zonder regen lopen
En gelukkig zijn al is het niet met jou
Ik wil naar zee toe om te rijden op de golven
Ik wil vliegen als een vogel in de lucht
In de wolken zijn of onder schuim bedolven
't Is voorbij en ik ben vrij en met een zucht
Met een lach en met een traan ben ik door straten
Van de stad waar het nu lente is geg aan
En ik heb de winter achter me gelaten
Onze liefde kan niet langer meer bestaan
Maar al ga ik hiervandaan toch blijf ik zinge n
Ik heb altijd toch een lied, in m'n gitaar
Ik blijf dromen v an precies dezelfde dingen
'k Zal je weerzien en we blijven bij el kaar
Henk Pestbroek Saturday, August 25 2001

Jajaja, goh ja hoor, mongooltje heeft z'n kunstje weer gedaan hoor.
Allemaal wijven in het publiek Saturday, August 25 2001

Aaaaaaaaaaaaargh fantastisch henk leuk mooi liedje henk echt tof henk.
Henk Pestbroek Saturday, August 25 2001

Dan maar weer een liedje

Loods me door de storm

Toen ik strak in je ogen keek, en jij mijn ogen niet ontweek
Wist ik w at ik krijgen zou, als jij mij hebben wou
Ik ging rustig naast je staan, en vroeg je of je mee wou gaan
Jij zei strak en recht-door- zee: 'Tegen een man als jij zeg ik vandaag geen nee'

Loods mi j door de storm naar vaste grond
Sleur me door de branding naar je warme mond
Loods me door de storm, druk me aan je borst
Sleur me door de branding heen, en laat me niet alleen

Jij woonde dichtbij in een flat, mooi ingericht, een waterbed
Je vroeg naar m 'n geboortejaar, het antwoord bleek verdedigbaar
Ik zag je staan, een bange vrouw
Ik vroeg aan jou, wat doen we nou
Jij zei stra k en recht-door-zee,
tegen een man als jou zeg ik vandaag geen nee

Loods me door de storm naar de vaste grond
Sleur me door de branding naar je warme mond
Loods me door de storm, druk me aa n je borst
Sleur me door de branding heen en laat me niet alleen < BR>
Wij waren aan elkaar gewaagd,
Wij hadden elkaar even nodig
En dan is liefde overbodig

Loods me door de storm naar d e vaste grond
Sleur me door de branding naar je warme mond
Loo ds me door de storm, druk me aan je borst
Sleur me door de brandin g heen en laat me niet alleen
En laat me niet alleen
Laat me n iet alleen
Mr Guinnes Saturday, August 25 2001

And you're getting a nomination for the guinnes book of records.
Naam John Paul 2 Saturday, August 25 2001

Bericht

Although shitting your pants every hour,exactly on th e hour, can be inconvenient, the advantage is that you do not need to wear a watch to tell the time.

Blessings my children.
Naam Saturday, August 25 2001

Bericht
Henk & Harry Saturday, August 25 2001

Popie jopie jo popie jopie jeheeee!!!
St Marcellus van St Iskariotklooster Saturday, August 25 2001

Zo he de paus is zo bang voor zijn naderende einde dat hij het om het uur in z'n broek doet in alle talen. Niet te veel vreten dan na 11 uur dan blijf je ook wel leeg.
Naam John Paul 2 Saturday, August 25 2001

Bericht

18:00 Merde
19:00 Merda
20:00 Anyag
21:00 Mierda
22:00 Skitt
23:00 Empty
Boudewijn B Saturday, August 25 2001

En niet B Boudewijn dus. Juist ja lieve Grieph daar zou je me een plez ier mee doen, meer plezier zou ik natuurlijk hebben als ik de mooiste lippen ter wereld kon kussen namelijk die van ja jullie raden het al w eer Mick Jagger, goh ik geil op Mick Jagger, jammer dat ik ruzie had m et mijn broer toen ie dat programma had anders had ik me zo opgegeven voor sex met Mick Jagger.
Grieph Saturday, August 25 2001

Fun flies when you'e out of time.

Oh ja is ook zo" baby baby you're out of time, she's a rainbow van de stones zou ik nog zoeken vo or herr Buch.
Grieph Saturday, August 25 2001

Yes kicken onwijs kicken hehehehe.
Henk Pestbroek Saturday, August 25 2001

Ik zet mijn ouvre maar in een boekje denk ik.
Henk Pestbroek Friday, August 24 2001

Dan maar weer een liedje.

Ik heb geen afscheid durven nemen < BR>Want afscheid nemen dat doet pijn
Ik wilde je niet echt verlate n
Maar even op mezelf zijn
Om na te kunnen denken, uit te zoek en,
bij te tanken
En om te ontdekken of ik nog van je hou

Hoewel ik steeds aan je moest denken
Ben ik toch bij je wegg egaan
'k Had geen behoefte aan een ander
Maar 'k wou alleen bi j jou vandaan
Om na te kunnen denken, uit te zoeken,
bij te ta nken
En om te ontdekken of ik je missen zou

refr.:
A lles geprobeerd om jou maar te vergeten
Overal geweest en ik sliep met iedereen
Nooit geaccepteerd dat ik steeds heb
geweten
Van jou hou ik het meest,
ik kan er niet omheen
Zonder jou be n ik alleen

Ik wil weer dag en nacht bij jou zijn
Ik ben nu alle twijfels kwijt
Ik ben wat langer weggebleven
Maar ik gebruikte al die tijd
Om na te kunnen denken, uit te zoeken,
b ij te tanken
En om te ontdekken hoeveel ik van je hou

re fr.
Ik wou je niet verlaten
Ik sloeg niet op de vlucht
Ik had alleen behoefte
Aan wat frisse lucht
Naam Friday, August 24 2001

Bericht
Naam Friday, August 24 2001

oF EEN CENTENIUM, NOU JA shit stond nog op capslock. kut is dat.
Han Speezie Friday, August 24 2001

Nee honderd jaar is een centinium duizend jaar een millenium en DRIEDU IZEND JAAR IS EEN TRILLENIUM EN ALS EEN SPEEZSHIP ZO OUD WORDT IS HET DE TRILLENIUM FALCON VAN DE ENIGE ECHTE CAPTAIN SPEEZIE!!!!!!!!!!!!!!!
Nina Friday, August 24 2001

Toen ik vandaag tijdens de geschiedenisles aan een van de kinderen in mijn klas vroeg naar een ander woord voor 100 jaar werd als antwoord E EUW gegeven. Op mijn vraag hoe je 1000 jaar dan noemt, werd na de hint "het begint met de letter m" MEEUW geroepen.
Time flies when you' re having fun.
Richard Klinkhamer Friday, August 24 2001

En krijg ik dan eindelijk gratie, ze zeggen namelijk dat ik mijn vrouw vermoord heb, dat ik mijn vrouw de hersenen ingeslagen heb met een kl inkhamer en haar daarna door de gehaktmolen gedraaid heb..... zo zou h et wel eens gebeurd kunnen zijn.
drs. Pim Voortuin Friday, August 24 2001

En ik wordt de nieuwe voorzitter van Levenloos Nederland dus jullie we ten wat het betekend. Ik premier. Grieph minister van volksgezondheid en Cultuur enzo, Herman Brood wordt postuum minister van Onderwijs. Pe stbroek krijgt sociale zaken.

En ja mensen we gaan ons nu ei ndelijk verlossen van de moslims.
Henk Pestbroek Friday, August 24 2001

Uit vrije wil, rookt ie niet in bed,
Uit vrije wil speelt ie geen Russisch roulette,
Want liefde rekent miet kijkt niet achterom, Li efde is blind en vraag toch nooit waarom........

Ook een held endaad sinds kort.

Hey Grieph gaan we dadelijk eens naar de k roeg, of met andere woorden dat wat we vroeger nog partijbijeenkomst n oemden toen je nog bij je mokkel was?
Denny Friday, August 24 2001

Ik weet ook als geen ander dat liefde pijn doet, vooral als het maar v an een kant komt, tja ik ben ooit seksueel misbruikt door aliens enzo doende zwanger geraakt en ze hebben een sateliet in mijn penis ingebou wd, zodat ze contact kunnen houden met het gedrocht dat ik over 9 jaar baar, zolang duurt dat, een alien zwangerschap, dus vandaar mijn bier buik snap je?
Ds Gremdaat Friday, August 24 2001

En zaten er spekjes in?
Heb al Nasi gehad Friday, August 24 2001

Kliekjes van verleden week.
Ds Gremdaat Friday, August 24 2001

Veel beter, jongmensch, Levi Ticus en Nu Meri zaten er nog tusschen. < BR>
En ik wensch u een aangenaam etensmaal met spekjes of wat dan ook erin.
En Welk Mozesboek kwam daar nog maar weer eens achteraan? Friday, August 24 2001

He GODVERDOMME IK HAD TOCH BETER OP MOETEN LETTEN OP DE ZONDAGSCHOOL V ROEGER.
Deut eronomium ofzo. Friday, August 24 2001

Bericht
Jos Brink Friday, August 24 2001

Ja zeg liefde doet sowie so al baie pijn zeg, hey hahahahaha, dja. Voo ral als frank 's nachts. pssstfluisterdefluister........... HAHAHAHAHA En dat wil nog wel eens pijn doen zeg, hahaha dja.
Ronald Griephart Friday, August 24 2001

Ja vertel mij dat de liefde achteraf pijn doet, vooral in mijn portomo nee.

Opsomming,

Tuinhuisje klaar maken voor schoonfa milie.
Ca. fl.230.000(moest veel aan gebeuren)
Grachtje om tui nhuisje graven en laat de rest ook maar zitten.
Allimentatie ja da t kwam er ook nog bij( en ik betaal de hypotheek en ik verleen iederee n nog onderdak ook( het is wel krap maar dat is hun verdiende loon)
Ex Odus Friday, August 24 2001

Moefment of sja pieppol
Ad Visser Friday, August 24 2001

En ik weet wat er echt pijn deed op dat moment bij een van de Rubettes .( Penny die achter hem stond en even iets een kwartslag draaide;-) )
Naam Friday, August 24 2001

Bericht
Ergo: Friday, August 24 2001

Liefde doet gewoon pijn en alles wat er na komt doet nog meer pijn.Oka y iedereen, maar weer eens een stukje aangepast Rubettes

"Peo ple take my advise, iff you fall in love with someone you better think twice

Luv ya babyhyyy luv
Sugar baby love suugaaaaaar Ba byhyyyyyyy lohooooooooooooveeeeeeee, luv er everey day luv hur every d ay."

A-haaaaaaaaahahahahaahahahahaaahaaaaaaaaa

oe oe ah sjoewadie ah ah sjoewadie

ladaaaAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!! !!!!! aaaaaaaaaaah ahhhhhhhh aaaaaaaaaaaah aaaaaaaaaah aaaaaaaaaaaah < BR>
Loewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

Nou ja.
Dagmar Friday, August 24 2001

Bedankt, Mieke.
.... Friday, August 24 2001

Hier gebeurd ook geen ene fuck eigenlijk he?
Waarom is Woody eigenlijk zo gecompliceert Friday, August 24 2001

Eigenlijk?
Benedictus Friday, August 24 2001

Zijn we hier ook van de zwijgende orde ofzo?
Naam Friday, August 24 2001

Bericht
Het spirituele overschot van Herman Brood Friday, August 24 2001

Naam John Paul 2 Thursday, August 23 2001
Does anyone know a cure for shitting your pants every hour please ?

Ja hoor Jump of t he Amsterdam Hilton.
Marcel Friday, August 24 2001

Ik heb eigenlijk geen tekst vandaag ofzo.

Uitspraak van de da g;" het leven is soms best wel kut eigenlijk".
Naam Friday, August 24 2001

Bericht
Naam Friday, August 24 2001

Bericht
Woody Allen Friday, August 24 2001

Omdat het niet makkelijk is misschien, mijn psych zegd altijd, nee ho wacht even mijn psych zegt nooit iets want bij mijn psych ben ik altij d eindeloos aan het woord, net als in mijn films waarin ik altijd ein deloos achter vrouwen aanloop en tegen ze aan loop te filosoferen over van alles vooral over de complotten van Mia Farrow en de rest van de filmindustrie om me te liquideren door middel van me te eerst te kidn appen door me door de airco te trekken in de gallerij van mijn flat en bla blablablablablablablablablablabla.......
Mr.D Friday, August 24 2001

Waarom is alles ook altijd zo gecompliceerd.
Mr. D Friday, August 24 2001

Bij mij doet het doet het pijn omdat ik er graag voor de ander wil zij n ook al heb iets min of meer een week of 3 geleden beeindigd, na een confessie van de kant van de ander. Ik wil gewoon vrienden met de ande r blijven maar toch heb ik er soms moeite mee mijn gevoelens te ontken nen. De ander zegt nog vaak dat de ander van me houdt en ik heb er van gemaakt dat ik om de ander geef. . De ander voelt zich ietwat ongemak kelijk nu, terwijl het met mij steeds beter gaat en dat doet pijn..... ..

Ik wilde dat ik iets voor de ander kon doen.
Naam Thursday, August 23 2001

Bericht
Mieke Thursday, August 23 2001

er moest nog een woord tussen: gelukkig en maar, en dat moest zijn; zi jn...

xxxjes mieke
Mieke Thursday, August 23 2001

ja, ik mag dan al een hele tijd gelukkig maar ben zeker niet vergeten hoe het voelt om gedumpt te zijn....
nogmaals veel sterkte...

xxxjes mieke
Dagmar Thursday, August 23 2001

dat berichtje over het normaal omgaan met mijn exvriendje bij wachtend en is trouwens niet van mij. (om ff duidelijkheid te scheppen.)
Dagmar Thursday, August 23 2001

Bij mij doet het al een tijdje pijn.
Mr. D Thursday, August 23 2001

Nu doet het pijn...........
Naam Thursday, August 23 2001

Bericht
Luitenant-Kolonel Boszhard Thursday, August 23 2001

STRIJDKREET!!!!!! iemand????
Marie Claire Thursday, August 23 2001

Oh ja, dat ben ik nog vergeten te vertellen. Ge Nesis heeft me verteld dat hij het geloof verloren heeft. Das pas erg, want hij houdt nog st eeds preken. Hij is een smerige heiden geworden na de dood van zijn vr ouw. Zij was voor de trein gesprongen en begon zo haar laatste reis. J a die trein was wel op tijd.
Dat Ge niet meer gelovig is, kan ik aan niemand vertellen want dan ligt mijn geheim ook op straat.
Dus nogmaals, heb ik een andere keuze dan me aan deze ongelovige goddeloz e, tot de dood erop volg, te binden? Kan ik uit een rijdende trein spr ingen?


M.C. S.

Naam John Paul 2 Thursday, August 23 2001

Bericht

Does anyone know a cure for shitting your pants every hour please ?
Marie-claire sinceritee Thursday, August 23 2001

Laatst moest ik voor een interview naar dominee Ge Nesis (naam fictief voor de privacy). Sinds kort mag ik invallen bij het Gereformeerde bl ad: 'Uw Heilspoed'. Yesss want je wordt niet zomaar invaller bij 'Uw H eilspoed' De redactie wordt voorgezeten door de grijze eminentie Van V eurdenvleut en die is streng. Modern taalgebruik is uit den boze. Hij is nogal recht in de leer en slaapt gescheiden van zijn vrouw. Wel som s moet je wat overhebben voor de goede zaak vind ik en wat is er op te gen om iemand een keer tegemoet te komen...nou ja eigenlijk doet er da t helemaal niet toe.

Ik had de vragen voor dominee Ge Nesis grondig voorbereid en me verdiept in zijn preken en geschriften. Ik fi etste naar het station en daar begon de ellende. Inderdaad geen trein: Over tijd! De NS als metafoor voor tegenspoed want een ongeluk komt nooit alleen en plotseling besefte ik dat ik zelf over tijd was..tjee wel drie weken al. Stom dat ik daar niet eerder bij stil gestaan heb, maar als de trein een uur vertraging heeft kun je toch niets anders do en dan wat rondkijken, een lichte meditatie houden en aan zelfreflecti e doen. Normaal gesproken ben je teveel met andere dingen bezig.

Nou, mooie boel dus, want wat te doen. Een schande is en blijft het. Van Veurdenvleut zou ontkennen en ik zou worden verstoten uit de gemeente. Nee, het moest geheim blijven, maar hoe? Na verloop van tijd zou iedereen mijn gedaanteverandering kunnen zien. Een abortus dan? I k verbleekte bij de gedachte. Nee geen abortus!! Dat is een doodzonde.

Veel te laat en nog meer in de war kwam ik aan bij de domin ee voor het interview. Zijn gezicht stond op onweer maar dat veranderd e toen hij mijn angstige ogen zag. Wat is er dan juffer, vroeg hij met een zekere uitnodigende stem. Nou, ik kon het niet meer geheim houden en onder dikke tranenstromen vertelde ik mijn verhaal.

Tja en nu sta ik voor het altaar...ik houd niet van Ge Nesis, hij is lelij k, 67 jaar, weegt 110 kg en stinkt, maar heb ik een andere keuze??
Rebecca Thursday, August 23 2001

Ah oke, dan moet Ciska maar even koffie zetten... daar heeft ze net ie ts minder geen verstand van dan ik.
Ja en het gaat eigenlijk om de motor van de boot he. Maar vertimmeren is ook wel geinig. En Ciska mo et dus een beurt hebben. Maar vertimmeren is ook wel geinig.
Rob de Tuinman Thursday, August 23 2001

Nou ik lust ook nog wel een bakkie.
Nico de klusjesman Thursday, August 23 2001

Ik heet geen Bart ik heet Nico en ik het enigste dat mij scheelt is da t ik ben afgekeurd op mijn rug verdomme. Goed ik moest een boot vertim meren he? okay doen we, maar we gaan eerst iets anders doen, wat dan n ico? nou een lekker bakkie.
Opzichter SW gemeente St. Judasparochie Thursday, August 23 2001

Nou mevr, Sladressing en mevr Gompert. We hebben nog wel iemand kunnen vinden, maar hij is wel zwaar verstandelijk gehandicapt normaal breng t ie mijn thee( lees jenever) enzo, maar hij werkt me hier toch alleen maar de zenuwen.Nou Bart ga maar lekker klussen jong.
Sir Marcel Thursday, August 23 2001

Exuseslemot I mean, burred.
Sir Marcel Thursday, August 23 2001

Wieso bured dan eigenlijk. Kippfest?

Kippfest
Thursday, August 23 2001

beuh
de hel
ik ben burred
Rebecca Thursday, August 23 2001

Gister was ik op werkbezoek bij de McDonalds in Den Haag. Wegens een o f andere aanklacht door kabouters(?) hebben alle filialen iets van het menu moeten halen en ik had vernomen dat ze om wat nieuws zaten te sp ringen...
Maar blijkbaar niet om McAbortusvrucht... Helaas tenenka as. Hun pech.
Omdat ik toch in de buurt was heb ik de tram naar de pier van Scheveningen gepakt met het idee de Van der Valkjes mijn war en in de maag te splitsen, maar op het strand werd ik afgeleid door ee n verzameling aangespoelde flessen; inderdaad ik struikelde erover en ging plat op mijn plaat, maar wat een verrassing... de flessen bleken boodschappen te bevatten van... ELSBETH!!! Gut, het wordt nu toch echt tijd om haar te rescuen hoor, ze is schijnbaar flink aan het doordraa ien. Alle boodschappen waren aan &&^@^#$%^ Theo gericht en de meeste g ingen gewoon over wraakacties en bevatten allerlei martelscenario's ma ar de later gedateerde briefjes gingen ineens over liefde en vergiffen is en hoe ze Theo wil verwennen om het weer goed te maken. Brr, zo pat hetisch heb ik haar nog nooit meegemaakt. Hoog tijd dus om haar te red den. Maar... zonder abortusboot geen redding, dus WAAR BLIJFT DIE VERR EKTE KLUSJESMAN??? De sociale werkplaats had drie dagen geleden al toe gezegd z.s.m. iemand te zullen sturen en meestal zijn ze heel stipt ma ar nu lijkt het goddomme de dienstverlening van Essent wel. En mag het een beetje een lekker ding zijn (lees: eentje die het niet zo nauw ne emt) want Ciska staat op springen nu Jantje een paar dagen bij zijn om a logeert. Dat is hoofdredacteur m/v van een feministisch maandblad en kan niet eens twee dagen zonder een beurt... waar moet het heen met d e wereld...
Naam Thursday, August 23 2001

Bericht
Naam Thursday, August 23 2001

Bericht
dat was dus eigenlijk Japans, nu is het bagger wegens geen ondersteuning(in ieder geval niet van mijn kant) okay tot zover ik heb jullie weer genoeg verveeld met Marillion. Wednesday, August 22 2001

Berichtˆ�•C‚�( 2;Nƒ‚‚���’gR 18;�‚�‰e‚�R 17;†�@“–‚�‚ ;�‚�‚�”̶ 5;‚�‰�‚�
• ;�“c��‚�ˆ�‚ ;�ˆ�����‚Ł@Œˆ ‚�‚�—�”h 218;Ȑ�‚�•�‚�̵ 8;�‚�‚�
‚�&# 8218;�‚�‚�‚�R 18;� ��•�‚�“�̵ 8;�Œ���‚�‚�R 18;�‚�‚�
‚ ̵ 8;�–�–�‚�&# 402;XƒRƒbƒgƒ‰&#
Marillion Wednesday, August 22 2001

BITTER SUITE

i) BRIEF ENCOUNTER

A spider wanders ai mlessly within the warmth of a shadow,
Not the regal creature of b order caves,
But the poor, misguided, directionless familiar
o f some obscure Scottish poet.

The mist crawls from the canal
Like some primordial phantom of romance
To curl, under a casca de of neon pollen.
While I sit tied to the phone like an expectant father.
Your carnation will rot in a vase.

ii) LOST WEE KEND

A train sleeps in a siding,
The driver guzzles anoth er can of lager, lager.
To wash away the memories of a Friday nigh t down
at the club.

She was a wallflower at sixteen,
she'll be a wallflower at thirty four.
Her mother called her beaut iful.
Her daddy said, "A whore".

iii) BLUE ANGEL
The sky was Bible black in Lyon,
when I met the Magdalene.
S he was paralyzed in a streetlight.
She refused to give her name. < BR>
And a ring of violet bruises,
They were pinned upon her ar m.
Two hundred francs for sanctuary
and she led me by the hand ,
to a room of dancing shadows
where all the heartache disappe ars
And from glowing tongues of candles
I heard her whisper in my ear.
'J'entend ton coeur',
'J'entend ton coeur',
I can hear your heart, I can hear your heart,
I can hear your heart. Hear your heart. I hear your heart.

iv) MISPLACED RENDEZV OUS

It's getting late, for scribbling and scratching on the p aper.
Something's gonna give under this pressure,
and the crac ks are already beginning to show,
It's too late.
The weekend c areer girl never boarded the plane.
They said this could never hap pen again.
Oh, so wrong, so wrong.

This time it seems to be another misplaced rendezvous.
This time, it's looking like anot her misplaced rendezvous,
With you,
The parallel of you, you.

v) WINDSWEPT THUMB

On the outskirts of nowhere,
On the ringroad to somewhere,
On the verge of indecision,
I'l l always take the roundabout way.

Waiting on the rain.
Fo r I was born with a habit,
From a sign.
The habit of a windswe pt thumb.
And the sign of the rain

Rain on me!
{It's started raining}


ƒrƒ^�[�EƒXƒC�[ 02;g

i) BRIEF ENCOUNTER

ˆ�•C‚�( 2;Nƒ‚‚���’g‚�‚�‰e‚�R 17;†�@“–‚�‚�‚�‚�”̶ 5;‚�‰�‚�
•�“c��‚�ˆ�‚ ;�ˆ�����‚Ł@Œˆ‚�‚�—�”h 218;Ȑ�‚�•�‚�‚�‚�‚�
‚�&# 8218;�‚�‚�‚�‚� ��•�‚�“�̵ 8;�Œ���‚�‚�‚�‚�‚�
‚ ̵ 8;�–�–�‚�ƒXƒRƒbƒgƒ‰&# 402;“ƒh���l‚�‚�‚�‚�‚͐e— ;F

‰^‰�‚�‚� ‚�‚�‚�& #8221;E‚�Š�‚�
‚�‚�‚�“` 52;��‚�—H—�‚�‚ ‚�‚�‚ ;�‚�‚�‚�
ƒlƒIƒ“‚�R 40;�•�‚�‘�‚�‚�‚� •‘ 218;��U‚�•�‚�@‚�‚�‚�Š�‚ ;�‚���‚�‚�
‰�‚͎q‹Ÿ‚ ;�’a��‚�‘�‚�•ƒ�e‚�—l 218;Ɂ@“d˜b‚�–T‚�‚�—�‚� ‚�‚�‚�‚�
‚�‚�‚�‚�& #8218;�‚�‚�‚��AŒN‚�ƒJ�[ƒl�[( 2;Vƒ‡ƒ“‚�‰�•r‚�’&# 8224;‚�‹�‚�‚čs‚�

ii) LOST WEE KEND

ˆ�‚���‚ݐ�‚�—��‚� 211;�‚�
‰^“]�m‚� ‚�‚�‘�& #8218;�‚� Š�ƒr�[ƒ‹‚�‚ ‚�& #8218;�
‹�—j‚�–� ƒNƒ‰ƒ ;u‚�‚̎v‚��o‚��‚�
—�‚�& #8218;�‚�

”ޏ—‚� 16��‚̎� ̶ 6;�‚�‰�‚�‚�‚�
‚�‚�‚ ;� 34��‚�‚�‚�‚�‚� •�‚�‰ ;�
•�e‚� ”�‚�‚�–�‚�R 18;Ǝ�–�‚�‚�‚�
•ƒ�e‚�  221;„�—Œ�‚�‚�‚�

iii) BLUE ANGEL

ˆÍ•‚�‹�‚�‰��Aƒ ;ŠƒIƒ“‚�ŠX‚̏—‚Əo&# 8240;�‚�‚�
ŠX–�‚�‚ɏ�‚�&# 8218;��o‚�‚�‚��—‚�
‚�‚�& #8218;��Œ‚�‚�‚�‚�‚�‚�‚�
–�‘O‚�‹�‚�‚�‚�‚�& #8218;�‚�‚�‚�‚�‚�

‚�̵ 8;�˜r‚�‚� �‡�F‚�‚ ‚�‚�
‚�‚�‚�‚�•�‚�‚�‚�&# 8218;�
2000ƒtƒ‰ƒ“‚Ł@ˆ�̵ 8;�‚�‚̏�‚�
�—‚�‰�‚̎�&# 8218;�ˆ�‚�‚�
‰e‚�—x‚�q&# 8226;”‰�‚�‚�
”Y‚�‚�̵ 6;S‚� ‚�‚�‚�‚֏�‚�‚�Š
ƒ�ƒEƒ\ƒN‚�‚�‚�‚�‚ ;�‰Š‚�‚�
”ޏ—‚�‚�&# 8218;�‚�‚�‚�•�‚�‚�‚�
�u& #8218; ‚�‚�‚�Œ�“�‚�•�‚� ‚�‚�‚�v
�u‚ ‚�‚�‚�Œ ;�“�‚�•�‚�‚�‚�‚�v
̵ 8; ‚�‚�‚�‹C��‚� •�‚�‚� ‚�A‚ ‚�‚�‚�‹C��‚� •�& #8218;�‚�‚�
‚ ‚�‚�‚�‹C�� ‚� •�‚�‚�‚�
•�‚�‚� ‚�A‚ ‚�‚�‚�‹C��‚� •�& #8218;�‚�‚�

iv) MISPLACED RENDEZVOUS

&# 8249;}‚�‚� ‚�‚�‚�‚�‚�‚ ���†‚��‘‚�‚�‚��A‚�‚�& #352;�‚ɍ‡‚�‚�‚�‚�‚�‚�
�d‹�‚�‚�‹�‹C‚�‚�‚ ƁA‰�‚�‚�•�‚�‚�‚�‚� Š�‚�‹T—�‚�Œ�‚�‚�nR 18;�‚�‚�‚�
‚�‚�‚��Œ�R 18;�
�T––�AƒLƒƒƒŠƒA�E 02;K�[ƒ‹‚�”�s‹@‚ɏ�‚�‚ �‚�‚�‚�‚�‚�‚�
‚�‚� ‚�‚�‚� ‚�‚�“�“x‚�̵ 8;�‚��@�l�X‚�Œ��X‚�‰\‚�‚�
‘�‚�‚�‰�‚��A‘�‚�‚� 240;�‚�

�v‚�‰�‚�‚�‚�ƒ ;‰ƒ“ƒfƒu�[�@‚�‚�‚ ‚ �˜b‚�‚�‚�‚�‚�
‹C��‚ �‚�‚�‚�ˆ�‚�‚�‚�‚�‚ ;́@ƒ‰ƒ“ƒfƒu�[
ŒN‚�R 18;̎–‚� ‚�‚�‚�
ŒN‚�̵ 8;�•��s��‚�‚�‚�

v) WINDSWEPT THUMB < BR>
‰��ˆ‚�‚�‚�‚�‚�‘ �‚��@‰�‚�‚�‚�‚�“�
‰ ;��ˆ‚�’m‚�‚�’�‚�‚�̵ 8;�‚�‚��„‚�“�
�S‚�Œˆ ‚�‚�‚�‚�‚�‚�
‚�‚�& #8218;�‚� ‰�‚�“�‚��d‚�‚�R 18;�‚�

‚�‚�‚�‰J‚�‘� ‚�
��‚�‚�‚���‚�‚�‚�̵ 8;�‚ƁA
��•�‚�‰^–�‚ɏ]‚�
•—Œ�‚�‚�Œ�‚�‚�̵ 8;琶‚�‚�—ˆ‚�
‚�‚�‚ � ‚�‚�‚�‰J‚�’›‚�

‰J‚�A–l‚ɍ~‚�’�‚�‚ ;�‚�‚�I
�o���A‰J‚��~‚�n‚� 218;��pHEART OF LOTHIAN

i) WIDE BOY

Wide boys, wide boys, wide boys, born with hearts of Lothian. Wide boys, wide boys, born with hearts of Lothian.
Wide boys, we were wide boys, born with hearts of Lothian
These hearts of Lothi an.

It's six o'clock in the tower blocks,
The stalagmites of culture shock, {culture shock}
And the trippers of the light f antastic, bowdown, hoe-down
Spray their pheremones on this perfume uniform.

And anarchy smiles in the Royal Mile.
And they' re waiting on the Slyboys, flyboys, wideboys.
Rooting, tooting Cow boys,
lucky little ladies at the watering holes.
They'll score the Friday night goals.

I was born with a heart of Lothian,
I was born with a heart of Lothian.
I was born with a heart of Lothian, with a heart of Lothian.

ii) CURTAIN CALL

And the man from the magazine,
wants another shot of you all curl ed up.
'Cos you look like an actor in a movie shot.
But you're feeling like a wino in a parking lot.
How did I get in here anywa y?
Do we really need a playback of the show?
'Cos the wideboys want to head for the watering holes,
watering holes, watering hol es.

Let's go.
And the man in the mirror has sad eyes.------------------------------------------------------ --------------------------


Music: Mark Kelly, Ian Mosley , Steve Rothery, Peter Trewavas
Lyrics: Derek W. Dick (FISH)

Naam Wednesday, August 22 2001

LAVENDER(single version)

Music: Mark Kelly, Ian Mosley, Steve Rothery, Pete Trewavas
Lyrics: Derek W. Dick (FISH)I was walking in the park dreaming of a spark
When I heard t he sprinklers whisper,
Shimmer in the haze of summer lawns.
Th en I heard the children singing,
They were running through the rai nbows.
They were singing a song for you.
Well it seemed to be a song for you,
The one I wanted to write for you, for you, you. < BR>
Lavenders blue, dilly dilly, lavenders green,
When I am Ki ng, dilly dilly,
You will be Queen.
A penny for your thoughts my dear,
A penny for your thoughts my dear,
I.O.U. for your lo ve, I.O.U. for your love.

Lavenders green, dilly dilly, laven ders blue.
When you love me, dilly dilly, I will love you.
A p enny for your thoughts my dear,
A penny for your thoughts my dear,
I.O.U. for your love, I.O.U. for your love.

Lavender dre ams dilly, dilly lavender true,
When you miss me dilly dilly, I di d miss you
A penny for your thoughts my dear
A Penny for your thoughts my dear
I.O.U for your love, I.O.U. for your love
For your love, for your love, for your love

Oh, I gotta find my way back to you
Gotta find my way back to you
For your love, f or your love, for your love

I'm always walking in the park Always dreaming of a spark
From you...In the single version, the purple coloured parts
are added t o the lyrics.
Marillion Wednesday, August 22 2001

Cover My Eyes (Pain And Heaven)

Cover my eyes -- the light fa lls on her face
Dangerous lines -- dangerous colours and shapes Ferocious designs -- connected and ready to play
Buttoned up tig ht -- Crimson and Halloween white----------------- ---------------------------------------------------------------
Sh e's like the girl in the movie when the Spitfire falls
Like the gi rl in the picture that he can't ignore
She's like the girl with th e smile in the hospital ward
Like the girl in the novel in the win d on the moors


----------------------------------------- ---------------------------------------
Pain and Heaven


------------------------------------------------------------------ --------------
The meaning of life -- a hair falls out of place Cover my eyes -- dangerous colours and shapes
And when she move -- cover my eyes


--------------------------------------- -----------------------------------------
She's like the girl on t he tv with the red guitar
Like the girl with the dealer at the end of the bar
She's like the girl with the smile in your dream in th e dark
Like a girl overtaking in the open car


------ ---------------------------------------------------------------------- ----
Pain and Heaven


------------------------------- -------------------------------------------------
Cover my eyes -- the light falls on her face
Dangerous lines -- Dangerous colours and shapes
Cover my eyes -- The hair falls out of place

Kleine leerlingen in koor Wednesday, August 22 2001

Weer wat geleerd, maar hoe kwamen ze dan op jood dan eigenlijk meneer? ????

scheikunde leraar Wednesday, August 22 2001

jodium a.k.a. iodine.
iodine is het engelse woord voor jodium waar ook de letter uit het SI-eenheden stelsel voor jodium vandaan komt de I.
Jodium is een reagens voor zetmeel.
Het schijnt ook goed t e werken in tabletvorm om mensen die in Tsjernobil geboren zijn te waa rborgen van een IQ boven de 20.. omdat het de schildklieren laat verko men dat ze radioactief worden.
Jodium is ook goed om op diepe open wonden de gieten vooral als het onverdund is, dit garandeerd een heli ng waar je weinig van voelt omdat je zowat out gaat van de pijn, maar het werkt wel!
Met jodium kun je zoveel leuke dingen doen maar je moet wel weten Wat!! anders kan je net zo goed voor de tv gaan hangen want daar schiet je dan meer mee op.
Anyway, kleine leerlingen ond er jullie.
Luister altijd goed naar de scheikunde leraar en kijk v eel in je BINAS want daar vind je veel leuks..
Ook op sites waar j e van huishoudelijke (schoonmaak) artikelen leuke speeltjes leert te m aken zul je blij zijn als je je BINAS kan raadplegen.
The Hollies Wednesday, August 22 2001

Sometimes, all I need is the air that I breath and to love you.
< BR>Da's toch pure schoonheid.
Sir Marcel & the Texas Tornado\'s Wednesday, August 22 2001

BerichtPaul Weller Wednesday, August 22 2001

Brand Bier (voge l tje drinkt uit glas)
"The Air That I Breathe" van K.D. Lang van 't album Drag

Ik vond het orgineel van "The Hollies" toch m ooier. Lekker zeikerig en druilerig liefdesliedje met een lekkere gita arsolo erin en de Hollies die in close harmony zingen.

Sir Marcel Wednesday, August 22 2001

Voor de lagere school kids onder jullie" Jood-oplossing" is Jodium, op dat jullie niet dezelfde fout riskeren als den Mars en ook een maand m oeten nablijven en het schoolplein aan moeten vegen met een tandenbors tel;-)
Sir Marcel Wednesday, August 22 2001

Hahahahahahahahaha, die is goed. Onze Lassie die in de hemelen zeit uw koningkrijk kome etc.

Hahahahahaha!!!!!
harrie Wednesday, August 22 2001

niet dat er een soort van gevel is of zo, dat ook weer niet...
Harrie heeft pijn in zijn been na gebeten te zijn door de ontmaskerende hond (damn dog blew my cover) Wednesday, August 22 2001

HELE enorme grote DRAAK met een witte PUNT op z`n KOP!!!

!!!P OK n`z po TNUP ettiw nee tem KAARD etorg emrone ELEH


conlusie: draai draak om en het lijkt zeer veel op paard, maar dan i s het kaard. dus als je paard omdraait krijg je draap, wat weer net ge en draak is. zo zie je maar weer dat fantasie en werekelijkheid niet e rg ver uit elkaar liggen. zo ook met religie en het materiele leven. a ls je bijvoorbeeld God omdraait zitten we WEER over honden te ouwehoer en.

ik groet u
Sir Marcel Wednesday, August 22 2001

Deels echt gebeurd en sterk overdreven.
hahahahaha Wednesday, August 22 2001

WAt een verhaal h�, niet normaal hoe kom je erop.
Echt goed maar s oms een beetje onder de beugel........lol
Sir Marcel heeft een flashback deel 1 Wednesday, August 22 2001

Flashback
( Mars in conflict met "Goofy" de Biologieteacher deel 1 )

Leraar: Zo we gaan maar eens beginnen met de les, klas 1C, Biologie.
Mars komt op het laatste moment nog even binnenzetten, < BR>en laat zich in een bankje vooraan in de klas ploffen.
Leraar: Ah de koning is gezeten?
Mars: Ja de "nar" kan beginnen.
Lera ar: Goed we gaan vandaag……
Er komt een vliegje de klas binnen en gaat op het bureautje van de leraar zitten.
Leraar: Ach we hebben ook visite.
Waarna de leraar het beestje doodmept.
Mars: Zeg Goofy je gaat wel erg grof met je gasten om he?
Leraar: Nog een keer zo'n opmerking en je vliegt naar de rector(har,har,har).
Mars: Zo gaan we nu kikkers ontleden?
Leraar: Nee.
Mars: K lonen?
Leraar: Nee!
Mars: Toch niet weer slaplantjes ontleden he? Dan kan ik net zo goed naar de koksopleiding.
Leraar: Nee niet s van dat alles we gaan vandaag proefjes doen met Jood.
Mars: Jood ?
Leraar: Jood-oplossing.
Mars: Jood-Oplossing, wat moet ik me daarbij voorstellen, hetgeen wat er van vergaste joden is overgebleve n, maar dat begrijp ik even niet ze zijn toch in de Zyklon-B gegooid, toch niet in het zoutzuur?
Leraar: JIJ MOET NIET ZULKE RARE DINGEN ZEGGEN ANDERS MAG JE METEEN NAAR DE RECTOR!!!!!!!!
Mars : En u mo cht verleden week wel dat geintje maken over Freddie Mercury, dat u na ar de dokter moest voor een Aidstest omdat u zich had gesneden aan een LP van Queen.
Leraar: dat is wat anders
Mars: Dat is niks and ers, Goofy.
Leraar: ZEG DOOR HITLER GECREEERDKANKERTYPHUSAIDSCHOLE RALIJDENDVERWAAND AMBTENAREN ZOONTJE DAT JE ER BENT TUURLIJK IS DAT AN DERS FREDDIE MERCURY IS HOMO EN HOMO ZIJN IS TEGENNATUURLIJK DAT KLOPT NIET MET WAT IK IN MIJN STUDIE BIOLOGIE GELEERD HEB!!!!!!!!!!!!!!!! I S DAT DUIDELIJK!!!!!!!!!!!!!
Mars: Freddie was Homo.
Leraar: O kay dat is de laatste druppel, moet je het weer beter weten? He, Fredd ie is Homo, dat veranderd niet zo een twee drie, fout dus.
Mars: N ee hoor freddie is dood en dus was, en daarbij was hij bi en dat betek end dat je op beide sexes valt.
Leraar: ben jij soms zo'n gore rot poot.
Mars: Bent u soms Jood.
Leraar: Nee.
Mars :Nou dan?
Leraar: Hoe nou dan?
Mars: ben jij nou zo'n randdebiel of ben ik zo intelligent?
Leraar: ga maar naar de rector.
Mars: het i s hier godgloeiende net een concentratiekamp.

Oom Theo Wednesday, August 22 2001

Godverdomme oom theo is niet zo gelukkig, nee. Na het zwemmen wilde oo m theo die chick die altijd met oom the zwemt en met oom theo filosofe erd over de wereld problematiek, scoren. Maar ze wilde niet met oom th eo van jetje gaan, nee in plaats daarvan zij ze ergste wat ze maar teg en oom theo kon zeggen, Oom Theo ik heb jouw altijd meer beschouwd als een leuk broertje...

*Snik*

Oom Theo mist Tante Els beth nu toch wel heel erg.
OLEEEEE Wednesday, August 22 2001

Hartelijk bedankt voor de fijne hulp.
WANT HET IS HET LIEDJE DAT I K ZOCHT.
Ik ben helemaal gelukkig
OLEEEEEEEEEEEEE Wednesday, August 22 2001

Bericht
ff een vraag Wednesday, August 22 2001

Hee das nou eens heel erg aardig zeg!!
Ik dank u vriendelijk voor de fantastische medewerking.
Ik ga meteen kijken of dat het desbe treffende liedje is.
nogmaals bedankt
Paul W Wednesday, August 22 2001

Meer muziek van reclames vind je bv op
http://www.internetnow.co. uk/dutchusa/tvmuziek/reclame.htm
Wel geinig. Adhv dat overzicht he rinnerde ik me bv dat ik ooit een cd van Babylon Zoo heb gekocht nav e en spijkerbroekenreclame. Dat had ik anders dus echt nooit meer bedach t.
Paul Weller Wednesday, August 22 2001

De reclame komt me niet bekend voor, maar ik kwam dit overzicht ergens tegen:

Brand Bier (man met krat bij raam)
"Over and Don e With" van The Proclaimers

Brand Bier (blikjes kunst)
"W ho is He & What is He to You" van Bill Withers

Brand Bier (me t slakken)
"Via Con Me" van Paolo Conte

Brand Bier (vogel tje drinkt uit glas)
"The Air That I Breathe" van K.D. Lang van 't album Drag

Brand Bier (man gaat pootje baden)
"Wild Wood " van Paul Weller

Zie, mijn liedje bij 'man gaat pootje bade n'. Nou ja, beter bij een bierreclame dan bij eentje voor luiers.
Paul Weller Wednesday, August 22 2001

Dat is Wild Wood, denk ik.
ff een vraag Wednesday, August 22 2001

Weet een van jullie misschien het antwoord op het volgende:
Jullie kennen die Brand reclame wel dat zo'n man een sluis open draait van e en klein kanaaltje en dan met zn voeten in het water gaat pootje baden , om vervolgens een glas heerlijk Brand bier aan zn mond te zetten. Nou was mijn vraag welk liedje er door die reclame heen gejengeld wo rd en van wie dat lied is.
Dus graag antwoord op mijn vraag
Naam Wednesday, August 22 2001

Bericht
De Oom Theo Hond Wednesday, August 22 2001

Woef-woef-Uche-uche woeferdewoefverdomme(hond stikt bijna in zijn peuk )-woef-wraf.
Deskundige hulp m.a.w. Martin Gaus de dierenvriend. Wednesday, August 22 2001

We horen nu een heeeeeeeeeeeeeel irritant muziekje waarschijnlijk "my name is nobody".

Een hond met gedragsproblemen moet je nooit slaan, nee je moet lief zijn voor zo'n hond, je moet hem vertroetelen, hem koekjes geven, pootjes laten geven hem knuffelen toleren dat hij aan het voeteneind van je bed slaapt, kortom laat het diertje zien dat u wijs met hem bent, dan wordt het uw beste vriendje.(zei hij terwijl hij kwijlerig in de camera kijkt)
Oom Theo Wednesday, August 22 2001

Hahaha, gaat Oom Theo die teef morgen eens lekker over Tante Elsbeths buro smijten zeg, dat de jaargangen Opzij er van vliegen.
Naam Tuesday, August 21 2001

Bericht
Oom Theo Tuesday, August 21 2001

Ach gutte gutte gut daar is Oom Theo ook weer, nou mensen wat heb ik g ezegd over de liefde eh, iedereen donderd vanzelf van zijn wolkje, Ja Oom Theo ook, Oom Theo kreeg tijdens de vakantie op Rottumerplaat ruzi e met Tante Elsbeth en heeft haar op Rottummerplaat laten zitten en de boot meegenomen(har,har,har)
Ja Oom Theo is dus gelukkig uit elka ar nu. Oom Theo kan morgen dus lekker met zijn zwemvriendinnetje gaan liggen vozen op Oom Theo's zolderkamertje, nee beter we maken er Tante Elsbeths kamer van hahahahahahahahaha, Godgloeiende de ultieme wraak van Oom Theo. Ja vrouwen, Tante elsbeth wilde dat ik mijn excuses aanb ood, zo zijn vrouwen namelijk, Oom Theo zegt ja dahag, dikke vinger, O om Theo gaat toch niet zijn excuses aanbieden, of wel?
Hond Zonder Naam Tuesday, August 21 2001

Vertoont uw hond gedragsproblemen,
wacht dan niet af, maar schakel deskundige hulp in!
Maurice de Hond Tuesday, August 21 2001

Ondernemers in Nederland beseffen niet wat de kracht van het Internet is
Harrie Tuesday, August 21 2001

au
De ontmaskerende hond Tuesday, August 21 2001

hap
De LSD hond Tuesday, August 21 2001

Ik zie dat het er is en ik denk dat het naar de elektrische horizon vl iegt. heb jij dan soms wel eens molen gewakkeld!?
De politieke hond Tuesday, August 21 2001

Ik denk niet dat het er om gaat wie dat gedaan heeft, ik denk dat we b eter kunnen zorgen dat er meer veiligheid komt in de hondentoiletten v an onze samenleving
De identiteits-crisis hond Tuesday, August 21 2001

tsjilp
De teven jagende hond Tuesday, August 21 2001

Wief! Wief!
De star wars hond Tuesday, August 21 2001

before you kill me, luke, I want you to know that I`m your father, I j umped your mother while she wasn`t paying attention
De niet-bijtende hond Tuesday, August 21 2001

waf
De star trek hond Tuesday, August 21 2001

captain, she can`t take much more! the dilithium crystals are gonna bl ow!
de Zen hond Tuesday, August 21 2001

er is geen hond. als je de ware hond zoekt, moet je hem verwerpen.
De mediterende hond Tuesday, August 21 2001

...
De droevige hond Tuesday, August 21 2001

snif
De ruikende hond Tuesday, August 21 2001

snif
De vluchtende hond Tuesday, August 21 2001

kai
Naam Tuesday, August 21 2001

Bericht
ai Tuesday, August 21 2001

Hello!
I live in JAPAN!
noushear(?)is verygood!!!
wao!
Naam Tuesday, August 21 2001

ja
Sir Marcel Monday, August 20 2001

Niet vreemder dan mij in mijn hoofd is, reeds.

hehehe?
Naam Monday, August 20 2001

Bericht
Harrie Monday, August 20 2001

ik ga die band heel erg zoeken en kopen en ja, ik zag hoe fanatiek hij ramde (rude!....?)en met echoes viel mijn bek open en dank voor het p ink floyd overzicht, als ik dat nu eens uit mijn hoofd ga leren, dan e h...ken ik weer een schema uit mijn hoofd en dan kan ik op vervelende feestjes dat eindeloos op gaan dreunen tot men mij buiten zet?
ik ben vreemd in mijn hoofd...welterusten aan u allen!
Sir Marcel Monday, August 20 2001

Ik heb me zojuist in de adelstand verheven.
PINK FLOYD Monday, August 20 2001

ECHOES

Overhead the albatross hangs motionless upon the air < BR>And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
the echo of a distant time
Comes willowing across the sand And everything is green an submarine.

( en dan het mooiste stuk, aaaaaaaaaah dit zou je eigenlijk moeten horen)
AND NO-ONE SH OWED US TO THE LAND
AND NO-ONE KNOWS THE WHERE OR WHYS
BUT SOM ETHING STIRS AND SOMETHING TRIES
AND STARTS TO CLIMB TOWARDS THE L IGHT
Strangers passing in the street
By chnage two seperate gl ances meet
And I am you and what i see is me
And do I take you by the hand
And lead you trough the land
And help me understa nd the best I can

And no-one calls us to move on
And no-o ne forces down our eyes
And no-one speaks and no-one tries
And no-one flies around the sun.

Cloudless every day you fall up on my waking eyes
Inviting and inciting me to rise
And through the window in the wall
Come streaming in on sunlight wings
A million bright ambassadors of morning

And no-one sings me lul labies
And no-one makes me close my eyes
And so I throw the wi ndows wide
And call to you across the sky

Mason, Gilmour, Waters, Wright.

Van de plaat Meddle
1971
Marcel Monday, August 20 2001

Even een annalyse;-)van Harries stukje

ok marcel nog ff over die pink floyd video dinges, ik bereik namelijk morgen de leeftijd die het getal 20 draagt en ik krijg dan ook nog stu diefinanciering, zodo ende mag ik mijzelf dan rijk gaan noemen,

Lucky bastard you;- )

zij het tijdelijk want ik denk erover een camera aan te sc haffen om mijn crea tiviteiten ook op filmgebied los te laten,
< BR>Cool, ik ben voor m'n site momenteel met een script bezig, mijn eer ste grote sf film( hahahaha)

maar ik dwaal weer af, want ik w ilde het over pink floyd gaan hebben en ik zal mij dan weer op mi jn o orspronkelijke onderwerp richten door te zeggen dat een deel van m ijn geld op gaat aan pink floyd (o yeah!).

Dat was bij ook een tijd zo, totdat ik heel veel had, momenteel gaat er heel veel door aan gesprekskosten( NOG STEEDS GEEN FUCKING BLOODY CABLE IN OOST-GRONNING EN GODSAMME HITLER!!!, excuseer;-) )
ik heb maar 3,5 video`s gez ien, deze werden gescheiden door zwart beeld, waar blauwe letters de t itel van het volgende nummer aangaven. toen ik inschakelde zat er iem a nd op de grond (weet even niet wie)

David Gilmour
met z ijn gitaar op de grond

Ja David Gilmour die is gitarist van Floyd.
met een bottleneck vreemde geluiden te maken (vreemde gelui den zijn geweldig)

Klopt, vreemde geluiden zijn heavy.
< BR> en naarmate er ook drums bijkwamen en het tempo opliep begon roger wa ters op een gong te rammen.

Yeah en dat was wreed, heb j e gezien hou fanatiek hij ramde?

daarna kwam 'set the control s for the heart of the sun', gevolgd door 'mademoiselles bons', waarin een golde n retriever meejankte

Was dat een Golden?
(wis t ik niet meer)

met de mondharmonica en na 'echoes part II' was het afgelopen.

Dat is een mooi stuk he? Echoes.


maar goed als je even zou willen verifieren of dat live in pompe ij (of zo) is...

Ja dus.

Even voor de duidelijkheid

PINK FLOYD
1966-1967
ROGER WATERS; ZANG, BASS.
R OGER"SYDD"BARRET;ZANG GITAAR
NICK MASON; DRUMS
RICHARD WRIGHT; ZANG, PIANO, TOETSEN.

1968
ROGER WATERS; ZANG, BASS.
ROGER"SYDD"BARRET;ZANG GITAAR
DAVID GILMOUR;ZANG GITAAR
NICK M ASON; DRUMS
RICHARD WRIGHT;ZANG, PIANO, TOETSEN.

1969-198 1

ROGER WATERS; ZANG, BASS.
DAVID GILMOUR;ZANG GITAAR
NICK MASON; DRUMS
RICHARD WRIGHT;ZANG, PIANO, TOETSEN.

1 983

ROGER WATERS; ZANG,BASS
DAVID GILMOUR;ZANG,GITAAR
NICK MASON; DRUMS

1987

DAVID GILMOUR;ZANG, GITAAR < BR>NICK MASON; DRUMS

1988-2001

DAVID GILMOUR;ZANG, G ITAAR
NICK MASON; DRUMS
RICHARD WRIGHT;ZANG,PIANO, TOETSEN
Marcel Monday, August 20 2001

Ja dat is inderdaad Live in Pompeij.;-)
Harrie Monday, August 20 2001

en het was ook niet voorspelbaar dat jij dat zou weten of zo...:)
Harrie Monday, August 20 2001

ok marcel nog ff over die pink floyd video dinges, ik bereik namelijk morgen de leeftijd die het getal 20 draagt en ik krijg dan ook nog stu diefinanciering, zodoende mag ik mijzelf dan rijk gaan noemen, zij het tijdelijk want ik denk erover een camera aan te schaffen om mijn crea tiviteiten ook op filmgebied los te laten, maar ik dwaal weer af, want ik wilde het over pink floyd gaan hebben en ik zal mij dan weer op mi jn oorspronkelijke onderwerp richten door te zeggen dat een deel van m ijn geld op gaat aan pink floyd (o yeah!). ik heb maar 3,5 video`s gez ien, deze werden gescheiden door zwart beeld, waar blauwe letters de t itel van het volgende nummer aangaven. toen ik inschakelde zat er iema nd op de grond (weet even niet wie)met zijn gitaar op de grond met een bottleneck vreemde geluiden te maken (vreemde geluiden zijn geweldig) en naarmate er ook drums bijkwamen en het tempo opliep begon roger wa ters op een gong te rammen.
daarna kwam 'set the controls for the heart of the sun', gevolgd door 'mademoiselles bons', waarin een golde n retriever meejankte met de mondharmonica en na 'echoes part II' was het afgelopen.

maar goed als je even zou willen verifieren of dat live in pompeij (of zo) is...

Onder het motto Monday, August 20 2001

Ik ook altijd met mijn grote bek.
Mars Monday, August 20 2001

Nee sorry vloog er even uit.
Dagmar Monday, August 20 2001

Hey... ok, het is niet leuk, maar ik ben nog steeds gek op hem dus ik vind het niet leuk als je het zegt. ook al bedoel je het misschien goe d.
Marcel Monday, August 20 2001

hufterig eigenlijk
Dagmar Monday, August 20 2001

omdat hij niet meer verliefd op me was en geen verkering wilde.
Sabijn Monday, August 20 2001

Waarschijnlijk niet als het om genialiteit gaat.
Sabijn Monday, August 20 2001

zwijgen is goud(???)
Mars Sunday, August 19 2001

Scheiden doet lijden. en je krijgt er mooie liedjes van. Je komt er va st wel overheen ooit en elke keer als het weer gebeurd verwerk je het misschien beter dan voorheen. Het hoort gewoon bij het leven denk ik. Sterkte verder.
Naam Sunday, August 19 2001

Bericht
Mieke Sunday, August 19 2001

arme dagmar, waarom dan, wat was de rede dat hij het uitmaakte..jullie waren zo'n gelukkig stelletje waar niets anders dan liefde voor elkaa r van afstraalde...hoe komt het zo...?

xxxjes mieke
Crosby,Stills,Nash& Young dan nog maar eens. Sunday, August 19 2001

COUNTRY GIRL(WHISKEY BOOT HILL, DOWN,DOWN,DOWN,"COUNTRY GIRL"( I Think You'Re Pretty) )

(Neil Young)
Winding paths through tabl es and glass
First fall was new
Now watch the summer pass
So close to you.

Too late to keep the change,
Too late to pay,
No time to stay the same
Too young to leave.

No pass out sign on the door set me thinking
Are waitresses paying t he price of their winking?
While stars sit in bars and decide what they’re drinking,
They drop by to die 'cause it's faster th an sinking.

Too late to keep the change,
Too late to pay,
No time to stay the same
Too late to keep the change,
Too late to pay,
No time to stay the same
Too young to leave.

Find out that now was the answer
To answers that you gave la ter
She did the things that we both did before, now,
But who f orgave her.

If I could stand to see her crying
I would te ll her not to care.
When she learns of all your lyin'
Will she join you there?

Country girl I think you're pretty,
Got to make you understand,
Have no lovers in the city,
Let me be your countryman.
Got to make you understand.
The Kinks Sunday, August 19 2001

Death of a clown.

My makeup is dry and it clags on my chin < BR>I'm drowning my sorrows in whisky and gin
The lion tamer's whi p doesn't crack anymore
The lions they won't fight and the tigers won't roar

La-la-la-la-la-la-la-la-la-la
So let's all drink to the death of a clown
Won't someone help me to break up t his crown
Let's all drink to the death of a clown
Let's all drink to the death of a clown

The old fortune teller lies de ad on the floor
Nobody needs fortunes told anymore
The train er of insects is crouched on his knees
And frantically looking fo r runaway fleas

La-la-la-la-la-la-la-la-la-la
Let's all drink to the death of a clown
So won't someone help me to break up this crown
Let's all drink to the death of a clown
La-la- la-la-la-la-la-la-la-la
Let's all drink to the death of a clown
La-la-la-la-la-la-la-la-la-la

Alcohol
Here is a stor y about a sinner,
He used to be a winner who enjoyed a life of pr ominence and position,
But the pressures at the office and his so cialite engagements,
And his selfish wife's fanatical ambition,
It turned him to the booze,
And he got mixed up with a floosi e
And she led him to a life of indecision.
The floosie made him spend his dole
She left him lying on Skid Row
A drunken lag in some Salvation Army Mission.
It's such a shame.

Oh demon alcohol,
Sad memories I cannot recall,
Who thought I would say,
Damn it all and blow it all,
Oh demon alcohol,
Memories I cannot recall,
Who thought I would fall a slave t o demon alcohol.

Barley wine pink gin,
He'll drink anyt hing,
Port, pernod or tequila,
Rum, scotch, vodka on the roc ks,
As long as all his troubles disappeared.
But he messed u p his life and he beat up his wife,
And the floosie's gone and fo und another sucker
She's gonna turn him on to drink
She's go nna lead him to the brink
And when his money's gone,
She'll leave him in the gutter,
It's such a shame.

Oh demon al cohol,
Sad memories I cannot recall,
Who thought I would fal l,
A slave to demon alcohol.
En annders wil het zingen van een liedje ook nog wel eens helpen Sunday, August 19 2001Carry On (From the D�j� Vu album)
(Stephen Stills)
O ne morning I woke up and I knew you were really gone
A new day, a new way, and new eyes to see the dawn
Go your way, I'll go mine an d carry on
The sky is clearing and the night has cried enough
The sun he comes the world to soften up
Rejoice, rejoice, we have no choice but to carry on
The fortunes of fables are able to see t he stars
Now witness the quickness with which we get along
To sing the blues, you've got to live the dues, and carry on
Carry on love is coming, love is coming to us all
Where are you going now my love? Where will you be tomorrow?
Will you bring me happiness? Will you bring me sorrow?
All the questions of a thousand dreams w hat you do and what you see
Lover, can you talk to me?
Girl, w hen I was on my own chasing you down
What was it made you run, try in' your best just to get around
The questions of a thousand dream s what you do and what you see
Lover, can you talk to me?

Naam Sunday, August 19 2001

Zeg dat dan tegen hem.

Zoiets als; Ik mis je g**gl**iende!!!!
Dagmar Sunday, August 19 2001

Ik mis hem.
Naam Sunday, August 19 2001

Bericht
En nu staat het er weer Sunday, August 19 2001

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Genialiteit spreekt niet voor zich Sunday, August 19 2001

Niet als het genie zwijgt.

En waar is het eerdere stukje gebl even. zeker weer verdwenen omdat er Adolf bovenstond zeker.

D it is echt een complot.
Adolf Einstein Sunday, August 19 2001

Genialiteit spreekt niet voor zich. Als iemand zichzelf stilhoudt en n iet met zijn gedachtenwereld naar buiten treedt kan een ander niet bep alen of iemand geniaal is of niet. Om geniaal te zijn te zijn moet je in ieder geval wel zo gestoord zijn als de pest, anders red je het nie t, genialiteit en gekte liggen namelijk heel close tegen elkaar aan. < BR>
Debiliteit moet je ook kunnen bewijzen dat spreekt ook niet vo or zich. Iemand die slim is kan zich namelijk heel debiel opstellen. < BR>Alleen iemand die debiel is kan zich niet slim opstellen zodoende k an je proef op de som nemen.
P*t*eRammertje Sunday, August 19 2001

Stampertjes die te kennen geven dat ze kleine onschuldige in het holst van de nacht verdwaalde kaboutertjes aanranden die vragen erom om fli nk op hun poten geramd te worden.

Nee joh ik heb niks tegen h omo's ik ben maar een typetje
Sjimmie Sunday, August 19 2001

Ben je nou niet bang dat je die kaboutertjes openscheurd dan?
Stampertje Sunday, August 19 2001

Vannacht weer veel verdwaalde kabouters de weg moeten wijzen. Ik heb w el een goede dagrust verdiend.
Stampertje Sunday, August 19 2001

En niemand hoeft zijn genialiteit te bewijzen. Genialiteit spreekt voo r zich. Debiliteit ook.
Stampertje Sunday, August 19 2001

Beste P*t*Rammertje, wat deugt er niet aan homo's?
Mars Sunday, August 19 2001

nou het meeste dat ik er zelf aan doe zijn de teksten(niet allemaal, m aar wel de meeste (de songteksten zijn allemaal van mij)

De a nder maakt veel in html(ze doet het meeste aan vormgeving enzo dus en upload die toestanden) wat ik zelf in html doe, doe ik nog in Word(maa r word gooit bij meer ingewikkelde dingen de boel nogal door de war) < BR>
Naam Sunday, August 19 2001

je wordt hier wel steeds geconfronteerd met je eenzaamheid.
Naam Sunday, August 19 2001

?
Mars Sunday, August 19 2001

Oh voor ik het vergeet uit te roepen;" EINDELIJK ERKENING!!!!!!!!!

RONALD GIPHART ZIJDANK

:-)
Naam Sunday, August 19 2001

hoe?
Mars Sunday, August 19 2001

Kan ja, ik weet er ook nog niet echt alles vanaf(ik doe het niet allee n namelijk)
Sabijn Sunday, August 19 2001

Ik kan het ook bewijzen.
Sabijn Sunday, August 19 2001

Ik heb je site bekeken, vind hem leuk, ik weet niet zoveel van interne t enzo (waar was ik al die tijd?), maar kan je gewoon je eigen site ma ken als je wil?
Gratis?
Niet zo bescheiden Sunday, August 19 2001

;-)
Als jij zo\'n genie bent Sunday, August 19 2001

Moet je dat ook kunnen bewijzen.
Sabijn Sunday, August 19 2001

Wauw
Mars Sunday, August 19 2001

Verder heb ik in mijn fantasie lichtzwaard gevechten met Dart Helmpje en reis ik door de ruimte in de Trillenium Falcon, blaas ik ruimtegeve chtstations op en dat alles schrijf ik weer op om ergens online te goo ien.

Binnenkort dus.

www.speezie.f2s.com
Sabijn Sunday, August 19 2001

Ja, ik ben jaloers op je produktiviteit, ik ben het tegenovergestelde.
Ik weet dat ik een genie ben, dus ik doe nooit zo m'n best om dat te bewijzen. Zonde van mijn creatieve energie en inspiratie.
onge richt gelul.
Ik hang hier niet altijd rond Sunday, August 19 2001

Het grootste gedeelte van de dag ben ik niet hiero, dat lijkt zo omdat anderen gewoon minder productief zijn als ik.
Marcel Sunday, August 19 2001

Beetje mailen en een beetje schrijven.
Sabijn Sunday, August 19 2001

Ik kijk af en toe op deze site en zie altijd minstens vijf berichten v an Marcel. Alsof je hier altijd rondhangt. Wat doe je nog meer?
Naam Sunday, August 19 2001

hele vertaling
Marcel Saturday, August 18 2001

You may not call that english beer, beer anymore, It is tepid and you must rub a shipsload of toiletpaper trough it before you have a foam on it , go away. Those English pubs can't make profit at night mate. T hose Englishmen rather stay at home at that time because there they've got Heineken.
Marcel Saturday, August 18 2001

I'll give you the translation tomorrow.

I use to drink whiske y and wine sometimes beer( not Heineken, not verry often that is)I dri nk Amstel and Grolsch most of the time. But lately I'm on a dieet of s ugarfree cola, water and orangejuice.
Naam The greatest poet blah blah Saturday, August 18 2001

Bericht

My understanding of Dutch is very limited, but I susp ect that you might be suggesting that English beer is not as good as D utch beer ! What does "scheepslading" mean ? It may be better if I don `t understand !

Anyhow, I drink gin and vodka. I used to dri nk gin and tonic, but it`s too boring
Kijk dan eens op Saturday, August 18 2001

www.speezie.f2s.com
ruth Saturday, August 18 2001

ik ben gek op rare sites
Marcel Saturday, August 18 2001

Dat engelse bier mag je ook geen bier meer noemen, het lauw en je moet er eerst een scheepslading toiletpapier door raggen voor je er een pi ttige schuimkraag op krijgt, ga toch weg. Die engelse pubs kunnen 's n achts geen winst maken joh. Dan zitten die engelsen liever thuis want daar hebben ze wel Heineken.
The greatest prosaist in the UNIVERSE. Saturday, August 18 2001

Becausse english beer taste like ditch water.

But I like your poem though.
Naam THE GREATEST POET IN THE WORLD Saturday, August 18 2001

Bericht

A tribute to Roger McGough

HEAD INJURY

I do not smile because I am happy. Because I gurgle I am not conte nt. I feel in colours, mottled, mainly black. And the only sound I hea r is the sea, pounding against thw white cliffs of my skull.

For seven months I lay in a coma. Agony. Darkness. My screams drowned by the wind of my imperceptible breathing.

One morning the wi nd died down. I awoke.

You are with me now as you are everyda y. Seeking some glimmer of recognition. Some sign of recovery. You tak e my hand. I try to say - I love you. Instead I squawk, eyes bobbing l ike dead birds in a watertank.

I try to say - Have a pity on me, pity on yourself, put a bullet between the birds. Instead I gurgle . You kiss me then walk out of the room. I see your back. I feel a col our coming, mottled, mainly black.

THE END

I am now going to find a bar and enter my own coma. Why are the bars in England never open when you need a drink ?
Naam Saturday, August 18 2001

Bericht
Niets Saturday, August 18 2001

Gut, word je neurotisch?
Niemand Saturday, August 18 2001

of zal
Niemand Saturday, August 18 2001

ik weet niet meer wat ik moet
dagmar Saturday, August 18 2001

Bericht
Marcel Friday, August 17 2001

Nee het doormiddengereten figuur was geen kabouter integendeel, het wa s een jongen van plusminus 1.80 die een wedstrijdje deed met een kamer aad van hem(wie scheurt het snelste, weet je) en ik kreeg op dat momen t echt van die ideeen als dat je dan zelf nog wel zo veilig kan rijden , maar dat je ook kan verongelukken door toedoen van een ander.
Gebeurd dat nou echt vaak Friday, August 17 2001

dat je tuinkabouter geript wordt?
P*t*Rammertje Friday, August 17 2001

Dit is toch geen ontmoetingsplaats voor Homo's aan het worden he?

Anders mot ik ff ingrijpe
Stampertje Friday, August 17 2001

Kabouters die in het holst van de nacht een pleuris end door het bos l open vragen er om. Uitlokking heet dat.
MacGiel Friday, August 17 2001

Vertrouw nooit die clown die je daar naar binnen probeert te lokken. B ovendien heeft hij geen puntmuts, dus dan moet je sowieso uitkijken! < BR>
Wanneer kom je je hengeltje weer ophalen? Hij ligt nog bij de vijver, naast je kruiwagentje.

Overigens blijken er nogal wat kabouters in het holst van de nacht van hun bed gelicht te worden om daarna ergens middenin het bos achter gelaten te worden. Willen de hu fters die dit doen dit voortaan laten ja?! Wij willen ook van onze nac htrust genieten! Bovendien kan je dan een pleuris end door het donkere bos naar huis lopen. En die konijnen benne nogal opdringerig 's nacht s.

Bij deze.

Dus.

Kobus Friday, August 17 2001

Ik leef nog, maar het had niet veel gescheeld. Ik was bijna als McGnom e ter menu gesteld, maar gelukkig heb ik aan dat kabouteronwaardige lo t weten te ontkomen door te ontsnappen. Ik heb gelijk aangifte van ont voering gedaan bij de politie, maar daar beweerden ze glashard niet in kaboutertjes te geloven. Dus: HIERBIJ ROEP IK IEDEREEN OP DE MCDONALD S IN HET VERVOLG TE VERMIJDEN. In ieder geval zolang ze McGnome op het menu hebben staan.
Wel, dan ga ik nu rijlessen nemen, je weet noo it wanneer je lieve leventje voorbij is.
MacGiel Friday, August 17 2001

Was die doormidden gereden figuur toevallig een kabouter?
Kom ik er net achter dat ik Kobus toch al enige tijd niet meer heb waargenome n bij de vijver...

Misschien heeft 'ie rijlessen gevolgd en t uft 'ie nu rond in een Mini Cooper of een Smart ofzo...
Marcel Friday, August 17 2001

Mijn ouders wilden me ook rijlessen cadeau geven toen ik zo oud was, m aar ik had er geen zin in toen.

As a mather of fact had het m eer te maken met een ongeluk dat bij ons achter op de verkeersweg was gebeurd, een paar jongens waren verongelukt en een van hen lag helema al doormidden.

Dus ging ik doemdenken(zoals gewoonlijk)
Dagmar Friday, August 17 2001

Dank u. En oh ja:
Mijn ouders hadden als verrassing geregeld dat i k op mijn verjaardag gelijk mijn eerste rijles had. Dat wist ik niet e n ik vond het eng toen de auto voor de deur stond! Maar het ging wel. Alleen ik leer ook hoe je moet zweefvliegen, en daarbij moet je de voe tpedalen in een keer helemaal indrukken, he he he, dus dat ging een be etje mis.
Naam Friday, August 17 2001

Bericht
Naam Friday, August 17 2001

Bericht
Zou daar eigenlijk een Thursday, August 16 2001

belangen vereniging voor zijn, "mensen met een gebroken hart" een onde rafdeling van de hartstichting ofzo?

Marcel Thursday, August 16 2001

Mooie stukken uit Dark side of the moon zitten er ook in trouwens, dat Rick Wright het piano stuk van Us and them inspeelt( dan hoor je alle en die piano en dat klinkt zo zuiver mooi)

Maar goed dan moet je tekst wel weer ontberen.

Een stukje als:

" Forwa rd he cried, from the rear,
and the front ranks died"

Pra chtig.
Marcel Thursday, August 16 2001

Oh en harrie dat concert is inderdaad wel op video te krijgen.
Marcel Thursday, August 16 2001

Gecondoleerd en welkom bij de club.
Marcel Thursday, August 16 2001

Ik heb het niet gezien maar heb wel een idee

" Live in Pompei j"


als ik die naam van de met Lava overgoten oude romei nse stad goed spel(want daar schort het nogal eens aan de laatste tijd )

Ik heb hem wel eens gezien.
Harrie Thursday, August 16 2001

sterkte, dagmar!
Harrie Thursday, August 16 2001

nee, wacht, ik bedoel:

HEEFT IEMAND net dat pink floyd concer t gezien op tmf (zo nee, ze spelen zonder publiek in o.a. een soort co losseum)

al iemand dan nu dus weet wat ik bedoel WEET die IEM AND dan hoe dat concert heet, want als dat op videoband te krijgen is (en ik neem aan dat dat het geval is) dan MOET en ZAL ik het hebben! g eniaal! mijn eigen CD, die overigens af is op de hoes na, valt nu weer helemaal in het niets, maar ik vind mijn eigen werk wel vaker niks, z o vond ik mijn gloednieuwe productie vandaag niet psychedelisch genoeg , toen ik hem ergens liet beluisteren. mijn volgende werk moet heel er g psychedelisch worden, heb ik besloten, dus help me dat even herinner en als ik nog eens schreeuw dat ik met een nieuw CD bezig ben.
mieke Thursday, August 16 2001

fantastische site, om dagelijks naar terug te gaan.
zegt het voort
Harrie Thursday, August 16 2001

Bericht
Dagmar Thursday, August 16 2001

Dank u. En nu kunt u mij weer condoleren want mijn vriend heeft het va ndaag uitgemaakt.

Boehoehoe!
Thunos Thursday, August 16 2001

WWW.follonica.ontheweb.nl
Thunisimo.com
DutchTechno.ontheweb.n l
jullie begrijpen het al ff bezoeken aub ;o)
Ik ben zo blij, zo blij dat.......... Thursday, August 16 2001

...Mijn neus van:-) zit en niet:_)

;-)
Naam Thursday, August 16 2001

Bericht
Marcel Thursday, August 16 2001

Hoezo wie zegt dat ik niet blij ben. Ik ben blijer dan jij.

K ijk maar hoe blij ik ben:-)
Jos� Lima Thursday, August 16 2001

Brilliant.

Thanks it made my day!!

Gefeliciteerd.
Parab�ns (in Portuguese)
Mieke Thursday, August 16 2001

dagmar, nog gefeliciteerd!
ro3h Thursday, August 16 2001

hi
Hello...bieb bieb I\'m Emmepem Thursday, August 16 2001

Heerlijk weer, van mij mag het zo blijven tot minstens de Kerst, dan � �n dagje sneeuw (ok twee) en dan weer lekker hot...zweet overal, blije mensen overal (behalve Marcel in Groningen maar dat telt niet mee) en lekker de kleren uit allemaal...mmmm i love it!
xxx
PS...Dagm ar, Gefeliciteerd hoor met jezelf.
Hello I\'m Dutch Thursday, August 16 2001

I read them nice and easy.
I am english Thursday, August 16 2001

Hello, can you read my words?
Denny Thursday, August 16 2001

Ze hebben me nog meegenomen in hun vliegende schotel waarna ze allerle i testjes met me deden.
Denny Thursday, August 16 2001

ik ben ooit eens ontvoerd door Aliens en daar ben ik nu zwanger van. B lieb, 's avonds ontspruit er een antenne uit mijn reet zodat de aliens contact kunnen houden. En ik verwacht nu dus een kind van zo'n Alien, blieb.
Naam Wednesday, August 15 2001

Bericht
Naam Wednesday, August 15 2001

Bericht
Elvis Wednesday, August 15 2001

Is mijn 24ste sterfdag niet in de buurt eigenlijk?
Elvis Wednesday, August 15 2001

I'm cought in a trap,
I can't walk out,
because I love you to much baby.

En nog echt ook.

My boy my boy.
Marcel Wednesday, August 15 2001

Ik schiet niet in de verdediging ik geef gewoon mijn mening, mag ik go dgloeiendehitler.
H� Marcel, Wednesday, August 15 2001

Je hebt weer niet begrepen wat ik bedoelde. Probeer toch eens iets te lezen zoals het bedoeld is i.p.v. gelijk in de verdediging te schieten .
Eddie Wednesday, August 15 2001

Je gaat toch gewoon zonder rijbewijs rijden? Doe ik al vanaf mijn twaa lfde.

George Lucas Wednesday, August 15 2001

Forceverdegloeiendeforceverdomme!!!!! Mijn film schiet maar niet op va ndaag was het te heet in de woestijn van tattoo-inn om de laatste scen es aldaar te schieten, nou ja over een paar dagen beginnen we met de l aatste scenes in de ruimte en daar is het koud genoeg. Darth Hitler no g aan toe zeg. Wat een regiseur al niet over moet hebben om zijn filmp je te draaien.

Marcel Wednesday, August 15 2001

Hoezo dat hoeft toch niet vanzelfsprekend te zijn? Niet iedereen krijg t rijlessen cadeau hoor. Ik moet er straks bijvoorbeeld zelf voor dokk en en dat is goed worden kinderen zelfstandig van.
echtnie Wednesday, August 15 2001

Vanavond en vannacht blijft het nog lang warm. Van het zuiden uit drij ven enkele wolkenvelden en een paar regen- of onweersbuien over. Het k wik daalt tot omstreeks 19 graden. Morgen start de dag in het westen b ewolkt met een enkele bui. In het oosten schijnt eerst nog even de zon , maar later ontstaan ook daar enkele onweersbuien. Hierbij is kans op hagel en zware windstoten
Bart Wednesday, August 15 2001

Supersite. Ik zet 'm in m'n favorieten. Grt.Brt.
Want wat hoort er bij 18 worden? Wednesday, August 15 2001

Juist ja, rijlessen cadeau krijgen.
Vandaar die opmerking over rijles. Wednesday, August 15 2001

Is dat nou zo moeilijk te volgen?
Emille Ratelband Wednesday, August 15 2001

Eindelijk volwassen, tjakaaaaaaaaaahhhh.
En dat is leuk want dan h oef je nooit meer te doen wat je ouders van je willen en dan kan je pr ecies doen wat jezelf in je kop komt Tjakaaaaaaaa!!!!!

En daa r is het bij mij ook fout gegaan.

Oeps ik draaf weer door
Marcel Wednesday, August 15 2001

Nee joh ze is jarig natuurlijk.

Gefeliciteerd.
Gefeliciteerd! Wednesday, August 15 2001

Eerste rijles komende week?
Dagmar Wednesday, August 15 2001

Gefeliciteerd met mij!
Naam Wednesday, August 15 2001

Bericht
Naam Wednesday, August 15 2001

Bericht
Naam Wednesday, August 15 2001

Bericht
Marcel Tuesday, August 14 2001

Nee echt dit weer is echt vreselijk. Ik krijg echt nergens geen zin me er in, ik kan bijna niet boven zitten van de hitte hier, verder dan ee n beetje mailen kom ik dus niet.(Vanmiddag tussen 12 en 2 een beetje s chrijven en dat was het dan wel weer). Eten koken gaat niet te warm bo ven de pannen, dus maar weer patat. Ik drink me suf in de cola en het is eigenlijk nog steeds fucking heet hier. Beneden kom je dag ook moei lijk door, buiten is het nog heter dan binnen, het was wel 45 graden i n de zon ofzo.

Vakantie bestemming volgend jaar. IJsland maar eens denk ik;-)
Marcel Tuesday, August 14 2001

Het is fantastisch mooi weer alleen ik wordt er dood en doodsbenauwd v an. Verdomme ik eis een plensbui!!!!!!!!!!!!

Naam Tuesday, August 14 2001

Bericht
stephanie Tuesday, August 14 2001

Bericht
Neem je toch vrij Tuesday, August 14 2001

?
MacGiel Tuesday, August 14 2001

het is veels te mooi weer vandaag
om te moeten werken...

...zucht...
PiGi Tuesday, August 14 2001

Niet te geloven..
Maar ach ik was toch boven
ik dacht ff surfe n...
je moet t maar durven
maar dit is te gek...


www.pigi.nl
diggd je site wel
Don\'t you Tuesday, August 14 2001

Have an ENGLISH TRANSLATION OF THAT SITE OF YOURS YOU CANNOT EXPECT US TO READ HEBREW DANIEL.
daniel levy Monday, August 13 2001

yo !
check out this site:
http://members.iol.co.il/newhahoma
George Lucas Monday, August 13 2001

Zo het paleis van Jabba weer gerestaureerd, kan ik weer verder met het draaien van die film.
Marcel Monday, August 13 2001

He krijg je me daar een troep van zeg, nieuwe kozijnen. Nou ja het zit er in thank the force.

Okay ik laat het hier maar eerst bij .

May the force be with all of you;-)

Groeten Marcel die in de troep zit en nu zijn kamer herin gaat richten.
Marcel Monday, August 13 2001

Ik ga naar Kos volgend jaar.
MacGiel Monday, August 13 2001

Ik bel je op met de telefoon
maar niemand is thuis
dan doe ik wat ik altijd doe
ik laat de telefoon overgaan,
overgaan, over gaan, overgaan, gaan, gaan, gaan.
ik sta in een telefooncel
en langzaam dringt het tot me door

Ik weet waar je bent
ik weet waar je bent
je zit te zuipen in de kroeg!

ik zie je daar zitten daar aan de bar
boven een glas, je haar in de war
daar op je luie reet
zit je te praten tegen jezelf
je betaald voor je lage lusten
met natte geeltjes en briefjes van 10
ik weet waar je bent
ik weet waar je zit
je zit te zuipen in de kroeg!

De nieuwste van Marco Borsato staat aan
of mis schien wel de laatste van vader Abraham
de smartlappen prikkelen j e ogen
er druppelt zout water in je whisky en in je bier
als i k je niet zou kennen
zou ik nog medelijden met je krijgen

maar ga je gang, wordt lazerus wat maakt 't uit
van mijn part fli kker je dwars door die winkelruit
maar ik ga jou toch even van jet je geven
want je denkt toch niet dat ik dit hoef te nemen
ik h eb er genoeg van om de telefoon vijftig keer over te laten gaan
ik heb er de balen van om mijn kwartje terug te krijgen

ik weet wat je bent
een dronken lor, dat is wat je bent
ik weet wat j e bent
je bent een zuiplap met een grote rooie neus
ik weet wa ar je bent
ik weet waar je zit
je zit te zuipen in de kroeg! < BR>
De Gorelev - Een Gloeiende Plaat!

Zoals gehoord lijf op 'De Parade' te Amsterdam
Dagmar Monday, August 13 2001

Ja hoor, ben alleen net terug van vakantie op KRETA!
Emmepem Monday, August 13 2001

�n Mieke (xxx) �n Dagmar...maar leeft zij nog?
Emmepem Monday, August 13 2001

�n leuke mannen, en leuke songteksten....
rashid Sunday, August 12 2001

i like NICE GERLS ONLY
The Kinks Sunday, August 12 2001

BerichtWaterloo Sunset
Written by: R. D. Davies
Published by : Noma Music, Inc./Hi-Count Music, Inc. BMI
Chord file

L yrics:
Dirty old river, must you keep rolling
Flowing into th e night
People so busy, makes me feel dizzy
Taxi light shine s so bright
But I don't need no friends
As long as I gaze on Waterloo sunset
I am in paradise

Every day I look at t he world from my window
But chilly, chilly is the evening time < BR>Waterloo sunset's fine

Terry meets Julie, Waterloo Statio n
Every Friday night
But I am so lazy, don't want to wander
I stay at home at night
But I don't feel afraid
As long as I gaze on Waterloo sunset
I am in paradise

Every da y I look at the world from my window
But chilly, chilly is the ev ening time
Waterloo sunset's fine

Millions of people sw arming like flies 'round Waterloo underground
But Terry and Julie cross over the river
Where they feel safe and sound
And the don't need no friends
As long as they gaze on Waterloo sunset < BR>They are in paradise

Waterloo sunset's fine
www.lambiek.net Sunday, August 12 2001

dat ik die even opschrijf morgen.
Dan ga ik jullie maar weer vervelen met een songtekst Sunday, August 12 2001

Out of the blue
(Brian Ferry/Phil Manzanera)

All your car es
now they seem
oh so far away
all your fears
I fear , I once shared.

Now I know
there's a future for all of u s
Not so long ago
I was so scared.

You seemed so sad
I could see
Through your twisted smile
So unsure
Alway s confused.

Pale blue eyes
Gazing down
From your ivor y tower
Trough the haze
All broken and bruised

Then o ut of the blue
Love came rushing in
Out of the sky
Came t he sun
Out of left field
Came a lucky day
Out of the blue
No more pain.

I don't mind
If it's only
A passing craze
Throwaway lines
Often ring true
If I were you
I would stay
For a little while
If you were me
Would you w alk out in style!

Nog niks gewoons hier Sunday, August 12 2001

Nou ja.
Naam Sunday, August 12 2001

Bericht
Naam Sunday, August 12 2001

Bericht
circlecirclecircle Sunday, August 12 2001

i think
this is the best web site
i'v ever seen!
Luke Marswalker Saturday, August 11 2001

Forceverdomme, is mijn hand afgehakt in een Jedischermdduel met lichtz waardjes met Dart Helmpje.
Oom Theo Saturday, August 11 2001

Was jij nou die hele reut songteksten dan eigenlijk? Robbie.
Robbie Saturday, August 11 2001

Anders blijft het zo leeg hier.
Nou ja dan nog maar blof er even tegen an. Saturday, August 11 2001

Ze is er niet (Blof)

Nu de klok niet meer m’n vriend is en de kelner onbeschoft
Omdat de man die hij bedient weer een ver keerde dame trof
Kan dan niemand mij vertellen waarom m’n ha rt nog klopt
Waarom ik blijf bestellen, waarom sta ik niet op
Want er is nog maar ��n slotsom

Ach, ze is er niet en ik denk niet dat ze nog komt
Ach, ze is er niet en ik vraag me af waarom
Ik niet gewoon terug naar huis loop

’T glas dat weg duikt in de spoelbak, ’t geld dat rinkelt in mijn zak
Alle g eluiden staan me tegen, hier zit ik niet op mijn gemak
Want er is nog maar ��n slotsom

Ach, ze is er niet en ik denk niet dat z e nog komt
Ach, ze is er niet en ik vraag me af waarom
Ik niet gewoon terug naar huis loop

Want van onder de tafel grijpt v erlangen me weer aan
’T vliegt me naar de keel, doet me besl uiten op te staan
En blind te rennen door de nacht, vraag me niet wat ik verwacht
Van zoveel wanhoop in ��n man die maar aan ��n vro uw denken kan

Maar ze is er niet en ik denk niet dat ze nog k omt
Nee, ze is er niet en ik vraag me af waarom
Ik niet gewoon terug naar huis loop

Nee, ze is er niet en ik denk niet dat ze nog komt
Nee, ze is er niet en ik vraag me af waarom
Ik nie t gewoon terug naar huis loop

Ook een mooie. Saturday, August 11 2001

Bloedend hart - De Dijk

ik doe niks en ik doe niks
ik han g alleen maar rond
kijk es door de ramen
en ik krab wat aan mi jn kont
ik zie niks en ik hoor niks
mijn hoofd zit vol met sma rt
ik voel alleen het bloeden
het bloeden van mijn hart
< BR>een bloedend hart
heb ik dat nou
een bloedend hart
alle en om jou
is het echt over nou
jij mooie vrouw jij lieve vrouw
alleen jij kan me helpen
maar je bent er niet
op mijn nie t te stelpen
bloedend hart

ik doe niks en ik laat niks ik staar wat voor me uit
ik neem nog maar een biertje
ik spe el wat op mijn fluit
ik sta op en ga naar bed
omdat dat zo moe t
ik wacht op wat gaat komen
als ik ben leeg gebloed

een bloedend hart
heb ik dat nou
een bloedend hart
alleen om jou
is het echt over nou
jij allemachtig mooie vrouw
al leen jij kan me helpen
maar je bent er niet
op mijn niet te st elpen
bloedend hart

ik doe niks en ik doe niks
ik han g alleen maar rond
ik kijk eens door de ramen
en ik krab wat a an mijn hond
ik zie niks en ik hoor niks
mijn hoofd zit vol me t smart
ik voel alleen het bloeden
het bloeden van mijn hart < BR>
een bloedend hart
heb ik dat nou
een bloedend hart
alleen om jou
is het echt over nou
jij mooie vrouw jij lieve vrouw
alleen jij kan me helpen
maar je bent er niet
op mij n niet te stelpen
bloedend hart
Dan maar weer een songtekst, gut weer een van een homo. Saturday, August 11 2001

Flink zijn - Robert Long
Tien uur, zondagmorgen
En ik kijk naa r je gezicht
Nu nog lig je naast me
En je ogen zijn nog dicht
Na vandaag zul jij niet meer bij me zijn
Er is iemand waar je meer om geeft
't Kan gebeuren
refr.:
Flink zijn, even flin k zijn
En hoewel 't lang kan duren zal ik wachten tot ik niet meer denk aan jou
'k Zal wachten tot ik vrij zal zijn en net zover als jij zal zijn
Dus wachten tot ik niet meer van je hou
Twee uur , zondagmiddag
Al je spullen staan al klaar
Koffers en wat doz en
Ik kijk er af en toe eens naar
'k Voel me kloterig maar ik zeg 't niet
'k Hou me goed, je ziet dus
Dat ik 't begin te ler en
refr.
Zes uur, zondagavond
"Nou, tot ziens" zeg jij, "i k ga"
Afscheid aan de voordeur
Jij rijdt weg, ik staar je na < BR>Waarom schreeuw ik niet
Zijn m'n ogen droog
't Is misschien net iets te vaak gebeurd
Om nog te huilen
refr.
Tien uur, 't is al donker
'k Moet de deur uit want ik stik
Jas aan, 'k ga de stad in
Waar er meer zijn zoals ik
'k Zal niet eenzaam z ijn
Nee, vannacht nog niet
En probeer niet jouw lijf te zien < BR>Jouw geur te ruiken
Flink zijn, even flink zijn
En hoewel d ie kans gering is hoop ik dat ik vurig niet verlang naar jou
Probe ren om weer vrij te zijn en net zover als jij te zijn
Dus wachten tot ik weer van iemand hou
Herman van Veen Saturday, August 11 2001

Suzanne neemt je meehee, en ze geeft je pepermuntjes want ze is een ki nderlokster en ik ben Herman van Veeheen die liedjes zingt over kinder en, over zielige kinderen, die zielig zijn omdat ik over hun zing.

En ik wil wel met me mee gaan samen naar de overkant, en ik moet me wel vertrouwen, want ik heb al mijn gedachten in mijn hand.
< BR>Spetterpieterpaterflikflakflee. Ik ben dus Herman van Veen en verde r heb ik niet zoveel te zeggen.
masami Saturday, August 11 2001

Bericht
Naam Saturday, August 11 2001

Bericht
Naam Saturday, August 11 2001

Bericht
Naam Saturday, August 11 2001

Bericht
Mars-L Saturday, August 11 2001

Yup Mars-L van Krypton

In het dagelijkse leven beter bekend a ls

Marcel Kent
journalist (superman was toch journalist of was hij de miljoenair en Batman.. nou ja)
23
65 kilo
1. 76

die als het erom gaat spannen een openbaar toilet opzoekt om zijn eigen te veranderen in SUPERMARS!!!!!!!!

En bijgestaa n door zijn journalistenvriendje Meindurt Olsen en Loes van der Laan(L ois Lane) bestrijdt hij de misdaad in Heteropolis en in Potham city er bij en blablablablablablabla.

En heel veel schurken zullen no g op ons pad komen, zoals daar zijn The Stephfather, Negronazi en the Smoker en blablabla....................................
Robbie Saturday, August 11 2001

Mars-L he dezelfde als Supermars, jij kwam ook van krypton?
Pipo Mac Jezus Saturday, August 11 2001

Sabberdelabberkak, waarom mag die gozer geen, reclame maken voor mijn fast food re(li)staurants.

Amen
Oom Theo Saturday, August 11 2001

Wij als Noordelingen moeten toch begrijpen dat het lev en soms zinvol is,

Zinvol, zinloos zal je bedoelen. Oom Theo is net terug va n zijn vakantie op Rottumerplaat en nu zit Oom Theo ergens in een inte rnet cafe in Delfzijl(hebben ze die daar geen idee, maar verder met Th eo, nu niet uit mijn rol schieten). Omdat Oom Theo een beetje ruzie ge maakt heeft met tante Elsbeth zeg maar is Oom Theo vroegtijdig thuis e n zit Tante Elsbeth nu vast op Rottumerplaat, Ja Oom Theo moest de boo t wel meenemen, maar goed Oom Theo moest van Tnate Elsbeth iedereneen zijn excuses aanbieden, voor wat Oom Theo allemaal gezegd heeft want z o zijn vrouwen. Maar dat doet oom Theo van oom theo's leven natuurlijk niet he, Meindurt hehe?

denk maar aan zinloos geweld,

Jajajajaja, Zinloos geweld toe maar kom maar. Oom Theo houdt ook v an zinloos klappen uitdelen godverdomme.

zinloos fietsen waa r je er al dood bij neer valt. Wat is nu het toppunt van zinloos gewel d; ?? Bij een Asielzoekers centrum aankloppen en vragen om een Ausweis s e n dan in 300miljoen talen.

Oom Theo dacht dat het bij ju llie zo was dat er dan een heleboel rechtse jongeren en jij en dinges en nog iemand er met brandende fakkels voor gaan staan en de boel lekk er Hitlergroeten.

En dan binnen drie minuten, want zoals jull ie weten verstaan ze onze "Neander taal" helemaal niet of toch wel do o rmiddel van gebaren taal wat eigenlijk ook al heel moeilijk is te be gr ijpen voor hun. Als je kijkt naar Martin Simek of die Marokaan dan den k je ook van ga toch naar de maan, maar ik heb wel respect voor Ma rtin Simek die Tjech.
Zo, er waren drie kleine negertjes die zate n of zitten op een hek, de een zei tegen ander wat is het hier donker in he t bos? Het licht is uit.

Hahaha en toen zag Oom Theo al leen nog een paar vliegende kunstgebitten, hahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahhahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!

Nog een raadsel waar om lijkt Meatloaf op Rona ls-Jan Heyn, maar als je "Meatloaf" vertaalt in het Nederlands dan sta at er Vlees brood en dan denk je:" Oh was i k maar bij moeders thuis ge bleven" Maar je moeder is weg van de snelw eg bij de NCRV. Nog al? ik d acht dat ze bij de EO zat maar waar is je mom eigenlijk heen?

Hey ben je met zijn tweeen ofzo?, of zit Mars-L naast je? Laat het even weten aan Oom Theo

:" He mam ik moet effe biechten met onze grote vriend Andries Knevel die denkt d at hij GOD is maar... UH is hij dat ook?!

Nee joh Oom Theo g eloofd niet aan GOD, God is dood, dat zei Jack Nitzsche al of hoe heet die gitarist die altijd met Neil Young en Crazy Horse speelde?
< BR>Ik zal het tegen hem ze ggen dat ik elke zondag naar de MAC-Heaven ga dat is een alternatief v oor MC-......

Dus je wilt Oom Th eo vertellen dat je naar een kerk gaat waar Oom Theo ook Big Gods kan krijgen en MC Jezus menu's enzo.

Dit dat weet je wel maar ik mag geen naam noemen van de Reclame code commissie. Zoals Herman Brood altijd zei:" Ik heb een hek el aan mensen die niks doen of super saai zijn." Ik wil de groeten doe n aan.. Uh wie eigenlijk?? O, die. Ja di e. A shit nu ben ik het weer k wijt want ik mis Koffie tijd.

Ja Oom Theo zal eens kijken of ze mireille weer eens uit de steigers kennen halen. Hans zal wel weggebrand zijn onder zijn zonnebank.

de Balluh.

Laat ze niet valluh,
laat ze niet glippu h
anders ken Oom Theo niet meer wippuh.

Mars-L Saturday, August 11 2001

Ik heb geen zus.;-)
saher Friday, August 10 2001

Bericht
Naam Friday, August 10 2001

Bericht
mars-l Friday, August 10 2001

later

XXXXXXXXXXX
MacGiel Friday, August 10 2001

Zeg Mars-L
Als jij God bent, wie is dan je zus?
Mars-L Friday, August 10 2001

Zinloos fietsen, weet ik alles van af, toen ik op wilde stappen verekt e ik een spier goddomme.

Voor de rest is alles een beetje zin loos vooral de liefde maar okay, we leren er wel mee te leven.
Mars-L Friday, August 10 2001

Mozesstalin, iedereen weet toch goddomme dat knevel niet god is meindu rt natuurlijk he?
Ik was GOD dat hebben we 2 jaar geleden al eens besloten. Nu zitten we dus lekker naar de stranglers te luisteren verd orie he, de wurgers hebben het over de wat er is gebeurd met al onze h elden alle shakespearos kortom alle heros van al mijn hero's ben ik de enige die nog over is.

Groeten we gaan zuipen. Tot later ook namens ria en de rest van de regering en ik eindig maar weer met mijn wekelijkse kreet tuut tuut tuut de groetjes van Dries van Agt.
Mein&Durt Friday, August 10 2001

Hallo,

Wij als Noordelingen moeten toch begrijpen dat het lev en soms zinvol is, denk maar aan zinloos geweld, zinloos fietsen waar je er al dood bij neer valt. Wat is nu het toppunt van zinloos geweld; ?? Bij een Asielzoekers centrum aankloppen en vragen om een Ausweiss e n dan in 300miljoen talen. En dan binnen drie minuten, want zoals jull ie weten verstaan ze onze "Neander taal" helemaal niet of toch wel doo rmiddel van gebaren taal wat eigenlijk ook al heel moeilijk is te begr ijpen voor hun. Als je kijkt naar Martin Simek of die Marokaan dan den k je ook van ga toch naar de maan, maar ik heb wel respect voor Martin Simek die Tjech.
Zo, er waren drie kleine negertjes die zaten of zitten op een hek, de een zei tegen ander wat is het hier donker in he t bos? Het licht is uit. Nog een raadsel waarom lijkt Meatloaf op Rona ls-Jan Heyn, maar als je "Meatloaf" vertaalt in het Nederlands dan sta at er Vlees brood en dan denk je:" Oh was ik maar bij moeders thuis ge bleven" Maar je moeder is weg van de snelweg bij de NCRV. Nog al? ik d acht dat ze bij de EO zat maar waar is je mom eigenlijk heen?:" He mam ik moet effe biechten met onze grote vriend Andries Knevel die denkt dat hij GOD is maar... UH is hij dat ook?!
Ik zal het tegen hem ze ggen dat ik elke zondag naar de MAC-Heaven ga dat is een alternatief v oor MC-...... Dit dat weet je wel maar ik mag geen naam noemen van de Reclame code commissie. Zoals Herman Brood altijd zei:" Ik heb een hek el aan mensen die niks doen of super saai zijn." Ik wil de groeten doe n aan.. Uh wie eigenlijk?? O, die. Ja die. A shit nu ben ik het weer k wijt want ik mis Koffie tijd.

de Balluh.
Wat nou..? Friday, August 10 2001

Je bent er al...Nooit Niet
Nooit niet Friday, August 10 2001

Riep je? nou ja maakt niet uit kom toch niet, nooit niet.
Jaaa ja... Friday, August 10 2001

Heeft iemand mij nodig? Ik was in gesprek met Nou nee... en toen kwam Misschien wel zich er mee bemoeien en nu zoeken we Nooit niet.
Paul Thursday, August 9 2001

Wat nou.......Jaaa ja...?
Mieke Thursday, August 9 2001

jaaa ja...
Paul Thursday, August 9 2001

Nou ja erger dan mijn leven kan een kabouterleven niet zijn, ze lopen tenminste normaal onder een auto ofzo en gaan er aan dood. Ik niet. Ve rder ben ik er weer eens een keer achter gekomen dat ik alleen beter a f ben en te diep op documentaires inga en 's nacht droom over Joseph G oebbels. En mijn beste vrind mag geen toverdrank(lees;bier) want hij i s als kind in een vat vol gevallen, hij is sindsdien permanent dronken , the lucky bastard. Oh en weet iemand waar je graancirkels kunt melde n?
illwill Thursday, August 9 2001

Hoe komt het toch dat de meeste bezoekers uit Taiwan komen en daarna p as de nederlanders komen?
MacGiel Thursday, August 9 2001

Het begon al vroeg in de ochtend. De Ellende. Sjorre stapte over de dr empel van zijn royale voordeur, terwijl hij in z'n sleutelbos zocht na ar de juiste sleutel om z'n woning op slot te draaien. Na enig gezwoeg vond hij het onding en klom omhoog, met de sleutel tussen zijn slecht e tanden. Na wat geharrewar wist hij de deur op slot te krijgen en spr ong naar beneden. Net zoals sommige katten kwam hij op z'n pootjes ter echt. KRAK! Het trottoir was onwillig en gaf ook niet mee.

H inkend en zijn pijn verbijtend sleepte Sjorre zich naar de overkant va n de straat, zorgvuldig de langsrazende auto's ontwijkend. Net toen hi j zich aan de stoeprand omhoogtrok, werd hij aan z'n baard vastgegrepe n. 'Sjorre!' riep Zeule uit (want hij was het) 'welk een toeval! Ik wa s net op weg naar jou toe!'
'Dat dacht ik wel' sprak Sjorre, beda chtzaam over zijn kin wrijvend.

Plotsklaps gaf Sjorre Zeule een ENORME peut in z'n pens. Krijsend van schrik viel Zeule achterover . Bijna kukelde hij in de afvoerput, maar hij wist zich nog net vast t e grijpen aan een boomtakje dat verdwaald in de goot lag. 'Achterbakse Geitenbips!' schold Zeule naar boven. En net toen hij af wilde zetten , om met een enorme sprong Sjorre op z'n lever te schoppen, werd hij o verreden door een passerende Opel Kadett.

Nu had Zeule een e norm incasseringsvermogen, maar dit duizelde hem toch wel even. Dubbel van het lachen zakte Sjorre door zijn knie�n. Waarschijnlijk ook omda t na zijn sprong bij de voordeur z'n scheenbeen een stuk naar buiten s tak. 'Ik ga weer naar huis, Zeule!' Geen antwoord. Zeule lag in een vr eemde hoek op de klinkers. Na z'n schouders opgehaald te hebben, sleep te Sjorre zich op z'n buik een weg terug naar huis, terwijl de duiven hem in zijn rug pikten, hopend dat hij onderweg de geest zou begeven.

Nee, een kabouterleven gaat niet over rozen.
MacGiel Thursday, August 9 2001

Wachten op de bus. "Zouden ze er wel zijn?" Eindelijk, eindelijk komt het grote gevaarte eraan getuft. De norse chauffeur morrelt wat achte r z'n stoel en laat diep zuchtend de deuren open zoeven. Ontdaan door de lange wachttijd weet ik er nog met moeite een 'm�gge' uit te persen . Wie weet is hij hierdoor zo geroerd dat hij een stempeltje minder ze t op mijn strippenkaart. Dus niet. Zeven strippen en daar kan ik het m ee doen.
Al snel loop ik door naar het midden van de bus en jawel: de gratis kranten verwelkomen mij tot veraangenaming van een grauwe o chtend. Nou ja, da's wat overdreven, maar ik heb in ieder geval iets t e doen zodat ik niet schaamteloos in slaap val, zoals zovelen die half kwijlend met hun hoofd tegen het beduimelde raam aangeplakt zijn. Ben ieuwd hoe 'ie is geworden. En daar staat 'ie: in het vertrouwde oranje op pagina 5. Jottum.
Krantje mee in de tas voor de verzameling.

's Middags lunchen. Buiten de deur. Verderop aan een tafeltj e leest iemand de krant en blijft even steken bij dezelfde advertentie . 'Kijk' zeg ik enigzins opgelucht tegen mijn collega's, 'daar is 'ie. ' Zij kijken en zeggen dat het goed is.

Maar iets zit me toc h niet lekker. Het succes is er toch wel een beetje, maar is dit wat i k echt wil? Wil ik niet zoals al die andere tekenaars ECHT iets maken? Iets onderscheinds? Iets zoals Toonder deed, of Franquin, of die Bil l Waterson of Jeff Smith? Iets waarmee ik mijn stempel kan drukken? Wa armee ik met 100% kan zeggen 'ja dit is goed'.

Wie weet, wie weet. Waren die kabouters maar niet afgekeurd die ik erin had staan.. .

maar goed Thursday, August 9 2001

Mij maakt het allemaal niet uit dat Grandorado gedoe, ik zit volgende zomer lekker op Kreta.

En nu eerst eten.

Paul Thursday, August 9 2001

Hmm, herkenbaar verhaal dat Grandorado gedoe. Was er een die dapper we erstand bood( het was toch een heel dorp altijd, en dan stel ik mij zo 'n vakantiebungalowdorp voor in zeeland ofzo, "nee, wij gaan ons niet grandorado noemen", ja dat doen jullie wel want ik meneer grandorado h eb heel zeeland opgekocht, heel zeeland, nee een klein piertje bleef d apper weerstand bieden, aaaaaaaaaaaarghhhhhhhh.
Zomer in zeeland, lalalalalala

en tuin vol asperges vol saskia's en serges)Die toverdrank was natuurlijk gewoon bier haha. Nou ja die toverdrank komt morgen wel weer, tot het mijn oren uitloopt.

Oh die had ik o ok nog liggen, reeds.

1,2,3,4 Dennisbier - Harry Vermeegen Bier, bier bier, bier, bier, bier, Dennisbier (3X)
1 Dennisbier, 2 Dennisbier, 1,2,3,4 Dennisbier (2x)
La la la la la la

Als je kampioen wil worden, Dennisbier
Kan dat maar op 1 manier, D ennisbier
Dan moet je met de mannen af en toe een keer ontspannen
En dat kan, en dat kan, en dat kan, en dat kan
Met Dennisbier

(ref) 1 Dennisbier, 2 Dennisbier, 1,2,3,4 Dennisbier (2x)
La la la la la la

Als je Dennisbier gaat drinken, Dennisbier
Wordt je onoverwinnelijk, Dennisbier
En als je graag wilt win nen moet je aan de bar beginnen
En dat kan, en dat kan, en dat kan , en dat kan
Met Dennisbier
(ref)

Rondjes die loop je niet
Rondjes die geef je
Drink Dennisbier
Dan leef je
(ref)
la la la la la la


MacGiel Thursday, August 9 2001

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRCCCCHHHHHHH!!!!!!!!!!...


dus.
Ja dan kan ik ook wel weer eens iets neer gaan zetten. Thursday, August 9 2001

Neil Young dan maar?

AMBULANCE BLUES

Back in the ol d folky days
The air was magic when we played.
The riverboat w as rockin' in the rain
Midnight was the time for the raid.
Oh, Isabela, proud Isabela,
They tore you down and plowed you un der.
You're only real with your make-up on
How could I see you and stay too long?

All along the Navajo Trail,
Burn-outs stub their toes on garbage pails.
Waitresses are cryin' in the ra in
Will their boyfriends pass this way again?

Oh, Mother Goose, she's on the skids
Sure ain't happy, neither are the kids.
She needs someone that she can scream at
And I'm such a heel f or makin' her feel so bad.

I guess I'll call it sickness gone
It's hard to say the meaning of this song.
An ambulance can o nly go so fast
It's easy to get buried in the past
When you tr y to make a good thing last.

I saw today in the entertainment section
There's room at the top for private detection.
To Mom and Dad this just doesn't matter,
But it's either that or pay off the kidnapper.

So all you critics sit alone
You're no be tter than me for what you've shown.
With your stomach pump and you r hook and ladder dreams
We could get together for some scenes.
I never knew a man could tell so many lies
He had a differe nt story for every set of eyes.
How can he remember who he's talki n' to?
'Cause I know it ain't me, and I hope it isn't you.
Well, I'm up in T.O. keepin' jive alive,
And out on the corner i t's half past five.
But the subways are empty
And so are the c afes.

Except for the Farmer's Market
And I still can hear him say:
You're all just pissin' in the wind
You don't know i t but you are.

And there ain't nothin' like a friend
Who can tell you you're just pissin' in the wind?

I never knew a man could tell so many lies
He had a different story for every set of eyes
How can he remember who he's talking to?
Cause I know it ain't me, and hope it isn't you.

�1974 Neil Young from th e album:On the beach

Of Drukwerk
(kennen jullie die nog, die jurrie heb ze eige laten helpen omdat z'n mokkel dat wou)
e Lo og Tegen Mij - Drukwerk
Toen ik [G]thuis kwam was jouw [D]deur v oor mij op slot
En je [C]deed of je niets had ge[G]hoord
Nu ze g [Em]je, m'n lief het [D]slot was kapot
Nu [C]zeg je, kom [G]binn en loop [D]door
Maar [C]ik ben bang dat ik [G]stoor
Je [G]loog tegen mij alsof ik 'n [D]kind was
[C]Geloof dat jij dacht dat ik helemaal blind was
Zeg [G]schat denk je [Am]dat je me [D7]aankan ?
Zeg [C]schat je bent heel wat van [G]plan dan
Toen ik thuis k wam was er geen brood meer in de kast
En je zei ik kan niets voor je doen
Nu heb je zelfs je ringen verpatst
En komt bij mij vra gen om poen
Je bent zeker vergeten van toen
Refrein
Toen i k thuis kwam was er geen plaats meer in je bed
En je zei: ach slaa p jij op de bank
Nu heb je je vriend uit je kamer gezet
En mix je m'n lievelingsdrank
Maar ik denk dat ik dit keer bedank (bekij k het maar)
Refrein
[C]Oooh, je [Cm]bent nu jezelf niet, je he bt [G]last van verdriet
En je [D]zegt dat je toch van me [G]houdt
Je [C]zegt je bent [G]toch nog m'n [D]vrouw
Maar je [C]liet me mooi staan in de [G]kou
Refrein
JA!
Pijn Suzanne - Youp v an 't Hek
Doet het pijn nu ik je heb verlaten
Steeds mind er even naar je bel
Steeds minder eventjes kom praten
En als ik kom steeds minder vertel
Doet het pijn de foto's te bekijken
Van die vakantie op dat eiland bij Bordeaux
Waarop we samen zo gelukkig lijken
Maar je trouwring ligt nu los in een la van je bureau
En dat doet pijn Suzanne, pij n Suzanne
Pijn, pijn, pijn, pijn, pijn Suzanne
Pijn Suzanne, pijn Suzanne
Vreselijke pijn
Doet het pijn voor jezelf alleen te koken
En de afwas d agenlang te laten staan
Je hebt een vakantie met een vrie ndin besproken
Dat is gezelliger dan om alleen te gaan < BR> En doet het pijn als je 's avonds gaat slapen
En je doet zelf de gordijnen dicht
En d'r is niemand tege n wie je huiverig kan gapen
En niemand voor het knopje va n het licht
En dat doet pijn Suzanne, pijn Suzanne
Pijn, pijn, pijn, pijn, pijn Suzanne
Pijn Suzanne, pijn Suzanne
Vreselijke pijn
En doet het pi jn nu m'n vrienden komen
Zich al luisterend in een stoel hebben gezet
Een hele avond begripvol met je bomen
Maar ze willen maar ��n ding en dat is met jouw naar bed
En dat doet pijn Suzanne, pijn Suzanne
Pijn, pijn, pijn, pijn, pijn Suzanne
Pijn Suzanne, pijn Suzanne
Vreselijke pijn
En dat het pijn doet dat wil ik ook bekennen
Met mij gaat het even kloterig en slecht Maar daarmee zeg ik niet dat ik terug kom
Want dan begint weer hetzelfde gevecht
En dat doet veel meer p ijn Suzanne, pijn Suzanne
Dat doet veel meer pijn Suzanne
Pijn Suzanne, pijn Suzanne
We moeten nooit meer samen zijn

Tjakaaaaaaaa!!!!!!!! Youpie!!!!!!!!!!
< BR>Zeg me dat het niet zo is - Frank BoeijenZeg me dat het niet zo is - Frank
Boeijen
Zeg me dat het niet zo is
Zeg me dat het niet zo is
Zeg me dat het niet waar is
Ga je mee vanavond naar ons lievelingsrestaurant
Een tafel voor twee
Ik heb gebeld, z e weten er al van
En we drinken totdat de zon opkomt
En we ver geten
De eerlijkheid van het lot
Zeg me dat het niet zo is
Zeg me dat het niet zo is
Zeg me dat het niet waar is
Kom we gaan trek je jas aan
Anders wordt het te laat
Kom eens hier Ik houd je vast Ik laat je nooit meer gaan
En ik vertel je een g rap die je laat huilen van de lach
En we vergeten
De blikken v an de mensen in de stad
We doen net alsof het niet zo is
Alsof het niet zo is
Alsof het niet waar is
We doen net alsof gewoo n alsof ze verder leeft
Zelfs als het niet zo is

En nog e ven weer dat mens met die beroemde snik( te eeeeeeeeeeeeeeeerg)
< BR>nou ja liedje gaat wel, lekker jazzy bij tijd en wijlen.

T elkens weer - Willeke AlbertiTelkens weer - Willeke Alberti
Telken s weer, haal ik me in m'n hoofd
dat ik die hemel krijg, die me w ordt beloofd
telkens weer, wordt alle blauw weer grauw
sta ik teleurgesteld, buiten in de kou
maar telkens weer , denk ik er k omt er ��n
waar ik all��n voor leef , mijn hart aan geef
bij wie ik vind ..dat wat ik nu ontbeer
liefde voor altijd telkens we er
Telkens weer, slaat wat er vroeger was
weer als een vlam om hoog, uit de oude as
telkens weer, alsof het nooit geneest
b lijft er die pijn bestaan , om wat is geweest

Maar telkens w eer, denk ik er komt er ��n
waar ik all��n voor leef, mijn hart aa n geef
bij wie ik vind, dat wat ik nu ontbeer
liefde voor alti jd ...telkens weer

Zo en later zal ik de tekst van Joodskapje gaan plaatsen, maar die moet ik eerst nog inmekaar raggen.
MacGiel Thursday, August 9 2001

Het sprookje van den Grando Rado


Heel recent geleden was er eens een gezellig dorpje, alwaar den menschen in alle vrolijkheid leefden. Urenlang konden zij zich vermaaken in het subtropisch zwempar adijs of bij den nabij gelegen tennisvelden. Men wasch volmaakt gelukk ig en iedereen liep rond in hun favoriete trainingspak.
Iedereen? Nee, ��n persoon bleef dapper weerstand bieden aan de hem opgelegde o nderdrukking. Gelukkig had hij een magische drank van graanen, waarmed e hij door den rest van den dag in eenen soort roesch over den aangele gden boschpaadjes liep. Des avonds, toen den gourmetstellen ende den b arbeques tevoorschijn werden gehaald, alsmede den flesschen Canij ende den halve liter sixpacks, wist hij door eenen list langs den neergela ten hefboom te koomen en ontsnapte, zijn gelukkige medemenschen achter latend in hun overprijsde semi-bungalows.

En hij leefde nog l ang ende gelukkig (den vakantiegangers niet zo).
Paul Thursday, August 9 2001

Ik heb vannacht over Joseph Goebbels gedroomt. Ik vond hem aardig Jose ph Goebbels.
Ik weet alleen niet meer wat ie tegen me zei.
mr. Crowely Thursday, August 9 2001

Ik hoor toch liever Ozzy Osbourne en Black Sabbath, dan Iron Maiden en als ik iets van Iron Maiden zou willen horen was het "Can I play with madness" of "the number of the beast"
aLTHANS DAT IS DIE POSTER D IE OP MIJN KAmer deur prijkt.

De laatste dagen draai ik "Angr y Again" van Megadeth veel maar okay.
MacGiel Thursday, August 9 2001

Is er iemand die mij uit kan leggen waar die extra spaties vandaan ko men? En dat vette font? (vet, niet phat)
MacGiel Thursday, August 9 2001

Okee nou ik een keer...

Ragdoll blues
I got brand new sho es
I got hotel, motel
But I ain't got no place to go

Inside, outside
Baby take me down
Spill my name on your sacre s ground
Bring your friends
Bring 'em 'round
Make them hea r how their life would sound
With a bad case of Ragdoll Blues

Pour me coffee
Baby it smells so fine
It brings me back from crying time
I got brandy
I got candy
I'm a superstar
Yeah I'm a stumbling right out of my whiskey bar
With my Ragdo ll Blues

Hey, I know momma
I know I'm wrong
And life 's not to waste
And death won't be long
But I got me this pict ure
Of the precious taboo
And they got me convicted Yeah I'm a crying my blues
I'm a not being sober
I'm a not being true I got hearts
I got cards
I got Valentine's Charts
I got them banging from the street up the sidewalk
They are hanging from a tree on the junkyard
They are flying to the stars
Driving c ool cars
They are stumbling right out of whiskey bars
with my Ragdoll Blues

It's not your perfume
It's not your style
It's the way you drive me out of my head
You drive me wild
By looking sober
By looking clean
I see you wiggling your ass down on the cool-dude-scene
Oh I got Ragdoll Blues
Just anoth er bad case of Ragdoll Blues


Zita Swoon - I Paint Pic tures On A Wedding Dress
Klazien uut Zalk Thursday, August 9 2001

Waarom nou een abortus boot dan? In mien tied gebruikt'n wie daar gewo on een breinaald veur. kin'n die ier'n zulf toch ook verzin'n.
Rebecca Thursday, August 9 2001

Doe mij maar Bring Your Daughter to the Slaughter of Butcher Baby, maa r dat is alleen omdat ik gein heb in mijn vak. Verder zijn dromende he pies wel oke. En kettingrokers op het strand ook. Ze moeten alleen oph ouden met zeuren over aangespoelde babylijkjes. Maar dat gezeur is tro uwens niet de reden dat hun cd nu niet door de luidsprekers schalt, ne e, hun cd was gewoon niet vinden (maar goed vinden is dan ook niet onz e specialiteit... onze specialiteit is juist zoekmaken ofwel aborteren , maar dat kan tegenwoordig elke miezerd, al zijn het maar pennevrucht en... nietwaar, Jogchem?)
Hepie Thursday, August 9 2001

Wat is er mis met het repertoire van mij en dweepie?
Naam Thursday, August 9 2001

Bericht
Naam Thursday, August 9 2001

Bericht
Naam Thursday, August 9 2001

Bericht
Hou alleen niet zo van Thursday, August 9 2001

het hepie en dweepie repetoire
Emmepem Thursday, August 9 2001

...�n een tragische held, en dan ook nog een ongelukkig liefdesleven. Het is toch oneerlijk verdeeld, dan toch maar lebberen en zuipen en dr omen?
Naam Thursday, August 9 2001

Bericht
hehehe Wednesday, August 8 2001

Toch maar king crimson
Hepie Wednesday, August 8 2001

Lig op mijn kussen stil te dromen...
Naam Wednesday, August 8 2001

Bericht
Waren we deze helemaal vergeten zeg. Wednesday, August 8 2001

Als Het Vuur Gedoofd Is
tekst: Thomas Acda / muziek: Thomas Acda & Paul de Munnik
Vrijdagmiddag in het Vondelpark
November en na t
Vlakbij de vijver zit een man,
Herman
En Herman is het z at
Heeft een kutjaar gehad

Een man met alles
Wat je hebben kan
Vrouw, kind, huis, auto, baan
Zo'n baan
Maar He rman wilde het ooit anders
En denkt daar nu al maanden aan
< BR>Hij denkt aan wat ie wou
En denkt ik was te laf
Hij denkt i s dit het nou?
Herman denkt zichzelf in het graf

Was het niet gisteren
Dat ik aankwam hier
Pas achttien jaar jong?
Zou ik niet feesten, zuipen, reizen?
Zou ik niet doen wat ik ooit zong?

Maar reizen kan niet meer
Dat had ie mooi gedacht
Ja, reizen terug naar huis
Want er wordt met het eten gewacht

Als het vuur gedoofd is
Dan komen de wolven

V rijdagmiddag in het Vondelpark
En Herman staat op
Hij zwaait z ijn tas ver de vijver in
En zingt weer hardop
Allang geen acht tien meer
En het heldendom voorbij
Maar als ik nu niet ga
Dan is voorgoed een droom voorbij

Hen die ik pijn doe
Ve rgeef me mijn gemis
Maar alles gaat verkeerd
En weet je wat he t is?

Als het vuur gedoofd is
Dan komen de wolken

Dinsdagochtend op een grindpad
Het weekend geweest
Men maa kt zich op
Voor de wandeling
Als ging men naar een feest

En Herman mag voorop
Heeft het als enige niet koud
Want h ij gaat strak gekleed
In een kist van gevoerd vurenhout

Als het vuur gedoofd is
Dan komen de wolven

Okay morgen het verzameld werk van hepie en hepie nou tevreden?
Raoul Heertje Wednesday, August 8 2001

Ik wel een mamoettanker vol met bagger.
Thomas Acda Wednesday, August 8 2001

Ik weet eigenlijk nooit echt waar ik aan toe ben.
Raoul Heertje Wednesday, August 8 2001

Had ik dat niet eens gezegd in een andere tijd in een ander leven miss chien?
Raoul Heertje Wednesday, August 8 2001

Een schip met geld bijvoorbeeld, wordt bij mij al gauw een baggerschip vol met slijk, met zo'n nietig duits vlaggetje erop.

Thomas Acda Wednesday, August 8 2001

Man je denkt toch niet dat ik met dit weer kettingrokend op het strand ge leggen liggen he? en zeker vanochtend niet met al dat water dat ui t de lucht kwam pleuren en dat begreep ik eigenlijk niet zo goed norma al regent het zonnestralen aan het strand,

Nou ja alles wat ik aanraak veranderd in modder.
Naam Wednesday, August 8 2001

Bericht
MacGiel Wednesday, August 8 2001

PotverdrieAAAARCHjes!... Word je meteen gestraft door alleen internet op het werk te hebben. Paar dagen thuis geweest vanwege het d.m.v. bru ut gewrik laten verwijderen van 2 verstandskiezen, dus dan loop je al snel achter met de berichten hiero. En dan ben je net een beetje opgek napt, en denk je 'laat ik eens kijken of er nog wat interessants tusse n staat' vind je 38 teksten van Acda en ook de Munnik. En 60 reacties dat ze zo goed zijn.

Nu blijkt het zo te zijn dat ze maar 1 kunstje kennen en dat herhalen ze tot in den treure. Zijn ze niet kett ingrokend op het strand te vinden, dan staan ze wel ergens op een dak hun ellende te oreren. Nu vond ik ze zelf in een ver verleden ook wel okee, maar na 2 cd's had ik het toch echt wel gehoord. Ja sorrie hoor.

En voor alle mensen die wel iets anders aandurven raad ik bi j deze de nieuwe van Zita Swoon aan. De oude trouwens ook. Over brilja nte muziek gesproken. Dat is wel eens even wat anders ja.

Wat zijn dat voor acties bij de zgn. blauwe platenwinkel overigens ( ja die met dat fascistische witte handje met de duim omhoog)? Is 50 pi eken voor een cd niet een beetje veel? Ik bedoel: als je 100 meter ve rderloopt ben je toch al gauw een tientje minder kwijt. Ik is confused ...

... en de pijnstillers zijn nog niet helemaal uitgewerkt. ..
Elise Wednesday, August 8 2001

Bericht
Geweldige site..ik kan uren blijven doorklikken..Het gaat nergens over en tegelijkertijd overal over. Weet precies wat je bedoel t Jogchem!
Rob Wednesday, August 8 2001

Sorry, maar ik vat deze site niet helemaal. Hij is qua techniek wel he el leuk, maar de rest is me niet geheel duidelijk. Beetje errug vaag.
Rob Wednesday, August 8 2001

Sorry, maar ik vat deze site niet helemaal. Hij is qua techniek wel he el leuk, maar de rest is me niet geheel duidelijk. Beetje errug vaag.
Marcel Wednesday, August 8 2001

Heeft er ook een teveel naar Dynasty gekeken hier beneden, volgens mij .
Marcel Wednesday, August 8 2001

En ik heb al zo'n idee dat ik binnenkort de joden maar weer eens onder handen neem.

Vanaf september trap ik weer overal tegen aan.

Marcel op herhaling Wednesday, August 8 2001

Zo aangzien het komkommertijd is en ik geen zin heb om dagelijks te sc hrijven enzo, de laatste tijd. Nu maar eens een herhaling(de omroep ma g ook herhalen dus is het mij ook toegestaan).


Voor de h erhaling van vandaag gaan we terug naar februari, toen ik mijn gal spu wde over de parlemantaire dictatuur.

Marcel Wednesday, Februa ry 7 2001

Dat de pappie van Maxi niet mag komen, dat komt omd at men hier in Nederland ongelovelijk, en bijna op een morbide manier "politiek correct" wil zijn. In dit land lijkt iedereen tolerant te zi jn iedereen accepteert hier zogenaamd iedereen, dat wordt je er door d e loophondjes van de parlementaire dictatuur op school al ingepepert. Je mag niks zeggen over het asielbeleid want dan ben je een nazi, je l eraar mag jou wel vernederen omdat hij je een homo vindt. Je moet voor je boekenlijst bijvoorbeeld dingen lezen van perverse smeerkezen als Gerard (van het) Reve, terwijl je meteen twee weken of langer geschors t wordt als je met verboden biologie boekjes(porno) wordt betrapt. Men sen van een jaar 15,16 worden behandeld als kleine kinderen, omdat men heeft uitgezocht dat hun hersentjes dan nog fijn kneedbaar zijn en da t men er al het politiek correcte en verwerpelijke gedachtengoed dat m en ooit bedacht heeft om een nieuwe holocaust te voorkomen, in kan pro ppen. Maar hun ziekelijke politieke correctie reikt natuurlijk nog ver der dan de basis -en middelbare scholen. Bijvoorbeeld in de richting v an mensen die een uitkering krijgen omdat ze oorlogsslachtoffer zijn(s tichting 40-45), Joodse slachtoffers die in een duits concentratie kam p gezeten hebben krijgen een hogere uitkering dan zigeuners of als men sen die door de duitsers opgehaald zijn voor de zogenaamde arbeitseinz atz(onder dwang werken in de duitse oorlogs industrie), Tevens krijgen die joden meer dan mensen die vast zaten in een jappenkamp in Indie.
De politiek correcte propaganda machine gaat zo ver dat nederland zich met elk internationaal conflict zou willen bemoeien en kritiek u it op elke dictator die in een van de vele bananen republieken opduikt . Ze willen nu zo ver gaan dat een dochter van een man die ooit minist er was tijdens het Videla-regime niet met onze kroonprins zou mogen tr ouwen(Is het onze calvinistische volksaard,"erfzonde", is Maxima schul dig geboren??)en mocht het toch van een huwelijk komen dan willen ze e en vader verbieden om naar de bruiloft van zijn dochter te komen.

En dat terwijl het koninkrijk de Nederlanden hele goeie zaken he eft gedaan met Argentinie eind jaren 70 begin jaren 80, dus ten tijde van het Videla regime.

Naam Wednesday, August 8 2001

Bericht
En het is Wednesday, August 8 2001

Dus geen kunstzinnig dillema, althans niet zoals ik het ervaar, qua ar tistiek gedoe kan je er namelijk weer alle kanten mee op. Het is gewoo n niet eerlijk laat ik het daar op houden.
Homeros Wednesday, August 8 2001

In griekse tragedies, heb je tragische helden die ongelukkige liefdesl evens hebben.

Op oppervlakkige feestjes wordt er alleen wat a fgelebert en afgezopen.
The Graduate Tuesday, August 7 2001

Ja maar jij hebt je lief nog..... en laat ook maar weer.
Emmepem Tuesday, August 7 2001

Kan iemand mij uitleggen wat het verschil is tussen een Griekse traged ie en een oppervlakkig feestje?
Mieke Tuesday, August 7 2001

ik gebruik meestal ook verbaal geweld als uitlaat klep en blaf ook ied ereen in mijn omgeving af en doe als ik boos of chagerijnig ben precie s hetzelfde als jij doet...

xxxjes mieke
Mieke Tuesday, August 7 2001

ik haat kunstzinnege dilema's...

ik zit weer es vast...

xxxjes mieke
Paul Tuesday, August 7 2001

Bushokjes en ramen intrappen en meppen helpen niet bij me, het gebeurd wel eens als ik me zo voel zoals ik me nu voel, maar ik heb constant de neiging om iedereen af te blaffen die maar iets tegen me zegt. Ik g ebruik dit ding gewoon als een verbale uitlaatklep, zodat ik de schade minimaal kan houden en me toch kan uiten. En niet in mijn persoonlijk e leven met mensen overhoop ga liggen die er niets aan kunnen doen.
Hehehe Tuesday, August 7 2001

Omdat je boos bent, en alle bushokjes bij mij in de omgeving zijn al a an flarden geschoten en getrapt. Maar je hebt gelijk ik ben een hufter gewoon een grote hufter. Dat ik mijn problemen op persoonlijk vlak al tijd op iedereen afreageer die maar iets zegt wat me niet bevalt op da t moment en het was niets eigenlijk, ik kon denk ik gewoon even niet t egen vrolijk gedoe terwijl mijn wereld eigenlijk een beetje ingestort is.
Mieke Tuesday, August 7 2001

he??? nu staat het er 2 keer...? hoe kan dat?
Mieke Tuesday, August 7 2001

mep dan een raam in of sla een bushokje in puin of gooi je bed het raa m uit maar reageer het niet op mij af ja!
ik heb er niets mee te maken, ik zou niet eens weten wat er aan de hand is...

xxxjes mieke
Mieke Tuesday, August 7 2001

mep dan een raam in of sla een bushokje in puin of gooi je bed het raa m uit maar reageer het niet op mij af ja!
ik heb er niets mee te maken, ik zou niet eens weten wat er aan de hand is...

xxxjes mieke
Paul Tuesday, August 7 2001

Ik gooi iedereen van alles naar zijn of haar hoofd sinds zaterdag. Ik moet me afreageren godverdomme.
Oh daar zijn ze. Tuesday, August 7 2001

xxx
Mieke waar zijn je Tuesday, August 7 2001

XXXjes ?????????????
Mieke Tuesday, August 7 2001

dan moet je mij niet dingen naar het hoofd gooien als dat ik het leven als een oppervlakkig feestje zie, want dat doe ik niet, want als ik i ets niet in mijn 'woordenboek' heb staan is het wel oppervlakkig...
xxxjes mieke
Paul Tuesday, August 7 2001

Ja sorry hoor ik ben depri, daar kan je ook niks aan doen.
Mieke Tuesday, August 7 2001

Ik zie het leven ook helemaal niet als een oppervlakkig feestje, verdo mme beschuldig me daar niet van paul!

mieke
Paul Tuesday, August 7 2001

Dan maar weer een gedichtje:Zij voelt d'r eigen klote.
Ik voel me kut.
En plots realiseer ik me,
Dat zij geen kloten heeft en ik geen kut.


Ik wou soms Tuesday, August 7 2001

Dat ik Thomas Acda was, en daar moet eigenlijk maar iets op voortbordu ren.

Ergens is ie net als ik.
Paul Tuesday, August 7 2001

Yep, Jan had gelijk, hier krijg je mooie liedjes van.
Paul Monday, August 6 2001

Zin in bier, nee. Ik krijg wel altijd een appart gevoel, bij bepaalde nummers van hen het is een soort herkenbaarheid. Deze bijvoorbeeld; Niet Of Nooit Geweest
tekst: Thomas Acda / muziek: Thomas Acda e n Paul de Munnik

Ik zie twee mensen op het strand
Vlak bi j het water, hand in hand
De zon zakt, ze zwijgen van geluk
Ik ken haar net, want dat ben jij
Ze lacht naar hem, hij lijkt op mi j
Maar dat kan niet, want ik maak alles stuk
Ik kan die jonge n toch nooit zijn
Die rust, die liefde, niets voor mij
Maar wa arom lijkt het dan toch zo vertrouwd?
Ik heb je lief, zoals je zie t
Maar ergens klopt er hier iets niet
Ik draag een ring maar ' k heb jou nooit getrouwd

Ik ben mezelf niet
Of al die ja ren nooit geweest
Ik ben de gangmaker op het verkeerde feest
I k ben mezelf niet of nooit geweest

Ik zie twee mensen, ze ga an staan
Ze draait zich om, we moeten gaan
Kijk in haar ogen e n zie dezelfde pijn
Twee mensen eerder al verbonden
Al die ver liefdheid, wat een zonde
We zijn het allebei maar willen het niet zijn

Ik ben mezelf niet
Of al die jaren noot geweest
Ik ben de schoenmaker bij de verkeerde leest
Ik ben mezelf niet o f nooit geweest

Oh, laat het de zon zijn
Oh, laat het he t strand zijn
Laat het de zee zijn
Laat mij iets doen nu
W aardoor je mij nooit meer wilt zien
O, laat het het zout zijn
Laat het mij allerdomste fout zijn
Maar laat me dit nooit meer ver geten
Nooit meer vergeten
Dit nooit meer vergeten, bovendien

Ik ben mezelf niet of al die jaren nooit geweest
Ik ben m ezelf niet of al die jaren nooit geweest
Ik ben mezelf niet of noo it geweest

Of deze(is wel niet van henzelf maar mooi)
Nou ja misschien raakt het je ook sneller als je vrienden hebt die j ong doodgegaan zijn.
;
Kees
tekst: Michel van de Plas; muz iek: Frans Halsema

Verdomme Kees, al weer een jaar vandaag Dat jij begraven bent
Gek toch hoe vlug dat went
Want God je weet, ik mocht je erg graag
Ik wist wat ik aan je had
Nou ja, hoe noem je dat
Behalve dus, dat ik je een beetje mis
Nou ja, op mijn manier
Is alles eender hier
Denk niet Kees, dat er ve el veranderd is
Hoogstens een kleinigheid
In nauwelijks 1 jaar tijd
Er is nog altijd ster-reclame
En bij de politieke namen
Is er 1 nieuwe: Drees
En er zijn intercity treinen
En jij hebt andere gordijnen
Gekregen, naar ik vrees, Kees

Verdo mme Kees, een jaar is toch wel lang
Als je elkaar niet ziet
Ik weet het eigenlijk niet
Het gaat allemaal toch doodgewoon zijn ga ng
En het draait, bedenk ik nou
Hier ook wel zonder jou
Ca rmiggelt schrijft nog steeds in het Parool
En de Apollo's gaan Nog altijd naar de maan
Nou ja, je dochtertje gaat nu naar schoo l
En volgend jaar je zoon
Nou och, dat is heel gewoon
En t och als ik mij zo hoor praten
Vallen er opeens hiaten
Tussen m ijn cliche's
Want dat jouw rozen niet meer bloeien
Omdat ze ni et voldoende sproeien
Dat zeg iets, naar ik vrees, Kees

V erdomme Kees, ik weet het nou niet meer
Denk steeds aan wat je zei
Het gaat allemaal voorbij
En dat de tijd van leven telkens we er
Gewoon opnieuw begon
Niks nieuws onder de zon
Maar dat is niet waar, want jij was enkel jij
Jij hebt hier rondgedwaald En dat wordt nooit herhaald
Als ik jouw huis zie, dan hoor jij d aarbij
En naast een kinderfiets
Mis ik toch ook wel iets
M aar verder valt er niets te melden
Er drijft nog olie op de Scheld e
Er zijn nog steeds cafe's
En verder hoorde ik zoeven
Hie rnaast het lied: Lang zal ze leven
Geweldig, naar ik vrees, Kees < BR>

Okay dan gaan we nu op z\'n bartjelands lullen Monday, August 6 2001

Met Skik dus

Nie veur spek & bonen

'k Heb een hekel an veul woorden, 'k heb een hekel an gemekker
Mar wat ik nou om h ands heb dat zit me lang nie lekker
Waor'k normaal veur op de loo p gao, waor'k mij anders goed veur waar
Kiek ik nou recht in de o gen anders komp 't nie veurmekaar
Ik kan der nie umhen, 't is mij nog nooit zo rauw op 't dak vallen
't Liefst zol ik op de rekken gaon

Mar dit is nie veur spek en bonen, dizze keer is't eer ns
Ik kan me niet verkroepen achter 'n riege coniveren
En wa orum zol ik dat ok doen, waorom zol ik dat ok doen
Dit is nie veu r spek en bonen, dizze keer is 't eerns

't Is tied worden um te kiezen, al doe'k mar iene miene mutte
Of'n stroogie trekken, de lange of de korte
Ik zal toch wat moeten zeggen, 't hoge woord der uut
Kan mezolf nie meer verstaon, want ik heur enkel 't gelu ud
't Geluud van rauwe dinger, die mij de hiele dag op 't dak val len
't Liefst gao'k op de rekken

Mar dit is nie veur sp ek en bonen, dizze keer is't eerns
Ik kan me niet verkroepen acht er 'n riege coniveren
En waorum zol ik dat ok doen, waorom zol ik dat ok doen
Dit is nie veur spek en bonen, dizze keer is 't eern s

In 't kiezen tussen dinger ben'k meestentieds nie al te st ar
Eendenborst of euh, pinda's van de Spar
't Lust mij alleb ijden mar daor giet 't nou nie um
't Giet hier nou um later en ik vraog mij af waorum
Waorumme heb ik hier nou nooit 's eerder eem goed bij naodacht
't Liefst gao 'k op de rekken

Mar di t is nie veur spek en bonen, dizze keer is't eerns
Ik kan me niet verkroepen achter 'n riege coniveren
En waorum zol ik dat ok doe n, waorom zol ik dat ok doen
Dit is nie veur spek en bonen, dizze keer is 't eerns

Vandage moet 't wezen, vandage is de dag
Da'k met de botte biele, in 't ronde houwen mag
Ik duur 't no u wel waogen, vandage zal'k 't zeggen
Al wee'k nog nie precies ho e'k 't uut moet leggen
't Is veur mien eigen bestwil of is dat ju ust egoistisch
't Liefst zou'k op de rekken gaon

Mar di t is nie veur spek en bonen, dizze keer is't eerns
Ik kan me niet verkroepen achter 'n riege coniveren
En waorum zol ik dat ok doe n, waorom zol ik dat ok doen
Dit is nie veur spek en bonen, dizze keer is 't eerns

Dizze keer is 't eerns, is nie veur spek e n bonen
Dizze keer is 't eerns

Harrie Monday, August 6 2001

van het nummer "niets kan mij nog stoppen" van de poemas krijg ik alti jd zin in bier. hebben meer mensen daar last van?
Harrie Monday, August 6 2001

bij deze plaats ik een bericht, zodat er geen misverstanden zullen ons taan, zoals dat ik misschien wel dood, of nog erger, op vakantie zou z ijn. dit alles is niet het geval, ik zit namelijk gewoon thuis, helaas sinds vandaag zonder mieke, die moet namelijk weer aan het werk. inmi ddels doe ik zoals gewoonlijk geen vlieg meer kwaad en zelfs de 13 wes pen die vandaag om de beurt mijn kamer hebben betreden (afkomend op m ieke`s anti-mug-citroen-iets, citronella geheten), heb ik vriendelijk het raam uit weten te lokken. zodoende is het insectengeweld gelukkig voorbij en ik heb het allemaal overleefd. mijn album is nog steeds bij na af en aan mijn site heb ik nog steeds niks gedaan, sorry voor de li efhebbers, nieuwe schrijfsels zullen komen, wacht maar tot de herfst i ntreed! (volgens mij is die momenteel al aan het intreden, maar goed).

tot mijn grote spijt heb ik nu al niks meer te melden, dus e ind.

(acda en de munnik zijn inderdaad goed)

ik had toch niks meer te melden?

......schijnbaar wel dan dus..... < BR>
ik ga nu op "toevoegen" klikken, voor dat ik hier als een beze tene tegen mezelf en tegelijkertijd menig gastenboekbezoeker begin te raaskallen.

groet en keep them wonderful sentences coming, of zo...
Monday, August 6 2001

Don't it always seems to go that you don't know what you've got till i t's gone.
Pravda en de Frunnik Monday, August 6 2001

Zwerf'on
tekst: Thomas Acda / muziek: David Middelhoff

St el dat je niet naar huis gaat
Je laat de laatste ronde gaan
Je planned alleen de eerste meters
De hardste hier vandaan
Stel dat het je gaat lukken
En je loopt naar het station
En je leu nt op de gedachte
Als je wacht op het perron

Het maakt n iet uit wat je gisteren deed
Het gaat om dat wat je morgen pas wee t
Zwerf'on

Stel dat het je gaat lukken
En je geeft de stad je rug
Moet je dan weten waar je heen gaat?
En wanneer kom je dan terug?

Want je droomde van vertrekken
En je sprak van nergens heen
Kun je missen wat je achter laat?
Kun j e eigenlijk wel alleen?

Want het maakt niet uit wat je giste ren deed
Het gaat om dat wat je morgen pas weet
Zwerf'on

Stel dat je nergens heen bent
En je mist wat je ooit had
Ben je dan held genoeg om terug te gaan
Naar dat wat je bezat?
Stel dat je nooit vertrekken zal
Maar je gaat gewoon naar h uis?
Is morgen dan een droom voorbij
Of ben je dan pas thuis?

Het maakt niet uit wat je gisteren deed
Het gaat om dat wat je morgen pas weet
Zwerf'on!
Ik wou soms Monday, August 6 2001

Dat ik Thomas Acda was.
Thomas Acda is mijn superheld.En ik wou da t ik liedjes zo schrijven kon. Hoewel ik weer een hoop mooie liedjes n aar boven voel komen de laatste 2/3 dagen, wilde ik toch dat ik Thomas Acda was, die man begrijpt de dingen zo mooi niet en toch weet hij he t weer mooier te verwoorden. Ik lul maar wat in de ruimte eigenlijk ma ar goed, neem me niet kwalijk ik besta nu eenmaal.

Laat ook m aar weer eigenlijk.
Ik ga liever een liedje zingen omdat ik toch niks beters te doen heb Monday, August 6 2001

Niets meer te vertellen, dan maar alsnog die Lacta en de Punnik tekste n.
Als je Bij Me Weggaat
tekst: Thomas Acda / muziek: Thomas A cda en David Middelhoff

Ik ken je nu een dag of twee
Wil je nu al nooit meer missen
Besef ineens dat het nu beginnen gaat < BR>En ik vraag me stiekem af
Wat ik zou doen als jij zou sterven < BR>Of een ander vindt of mij gewoon verlaat
En op slag ben ik jal oers
En denk aan vreselijke dingen
Die nu komen gaan omdat ik zo van je hou
Waarom kan ik niet gewoon hier zijn
Zonder te ve rdwalen
Waarom kan ik niet gewoon hier zijn bij jou

En d an kan ik het niet laten
Met geen leger te bedwingen
Stap ik z achtjes uit het bed en pak een bier
En terwijl ik naar je kijk
Hoe jij in ons bed ligt te slapen
Schrijf ik huilend die twee reg els op papier

Als je bij me weggaat
Mag ik dan met je me e?

Die laatste regel is van een zo een onovertroffen schoonh eid dat ik wilde dat ik het bedacht had.

En dan deze aaaaaaaa aah

Brussel Moeten Heten
tekst: Thomas Acda / muziek: Dav id Middelhoff

Zittend bij het raam
Ik kijk naar al die mo oie mensen
Ze gaan uit
Ze gaan naar huis
Je weet het niet
Zo langzaam als het regent
De verliefden doet het niets
La at niemand ze vertellen dat het giet
Maar degene die alleen gaan
Weggedoken in hun jas
Zij die gaan omdat ze ergens moeten zijn
Ze kleuren beter bij de liedjes die de barvrouw ons draait
Ru stig, als het zesde glas wijn
Er blijft een vrouw staan voor het r aam
Lijkt of ze wil dat ik iets zeg
Het zou hier Brussel moete n heten
Was ik eindelijk eens weg

Zittend bij het raam < BR>Ik kijk naar al die mooie mensen
En af en toe keken ze terug Maar vaker niet
Binnen gaan de jassen aan
De glazen leeg
De mensen staan
Eenentwintig gulden staan we quitte

En ik ga mee met wie alleen gaan
Weggedoken in mijn jas
Niemand s laapt
De eenzame die lacht
Ik ga links want ik moet rechts
En we gaan nog niet naar huis
Ik speel Brusseltje vannacht

Er zit een dame voor het raam
Lijkt of ze wil dat ik iets zeg
Het zou hier Brussel moeten heten
Dan was ik eindelijk eens we g

deze is ook vast wel leuk ik zal hem straks wel lezen, maa r de titel sprak me aan.

Dit Lied Gaat Over Niets
tekst: Thomas Acda / muziek: Thomas Acda en Paul de Munnik

Het is be st een mooie dag vandaag
Maar daar gaat dit lied niet over
Zal er niet over gaan schrijven
Ook al schrijf ik graag
Het is be st een mooie dag vandaag
Maar daar gaat dit lied niet over
Zal er niet over gaan schrijven
Niet vandaag
Ook al schrijf ik gr aag
Niet vandaag Dit lied gaat over niets Voor de mensen die een m elodie
Het mooist der liedjes vinden
Zou dit een lekker liedje kunnen zijn
Maar daarover gaat het niet
Het mooiste is een op lossend refrein
In een lied van oude liefde
Zo'n liefde die he t altijd weer
Zal winnen van de tijd
Maar niet bij mij Dit lie d gaat over niets Dit lied gaat over niets
Laat staan over de lief de
Of over het gebrek daaraan
Eindelijk een liedje
Eindeli jk een liedje over niets Dit lied gaat over niets
Laat het ook een keertje rusten
Het is ook een keertje klaar
Dit lied gaat ove r niets
Ze draait de vorige liedjes maar Dit lied gaat over niets
(Best een mooie dag vandaag)


En hier het refrein va n, heerlijk.

Het Regent Zonnestralen
tekst: Thomas Acda / muziek: Paul de Munnik en David Middelhoff

Op een terras erg ens in Frankrijk in de zon
Zit een man die het tot gisteren nooit won
Maar zijn auto vloog hier vlakbij uit de bocht
Zonder hem, zonder Herman,
Want die had hem net verkocht
Herman in de zo n op het terras
Leest in 't AD dat 'ie niet meer in leven was
Zijn auto was volledig afgebrand
En die man die hem gekocht had, < BR>Stond onder zijn naam in de krant

O, o, o,
Even rusti g ademhalen
Het lijkt alsof het regent als altijd
Maar het reg ent zonnestralen

Nog geen week terug, in een park in Amsterd am
Had hij zijn leven overzien en schrok zich lam
Hij was een man wiens leven nu al was bepaald
En van al zijn jongensdromen
Was alleen het oud worden gehaald

O, o, o,
Even rustig ademhalen
Want het lijkt alsof het regent als altijd
Maar het regent zonnestralen

Op een bankje in het park kwam het beslu it
Noem het dapper, noem het vluchten maar ik knijp er tussenuit < BR>Nu een week geleden en hier zat hij dan maar weer
Met meer vrij heid dan hem lief was en nu wist hij het niet meer

Herman le est wel honderd keer de krant
Het staat er echt, pagina achttien, zwartomrand
Hield 'ie vroeger al zijn meningen
En al zijn drom en stil
Nu was 'ie niks niet niemand nergens meer
Kan dus gaan waar 'ie maar wil

Herman rekent af en staat dan op
Hij heeft eindelijk de wind weer in zijn kop
'Ik heb een tweede kans g ekregen
En da's meer dan ik verdien
Maar als dit het is, is di t het
En we zullen het wel zien'

O, o, o,
Even rusti g ademhalen
Want het lijkt alsof het regent als altijd
Maar he t regent zonnestralen

Eens een keer niet van Thomas Acda maa r wel een van de mooiste die er tussen zitten dus toepasselijker kan h et niet.
Mooi Liedje
tekst en muziek: Paul de Munnik

Vannacht
Als ik alleen ben
Niet meer weet wat ik moet doen
Dan drink ik veel dan wordt het laat
Dan wil ik dat je voor me st aat
Ik vertel je dat het niet meer gaat
En dan geef je mij een zoen
En dan zing ik
Een mooi liedje
Mooi liedje
Mooi liedje voor jou

Ik rook
Mijn laatste peuk weg
En da arna moet ik naar bed
Om na een uur weer op te staan
Om weer n aar buiten toe te gaan
Dat ik ons dit heb aangedaan
Ik hoop da t jij je redt
En dan zing ik

Een mooi liedje
Mooi li edje
Mooi liedje voor jou

Vannacht
Als ik alleen ben
Wanneer ik huil om jou
Dan drink ik veel vervagen dingen
Niet in staat me te bedwingen
Wil ik alleen mijn pijn bezingen
En daarom zing ik nou

Een mooi liedje voor jou

Ik weet niet wat die jongens met het vondelpark hebben, maar okay, vroeg er blehrden we er guitig op mee.

Vondelpark Vannacht
teks t: Thomas Acda / muziek: David Middelhoff

Een meneer
zit met een dame op een terras
Zij huilt en hij is kwaad
Hij schre euwt
Ze geeft geen antwoord op zijn vraag
En haar tranen zijn te laat
Dan duikt ie in zijn tas
En ze weet ze gaat eraan
Hij heeft van ver genomen foto's
Waarop staat
Wat ze met wie waar heeft gedaan

Hoe rook het Vondelpark vannacht?
Hij vraagt het steeds
Hij wil het weten
Hoe rook het Vondelpark va nnacht?

Een meisje zit alleen op het terras
En een jonge n wil haar mee
Hij schrijft
Steeds op zijn krant een nieuwe zi n
En dan schudt zij weer van nee

Dan hoort ie verderop < BR>De man die steeds hetzelfde vraagt
Hij schrijft: 'hoe ruikt het Vondelpark vannacht?'
En heeft haar harnas weggevaagd

H oe ruikt het Vondelpark vannacht?
Zij knikt, hij lacht
Ze wil het weten
Hoe ruikt het Vondelpark vannacht?

Een jongen zit alleen op het terras
En rookt tevree een sigaret
Hij heeft de mensen van zo�ven
En hun tekst op rijm gezet

En ik z it achter hem
En zet ook hem op het papier
Dan betaal ik en ga weg
Er zijn me iets te veel liedjesschrijvers hier

Hoe rook het Vondelpark vannacht
Wat maakt het uit? Wie kan het schele n?
Hoe rook van Vondelpark vannacht?
Naar bos, wat had je dan gedacht?!
Hoe rook van Vondelpark vannacht?
Hoe rook van Vonde lpark vannacht?Paul Monday, August 6 2001

Ja,
en voor ons gecondoleerd!!!

HET LEVEN IS GEEN OPPERV LAKKIG FEESTJE MIEKE HOOR!!!!
HET LEVEN IS ALS EEN GRIEKSE TRAGEDI E GODGLOEIENDEGODVERHITLER!!!!!!!!!!


xxxjes Paul
Mieke Monday, August 6 2001

gefeliciteerd jogchem!!!!

xxxjes mieke
John Lennon Monday, August 6 2001

Life is what happens when you're buissy making other plans.
Ramses Monday, August 6 2001

Ja en het rijmt ook nog lekker. En ik wil verdomme weer meebleehren op nummers van Acda en de Munnik net als vannacht, maar dat heb die hott emetoot me hier weggezet, net als mijn verhaaltje over vroeger en mijn oproep aan (keuken)cassie om contact met me op te nemen en en en en.. ..en nog echt ook.

En aan de ander kant van de heuvel is het gras altijd groener, nog groener dan bij groenlinks want die zijn half rood. En een enkeling is witteboorden crimineel en zwart.
Veronique Monday, August 6 2001

Life is a piece of shit, when you look at it !

Wat denk je va n deze zin ? Heb ik gelijk of heb ik gelijk ?
Paul Monday, August 6 2001

Ik heb dus echt de behoefte om ergens bij de schroothoop, een ouwe dod ge te jatten,me vervolgens vol laten lopen met drank en me vol pompen met speed, keihard stairwaiy to heaven op te zetten en tijdens de laat ste noten van de gitaarsolo op het eind tegen een blinde muur te ramme n.

Maar zelfs dan zou ik nog opstaan denk ik.
Naam Monday, August 6 2001

Bericht
Naam Monday, August 6 2001

Bericht
Naam Monday, August 6 2001

Bericht
Paul Monday, August 6 2001

Waar zijn godverdomme al mijn woorden van vannacht gebleven?

webmrs Sunday, August 5 2001

waarom zijn er twee verschillende soorten reacties in omloop?
is d it een complot ofzo?????
Naam Saturday, August 4 2001

Bericht
Emmepem Saturday, August 4 2001

Dit is fantastisch... Ploep en het staat er.
Emmepem Saturday, August 4 2001

En dan ga ik nu even kijken op Beeldspraak ...
Emmepem Saturday, August 4 2001

Mooi zo, Jogchem. GEFELICITEERD! Het laden ging ook al een stuk snelle r... of is dat omdat het al weer vroeg/laat is? Als jij net zoveel gen iet van het pagina maken als ik van het springen ...dan zijn we lekker complementair bezig... Vergeet je niet om af en toe (niet te vaak en niet te lang) eens naar het strand te gaan...het is zomer hoor en dat gebeurt niet zo vaak. XXX
Naam Friday, August 3 2001

Bericht
Naam Friday, August 3 2001

Bericht
Krook http://fly.to/krook Friday, August 3 2001

Ww, t gk! wrdn schtn m t krt vr dz m wbst. H vrzn j ht llml?
grtn , Krk
Lara Friday, August 3 2001

Het is echt fijn eens terug wat nederlands te lezen en te schrijven. I k dacht niet dat ik dat zo zou missen. Heel veel groetjes aan iedereen daar!


PS Mijn naam is ook een pseudoniem. Tot mijn grot e spijt is dat dees keer wel een geval van schijterigheid. (maar we mo eten niet allemaal helden zijn)
Paty Thursday, August 2 2001

Great !

Jogchem

Als jullie dit bericht lezen, betekent het dat NobodyHere eindelijk verhuisd is van Amerika naar Amsterdam! En dat betekent een einde aan veel gezeur en rekeningen, dankzij Beeldspraak. Nu kan ik weer rustig pagina's maken en maakt het niet uit hoeveel mensen ernaar komen kijken.

Naam Wednesday, August 1 2001

Bericht
Rooie wurm Wednesday, August 1 2001

Na het XXX virus??

Mieke Wednesday, August 1 2001

ja, het puntje-puntje-puntje-virus heeft mij weer eens gevonden...


xxxjes mieke
Muizz Wednesday, August 1 2001

What the HELL is dit nou Weer.. macsalade in een beker !! What is this world coming to ?Bovendien schudde ik ook altijd al met die grote bakken, heb ik echt geen "shaker" voor nodig !.. enne uh.. eet dit minder makkelijk. Maarrrr.. ik ben erachter : Na hevig on derzoek (met een brievenweger) concludeer ik het volgende :

I n de McSaladShaker zit 20% minder salade ! Van 250 gr. in de grote bak naar 200 gram in de Shaker !

Ja, lieve internetkinderen.. Mc Donalds doet hier weer hetzelfde als met het ijsje !! Weet je nog ? Ij sje voor een piek, maar wel effe wat kleiner.. daarna ijsje weer voor normale prijs, maar nog steeds de kleine maat !

Grr... *zucht *.. en je doet er nix aan. (ps. De Cookies zijn ook al uit de handel g enomen.. had ik een brief geschreven naar clown Ronald, kreeg ik echt zo'n standaard briefje terug :-(

- www.muizz.nl
jaytje Wednesday, August 1 2001

wil je bloempjes planten in mijn hoofd?
Anoniempje Wednesday, August 1 2001

Dit stukje tekst is een nagel aan plakbord voor zinloze zinnen die mis schien toch zin hebben als je iets zinnigs zou tikken
Naam Wednesday, August 1 2001

Bericht
Naam Wednesday, August 1 2001

Bericht
jimmy Wednesday, August 1 2001

what the ****** was that?
Naam Wednesday, August 1 2001

Bericht

september '01
augustus '01
juli '01
juni '01
mei '01
april '01
maart '01
februari '01
januari '01
december '00
november(2) '00
november(1) '00
oktober '00
september '00
augustus '00
juli '00
juni '00
mei '00
april '00
maart '00
februari '00
januari '00
december '99
november '99