Prugel Saturday, March 31 2001

Marcel.....
...Ola Guappa...
(spreek uit als gwappa)
doet het vast goed....
en als je op mannen valt zeg je gwappo...
...maarre wat een gezeur zeg...laat ze toch!
Wat maakt het nou uit...of je voor of tegen bent. Hun zijn toch wat en hoe ze zijn, en dat is toch mooi genoeg?
Dus...zullen we er nu gewoon over ophouden?

en ze leefden nog lang en stierven gelukkig...
....ozoietsdergelijksofzo....
Marcel Saturday, March 31 2001

VIVA MAXIMA LA REGINA FUTURO DI L'OLLANDA.
(zo in het Italiano bij gebrek aan kennis van het spaans).

En nog een ding; THEO VAN GOGH RULES!!!!!!!
Naam Saturday, March 31 2001

Wie schrijft die rake zinnen nou steeds bij gekwetsten, ik ben het er weer mee eens, het schoonerbeker schaap is een zeldzame diersoort en die dient beschermt te worden door onze regering en niet systematisch afgemaakt in de MKZ-Holocaust.

En over het spoorweg personeel, Ja morgen kunnen ze weer lekker naar de kerk dan is 't zondag. Ik prefereer het op zondag eigenlijk liever naar dat Klassieke nummer van de Small Faces te luisteren,"Lazy Sunday Afternoon( got no mind to worry, close my eyes and drift away)"

Marcel Saturday, March 31 2001

voorbelden, ha ik ben al zo Maxima fanaat dat ik haar Nederlands overneem;-), nee dat moet natuurlijk voorbeelden zijn.
Marcel Saturday, March 31 2001

Fout verleden van pappie geen bezwaar.
Wij hebben namelijk ook geen bezwaar tegen de verledens van Bernhard(voor zijn huwelijk lid van de Reiter SS) en Claus(Was lid van de Hitlerjugend en diende later in een pantzerdivisie van de SS of de wehrmacht, altijd verwarrend omdat de SS ook pantserdiviesies had).
En neem dan ons eigen verleden in voormalig Ned-Indie, daar zijn we ook niet altijd zo keurig omgegaan met de mensenrechten(Alhoewel we zagen de "ploppers", zoals mijn opa ze nog noemde ook als een soort van sub-humans, we hebben het veroverd onder het dekmantel van we gaan beschaving brengen in Indie, ondertussen hebben we het volk onderdrukt, stammen uitgemoord, het land van rijkdommen beroofd etcetera)

En dan heb ik het nog niet eens gehad over het gedrag van onze grote vrienden en grote voorbelden" de Yankees" in Vietnam gedurende de regringen van Kennedy-Johnson en Nixon-Ford in de jaren 60 en 70.
Marcel Saturday, March 31 2001

Ja en ik ben natuurlijk als koningsgezinde(oh ja?? JA verbazingwekkend he?)ook helemaal voor en nu ik Maxi heb horen praten ben ik helemaal om, Wim-Lex heeft al lang genoeg gewacht en nu is hij dan eindelijk onder de pannen, ik denk dat ik ook maar eens naar Argentinie ga deze zomer om een bruidje te zoeken, zeg hoe zeg je dat nou in het Spaans, Knappe Nederlands-Duits-Frans-Russische blonde god(23j) zoekt mooie donkerharige, bruinogige Amazone-prinses tussen de 20 en 25 jaar. Nah nevermind English will do nice and easy, op naar Buennos Aires.

;-)
Dagmar Saturday, March 31 2001

leve bedoel ik.
Dagmar Saturday, March 31 2001

ik ben zo blij. Maxima en Alexander gaan eindelijk trouwen. Wat is ze schattig. Ik ben gelijk helemaal voor. Was ik al, maar nu nog meer. JIppie!

ORanje boven, oranje boven, leven de toekomstige koningin!
Prugel Saturday, March 31 2001

...of niet he?
Wil je een foto van Max en lex en Claus en Trix?
Naam Friday, March 30 2001

Bericht
Marcel Friday, March 30 2001

Dit las ik netzostrax;
Ik neem je kwalijk dat.....
de Nederlandse pers, nu ze de kans krijgt, zulke waardeloze pulpvragen weet te stellen aan Maxima en Alex. SCHAAM JE!!!

ze niet willen inenten

die arme dieren de dupe zijn van waardeloos beleid.

WIE HET OOK GESCHREVEN HEEFT, HELEMAAL MEE EENS.

MARCEL STEUNT ALEX EN MAXIMA EN TEVENS DE BOZE GEDUPEERDE BOEREN DIE NU OMDAT DE TECHNOCRATISCHE VERTEGENWOORDIGERS VAN DE PARLEMENTAIRE JUNTA BEPAALD HEBBEN DAT ER NAAR OUD FASCISTISCH GEBRUIK MOET WORDEN UITGEMOORD OP ANIMAL FARM.

EN DAN NOG IETS NAMENS DE ROYAL BERNHARD FANCLUB;PRINS BERNHARD FOR PRESIDENT DAN GAAN WE OP DE DIERTJES JAGEN, KRIJGEN ZE TENMINSTE NOG DE KANS OM TE VLUCHTEN.

ALS IK DE REGRING WAS DAN WAS ENTEN VASTE PRIK VOOR DIE DIEREN NET ZOALS WE ONZE KINDEREN INENTEN TEGEN RODE HOND, MAZELEN EN WATERPOKKEN ETC. TEN TWEEDE WAREN DE ZUIVELPRODUCTEN VORIGE WEEK OP DE BON GEGAAN EN TEN DERDE WAREN LEX EN MAXI ALLANG GETROUWD EN TEN VIERDE SCHAFTE IK ALLE TELEFONISCHE ENQUETES AF.

*zucht* dat is er ook weer uit.

p.s. niet teveel van aantrekken hoor gewoon verveling diep in de nacht.
Marcel Friday, March 30 2001

3:26 A.M.

Mensen houden van me, nieuw voor me;-) maar goed, acceptabel.

Mensen houden dus van me, ik moet dit even tot me laten komen, vrot, reutel, snik, mijn gemoed stroomt over, vrot raheu haha ik ben een komiek, pep, vrot.

Figo heeft mij eigenlijk nooit een meerwaarde kunnen geven, maar fuck all that nu wil ik het hebben over Maxima, Mussolini en de pro's en contra's van Pl**s*x en andere rare fetischistische gedragsvormen en blablabla kortom ik verveel me ook de tering.

P.S.

Marcel steunt de dwaze vaders omdat het als vader zijnde horrible is om je kind niet te mogen zien of om niet bij haar trouwerij te mogen zijn.

En Marcel steunt de Boze boeren, omdat het teribel is om je vee dat thans nog gezond is door een fetinariaan afgemaakt zien worden.

En Marcel steunt Prins Claus gewoon omdat Prins Claus echt aardig is, en volgens de rodelblaadjes die ik altijd bij de kapper(dan neem ik er een paar mee van huis) lees ernstig ziek is .

maar ik hekel de telefonische enquete tereur waarmee ik vrijdagsavonds rond 8 uur wordt geteisterd.

het is nu 3:37 en ik ben vanaf 1:00 bezig geweest om een verbinding te leggen met het internet, er zijn soms van die nachten nou ja morgen is het weer zaterdag een doodordinaire zaterdag eigenlijk.

maar Okay i don't fuckin care ofzo.

Mensen houden immers van me, ik kan het nog steeds niet geloven*snik*

maar ik verveel me daarom raaskal ik nu zo.
Dagmar Friday, March 30 2001

Ik verveel me.
k_i_m Friday, March 30 2001

Ik merk altijd pas ECHT dat ik me verveel, als ik al een tijdje met iets zwaar onbenulligs bezig ben. In een keer merk ik bijvoorbeeld dat ik al een minuut of 5 minimaal langs mijn neus aan het wrijven ben, terwijl ik een tikkeltje scheel voor me uit zit te staren naar niks in het bijzonder. Of dat ik aan het proberen ben hoeveel knopen ik nou eigenlijk in mijn veters kan maken, voordat 1 veter te kort is om nog een knoop te maken. Ik vraag me ook af of dat werkelijk vervelen is, of gewoon een niet zinvolle invulling van overgebleven tijd die je even niet direct ergens anders voor kan gebruiken.

Geweldig :)
Naam sippie Friday, March 30 2001

Bericht
c2 www.atomfilms.com
Dagmar Friday, March 30 2001

Oh, wat leuk dat ik je blij maak. Daarvan word ik dan weer blij. Maar even voor de duidelijkheid: Ik heb al heel lang geen neiging meer gehad tot akelige dingen hoor. Minstens een jaar niet meer, waarschijnlijk langer. Ik geniet tegenwoordig te veel van het leven om daaraan te denken. Vooral als het zulk mooi weer is als vandaag. Vandaag ga ik weer leuke dingen doen!

Groetjes!
Prugel Thursday, March 29 2001

ofzoietsdergelijksofzoja
Prugel Thursday, March 29 2001

jou kennen...ik denk de personage die je hier in dit gasten boek neerzet, ik bedoel maar dat doe je toch... misschien is het helemaal niet wat jij bedoelt maar jij doet het... en ach wat geeft het.... maakt het wat uit? Mensen houden toch wel van je of niet......ik ben blij dat ik weet wat Figo is...geeft toch aardig meerwaarde aan mijn leven....
Zo kan ik tegenwoordig ook zo blij zijn als Dagmar een leuke dag heeft..of gewoon gelukkig is of gewoon geen neigingen heeft tot allerlei akelige dingen...
Ik word hier gewoon blij van...dank je wel allemaal....
het leven kan zo simpel zijn he?
Marcel Thursday, March 29 2001

Mij kennen?

In hoogst eigen persoon of mijn karakter?

Of zijn bepaalde woordjes en de zinnetjes die ik er van gemaakt heb een vorm van herkenning?

ofzoietsdergelijksofzo?

Dagmar Thursday, March 29 2001

Wat een leuke dag was het (voor mij) vandaag.
Marcel Thursday, March 29 2001

trouwens dat Dragonball Z schijnt dus gelijktijdig met Startrek uitgezonden te worden vandaar dat ik het dus nooit gezien heb denk ik.

Okay, beam me up Scotty.

Kirk out
Marcel Thursday, March 29 2001

Figo is inderdaad een voetballer van het portugees elftal een irritant mannetje als je hem tegen je hebt en je komt te dicht bij hem in de buurt op het veld, dan laat hij zichzelf spontaan door zijn benen zakken in de hoop dat de scheidsrechter jou geel geeft(en dat gebeurd ook meestal). Kortom het nedrelands elftal zal zo'n mannetje moeten hebben. Ik weet niet bij welke club hij regulier speelt aangezien het feit dat ik niet zo overdreven voetbal minded ben(ik kijk eigenlijk alleen naar interlands).

Kinderen zijn soms roekeloos, wees blij dat het Figo niet was die je aanreed, hij had wel een of ander ernstig letsel gesimmuleert en je op juridische wijze een of andere hoge schade vergoeding afgeronseld.

Theevisite Thursday, March 29 2001

Vandaag is me overkomen waar ik al jaren nachtmerries van heb. Ik heb een kind aangereden.Ik reed 20 km per uur. Kind had een schram op zijn arm en kreeg een dreun van zijn geschrokken moeder. Ik remde nog, maar hij kwam z� achter een bal aanrennen, de straat op (waar je 50 km mag rijden).
Omstanders zeiden dat ik er niets aan kon doen. De moeder bedankte me dat ik zo langzaam gereden had.
Ik kan niet meer stoppen met bibberen.Ik shake nog. Ik kon niet meer rijden, een vriend van me heeft me opgehaald.
Ik ga die verdomde kut-wagen niet meer in.
Java Thursday, March 29 2001

Figo is een speler van Portugal...voetbal!!
Prugel Wednesday, March 28 2001

succes met je nieuwe schoenen en met je tentamen Mieke!
En Marcel : wie is figo? Troost je...ik ken jou wel (denk ik althans een beetje na dit gastenboek doorgeworsteld te hebben...) en figo niet.... does that make sense?
Marcel Wednesday, March 28 2001

Ik ben eigenlijk extreem normaal en aangezien dat dat dus ook niet normaal is.....

Er zijn soms van die momenten waarop je je eigen afvraagt waarom Figo geen Nederlander is.

Dus Nederlanders tijdens het voetballen wil ik dat jullie meer op de juiste momenten spontaan last krijgen je BSE net als Figo.

Ja Kippie we weten nu wel dat je pretty bent, maar ik ben prettier of meer Pretty of het prettiest, of de meest prettieste of, of of..................

Kirk out

beem me up Scotty.
Mieke Wednesday, March 28 2001

Ik heb nieuwe schoenen,
hoera, ik ben er zeer blij mee, hoera voor mijn schoenen, maar nu ga ik weer ik moet gaan leren(tentamen nederlands).

xxxjes mieke
Mieke Wednesday, March 28 2001

nou ik ben wel raar of eerder gezegt: anders.

Kippfest
Wednesday, March 28 2001

ik ben niet raar
ik ben niet normaal
ik ben gewoon pretty
KIJK DAN
Mieke Wednesday, March 28 2001

he, theevisite, wat is er mis met raar, ik ben ook raar, en zie mezelf als anders niet als raar, want dat is wat mensen die zichzelf normaal noemen van mensen vinden als ze anders doen dan hun, raar zijn rulez!

xxxjes mieke
subliminal Wednesday, March 28 2001

ilse van der velden:
i still loving U
Martine Bakker:
Your smile was a diamont in Amsterdam
Tjibbe Wednesday, March 28 2001

voor Jogchem Niemandsverdriet

heb het nog niet allemaal gezien ben nog wel even bezig
het is amuserend geweldige terug koppelingen iets wat ik op mijn pagina ook wel wil maken dat wat niet wereldverbeterendis maar als je naar je eigen site kijkt dat is wat je denkt dit wil ik iemand anders wijs maken

Kijk ik ben nog maar net een eigen website begonnen maar het is niet erg aktief te statisch zou graag willen weten hoe iets
meer aantrekkelijker voor de kijker wordt
bijvoorbeeld met flash
bewerkingen alleen weet ik niet waar ik dat vandaan kan halen
kun je mij daar over berichten
wil graag meer doen met een site dan ik nu doe jou concept spreekt me aan help me af van mijn creativiteit al met al kijk maar op

www.tjibbe-hans.com

veel kritiek graag
ben nog een prutser
wil zeker beter worden

groeten
van
Tjibbe Hans Gietema
A'foort
Mars(T. Kirk) Tuesday, March 27 2001

En ik ben captain Kirk,
kunnen we nu verder met ons leven?

Kirk out
Marcel Tuesday, March 27 2001

Ik droom ook wel eens raar, laatst heb ik nog eens raar gedroomt zo raar dat ik thans niet meer weet waar het over ging?
maar ja dat krijg je als een beetje raar bent, of de rest van de wereld raar is ,het is maar hoe je het bekijkt tenslotte.
En eh wat is er thans gebeurd met het aloude, Ik vind me Geweldig.

Leut denkt nu weer dat hij er goed aan doet om MKZ-slachtoffers te helpen, boeren die hierdoor in de finacieele stront terecht komen dus, maar de echte slachtoffers zijn wel de dieren, die worden zinloos afgemaakt en vernietigd.
Prugel Tuesday, March 27 2001

als ik het nog weet was het geen
dromen
dan was het
fantaseren
Theevisite Tuesday, March 27 2001

Vreemd dromen is nog niet zo erg.
Kippfest doet gedurende de dag vreemd.
D�n moet je echt gaan oppassen.
(Of zou-ie gewoon de lentekriebeltjes hebben?)
Dagmar Tuesday, March 27 2001

Ik heb vannacht ook heel vreemd gedroomd. Vanmorgen wist ik het nog, nu helaas niet meer.
Mieke Tuesday, March 27 2001

nu weet ik de betekenis,

klopt wel

of toch niet

ik weet het niet

ik ga er over nadenken.

xxxjes mieke
Mieke Tuesday, March 27 2001

Ik heb veel rare dromen..
Kippfest zonder foto Tuesday, March 27 2001

en het is inderdaad Dragonball Z ja
dat is bijna net zo cold als ik
en ik ben Vegeta want John's Broertje is Goku en zij is al supersaiyajin en daar ben best wel PISSED over dus beter hebben we het daar niet over

Kippfest
Tuesday, March 27 2001

Duuuuhhhhhhhhhhh waarom zou ik me foto elke keer neerzetten
Ik ben pretty
Mijn favoriete momentele hobbie, naast paperclips verwringen om ze tot wat eens mij magische Stuiterspringbal zal worden, die tot GANSCH HET PLAFOND ZAL REIKEN om te vormen (hoewel het momenteel meer een levensgevaarlijk projectiel is door al die metale puntige uiteinden) maar dat is meer een hobbie voor op werk, moet het toch echt zijn songteksten te verbeteren zodat ze wat meer over mij gaan
huh-huhm:
oooooOOOOOOnnnnLIEEE MIEEEEEEEEEEEE
Ken meek de daaaahrknus breeeeiiitt
OOOhooonlieee mihiehieeeee
ehm mei destieniehiehieeeeeee
lalala
keheeeeeen tril mie leik y doeeee
eim mei wan-and-ooohooooooooonnllieeeeeeeeeeee mieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-
tchaaaaaaaaah
fenk joe
Vergeet niet mijn prettyheid
ik ben pretty
jonneke Tuesday, March 27 2001

Ik verdrink in je woorden...wat een oneindige bron aan meer, meer van alles wat een goed gevoel geeft in deze klotewereld. meer van jou en meer van mij... meer van ons
Mieke Tuesday, March 27 2001

Mooi weer rulezzzz!!!YEAHHH, WOOOOOHHHOO

Ik ben net de stad in gegaan, en ik liep maar wat rond met wat mensen, loop ik tegen een shirtje aan dat ik al 2 jaar zoek, ik had eigenlijk al de hoop opgegeven om het nog te vinden...maar nu heb ik 'm, wwwwwoooohhhoo

I LOVE LIFE!!!!!!!

xxxjes mieke,

o cool nog meer zon ik ga weer in het raam zitten, dag dag...
Mieke Tuesday, March 27 2001

brigitte:ik ben positief, er staat zelfs: het leven is geweldig!
nicole Tuesday, March 27 2001

ik vind je site geweldig...
Marcel Tuesday, March 27 2001

Even een kort verhaaltje over onzekerheid, dat zich in dit geval uit in faal -en podiumangst.


Podiumangst

Ik moet een speech houden over het werk van Mulisch, over een kwartier moet ik op, terwijl ik overmand wordt door angst. Angst dat er iets verkeerd gaat dat ik plotseling begin te stotteren, niet meer uit mijn woorden kan komen en dat vervolgens de hele zaal me uitlacht, waarna ik rood wordt, de zaal harder begint te lachen. Het zweet zal me uitbreken dat weet ik zeker, iedereen in mijn omgeveing loopt me in te prenten dat ik het kan terwijl een stemmetje in mij zegt en blijft volhouden dat ik het niet kan, ik voel dat ik op instorten sta, ik ga falen vanavond ongenadig op mijn bek ga ik. Al bij het eerste woord, ik bedoel Dames en Heren zal ik er nog wel uit krijgen maar dan komt het ,"Harry Mulisch werd geboren op 27 juli of was het 17 juni denk ik dan, shit ik weet dat het in 1927 was, er vliegen allerlei data door mijn hoofd, ik heb het natuurlijk in de haast weer niet opgeschreven. Ik zoek al mijn papieren na, ik wordt roder en roder het zweet staat in mijn nek, ik wil door de grond zakken, ter plekke dood vallen alles tegelijk, ik begin daadwerkelijk te stotteren, het gaat verkeerd de zaal lacht al, geen beter vermaak dan leedvermaak en zeg nou zelf zal ik niet hetzelfde doen als ik zelf in de zaal zat. Of het gebeurd weer wat vaker gebeurd is, ik zal kijken of mijn vader in de zaal zit, ik zal constateren dat hij de moeite weer eens niet genomen heeft om naar me te komen kijken, het brengt me in de war, of ik zal afgeleid worden door geroep en gedoe in de zaal waarna ik mijn concentratie verlies. "Meneer *******, nog 10 minuten"; zegt de toneelmeester,"Wilt u nog een kopje thee?" Ik antwoord dat ik geen zin heb om iets te drinken, het zal er toch binnen tien minuten weer uitkomen, en stel het is nog te heet dan zal ik het op het laatste moment in een teug achterover moeten slaan, het zal eruit komen als ik naar de lessenaar loop die op het podium is opgesteld, thee, koffie hoe verzinnen ze het toch altijd weer en dan weer een koekje , altijd speculaas of een meelkoekje,erbij zeker ? die ik door de zenuwen moeilijk door mijn strot krijg omdat ik nu al weer drie kwartier zit te kokhalzen als een gek. Ik begin aan mijn vaste ritueel, ik ga de kleedkamer uit en sluit mezelf een minuut of 5 op in het toilet ik denk dat ik moet kotsen, maar er komt niets, dan wordt er aan de deur geklopt waarna een vrouwenstem zegt dat ik nu echt op moet schieten over twee minuten moet ik op. Ik kijk vervolgens in de spiegel, haal voor de laatste keer een kam door mijn haren en kijk in mijn eigen ogen vervolgens controleer ik of ik me die ochtend wel goed geschoren heb, haal diep adem en adem vervolgens weer uit. ik zet mijn verstand op nul en loop naar buiten, de toneelmeester komt me net ophalen en wijst mij de weg naar het podium.
Een stem kondigd mijn speech aan, en als ik opkom wordt ik overvallen door een luid applaus, Ik ga achter de lessenaar staan en ik denk; "Mamma.......................help", terwijl ik begin te spreken als een spraakwaterval.

Dit is natuurlijk niet echt gebeurd, maar wel eens iets vergelijkbaars, het was een schooltoneelstuk in de laatste klas lagere school, ik had een hoofdrol en ik was op van de zenuwen, ik dacht dat ik het niet waar kon maken door al die lappen tekst die ik uit mijn hoofd heb moeten leren was ik bang dat ik op mijn bek zou gaan, maar toen ik eenmaal op het toneel stond ging alles goed en eigenlijk wilde ik nog een keer.
Dagmar Tuesday, March 27 2001

Ik houd van mooi weer.
Marcel Tuesday, March 27 2001

mooi weer vandaag, eigenlijk zou ik willen gaan varen ofzo maar ik heb geen boot.

*snik*

is het vaarseizoen overigens weleens geopend trouwens nou ja.

Ik hoop in ieder geval dat het mooie weer nou echt een tijdje doorzet.
lizzy Tuesday, March 27 2001

Wie ben ik ?
Wie ben jij?
Wie zijn we allebij,
in`deze deze wereld.Wat we doen en waar we staan ,gaat dat de hele wereld wel aan?
JA,NEE zeg het maar.
Al die vragen zijn niet zo raar.
Als jou tijd is aangebroken dan weet je wat je doen moet.
En alles wat je dan gaat doen dat doe je dan ook goed. menzen kunnen heel telurgesteld zijn in het leven en ik heb veel gezien en meegemaakt maar stil blijven staan NEE.
ik moet verder en ik vebaas me zelf elke keer weer
los dingen op
zoek een op lossing
het is vaak zo dicht bij helaas zien we het vaak niet om dat we zo in de war zijn
ik kan aleen zeggen blijf zoeken en geef niet op . liefs lizzy
lizzy Tuesday, March 27 2001

Wie ben ik ?
Wie ben jij?
Wie zijn we allebij,
in`deze deze wereld.Wat we doen en waar we staan ,gaat dat de hele wereld wel aan?
JA,NEE zeg het maar.
Al die vragen zijn niet zo raar.
Als jou tijd is aangebroken dan weet je wat je doen moet.
En alles wat je dan gaat doen dat doe je dan ook goed.
Dagmar Tuesday, March 27 2001

Mijn broertje volgt dat: DragonBall Z

(geloof ik)
vraagje aan Kippfest Monday, March 26 2001

Kippfest schreef vandaag;"ik wou wat zeggen, maar frieza is terug en nu is goku ook al supersaiyajin
IK BEN VEGETAAAAAAAAA
en dit is al de 5e keer dat ik deze aflevering zie"

Waar gaat dit in vredesnaam over???????
rhfd Monday, March 26 2001

dgnjfg
Marcel Monday, March 26 2001

Bij mij komt het denk ik meer door mijn vader, als ik vroeger iets had gedaan of ik had voor een proefwerk een negen gehaald of wat dan ook vond hij altijd dat het nog beter kon, het was eigenlijk nooit goed genoeg.
Dagmar Monday, March 26 2001

Volgens mij ben ik onzeker gemaakt. Slechte relatie. Af en toe twijfel ik over mijn huidige relatie, maar dat is niet omdat ik denk dat hij vreemd gaat. Bij hem weet ik zeker dat hij niet vreemd gaat. Hij geeft mij veel meer vertrouwen dan die andere dus. Volgens mij is mijn onzekerheid een stuk minder geworden door hem, mijn huidige vriend. En ik twijfel ook nauwelijks aan ons. Eigenlijk bijna nooit.

Het is onbeschrijfelijk hoezeer ik hem lief heb.
Marcel Monday, March 26 2001

Als ik een andere jongen was of nee beter als een andere jongen mij was had hij het misschien al lang gedaan.
Marcel Monday, March 26 2001

Vaak in de winter, ik ben in de winter nogal veel neerslachtig, maar ik denk ook dat het komt omdat ik 's winters minder vaak uit ga dan in de zomer, de zon schijnt niet het is donker en het is koud ik weet niet hoe het met de rest van jullie is maar op mijn humeur heeft het invloed.

onzekerheid verdwijnt eigenlijk nooit denk ik. Ik vraag me ook altijd af of ik iets wel goed gedaan heb, en of ik iets beter niet had kunnen zeggen of niet had kunnen doen of andersom etc.
Marcel Monday, March 26 2001
?
Dagmar Monday, March 26 2001

Wel suicidaal geweest, maar het uiteindelijk niet gedaan omdat ik dat de tegenpartij (inderdaad, ik ook) niet gunde. Ik vond ze het niet waard. Vandaar.
Dat berichtje was een van mijn weinige terugvallen. Hooguit een paar keer per jaar (voornamelijk in de winter) maar niet zo sterk als toen ik echt depressief was. Nu geniet ik veel meer van het leven. Ben alleen nog wel af en toe onzeker.
Marcel Monday, March 26 2001

What about

kanalen

en

volledig scherm
Pluis Monday, March 26 2001

Vorige
Volgende
Stoppen
Vernieuwen
Start
Zoeken
Favorieten
Geschiedenis
Email
Afdrukken
Bewerken
Ik heb zin in vernieuwen morgen.
Marcel Monday, March 26 2001

Ik ben eigenlijk nog nooit suicidaal geweest en eigenlijk kijk ik er zelf wel eens van op, het zal denk ik wel komen door het feit dat ik altijd met de gedachte liep dat als ik het zou doen, de tegenpartij gewonnen heeft.

Hey Brigitte laat weer eens een keer iets van d'r lezen en ze is dit keer nog aardig ook.

Ik heb me het ook vaak afgevraagd trouwens van Kippie zijn fotootje, en ergens ben ik er in het geniep wel een beetje jaloers op, ik heb me eens laten wijsmaken dat den weledele Jogchem, zijn naam zij geheiligd, dit eens voor kippetje gefixt heeft.

En ja het is weer Lente, ik krijg altijd zin om eens een wandeling te maken rond deze tijd van het jaar, maar het weer zit niet echt mee, het was hier vandaag nogal koud en het sneeuwde een beetje, verder dan de supermarkt ben ik niet gekomen ik moest eieren hebben maar die waren door de recente zuivelcrisis al weer helemaal uitverkocht, volgens de manager van de supermarkt was er vooral een run op melkproducten en eieren men was bang dat men het niet meer zou kunnen krijgen door het vervoersverbod.

Ja ik nam het even op voor Dagmar want er was iemand die vond dat ze iets niet mocht zeggen en zeg dat niet als ik in de buurt ben ofzo, want dan schop ik tegen je aan.;-D

no hard feelings ofzo hoor.
Brigitte Monday, March 26 2001

Hum....
Nog steeds even overwelmd met berichten hier....
Maar jeetje wat lees ik toch allemaal...

"Waarom zou ik eigenlijk geen zelfmoord plegen? "
Wat is dat allemaal voor zelfmedelijden hier?

Oh ja Kippfest, waarom zet je altijd een foto bij je berichtjes? Ben je zo trots op jezelf?
Hum... na ja beter dan dat je zelfmoord wilt plegen in ieder geval...

He bah... genoeg negativiteit...

Het is weer LENTE! en dit weekend scheen gewoon het zonnetje.
Kregen jullie ook spontaan zin om je skeelers..(beter gezegd skates, want mij is aangepraat dat skates 4 wielen hebben en skeelers 5...jaja!)te pakken?

Nou mensen.., ik kom wel weer eens langs...

Groetjes aan iedereen... vooral aan Jogchem..., want blijft wel Jogchems gastenboekie hier he!

-Brigitte-
Dagmar Monday, March 26 2001

Kijk maar: Dat was slechts een uiting van mijn gevoelens. Ik hoef nu niet ineens spontane mailtjes of reacties te krijgen, geen ongemeende complimentjes, alleen maar omdat ik het nodig heb. Het sloeg trouwens niet op de mensen die hier komen, dus van jullie verwacht ik niets, van niemand eigenlijk. Ik ben alleen een beetje teleurgesteld. (Monday, March 19 2001)
Dagmar Monday, March 26 2001

Dank je wel. Maar die schreeuw om aandacht was voor het leven van buiten het gastenboek. Maar toch bedankt.
Mieke Monday, March 26 2001

ik heb net best wel hard gewerkt, maar werd er wel voor beloond, want ik kreeg van mijn werkgever 25,-voo mijn verjaardag, dat had hij me niet eerder kunnen geven omdat ik vorige week eerst ziek was dus niet had gewerkt en de rest van de week had ik vrij genomen...voor een excursie en een toelatingsexamen...
ik heb vrolijk, gelukkig, verliefd, oververmoeid, heb keelpijn, beetje hoofdpijn, heb het druk, heb te weinig tijd, WAT IS HET LEVEN GeWELDIG WOOOOHHHOOO

xxxjes mieke
Theevisite Monday, March 26 2001

Dagmar wat fijn voor je dat je je examen niet verknald hebt.
Ik wilde je een beetje
uit de tent lokken.Maar hoe kon ik weten dat je het allemaal zo vreselijk serieus op zou vatten?
Ik ga dus bewust die discussie niet met je aan.
Tenslotte wil ik je wijzen om je schreeuw om aandacht van een tijdje geleden.
Je gegil heeft gewerkt.
Mede door mijn toedoen.
Dat is toch heerlijk voor je?
Dagmar Monday, March 26 2001

ach ja,
Shit happens.

Kippfest
Monday, March 26 2001

ik wou wat zeggen, maar frieza is terug en nu is goku ook al supersaiyajin
IK BEN VEGETAAAAAAAAA
en dit is al de 5e keer dat ik deze aflevering zie
m-niki Monday, March 26 2001

oh, en ik was vergeten mijn naam in te vullen...bij deze!
Naam Monday, March 26 2001

jongens jongens jongens..er is een verschil tussen assertief en agressief hoor! Het eerste is opbouwende kritiek en je eigen mening laten horen met respect voor die van de ander zonder daarbij recht tegenover elkaar te komen te staan..het tweede maakt jou en de ander kapot. Punt.
Dagmar Monday, March 26 2001

Wat is er mis met mijn 'grijns'? Marcel nam het een beetje voor mij op, dat vond ik aardig, vandaar dat ik lachte naar hem.
Door die discussie kon ik mij moeilijk concentreren op mijn economie examen. Ik wilde telkens de computer aanzetten om te kijken of er nog iemand gereageerd had. Maar ik heb het volgehouden om het niet te doen, en daardoor heb ik een vermoeden dat ik economie vanmorgen wel redelijk gemaakt heb.

Gelukkig.
Mieke Monday, March 26 2001

poe nou dagmar...
ik ben het wel met je eens, en inderdaad als mensen niet meer met je om willen gaan omdat je je gedachten uitspreekt horen ze niet bij jou leven, dat heb ik vanaf september gedaan, voor mezelf kiezen dus.


xxxjes mieke
Mars Monday, March 26 2001

Die was van Roger Waters, jammer dat het wel in de film(the Wall) voorkomt, maar nooit door Pink Floyd op plaat is gezet.
Naam Monday, March 26 2001

miauw
Mars Monday, March 26 2001

When the Tigers Broke Free

It was just before dawn one miserable
Morning in black 'forty four.
When the forward commander was told to sit tight
When he asked that his men be withdrawn.
And the Generals gave thanks as the other ranks
Held back the enemy tanks for a while.
And the Anzio bridgehead was held for the price
Of a few hundred ordinary lives.


And kind old King George sent Mother a note
When he heard that Father was gone.
It was, I recall, in the form of a scroll,
With gold leaf and all.
And I found it one day
In a drawer of old photographs, hidden away.
And my eyes still grow damp to remember
His Majesty signed with his own rubber stamp.
It was dark all around, there was frost in the ground
When the Tigers broke free.
And no one survived
From the Royal Fusiliers Company C.
They were all left behind,
Most of them dead, the rest of them dying.
And that's how the High Command
Took my daddy from me.
Marcel Monday, March 26 2001

The warm thrill of confusion moest het zijn.

Ja Rietje dat snap ik wel, ik vraag me alleen af of jij het snapt dat ik het begrip "geluk" anders intepreteer dan jij.

Ik zei dus als "ik"( waar ik mezelf dus mee bedoel en mezelf dat ben ik dus reeds) van binnen niet gelukkig ben en er zijn dingen om me heen die wel bijdragen aan geluk kan ik er hooguit tevreden mee zijn.

Ik zie geluk namelijk als een vervolmaking van die tevredenheid(iets dat bijna niet te bereiken is er is altijd wel iets of iemand die het in de weg staat, en gelukzaligheid duurt nooit eeuwig, ik bedoel stel je hebt een partner je bent er gelukkig mee, maar op een dag is het afgelopen, het kan zijn dat je uit elkaar groeit of dat een van jullie overlijdt, dan is het gedaan met het geluk)
emmy Monday, March 26 2001

slashtevredendothtml
Rietje Monday, March 26 2001

De kat heeft hier de nagels uitgeslagen?

Marcel ik bedoelde meer van;ik ben wel gelukkig met de spullen om me heen, ik heb een heerlijk huis en fijne spullen en zo, maar van binnen (in mijn lichaam) voel ik me niet gelukkig.
Snap je het?
Marcel Monday, March 26 2001

So you thought ya might like to go to the show, to feel the warm free love confussion, that Spacecadet glow.
Is there something illuding you sunshine, is this not what you expected to see, if you wanna find out what's behind this cold eyes you just have claw you're way through this disguise.
Marcel Monday, March 26 2001

All and all you're just a brick in the wall.
Marcel Monday, March 26 2001

JA en??
:-D
Theevisite Monday, March 26 2001

Je kan lullen zoveel je wilt.
Maar feit is en blijft
dat die grijns van Dagmar er toch maar mooi staat....
(lees 8 berichtjes terug)
Marcel Sunday, March 25 2001

Zo en nu ga ik mij eens even lekker voorbereiden op de boze e-mailtjes van de Nederlandsche Vereniging van Plattelandsvrouw'n die ik morgen (waarschijnlijk)(weer)(voor de tigste keer) in mijn mailbox aantref.
Marcel Sunday, March 25 2001

Ik doe het ook in het echte leven, zo heb ik vorig jaar nog ruzie gehad met een leraar op school en met een manager op mijn werk die vond dat ik het recht niet had om mijn mening te geven over iets.
Marcel Sunday, March 25 2001

Graag gedaan, en het lucht echt op, daarom schrijf ik ook zoveel meestal, niet iedereen weet dit slechts een iemand die hier wel eens post wist dit, maar nou moest het even vond ik zelf en het lucht op realiseer ik me.
;-)
Dagmar Sunday, March 25 2001

"Maar dit keer ook in het echte leven, niet alleen hier in het gastenboek." bedoelde ik.
Dagmar Sunday, March 25 2001

Vandaag heb ik (alweer)besloten dat ik geen zin meer heb in spelletjes, in vrolijk doen terwijl ik dat niet ben. Maar dit keer ook in het echte leven, niet alleen hier in het echte leven. Ik word assertief, hetzelfde waar Marcel op zijn 19e achter kwam. Ik 2 jaar eerder dus. Voortaan als iets mij niet aanstaat zeg ik het ook gewoon recht in het gezicht. Ik vind niet dat ik door iedereen geliefd moet worden. Als ik dat vind cijfer ik mijzelf alleen maar weg. Misschien jaag ik daar mensen mee weg, misschien zelfs wel mijn vriend, maar ik vind het belangrijker dat ik nu voor mijzelf kies, anders krijg ik later een complex misschien. Vanaf nu spreek ik mijn gedachten uit, doe ik wat ik wil en zeg ik wat ik voel. Als mensen daar niet tegen kunnen, dan waren het toch geen mensen die bij mij passen, of ik pas niet bij hen. Geen probleem toch?
Marcel Sunday, March 25 2001

Nog nooit ergens geweest, bedoelde ik in die laatste zin.
(m'n keyboard was weer net een Machine geweer)
Dagmar Sunday, March 25 2001

Bedankt Marcel.

:D
Naam Sunday, March 25 2001

dat lucht op
Marcel Sunday, March 25 2001

Ook maar eens een ontboezeming

Theevisite heeft opvattingen van een plattelandsvrouw een echtgenote van een keuterboer of een fabrieksarbeider, het soort van oppervlakkigheid waar ik altijd tegen gevochten heb.Dat begon vroeger al op de lagere school vroeger de kinderen van fabrieksarbeiders en werklozen moesten mij altijd hebben omdat mijn vader meer verdiende dan anderen en ik dus meer kreeg dan anderen tevens waren mijn ouders gescheiden(en dat was ook not done in die, verwerpelijke calvinistische bekrompen kringen). Als je er dan bij de leraren over wilde praten moest je begrip hebben voor de situatie van die kinderen(yeah sure, drie koppen groter en minstens zo breed, zij vingen geen klappen) althans dat was het enige dat ze te zeggen hadden en als je jezelf ging verdedigen was jij het die straf kreeg, omdat de leraar het toevallig van jou zag(wie vind het nu nog gek dat ik school ooit eens met een concentratie kamp vergeleek). In de brugklas was het afgelopen, ik kon daarna Havo doen maar ben Mavo gaan doen omdat ik bang was dat als ik in een ander dorp naar school zou gaan het opnieuw gebeurde.

Ik was pas een jaar of 19 toen ik besloot om me niet meer langer te laten kisten door de "nuttelozen" en de dingen die in het verleden zijn gebeurd als er iets is dat me niet bevalt zeg ik dat en als het iemand niet aan staat is het zijn of haar probleem. Okay ik kom soms hard over als ik vind dat het nodig is(zelfbehoud)ik bedoel het niet altijd hard ofzo, maar het is toch een soort van wapen geworden, sinds mijn 19de schop ik tegen alles aan wat ik onrechtvaardig vind, dus daar horen ook dat soort slappe praatjes bij van theevisite, slappe praatjes waarin andere mensen je onder de neus proberen te drukken dat je het goed hebt, alsof een mens uit een westers land geen recht heeft op zijn/haar frustraties etc.

Volgens mij is die theevisite persoon gewoon weer zo'n plattelandsvrouw of zo'n geitewollensok die overal een mening over heeft maar nog ergens geweest is(als je begrijpt wat ik met "geweest is" bedoel).

Naam Sunday, March 25 2001

Nee hoor, hij filtert HTML er gewoon uit.

mzzl
Da Mot Sunday, March 25 2001

Poe hee wat een hoop tekst, lees ik op een vrije middag nog wel een keer.
In ieder geval hoort deze site naar mijn mening bij de toppers van Nederland!

(Kan het op zijn minst proberen!)

interaddict.com
Dagmar Sunday, March 25 2001

En ik heb ook een tijd gehad dat ik vond dat ik me niet moest aanstellen omdat ik het nog altijd beter heb dan die kinderen in de derde wereld. Maar daar kun je ook behoorlijk depressief van worden. Want jij gaat me nu niet vertellen dat je elke dag alleen op brood en water leeft, 's avonds geen licht aandoet om kosten uit te sparen, dat je naar je werk toe loopt op goedkope sandaaltjes, dat je hooguit 2 broeken, 2 t-shirts en 2 truien hebt, en dat je al je zuurverdiende geld of hoe je dan ook je geld verdient naar de arme landen stuurt, of wel soms?
�en van de redenen dat ik op school zit en niet allang werk, is omdat ik mijn diploma wil halen zodat ik een baan krijg waarmee ik veel verdien, zodat ik later, als ik genoeg geld heb, de mensen in de arme landen kan helpen. Ik wilde eerst een medische opleiding doen, maar door die stomme 2e fase (waardoor ik nu in de stress zit) kan ik geen medische opleiding doen. Mijn wereld, nou ja, mijn droom om die mensen te helpen stortte in. Denk je dat ik dat leuk vond? Ik ben toen streng voor mijzelf geweest en heb ervoor gezorgd dat ik toch met school door ging. Daardoor doe ik nu een richting waarmee je eigenlijk absoluut niets nuttigs kan doen voor die arme mensen. En daar baal ik nog steeds van. Maar doordat ik op het vwo ben blijven zitten, en toevallig verplicht wiskunde en engels in mijn vakkenpakket heb, kan ik nu leren zweefvliegen. Doordat ik kan leren zweefvliegen, heb ik meer kans om bij de luchtmacht te komen. Als ik bij de luchtmacht een echte vliegopleiding krijg, moet ik eerst een tijdje bij de luchtmacht werken, waarna ik dan een andere baan kan vinden. Misschien bij zo'n organisatie die elke 2 maanden (geloof ik) voedselpakketen stuurt naar die landen. Kan ik voor hun gaan vliegen. Doe ik toch nog iets nuttigs. Maar misschien kom ik wel niet door die luchtmachttesten. Misschien zelfs niet door de test om zweefvliegen te leren. Weer een droom voorbij. Wat moet ik dan? Ik kan natuurlijk altijd vrijwillegerswerk doen, maar daarvoor moet ik geld hebben. Voor geld moet ik een goede baan hebben. En daarvoor moet ik een goed vakkenpakket hebben. En dat heb ik niet, door die stomme 2e fase. Want met het profiel, alias vakkenpakket, dat ik heb, kun je niet zoveel worden, alleen slecht betaalde baantjes. En dat geld heb ik dan weer nodig om zelf in leven te blijven.
Omdat ik nog niet weet wat ik wil worden (en dat moet ik toch over een paar maanden weten) voel ik mij niet zo blij. Dan heb ik geen doel voor ogen en weet ik niet waarvoor ik eigenlijk nog op school zit. Tja, omdat het beter is voor de toekomst, zegt men, maar ik zie nog geen toekomst. Voor mijzelf doe ik het niet, van mij mag ik ook al tevreden zijn met een havo diploma. De enige reden waarom ik nu op het vwo zit, is omdat de leraren van mijn basisschool hebben gezegd dat ik geen vwo kon. Ik wilde ze in de 2e klas laten zien dat ik het wel kon. Maar ondertussen is dat geen belangrijke reden meer voor mij.

Waarom zou ik eigenlijk geen zelfmoord plegen? Dan hebben mijn ouders minder ruzie, dan is er weer een persoon minder op aarde, waardoor de bevolkingsgroei in ieder geval een beetje minder wordt (want ik kan dan ook geen kinderen meer krijgen), dan is iedereen van mijn gezeur af, dan is er meer werk voor andere mensen. Dan hebben mijn klasgenoten misschien wat meer aandacht voor de les enz.

Zo eindigen al mijn gedachten als ik aan de arme landen denk.

Vandaar dat ik daarmee ben opgehouden, omdat ik alleen maar depressief wordt.

Ik schrijf dit niet alleen voor jou, maar ook voor mijzelf. Want zo belangrijk vind ik jou niet, als je niet eens ja naam durft te typen.
Ik schrijf dit voor mijzelf, zodat ik het van mij af kan zetten, een beetje af kan reageren. Anders lig ik vannacht weer met gedachten, o.a. over zelfmoord.

Jij bent het niet waard.
Marcel Sunday, March 25 2001

Stress is de tol die je voor je vrijheid betaald.
Marcel Sunday, March 25 2001

Dagmar heeft gelijk, we mogen wel in een van de rijkste landen ter wereld wonen, we mogen allemaal een jeans aan ons reet hebben, maar dat neemt niet weg dat er(om die rijkdom te behouden) zo af en toe door onze bazen en leraren en andere hotemetoten een enorme druk op ons uitgeoefend wordt.

Maar ja als je je dagen alleen maar versleten hebt met theevisites, tja dan kan ik me voorstellen dat je die ervaring mist.
Dagmar Sunday, March 25 2001

Je bent zelfs te laf om je eigen naam boven je stukje neer te zetten.
Dagmar Sunday, March 25 2001

Dat klopt, behalve dat van die jeans en hem niet meer dichtkrijgen.

Ik word gek van mijn ouders en gek van school. Daar kun je ook behoorlijk overspannen van raken, of heb jij soms nooit willen schreeuwen dat je er helemaal geen zin meer in had, heb jij nog nooit een slechte dag gehad? Ben jij altijd vrolijk en gelukkig soms?

Dus jij moet ook niet zeiken.
Theevisite Sunday, March 25 2001

Dagmar.
Je woont in een van de rijkste landen op aarde. Hebt een dak boven je hoofd en een jeans aan je reet. Misschien vreet je wel zoveel dat je die laatste niet eens meer dicht krijgt...
Zeik niet mens.
Mieke Sunday, March 25 2001

aaahhhhh...arme dagmar
Dagmar Sunday, March 25 2001

ja.
Mieke Sunday, March 25 2001

Wie is overspannen, jij?
ik in ieder geval bijna..heb ik het idee, nog 2,5 uur om 2 boekjes engels a 100 blz per stuk uit te lezen, OOOPS

xxxjes mieke
Dagmar Sunday, March 25 2001

overspannendenk ik.
Emmy Saturday, March 24 2001

Hoi allemaal,
Waar is iedereen toch mee bezig? Me hiermee bezig houden vult toch aardig mijn leven momenteel... Marcel...begin toch gewoon je eigen site...en hoe zet iemand nou zijn eigen "kippekop" bij zijn boodschap?
Pluis Saturday, March 24 2001

Ik heb eens een oude mevrouw op straat gevonden met naast haar d'r poedeltje. De mevrouw was gevallen, had niks maar kon niet overeind komen vanwege reuma. Ben wel even met d'r naar huis gelopen want ze was wat bibberig. Huisdokter kwam daarna bij d'r langs maar alles was in orde. Ben daarna nog even met d'r hondje gaan lopen want ze waren eigenlijk nog maar net op weg. Kreeg bij terugkomst een kopje thee en een heel oud koekje. Dat heb ik maar aan het hondje gegeven. (Ik houd niet van poedeltjes dus dat leek me wel een betere gok dan mijn eigen leven.)
Marcel Saturday, March 24 2001

Ben ik nou zo'n opurtinist of zijn de andere noordelingen nou zulke doemdenkers?
Marcel Saturday, March 24 2001

Verleden week heb ik dus leuk gewinkeld, het is gewoon ammusant om te zien hoe sommige mensen door de media beinvloed worden, het was gewoon asociaal hoe mensen er tegen op staan om vroeg in de ochtend de zuivel voorraad voor de neus van andere mensen weg te kapen(zulke mensen zou je in geval van oorlog in een kamp moeten zetten, een kamp met voedsel rantsoen), er was geen melk meer te krijgen. ik vroeg voor de gein even aan het meisje achter de kassa waneer er weer melk geleverd werd."Ach meneer";zei ze,"vanochtend om half negen is de gebruikelijke levering gebracht, deze stond in de winkel tegen kwart voor en om negen uur was het al weer op.

Ik vraag me vaak af welke ziekte het toch is die de mensen alhier tergt, als zich er een crisis voordoet is het eerste wat men hier doet hamsteren zoveel mogelijk voedsel inslaan, uit een ziekelijke angst om te verhongeren(dat verklaart ook het enorme aantal mensen alhier met een enorm overgewicht, dat ligt hier ver boven het landelijk gemiddelde). Ik zelve heb zoiets van zolang er water uit de kraan stroomt is er niets aan de hand, anders kunnen we altijd nog over gaan op cola, bier, wijn, jenever, vodka,whiskey of tequilia.
Dagmar Saturday, March 24 2001

STRESS!
Zijdaarginds Saturday, March 24 2001

De heersende goudkoorts die momenteel de boventoon voert in de meest recente berichtjes hier bracht mij er vandaag toe toch ook maar vooral eens goed naar de grond, stoeptegels en straten te kijken. Dit alles in de ijdele hoop er de veelgeroemde francen, franken, marken, ponden, dinars of doodgewone guldens aan te treffen.
Helaas: zonder succes.
Zuchtend toog ik dus naar de plaatselijke supermarkt en WAT ZIET ZIJ????
Een gulden!
Niet op de stoep, niet in een onbestemd hoekje, niet ergens half-verholen tussen de tegels, maar heel gewoon: op de plek in het slot waarmee je een winkelkarretje bevrijdt. Mijn voorganger had hem daar kennelijk achter gelaten.
De ontdekking plaatste mij voor het volgend dilemma. Wat te doen met deze gulden?
Ik besloot in de supermarkt op zoek te gaan naar spullen van een gulden en minder.
Waar voor mijn geld!
Deze Verloren Gulden zou Waardig besteedt worden.
Je komt dan al gauw uit bij de produkten die zo laag mogelijk in de vakken te vinden zijn. De buk-artikelen. Eigen-merk spullen. Niets mis mee, en helemaal enthousiast doorkruiste ik de zaak, uiteraard met een leeg karretje, op zoek naar koopjes.
Een pak meel kon ik kopen of tomatenpuree.Twee goedkope blikjes frisdrank zelfs. Margarine, een zak chips en zowaar een rol koekjes. Een bolletje leverworst (wel snel beslissen a.u.b, er is momenteel een ware run op...), of een pak magere yoghurt.
Ik kwam er niet uit: zoveel als er te koop is voor een gulden!
Het resultaat was dat ik onverrichter zake naar huis ben gegaan.
Gulden nog steeds op zak.
In tijden niet meer zo leuk gewinkeld.

Marcel Friday, March 23 2001

Ik vind eigenlijk liever 500 kuwait dinar.
Marcel Friday, March 23 2001

Volgens Ronald Giphart(in Phileinne zegt sorry)
is geluk een geladen revolver dat tegen je slaap gedrukt wordt en waarvan elk moment iemand de trekker kan overhalen.
Jeroen Friday, March 23 2001

Maar guldens zou ik eigenlijk meteen om kunnen zetten in goederen.
Marcel Friday, March 23 2001

Rietje, als jij je ongelukkig voelt van binnen, kan je je dan wel gelukkig voelen met de dingen die je om je heen hebt?

Als ik me van binnen ongelukkig voel is de oorzaak wel meestal te vinden bij iets wat er om me heen gebeurd of niet gebeurd, over andere dingen in mijn omgeving kan ik dan hooguit tevreden zijn.

En dat "tevreden" is ook eigenlijk het juiste woord voor die balans, het evenwicht waar ik gisteren steeds over zat te ouwenelen, ik ben niet gelukkig ook niet ongelukkig maar tevreden dat is eigenlijk het juiste woord.
Ellen Friday, March 23 2001

"De gelukkigste mensen schijnen diegenen te zijn, die geen bepaalde
reden hebben gelukkig te zijn, behalve dat ze het zijn" (Dean William R. Inge)
Rietje Friday, March 23 2001

Was mijn naam vergeten.
Excuus!!
Naam Friday, March 23 2001

Je gelukkig voelen in dingen die je om je heen hebt maar ongelukkig van binnen voelen.
Ben je dan gelukkig of juist niet?
jessy Friday, March 23 2001

je moet maar gelukkig zijn met hetgeen dat ge vindt op straat.

en dan is vijfhonderd frank wel wat.....
Naam Friday, March 23 2001

Bericht
Dagmar Friday, March 23 2001

Ik liever 500,- Engelse pond.
Marcel Thursday, March 22 2001

Dan vaind ik liever 500 mark.
Marcel Thursday, March 22 2001

In dat geval moet moet ik "naam"gelijk geven het is niets.
Dagmar Thursday, March 22 2001

500,- Franse Frank = Fl. 167,98

500,- Belgische Frank =Fl. 27,31

(www.gwk.nl)
Marcel Thursday, March 22 2001

Kan iemand me overigens vertellen hoeveel 500 franc waard is deze dagen??
Marcel Thursday, March 22 2001

Ik wil ook niet zeggen dat ik me nooit eens gelukkig of ongelukkig voel, maar op dit moment voel ik me gewoon geen van beide, ik zit er dus een beetje tussen in en dat is wel lekker eigenlijk.
Mieke Thursday, March 22 2001

geluk, dat voel ik de laatste tijd vaak, dat is fijn, maar laat mij af en toe ook een dagje ongelukkig zijn anders word gelukkig zijn gewoon.

xxxjes mieke
Dagmar Thursday, March 22 2001

Geluk is dat geweldige gevoel dat ik af en toe voel. Dan ben ik blij en heb ik het gevoel dat ik de hele wereld aan kan en iedereen gelukkig is. Zo beschrijf ik het maar even in het kort.

Ben ik zo voorspelbaar over complimentjes en aandacht? Want dat is inderdaad ��n van de redenen waardoor ik weer gelukkig en blij was.

Ach, voorspelbaarheid vind ik af en toe niet erg.
HOERA Thursday, March 22 2001

aangenomen voor de hku (hogeschool v/d kunsten utrecht) richting dmd (digital media design) .
en dan nog wel in het tweede jaar :)
Naam Thursday, March 22 2001

500 frank is toch niets???????
Naam Thursday, March 22 2001

toen was geluk heel gewoon........
Jessie Thursday, March 22 2001

wat is geluk nu eigenlijk?

een winnend lot uit de loterij,
een geslaagd proefwerk,
vijfhonderd frank op straat zien liggen,
of de warmte van een familie om je heen....

het zal dat laatste wel zijn
nu nog afwachten wanneer me dat geluk wordt toege�igend.
Marcel Thursday, March 22 2001

Jawel, ik ben in balans.
Marcel Thursday, March 22 2001

Zodra ik gelukkig word of ongelukkig ben ik uit mijn balans.
Niels Thursday, March 22 2001

Marcel is dus eigenlijk niets.

Marcel Thursday, March 22 2001

Ik ben niet gelukkig,
maar ook niet ongelukkig,dat noemt men evenwicht of ying en yang.
the_emperor_@hotmail.com
Marcel Thursday, March 22 2001

Streven naar geluk, hiervoor over lijken gaan om je eigen geluk te bereiken en uiteindelijk ,als je alles bereikt hebt wat je wilde, beseffen dat je eigenlijk helemaal niet gelukkig bent.

Ergo:geluk bestaat niet, niets is namelijk eeuwig, je kan je wel een moment in je leven "gelukkig" voelen, maar op een dag is dat afgelopen.
j.lo Thursday, March 22 2001

Bericht
Naam Thursday, March 22 2001

Ja wat is gelukkig?
Denkend dat je gelukkig bent en bij werkelijkheid schijn je het toch niet te zijn.
Niels Thursday, March 22 2001

dagmar kreeg aandacht en complimentjes en is gelukkig weer gelukkig. wat is gelukkig.

Ja, tijd gaat snel. Konden we maar me de snelheid van het licht reizen, dan ging de tijd een stuk langzamer. Maar ja, dan gaat de rest weer snel. Tis ook altijd wat.
Dagmar Wednesday, March 21 2001

Ik ben gelukkig, gelukkig weer. Het weer is ongelukkig, maar ik wel.

5 maand alweer, de tijd gaat snel.
Marcel Wednesday, March 21 2001

Yoko heeft alle platen van John waar ze zelf ook op te horen was verkracht.
Marcel Wednesday, March 21 2001

Let it be............

Kippfest
Wednesday, March 21 2001

john lennon-plastic ono band, die cd is veeeeeeeeel beter dan imagine
Marcel Wednesday, March 21 2001

Mijn rusteloosheid is weg, na meer dan een half jaar, viel er vandaag een serene rust over me.

En toen ik vanmiddag even op de bank lag, onder het genot van een nummer van Cuby & the Blizzards, dacht ik;"Eindelijk, rust in mijn hoofd".


Alles valt op zijn plaats.

uiteindelijk.
Mieke Wednesday, March 21 2001

Ik ben terug van mijn excursie en ben nat, het is vandaag officieel lente:EN HET SNEEUWT!godver
mijn benen zijn blauw!
van de broek die afgeeft!
na het verwijderen van de kleurstof blijken mijn benen ook blauw te zijn van onderkoeling!
Ik heb hoofdpijn!
please laat het weekend worden en mooi weer graag...of inderdaad doorspoelen naar de vankantie!

Ik heb lekker mijn john lennon cdt'je(imagine)
heerlijke cd(vind ik)

En ik heb een nieuw konijn, heel lief heel schattig
heel knuffelbaar,
met van die lieve hangende oortjes,
en stronteigenwijs!
maar lief.

xxxjes mieke
Emmy Wednesday, March 21 2001

Hoi Meneer Niemandsverdriet,
Ik heb een hele leuke foto van een groene koe met bloemetjes erop die denk ik heel goed bij u past, beter dan die gewone zwart-witte koe, wilt u die ontvangen van mij?
Ik zag haar op Terschelling vorig jaar... tussen heel veel anderen, maar zij was echt de mooiste daar
Britney laat Tuesday, March 20 2001

Kippie je redden, Supermars is helaas beschaftigt.
ongelukkige Tuesday, March 20 2001

help
Theevisite Tuesday, March 20 2001

H: Ik wil je vandaag een geschenk geven.
P: Dat kan ik niet aannemen.Ik geef liever.
H: Ik geef ook graag.
P: Bovendien zou het mij verlegen maken.
H: Het is maar een klein cadeautje.
P: .....
H: Het is het adres van mijn favoriete plek op internet.
P: :-))
H: www.nobodyhere.com
P: Ik zal er zeker eens gaan kijken.
P: Ik zal je laten weten wat ik ervan vond.
H: Dat hoor ik graag van je.
Laten we Britney Tuesday, March 20 2001

Ritueel gaan besnijden, of helemaal in mootjes snijden en opeten!!!!:-)

Was ondertekend
Hannibal
Marcel Tuesday, March 20 2001

Maar wie is Justin en welke homo's???
En wat is zijn relatie tot die door dr frankentein in leven gewekte barbiepop??
Marcel Tuesday, March 20 2001

Zeg Kippie wat moet jij met Britney
Britney zuigt(sucks)
Britney is een over haar my little pony getilt teenersterretje die het eigenlijk nog beter zou doen in zo'n (verboden biologie)boekje(of filmje) van Seventeen ofzo.
Nee dan liever een echte vrouw, The Nanny zou dat een optie voor je zijn?

Pink Floyd, harrie die optie bevalt me wel en om jullie weer te treiteren zal ik nu weer eens een volledige tekst van floyd plaatsen, namelijk het volgende,
"Carefull with that axe Eugene"
(waters)

Carefull
Carefull
Carefull....with that axe Eugene
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA RRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGG GGHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(c)1969 pink floyd music ltd.


Kippfest
Tuesday, March 20 2001

Ik vind dat Justin van die homo's niet moet zeiken over Britney want het begint bij zeggen dat ze niet sexy mag kleden, en het eindigt dus bij vrouwelijke besnijdenis. Aan de andere kant zal, met een beetje succes, dit britney alleen maar verder uit de klauwen van die sater drijven, in mijn armen. De dwaas!
Genoeg van die stilistische troep met "Ik moet naar de heuvel. Het roept." en "Het leven is...pijn."
literaire bullshit, ik wil het over BRITNEY hebben
en poep
emmy Tuesday, March 20 2001

weer niemand in de huiskamer...
Harrie Tuesday, March 20 2001

het moet weekend worden, de zon schijnt namelijk. Ik ben gestopt met roken namelijk. Daar word ik creatief van namelijk. Dus moet ik vrij zijn om in de zon te kunnen zitten en te genieten om me plots door een prachtige gedachte te laten overvallen en die dan op te schrijven. Doorspoelen naar de zomervakantie lijkt me wel iets. In het gras zitten met mijn enorme boomblaster iets (het oude model, die van voor de reclame en de boomblaster-commercieel-en-kleiner-maak periode) lekker muziek luisteren, John Lennon, Goodlooking records, Pink Floyd, mr. oizo of iets anders akoestisch of electronisch of wat de hel eigenlijk als er maar gevoel achter zit.

Dan rest mij enkel de vraag "waarom schijnt de zon en zit ik binnen?"

...ben weg...
Marcel Tuesday, March 20 2001

Ik kwam vandaag iemand tegen overigens die ik een jaar niet gezien heb, ik had haar een beetje verwaarloosd eigenlijk.(ik had haar al een half jaar niet geschreven, shame on me).

*zucht*

Maar ze nam het me gelukkig niet kwalijk.

the_emperor_@hotmail.com
Marcel Tuesday, March 20 2001

Jjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhjajaja aaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daar istie weer, is dat lang geleden dat we mekaar voor het laatst gezien hebben zeg, is dat lang geleden, hoe lang is het geleden dat we mekaar gezien hebben.
vorige eeuw, vorige eeuw ja hoor.

"Vorige week donderdag Marcel"

Ook goed, nee ik had even een poosje geen zin om iets te schrijven, dus maar even een kleine schrijfpauze genomen, terwijl mijn ICQ al dagen lang op away staat(Please leave me alone for a while als message ingesteld enzo)
en ik alleen maar op een paar berichtjes reactie heb gegeven via mail. Maar okay. Ich bin wieder zurruck, und nun bleib ich 10000 jahren.

Pas maar op Zijdaarginds,
straks zit je
samen met
die mevrouw
te bidden
bij het haardvuur.

Ik ken namelijk ook zo'n mevr.
met boerderijtje
zonder TV
en met een hele collectie
psalmboekjes en bijbels.

Ik zit ook in Noord-Oost nederland snap e vous, reeds.

Nobody is perfect, thats right but eh Nobody is.

En troost je ik ben al vanaf vanaf dag 1 op deze aardkloot teleurgesteld.

anne ook hoi

Mieke nog gefeliciteerd

Emmy ik was ook even stil.

Juan Peron maak dat je naar argentinie komt ofzo.

Meneer Ruyssenaars de CIA zit overal;-)

en het lijkt me logisch dat Videla een Argentijnse landbouw minister had, hij was immer caudillo of president of wat dan ook van Argentinie. maar dat Darr� argentijn was wist ik niet, wel dat beidde landen in die tijd dubieuze banden hadden, ook via Spanje, Italie en het Vaticaan.
Zijdaarginds Monday, March 19 2001

Deel 4.

Afwisselend proberen vrienden, familieleden en collega's mij er regelmatig van te doordringen dat ik te hard werk.
Ooit hoorde ik over een methode waarbij mensen overgaan tot een gemiddelde van 3 a 4 uur slaap per dag, en zich daarbij uitstekend voelen.
Ik vrees dat het voor mij niet zou werken, dat het bij voorbaat een gelopen race zou zijn: ik slaap te graag.
Ik zal dus ergens anders mijn tijd vandaan moeten halen of......toch maar eens wat meer tijd gaan besteden aan mijn prive-leven.
Dit alles bedenk ik mij in de trein: een beetje voor mij uitstarend, wat naar buiten kijkend.
Rust dus. Even weg van de stad.
Een bootje huren lijkt me wel een goed plan.
Jammer alleen dat het weer niet wil meewerken, zo lijkt het. Dus zoek ik verder en ontdek al snel het telefoonnummer van een aardige mevrouw met een boerderijtje in noord-oost Nederland.
Dat is te huur,en als ik haar met enige schroom hoor vertellen dat "er helaas geen t.v is" weet ik het zeker.
Komend weekend dus tussen bossen en weilanden! De gedachte aan de stapel boeken die ik ga meenemen stemt me al tevreden.
Wanneer ik nog even in de bewuste chatroom kijk tref ik daar mijn lunchgenoot van afgelopen week.
Vreemd hoe internet mensen kan samenbrengen. Hij vraagt of ik morgen iets wil eten met hem, en daarna naar de film.
Nog voor ik kan reageren wordt de verbinding verbroken, en wanneer ik opnieuw inlog is hij verdwenen.
Er is een bericht voor mij, hij heeft zijn telefoonnummer achtergelaten. Nu moet ik wel reageren...
ellen Monday, March 19 2001

nobody is perfect!
Dagmar Monday, March 19 2001

Dat was slechts een uiting van mijn gevoelens. Ik hoef nu niet ineens spontane mailtjes of reacties te krijgen, geen ongemeende complimentjes, alleen maar omdat ik het nodig heb. Het sloeg trouwens niet op de mensen die hier komen, dus van jullie verwacht ik niets, van niemand eigenlijk. Ik ben alleen een beetje teleurgesteld.
Dagmar Monday, March 19 2001

Ik wil een beetje aandacht. Het hoeft niet veel te zijn. Ik wil me speciaal voelen, complimentjes, zekerheid. Zekerheid van liefde, zekerheid over mijzelf, over mijn kennis, over mijn uiterlijk en over mijn innerlijk. Is dat zoveel gevraagd? Ik wil me speciaal voelen, geliefd voelen. Ik wil weer vlinders in mijn buik, ik wil niet 'normaal' zijn, ik wil niet worden beschouwd als 'het meisje dat er toch altijd voor mij is, die altijd lacht en altijd vrolijk is, die altijd zeker van zichzelf is'. Dat ben ik helemaal niet. Ik ben ook maar en mens, heb af en toe ook complimentjes nodig, zekerheid. Ik moet ook af en toe blij worden gemaakt.
Naam Monday, March 19 2001

ik kan niet stoppen, krijg kramp...
nek, schouders,

ogen...

moet nu echt gaan!
*\#3ll3n;�%!??
ellen Monday, March 19 2001

werkelijk...

...ongelooflijk
is het echt?

niet zo...
Anne Monday, March 19 2001

Hoi
Mieke Monday, March 19 2001

dank je wel
Naam Monday, March 19 2001

Bericht
Dagmar Monday, March 19 2001

Gefeliciteerd.
Mieke Monday, March 19 2001

Ik ben weer eens ziek, vanochtend naar school gegaan, zo van proberen maar, nou na het eerste lesuur ben ik weer richting huis gegaan, ik voelde me zo gebroken, en dat op mijn eigenste verjaardag!
maar goed, ik kwam dus later thuis dan ik wou, ik zag de bus onder mijn ogen weg rijden, moest ik dus een half uur wachten, ***
eenmaal thuis, naar school gebeld, tja als je je ziek afmeld moet je bellen of je goed thuis gekomen bent, dat was ik redelijk, op de hoofdpijn keelpijn enorme vermoeidheid en alle anderesymthomen van ziek zijn.
Toen kon ik eindelijk weer m'n bed in, en had het onder de dekens nog steeds koud, zal wel koorts zijn, ik ben in slaap gevallen en werd 5 minuten ruw door een telefoon gewekt, het geluid galmt nu nog door m'n hoofd...
dacht ik na het ophangen, het was voor m'n ouders, *** ik moet vanavond werken, en toen ik opbelden om te zeggen dat ik niet kon werken, voelde ik me lullig tegenover hen, ik had de rest van de week vrij, toen dacht ik en? en toen, ik zal aangezien ik minder gewerkt heb ook minder uitgbetaald krijgen, en dat is pas echt KUT.

wie zegt dat jarig zijn leuk is, ja leuk kan het zijn, maar dit jaar niet, dit jaar is mijn verjaardag is een ongeluksdag.

xxxjes mieke

ps. numan, het is inderdaad leuk om hier al je lief en leed neer te kwakken.
Naam Monday, March 19 2001

Bericht
Dagmar Monday, March 19 2001

Ik verveel me nog steeds.
emmy Sunday, March 18 2001

ik ben er stil van....
-zucht-
:-*

...heel stil....
emmy Sunday, March 18 2001

ik ben er stil van....
-zucht-
:-*
emmy Sunday, March 18 2001

ik ben er stil van....
-zucht-
:-*
Trash Sunday, March 18 2001

Schitterende site echt waar damn
mail me als er update komt den_trash@hotmail.com
Pluis Sunday, March 18 2001

Ik heb gisteren een brand geblust. Wat een hoop schuim komt er toch uit zo'n brandblusser zeg.
kwik,kwek en kwak Sunday, March 18 2001

Maar Katrien als je niet weet wat te schrijven, hoe kan je dan schrijfvaardig zijn.
Iemand hier ergens in de verte Sunday, March 18 2001

Ik zit me af te vragen waar Zijdaarginds toch steeds de inspiratie vandaan haalt voor haar nu al weer drie weken durende feuilleton.
Dagmar Sunday, March 18 2001

heel erg.
Dagmar Sunday, March 18 2001

En vandaag verveel ik me.
Katrien Sunday, March 18 2001

Schattekes allemaal ik ben dus katrien en ik ben 15.En ik ben heel schrijfvaardig zodanig dat ik al niet meer weet wat te schrijven
Dagmar Sunday, March 18 2001

Wat een geweldige dag was het gisteren.
Zijdaarginds Saturday, March 17 2001

*glimlacht*
Naam Saturday, March 17 2001

Bovendien honden zijn niet tering.
Naam Saturday, March 17 2001

Als de kat van huis is dansen de muizen op tafel.

Ik mag dan misschien al wel twee dagen niets zeggen, maar ik zie alles;-)
Naam Saturday, March 17 2001

Ja, dan ben je even een paar dagen weg, dan zeg je even een paar dagen niets en dan denken ze dat ze mekaar maar gelijk met enge ziektes syndromen en seksuele geaardheden om hun kop moeten slingeren.
Zijdaarginds Saturday, March 17 2001

Veel minder mag van mij ook....
Naam Saturday, March 17 2001

een beetje minder kan ook wel niet??
kankermongool Saturday, March 17 2001

houd je kleremuil teringhond
ik Saturday, March 17 2001

vuile tering homo
Juan Perron Saturday, March 17 2001

het is dan ook niet zo vreemd dat Duitse oorlogsmisdadigers(o.a Adolf Eichmann)na de oorlog naar Argentinie zijn gevlucht.
Naam Saturday, March 17 2001

Tja??
NaamFPF-HR Saturday, March 17 2001

Bericht
FOREIGN PRESS FOUNDATION - INTERNET DIVISION.

Wiesenthal-Centrum :

NET ZOALS VIDELA, HAD OOK HITLER EEN ARGENTIJNSE MINISTER v. LANDBOUW.

FPF - 2001 - In de polemiek rond Dhr. Jorge Zorreguieta, de ex-minister van landbouw van de Argentijnse junta onder leiding van Jorge Videla, is het
interessant er op te wijzen, dat ook Adolf Hitler een Argentijnse minister had.. Hij was Reichsminister van landbouw en Voedsel tussen juni 1933 en mei
1942. De uit Duitse ouders in Buenos Aires - in het stadsdeel Belgrano - geboren Richard Walther Darr� (1895-1953) , werd een van de kopstukken van
Hitler� s NSDAP, en lid van de SS. Op foto�s van het Wiesenthal-centrum staat hij gerangschikt tussen zijn grote vriend Heinrich Himmler, en
Reinhard Heydrich, hoofd � Sicherdienst� van de SS.

Darr� was er ook van overtuigd dat hij - en de landbouw - uitermate belangrijk waren voor de opbouw - en het voortbestaan - van Hitler�s Duizendjarige
Rijk. Daarom schreef hij ondermeer ook over �Neuadel aus Blut und Boden�, (1930), en ontwikkelde een programma voor meer �Lebensraum� voor
de de arische boerenbevolking.
Volgens Wiesenthal-documenten kreeg Darr� opdracht van Himmler om technieken te ontwikkelen voor rassenselectie. Evenals Jorge Zorreguieta en
Videla, had Darr� uitermate conservatieve en repressieve idee�n, om Hitler aan de macht te helpen.
In 1931 - en in samenwerking met Himmler - richtte hij het �SS Rasse- und Siedlungshauptamt� op.

Tijdens het nazi-proces in Neurenberg in 1948, werd Darr� aangeklaagd wegens verschillende oorlogsmisdaden, waaronder schending van de
mensenrechten. Ook omdat hij een kopstuk van de SS was en in bezette gebieden voedsel confisceerde voor Nazi-Duitsland. In 1949 werd deze
vooraanstaande argentijnse nazi veroordeeld tot 7 jaar gevangenisstraf, maar reeds in 1950 voortijdig vrijgelaten. Hij stierf in M�nchen in 1953,
als een gebroken man.

De Nederlandse media hebben recentelijk uitvoerig gerapporteerd over de betrokkenheid van de heer Jorge Zorreguieta, bij de staatsgreep in 1976 van
Jorge Videla. Hij speelde duidelijk in Argentini� een soortgelijke rol als Darr�, en werd daarvoor op dezelfde manier met een ministerspost beloond.
L� histoire se rep�te ?

Tijd misschien voor weer een �Neurenberg-proces �.


FPF-Henk Ruyssenaars.

The Foreign Press Foundation is a global network of foreign correspondents.Naam Saturday, March 17 2001

Bericht:
Subject: NVJ-Villamedia / CIA-info-website.

L.S.
.
Ik heb 35 jaar lang als correspondent gewerkt (BBC-NOS-GPD-BRT etc.),
van de Vietnam-oorlog tot Scandinavi� , en van Zuid-Amerika (Chili) tot de
Noord-Afrikaanse landen en het Midden-Oosten.
En ik heb nog nooit een land gevonden waar de invloed van de Verenigde
Staten heeft bijgedragen tot een betere levensstandaard voor de
bevolking ; vrijwel altijd het tegendeel.
Wel heb ik gezien wat de amerikaanse inlichtingendienst CIA heeft
veroorzaakt in tientallen landen, en nog steeds doet.

Wilt U mij s.v.p. helpen met het bestuur van de Nederlandse Vereniging
van Journalisten te overtuigen ?
Op de portalsite van de NVJ-Villamedia kunnen de leden namelijk een
landenoverzicht aanvragen onder het kopje "Handig".

Ze komen dan terecht bij : CIA, The World Factbook 2000, compleet met
het beruchte zegel van de Central Intelligence Agency.
Het nederlandse journaille wordt dus via de waarheidsverkrachtende
literatuur van de CIA een portie geschiedvervalsing toegediend, onder
het welwillend oog van het NVJ-bestuur.
Dit is natuurlijk een absurde situatie, en de gevolgen blijven niet uit:
op 22-02-2001 stond bijvoorbeeld in De Gelderlander (Wegener), een
artikel over het vaderland van Maxima, onder de kop: "Argentini� -
Zilverland". Geen woord over Videla, martelingen,verdwijningen of Dwaze Moeders.
En als bron wordt aangegeven : "CIA, The World Factbook 2000",waarin over Argentini�
met geen woord wordt gerept over de "Vuile Oorlog".
Kijk, zoiets kan en mag natuurlijk niet, en ik ben geschokt dat misschien geen
enkel van de NVJ-leden, en dat zijn er tienduizenden, hier ooit op heeft
gereageerd. Gevoelsmatig is dit voor mij hetzelfde als "Mein Kampf" als referentie-
materiaal voor de Holocaust.

Mijn voorstel is nu als volgt: Amnesty-nl - evt. met support van
Londen - vraagt of hun landenoverzicht ook onder het kopje "Handig" kan
worden geplaatst.

En natuurlijk moet dat CIA-desinformatieboek verdwijnen van de website
van de NVJ. Dan hoeven we ons niet meer te schamen.

OK ?

Vriendelijke groeten,

Henk Ruyssenaars - Foreign Press Foundation.
het is al laat Friday, March 16 2001

en nog kan ik niet dichten.
Naam Friday, March 16 2001

Bericht
J Friday, March 16 2001

Mijke, ik zal je f*cking missen.
Naam Friday, March 16 2001

Gisteravond laat zat ik ook eens in een chatbox, en ik moet zeggen wat zijn de mannen onder ons toch een stelletje geilneven he?

Ik log onder een vrouwen naam in en binnen een halve minuut had ik er al drie op prive staan.

uiteindelijk ben ik gaan chatten met een jongen van 20 die op rijpe dames viel, dus toen dat jochie vroeg hoe oud ik was antwoorde ik 47, okay over de rest van smeuige details zal ik maar geen geen uitspraak doen, maar op een gegeven moment vroeg hij of hij me mocht bellen, ik draaide er om heen door hem nog gekker te maken, uiteindelijk heeft hij me vijf keer gevraagt of hij me mocht bellen.

hij moest eens weten dat ik in de eerste plaats maar een paar jaartjes ouder ben dan hem, ik Cupmaat 0A heb en een c....... van 18cm.
numan Friday, March 16 2001

he mieke alles flex, groeten aan har, ja oke? is dit trouwens leuk om te doen, ik heb harold zijn site eens gecontroleerd, echt een site voor harrie maar ik zie je nog wel, right mzzz
numan Friday, March 16 2001

ja soms nog wel eens, dus nog maar een grolsch of niet,ik wel, ja zeker weten ik wel maar roest blijft voortleven in mijn hart, totdat mijn geest mijn lichaam zal verlaten.
Naam Friday, March 16 2001

Bericht
hans Friday, March 16 2001

Dit is Hans from Amsterdam(Netherland)
Naam Zijdaarginds Thursday, March 15 2001

Speciaal voor Iemand hier ergens in de verte, en ik.

Deel 3.

Natuurlijk deed ik er langer over. Met mijn auto hopeloos vastgestaan op een gracht, terwijl ik veel liever gewoon op de fiets was gestapt.
Dat was helaas uitgesloten daar ik vlak voor mijn lunchdate nog zakelijke afspraken had. (En een zekere verplichting voelde aan te treden in mantelpakje en pumps.)
Uitstappen dus om aan een vent te vragen of "ik dan zelf die kar weg moet zetten". Daar kan hij erg om lachen, en gooit een sleutelbos in mijn richting. Ik aarzel geen seconde, klik op het autoalarm en stap zijn foute leaseauto in. Ik tref het: ik zie een inham waar ik helemaal niet mag staan, en parkeer zijn wagen daar. "Dat is mijn probleem niet" besluit ik. Terug naar mijn auto, ik geef het leaseautopak zijn sleutels terug, dit alles begeleid door gejoel en gefluit van bouwvakkers die een pand op de Herengracht renoveren. (Bedankt heren: jullie zijn geweldige supporters...)
Door naar mijn lunchdate met de onbekende chatter. Wonder-boven-wonder vind ik een parkeerplek. 10 minuten te laat kom ik De Kroon in. Ik loop de trap op, kijk even snel in de spiegel, en ga dan het grandcaf� in. Het is druk en ik kijk om me heen.
Rechts de bar. Links de luie stoelen. Dan plotseling een man die opstaat.Veel groter dan ik mij had voorgesteld. Jeans en een trui. Bekijkt mij van top tot teen, en dat maakt dat ik mij heel ongemakkelijk voel.
"Ow ja", lacht hij, "je had me ingepland tussen twee zakelijke afspraken door, is het niet?". Zelfs onze kleding geeft aan hoe verschillend we zijn. Ik vraag me af wat ik hier doe, deze vent is een geitenwollensok, in niets lijken we op elkaar, hoe ga ik me hieruit redden?
Totaal niet uit het veld geslagen gaat meneer ontspannen tegenover me aan een tafeltje zitten, en vraagt "of die schoenen wel lekker lopen, je kan ze uitschoppen onder de tafel". Dan moet ik lachen.
Gek en aardig, je kan het slechter treffen op het Wijdse Web.
Wanneer ik hem uitleg dat ik hem vreselijk irritant vond tijdens het chatten moet hij lachen. We praten over de meest uiteenlopende onderwerpen, vragen aan elkaar wat we zochten op die chat. Daar komen we niet uit, en tijdens dat deel van het gesprek kijk ik op mijn horloge. Ik moet weg! Parkeertijd afgelopen, andere afspraak, dus grijp ik jas, tas en schoenen en begin afscheid te nemen. Hij overvalt me met zijn vraag. "Zie ik je nog eens?".
Ik zeg hem dat ik daar niet eens over heb nagedacht, dat ik hem even wilde ontmoeten, om te zien met wie ik te maken had.
"Ik zie je misschien nog op die chat", probeer ik de vraag te omzeilen.
Ik heb er werkelijk niet over nagedacht, en de vraag overvalt me...
Dus stap ik het cafe uit, het plein op, frisse buitenlucht.
Dat was vorige week vrijdag, en daarnet sprak ik hem opnieuw op die chat, voor het eerst sinds die ontmoeting.

Marcel Thursday, March 15 2001

Tom Petty of Pink Floyd
"Learning to fly".
Dagmar Thursday, March 15 2001

Ik heb ineens Paul de Leeuw in mijn hoofd:

"Vlieg met me mee..."

:D
Marcel Thursday, March 15 2001

Hier daarentegen was het de hele dag lekker warm alleen tegen een uur of vier begon het snel af te koelen en even later regende het..............................

Mijn was was wel kledder, tja die hong nog aan de lijn omdat ik het vergeten was.
Marcel Thursday, March 15 2001

Tjongejongejonge wat lul ik weer veel vandaag.
Marcel Thursday, March 15 2001

Weer iets dat ik me kan voorstellen.

Ik zet mijn deur ook vaak eens open met dit weer, alleen daar blijft het bij anders zou ik weer de hele reutemeteut naar buiten moeten sjouwen en loop ik weer het risico een hernia op te lopen, straks helemaal als ik mijn bigtower heb.

In de zomer draai ik vaak Samba Pati van Santanna, daar krijg je echt een zomers gevoel van.
Pluis Thursday, March 15 2001

Vandaag was het hier behoorlijk koud maar van de week met dat heerlijke zonnetje zat ik op mijn balkonnetje. Mijn laptop stond aan en "draaide" random muziek uit realjukebox.
En ineens was daar What a wonderful world van Louis Armstrong. Oh wat blijft dat toch een perfekt nummer zeg.
Pal daarachteraan Summertime door JanisJoplin live from Woodstock. Zo heel anders en toch ook zo vol emotie. Kijk van die muziek krijg ik dan een brok in mijn keel. Waterlanders gaan dan lopen als er niemand bij is, puur door de overweldiging van de emotie. Niet verdriet dus maar van zieleroerselen.
Marcel Thursday, March 15 2001

ofzo
Marcel Thursday, March 15 2001

Ik denk dat een mens daar ouders voor heeft om je voor te bereiden op een soort wederzijds onbegrip dat je later in je leven weer tegenkomt als je zelf kinderen hebt.
Marcel Thursday, March 15 2001

Altijd zeuren en zemelen dat je niet vaak genoeg langs komt enzo.
marcel Thursday, March 15 2001

Ja, ouders kunnen soms vervelend zijn. ook als je al iets ouder bent.
Mieke Thursday, March 15 2001

Ik mis m'n lief......
Mieke Thursday, March 15 2001

Ik ben al minder boos..
Mieke Thursday, March 15 2001

Dagmar:
COOOOOLLLL, dat je miscchien gaat zweefvliegen!

Ik heb net een giga ruzie achtig iets gehad met mijn ouders, ze snappen mij gewoonweg niet.

xxxjes mieke
Marcel Thursday, March 15 2001

Wauwzaaa!!!!!!
Dagmar Thursday, March 15 2001

IK GA MISSCHIEN ZWEEFVLIEGEN! :D

Groetjes,

Dagmar.
Naam Thursday, March 15 2001

net als eergisteren
www.nobodyhere.com Thursday, March 15 2001

hier heb je je antwoord
Yvey Thursday, March 15 2001

Wat is dit voor een site
Naam Thursday, March 15 2001

test
Marcel Thursday, March 15 2001

Een 18 jarige die leeft van de bijstand verdient fl.350,- per maand.
Marcel weer eens versus de rest van de wereld. Thursday, March 15 2001

Een asielzzoeker krijgt in het nieuwe AZC de gelegenheid geld te verdienen, dan mag hij/zij binnen het terrein onderhouds en dergelijke corvee klusjes opknappen of de boer mee helpen met het binnenhalen van zijn oogst, hij/zij verdient hier,schrik niet, fl.1,_ per uur mee.

Dat is fl.8,- per dag,
fl.40,- per week en per maand komt het dan op een bedrag van om en nabij de fl.160,-.

De Ironie is weer eens aan het spelen, mensen vluchten in hun vaderland voor oorlog onderdrukking en dictatuur, ze komen hiernaartoe en vallen vervolgens in het verstikkende web van de bureaucratische parlementaire dictatuur die hier heerst, kortom ze worden misbruikt tot en met.
Marjolein Thursday, March 15 2001

Gaaf!!
Marcel Thursday, March 15 2001

3X hotmail member service, get connected with msn messenger en die heb ik al lang.

*diepe zucht*

En Leut laat ook al een week niets van zich horen.
Marcel Thursday, March 15 2001

Geen meel vandaag, ik had nog hoop, maar het bleek hotmail member service, niks bijzonders dus.

Mij(Marcel) Wednesday, March 14 2001

Greta Garbo
ik (hanneke) Wednesday, March 14 2001

wat dawsons creek is wil je niet weten en

Tippi Hedgren
Marcel Wednesday, March 14 2001

Sophia Loren.
Marcel Wednesday, March 14 2001

Gina Lollobrigida

*Zucht*(maar alleen omdat het zo'n bek vol is)
Humphry Bogart Wednesday, March 14 2001

Well we've always got Paris.
Marcel Wednesday, March 14 2001

maar wie of wat is dawsons creek?????
ik (hanneke) Wednesday, March 14 2001

Ingrid Bergmann
Roger Waters Wednesday, March 14 2001

I'm the Wagner of the 20th century!!
Roger Waters Wednesday, March 14 2001

Vera Lynn.
Marcel Wednesday, March 14 2001

Brigitte Bardot

*Zucht???*

Naaaaaaaaaah
ik (hanneke) Wednesday, March 14 2001

Audrey Hepbrun

*zucht*

klasse.
Marcel Wednesday, March 14 2001

Marlene Dietrich

*zucht*
Marcel Wednesday, March 14 2001

Goh wat een baggerlading woordjes weer. vergeet ik weder over den zee te verhalen. Aan zee kan je inderdaad lekker uitwaaien, maar ik vindt het ook altijd relaxt om gewoon een eind het water in te lopen, 's zomers rijden we welles naar noord-holland en dan gaan we lekker een dagje naar het strand, lekker wandelen in het water liggen etcetera etcetera en blablabla.
Marcel Wednesday, March 14 2001

Zo heb ik de tick dat ik altijd vraag of het gas wel uit is en de deur op slot, als het huis alleen achter gelaten wordt.

Maar ik jank nooit bij films hoor, de laatste keer dat ik bij een film gejankt heb,moet ergens in 1983 geweest zijn, toen zaten we een tekenfilmpje te bekijken van Tom Poes waar Ollie B Bommel de gevangenis in moest enzo daar heb ik voor het laatst om gehuild.

Ik begrijp eigenlijk nog steeds niet waarom vrouwen altijd weer zonodig the sound of music willen zien tijdens de kerstdagen, ik bedoel dan zitten we met de hele familie in de kamer en dan willen mijn broer en ik een actiefilm of comedy zien en dan is er altijd wel weer een schoonzus die begint te zeuren dat de sound of music op de andere zender komt en dan we dat gaan kijken.

Nee voor mij is Romantiek de soldatenromantiek, een goeie oorlogsfilm, soldaten die luid meebrallen met lilly-marleen;

1. Vor der Kaserne
Vor dem grossen Tor
Stand eine Laterne
Und steht sie noch davor
So woll'n wir uns da wieder seh'n
Bei der Lanterne wollen wir steh'n
|: Wie einst Lili Marleen. :|
2. Unsere beide Schatten
Sah'n wie einer aus
Das wir so lieb uns hatten
Das sah man gleich daraus
Und alle Leute soll'n es seh'n
Wenn wir bei der Laterne steh'n
|: Wie einst Lili Marleen. :|
3. Schon rief der Posten,
Sie blasen Zapfenstreich
Das kann drei Tage kosten
Kam'rad, ich komm sogleich
Da sagten wir auf Wiedersehen
Wie gerne wollt ich mit dir geh'n
|: Mit dir Lili Marleen. :|
4. Deine Schritte kennt sie,
Deinen zieren Gang
Alle Abend brennt sie,
Doch mich vergass sie lang
Und sollte mir ein Leids gescheh'n
Wer wird bei der Lanterne stehen
|: Mit dir Lili Marleen? :|
5. Aus dem stillen Raume,
Aus der Erde Grund
Hebt mich wie im Traume
Dein verliebter Mund
Wenn sich die sp�ten Nebel drehn
Werd' ich bei der Lanterne steh'n
|: Wie einst Lili Marleen.

Dat is dit lied dus.

*Ik krijg alleen geen ringel S voormekaar*

Soldaten die luid zingend te strijde trekken om vervolgens naar de afgrond te marcheren en gedesillusioneerd terug keren uit den krijg.

Dat vindt ik nou romantisch, zo en nou ga ik eerst een verzetsROMANETJE lezen, "de donkere kamer van damocles" ofzo.

Ja het woord Roman is inderdaad afgeleid van Romantiek.
Marcel Wednesday, March 14 2001

Geen mens is 100% man of vrouw wist je dat??
Mieke Wednesday, March 14 2001

*** is het al half 5 ik moet gaan werken.

dag dag
Mieke Wednesday, March 14 2001

nou heb je nog een weerwoord, ik ben niet zoetsappig geen soapvolger geen lieverdtje die om alles jankt,
ik ben KICK ASS
Mieke Wednesday, March 14 2001

Sex and the sity is dan ook de enige serie graag kijk, verder eigenlijk niet
Mieke Wednesday, March 14 2001

Sex and the sity is niet een romantischachtig iets, en ik heb een walgelijke hekel aan dawsons creek, en overigens aan alle soaps voor als je daar mee komt, en dus niet alle vrouwen zijn daar gevoelig voor, want ik ben het niet, maar dat komt dan wel weer omdat ik anders dan de gemiddelde vrouw ben!
haha Wednesday, March 14 2001

alle vrouwen zijn daar gevoelig voor (p.s. sex in the city, dawsons creek.. alle series tellen ook mee)
Mieke Wednesday, March 14 2001

Ik zie romantiek anders dan de "romantiek" die je in de films ziet, en ik als een vrouwelijk wezen ben daar niet gevoelig voor.(voor de zogenaamde 'filmromantiek)
Naam Wednesday, March 14 2001

Bericht
romantiek is vluchten Wednesday, March 14 2001

bijvoorbeeld het kijken naar een romantische film sleept je (men) mee en dan vergeet je even de werkelijkheid.

romantiek is vlechten voor de (harde?) werkelijkheid.

zo werken sobby films met meryl streep ook

(ps vrouwen zijn hier ontvankelijker voor dan mannen)
Mieke Wednesday, March 14 2001

sorry, voor mijn vele schrijven maar ik moet wat kwijt geloof ik,
ik kan de boeken die ik moet lezen niet lezen, te moe voor, net was ik aan het lezen en ik viel bijna in slaap, dat zegt wel genoeg.

poeh, gelukkig, ik zag de klok en dacht dat te laat was voor mijn werk, maar dat was niet het geval, ik verkeek me...

ik zo vreselijk veel zin in het weekend, lekker de beest uit hangen....maar daar heb ik geen tijd voor, baahhhh, ik HAAT school, ik wil de beest uithangen, gek doen, *ZUCHT* en
*ZUCHT* en
nogmaals*ZUCHT*

is er niemand anders hier???
nou dan lul ik maar wat tegen mezelf
ik bedoel ik sta er om bekent, om mijn springerige gedrag
zo goed als altijd vrolijk zijn
mijn gelul, waar overigens niemand naar luisterd heb ik zo nu en dan het idee......

xxxjes mieke

Mieke Wednesday, March 14 2001

Ik zou zo graag zondag naar de zee gaan,maar
ik heb het te druk, met huiwerk en het vieren van mijn verjaardag, maar als ik ht goed zou bekijken heb ik niet eens tijd voor het vieren van mijn verjaardag...dat is best wel ernstig,
fuck it, laat het huiswerk maar ik ga mijn verjaardag vieren en als het ff kan ga ik naar het strand.

xxxjes mieke
Mieke Wednesday, March 14 2001

Naar de zee gaan,
Daar heb ik al zo lang behoefte aan, inderdaad, lekker doorwaaien...word je helder van....

xxxjes mieke
Mieke Wednesday, March 14 2001

Nou ik ben het niet met het zinnetje eens, romantiek is asbsoluut geen vluchtgedrag, als je dat vertoont, romantisch zijn, stel je je erg blood en dus moet je erg sterk zijn wil je het kunnen.

xxxjes mieke

en ook ik ben verliefd.
Java Wednesday, March 14 2001

Vluchten naar de zee herken..... ben er vorig weekend nog geweest. Worden gedachtes weer helder van...zo werkt het bij mij.
Marcel Wednesday, March 14 2001

Vluchten hoeft niet altijd met angst te maken te hebben. Je kan ook vluchten voor/in andere emoties
Liefde, passie, extreme stress, verdriet etc.

Sommige mensen vluchten in de drank.
Sommige mensen in de kunst of de literatuur.
Andere mensen vluchten de stad uit weer een ander de stad in.

Ik zelf vlucht meestal naar zee.

Marcel Wednesday, March 14 2001

Misschien bedoelde die man dat het vluchten was in iets als een fantasie of zoiets als de liefde.

als je verliefd bent kan je soms erg vluchtig overkomen en je vluchtig voelen.
Marjolein Wednesday, March 14 2001

heb geen zin om vandaag iets in et boek te noteren heb ruzie met mijn allerbeste vriend ben depri aant worden
slu marjolein
Naam Wednesday, March 14 2001

Bericht
Dagmar Wednesday, March 14 2001

Poe poe... Het is me toch wat.

Eerst vond ik dat zinnetje over romantiek met vluchtgedrag onzin, maar nu ik er zo over na denk zit er wel wat in.

Maar ik vind niet dat romantici angsthazen zijn, anders zou mijn lieve vriend h��l angstig zijn, en dat is hij niet, maar wel romantisch ;)

*zucht*

Ja, ik weet het,

Ik ben verliefd.
Marcel Tuesday, March 13 2001

Jan Mulder was vanavond weer lekker op dreef, over Wim-Lex en Maxima. Die man kan zo lekker kankeren he?
Ach het zou wel komen omdat hij uit winschoten komt.
Van wiskunde Tuesday, March 13 2001

En frans heb ik de ballen verstand.

Ook goeiedag.
van leraren weet ik Tuesday, March 13 2001

alleen dat wiskunde c'est simple comme bonjour ..
Marcel Tuesday, March 13 2001

Ja elke dag.

En vaak wel vaker dan een keer.
Marcel Tuesday, March 13 2001

Ik denk overigens dat ik die neef en twee nichten als broer en zusters zie omdat mijn tante vaak op me paste toen ik klein was, dus ging ik vaak eens een dag naar het boerderijtje van mijn oom en tante een kwartiertje fietsen ofzo buiten ons dorp, dat was altijd heel leuk ik speelde dan met mijn neef en nicht(met de oudste alleen als ze thuis was)en met de buurjongen(die was nog een beetje van mijn eigen leeftijd) van mijn tante. Mijn oom leerde me vloeken,mijn tante probeerde vervolgens het me weer af te leren.
shirley Tuesday, March 13 2001

ik heb een vraagje aan iedereen die hier een meassage post:) komen jullie hier vaak? ik vind t echt een toffe site:) kusje
Marcel Tuesday, March 13 2001

Romantiek is wel vluchtgedrag, volgens mijn voormalig leraar Nederlands.
Marcel Tuesday, March 13 2001

Ik heb de ruimte scheepjes enzo ook uit Starwars.
Kloos Tuesday, March 13 2001

Is Liefde dwaling, kan men zoeter dwalen?
Marcel/Zelfde als Marspersoon want Mars is immers afko. Tuesday, March 13 2001

Wow, waar moet/zal ik beginnen.

Oh ja Harrie dat was inderdaad floyd, The Wall. cd2 /plaat 2(kant a)(ja ik heb beide in mijn bezit en de live versie van roger waters en de live versie van floyd en ook nog ergens een film). Floyd fan en inderdaad Starwars fan,
Nou bedankt voor alle complimenten en bedankt degene die altijd anoniem post, voor de ruimte op je server.

Druk hiero vanavond overigens.

Ik heb een veel oudere broer(zo oud dat we niet samen zijn opgegroeid)nee grapje ik heb een veel oudere stiefbroer(34, begin april)maar ik noem hem gewoon altijd m'n broer omdat het in de eerste plaats net zo'n ouwehoer is als ik zelf en in de tweede plaats vind ik stief soms zo'n raar woord mijn stiefvader en stiefmoeder noem ik ook gewoon pa of ma, ik grap ook wel eens dat het ene paar ouders mijn schoonouders zijn die geen kinderen wilden.

Ik heb vier nichten en twee neven, 1 neef en twee nichten zie ik eigenlijk een beetje als broer en zussen van me (maar die zijn ook allemaal al boven de 30, mijn oudste nicht is dus net 36 en de andere is 32).

Dus dat is wel zo met dat slachtvee, ik maar denken dat mijn (stief)vader aan het grappen was. Nou ja dan kan ik lekker ontwennen he, misschien dat het eindelijk eens lukt.

Dagmar Tuesday, March 13 2001

Boeiend hoor.
OK Tuesday, March 13 2001

dat is aardig :-)
Tuesday, March 13 2001

Bericht
Tuesday, March 13 2001

Bericht
Naam Tuesday, March 13 2001

geloof best
neen maar je Tuesday, March 13 2001

weet maar nooit op internet

Ik geloog vest dat jij okee bent hoor!
oei Tuesday, March 13 2001

had je dat achter mij gezocht...snik
gelukkig Tuesday, March 13 2001

maar. ik was al bang dat ik straks ons hele huis geen internet meer heeft. (en ik alles dat op mijn servertje staat kwijt ben)
maar Tuesday, March 13 2001

Bedoel je mij? Och ik ben de kwaadste niet..
gek eigenlijk Tuesday, March 13 2001

Je kunt hier zo vaak als je wilt van naam veranderen...
Ik ben Tuesday, March 13 2001

je eeuwig dankbaar!
Maar Tuesday, March 13 2001

dat is inderdaad erg lief...om je site zo kwetsbaar op(en) te stellen. Daarom zal ik de site niet kraken...
Pluis Tuesday, March 13 2001

Ik heb drie broers. De jongste noem ik nog steeds mijn broertje ook als is hij 2.10 meter lang. Hij is gewoon mijn broertje, zelfs een jaar ouder dan mij maar altijd tja mijn broertje. De andere twee zijn flink ouder en ook boven de 2 meter en dat zijn mijn broers. Ik denk dat mijn broertje in mijn beleving mijn broertje is omdat ik de oudere broers alleen maar ken als degene die niet meer met speelgoed speelden toen ik het nog wel deed samen met mijn broertje.
Oh ik heb ook nog een oudere zus en een jonger zusje. Tja een groot (letterlijk en figuurlijk) gezin.
harrie Tuesday, March 13 2001

heeeeyyyy dat van die comfertebly numb was toch van pink floyd of niet marspersoon! (dat ga ik zo es ff in mijn cd-collectie checken.

Ik lach me trouwens helemaal de tering, ik zag net op het nieuws dat men geen vee meer naar slachthuizen mag vervoeren, waarop mijn vader en broer (beiden zwaar carnivoor) helemaal angstig worden dat ze over een week ofzo geen vlees meer op hun bordje hebben, aangezien dat dat verbod toch wel een tijdje blijft. Zulke mensen recht in hun gezicht uitlachen als vegetarier zijnde is echt leuk...

of zo
omdat frans Tuesday, March 13 2001

dat mijn site is afblijven aub.. ik ben niet zo goed in het beveiligen van mijn servertje. en ik ben alleen maar even voor marcel zo lief om zijn plaatjes erop te zetten.
Frans Tuesday, March 13 2001

leuke foto's Marcel, maar waarom zit op de rest van je site een password? Dat maakt pas echt nieuwsgierig.......
Java Tuesday, March 13 2001

Geweldige plaatjes...zeer starwarsplaatjes maar ga zo door Marcel!!
Dagmar Tuesday, March 13 2001

IK KOM VRIJDAG NAAR DE DOCTER! (geintje)

Ik weet nog niet of ik kom, want ik ga mijn lief zaterdag verrassen, en daarvoor moet ik nog inkopen doen. Misschien kom ik wel, misschien ook niet. Als ik wel kom, dan heb ik daarvoor lekker gesquashed. (yeah).
marcels plaatjes Tuesday, March 13 2001

check marcels mooie plaatjes uit op:
http://24.132.179.182/lotte/marcel1.jpg
en
http://24.132.179.182/lotte/marcel2.jpg
Rietje Tuesday, March 13 2001

Mieke alvast bij deze gefeliciteerd...beter te vroeg dan te laat!!
Rietje Tuesday, March 13 2001

Kan ik het helpen dat mijn ouders die naam mij zo nodig moesten geven ik had liever ook een andere naam.
Ik ben hier ook veel mee getreiterd op school. Wanneer je wat ouder bent dan reageren mensen tenminste wat serieuzer en niet zo kinderlijk. Ik kan het niet helpen dat ik zo heet en daar moet je dan maar heel langzaam aan wennen.
Mieke Tuesday, March 13 2001

Hoera
mijn verjaardag komt alsmaar dichter bij ja ja mensen komende maandag word ik al weer 17 jaartjes, hoera,
maar dat is pas maandag,
en nu moet ik wachten er zijn al een hele hoop mensen me aan het plagen met:
ik heb lekker al een cadeau voor jou,
ze weten hoe nieuwschierig ik ben, en vrijdag wanneer ik in de docter ben ga ik een rondje geven aan mensen die ik ken om kenbaar te maken dat ik maandag daarop jarig ben, ik krijg er geld voor van mijn oudertjes, dus dan is het nog leuker om te doen, het kost mij dan toch geen geld.

xxxjes mieke


En het is alweer dinsdag, en dus dichter bij vrijdag!
Mars Tuesday, March 13 2001

There is no pain you are receding,
A distant ship smoke on the horizon.
You are only comming through in waves
Your lips move but I can't hear what you saying.
When I was achild I caught a flating glimpse,
out of the corner of my eye,
I turned to look but is was gone,
I cannot put my finger on it now,
The child is grown the dream is gone
And I have become comfertably numb.

(vervolgens een snoeiharde gitaarsolo van David Gilmour)

Als schoonheid bestaat, is dit het.
Marcel Tuesday, March 13 2001

Maar even something completely different...

Ik heb geen mail

*SNIK*
Naam Tuesday, March 13 2001

Rietje zou mooi passen bij kopje, dan is er aleen nog ranja nodig en de scene is compleet.
Anonymus Tuesday, March 13 2001

Zou ook een optie zijn.
Naam Tuesday, March 13 2001

Sorry mijn naam is rietje..was het even vergeten te vermelden!!
Als ik al zo lees zijn hier al veel naamlozen dus laat ik nu ook niet beginnen.
Naam Tuesday, March 13 2001

Dat is dus de dag als pasen en pinksteren op 1 dag vallen.
Wilde ik even weten!!
Marcel Tuesday, March 13 2001

Als ik zelf echt oud ben( en wat is oud de duvel is oud)
En als mijn pak oud is/als ik een nieuw pak heb aangeschaft en het huidige het oude pak kan noemen ofzo.
Naam Tuesday, March 13 2001

Marcel wanneer is je oude dag waar je in je oude pak loopt?
aan oud pakje... Tuesday, March 13 2001

soms zitten oude pakjes het best...toch??
eigenlijk Monday, March 12 2001

was het van haar ook een grapje, ze doelde tevens op zichzelf en dat we thans beiden onze jeugd achter ons laten ofzoiets in die strekking.
is ook maar een grapje. Monday, March 12 2001

Bericht
nou Monday, March 12 2001

mnijn broer is ook kleiner dan ik toch noem ik hem Broer
Marcel;-) Monday, March 12 2001

Snap je??
hehehe.*LOL*
Marcel Monday, March 12 2001

Nee Nichtje, ze is kleiner dan me.
maar marcel Monday, March 12 2001

dan is het dus een nicht en geen nichtje.
och ik vind oud pakje trouwens wel leuk klinken.
.
Marcel Monday, March 12 2001

Dat weet ik niet Mieke, je zou kunnen informeren bij de toko die die kaartjes verkoopt. Nee heb je, JA kan je krijgen.
Marcel Monday, March 12 2001

Ja dagmar maar jij bent jonger dan me en zij is 32;-), dus is ze zelf een oud pakje.
Mieke Monday, March 12 2001

Maar ze zijn nog niet uitverkocht of al wel?
Dagmar Monday, March 12 2001

Zou ik ook zeggen ;)
Marcel Monday, March 12 2001

Was ik vanmiddag nog vergeten te schrijven,

Ik had gistermiddag een nichtje aan de telefoon en we hadden het over mijn aankomende verjaardag.
ze zei;"Tja, ook al een oud pakje"

Ze noemde me een oud pakje *snik*
Marcel Monday, March 12 2001

Nou ja op korte termijn, ga ik toch lekker voor mezelf beginnen. misschien zet ik dan een van mijn knip en plak werkjes bij mijn verhaaltjes.Eerst ff een andere computer.

He nog steeds geen reacties in de trant van"woehaaa!!! Kippie wel en ik niet...etc.
Ach het is nog vroeg.

Goh lekker rustig, mijn pappie kan niet reageren, die is lekker naar zijn werk.


weer over plaatjes Monday, March 12 2001

hee marcel. ik kan je plaatje hoogstens op mijn server zetten. maar die heeft geen mooie url.
Marcel Sunday, March 11 2001

Eigenlijk best wel jammer, dat Jogchem,zijn naam zeit verheven, geen hoekje heeft waar je eventueel je tekeningetjes kwijt kan.

Als er iemand een site weet waar dat kan, laat het ons dan even weten en post het hier.

of mail me effe, nou ja zie maar.
Marcel Sunday, March 11 2001

ik zie het morgen al voor me;"Kippie wel en ik niet, dat is niet eerlijk boehaaaaaa!!!!!!!!"


Troost jullie, ge zeit niet de enige die zijn/haar beeldende kunstzinnigheid hier thans, dat nu dus reeds niet kunnen uitten.

Ik kan mijn collectie warhol replica's niet laten zien, mijn portret van marlene dietrich(wat ik liefkozend lilly marleen heb genoemd niet en last but not least ik ken mijn ruimteschip niet parkeren(strax een wielklem)
Marcel Sunday, March 11 2001

"Hierbij verklaar ik dit bericht voor geopend".

Wat een gedoe over plaatjes, ik zet mijn stilleven wel in mijn online verhalen(een nieuwe vorm van uitgeven in eigen beheer) bundel die ik over 100 jaar ga maken ofzo.

Over bovenstaande tekst, zag vanavond een reclame spotje tussen ook dat nog en dat stukje met gerard cox(vind ik altijd grappig, vooral alstie kwaad wordt) Een burgermeester opende een of ander iets en begon daarna alles te openen van een buffet en een fles sjamp totaan een pleedeur en een rits(hierbij verklaar ik deze broek voor geopend), soms zitten er leuke tussen, maar als ik hem duizend keer gezien heb... nou ja,ik heb de rest van het sterblokje maar weggezapt, kwam die irritante loekie weer doorzeuren.

Hierbij verklaar ik dit bericht tot gesloten.

Marcel

the_emperor_@hotmail.com
Ook over plaatjes Sunday, March 11 2001

shit en nou zie ik het niet meer zitten.

Jogchem schiet A.U.B. op met dat forum.
over plaatjes Sunday, March 11 2001

dat heeft Jogchem ooit gefixt voor Kippfest. maar hij doet het nu niet (meer) voor anderen (ook niet mij) omdat er een nieuwe vorm gastenboek komt.
geld heeft geen zin.. mailtjes naar kippfest ook niet
Phoenix Sunday, March 11 2001

Wenskinderen en Droomvaders

Wandelend met je door de branding, hand in hand.
Van de zilte zee terug naar het strand.
En terwijl ik lig te zonnebaden, bouw je zandkastelen,
die ik, als ze afzijn, moet bekijken, maar het zal me nooit vervelen.

Aan het einde van de dag gaan we weg,
terwijl jij je kasteel met tegenzin staan laat.
En ik nu in een andere tijd, op een andere plaats tegen mezelf zeg,
vreemd dat je eigenlijk nog helemaal niet bestaat

Jij...........de zoon die ik misschien (n)ooit zal hebben.
Marcel Sunday, March 11 2001

Verdomme, ik heb een mailtje in mijn hotmail, lukt het alleen niet om het te openen.
Aaaaaaaaaaaaaaaaargch!!

Hebben de overige hotmail gebruikers dat nou ook wel eens, dat de boel daar soms zo tergend traag gaat, shit nou krijg ik weer een error.

*snik*
Marcel Sunday, March 11 2001

Ach dan zit er niets anders op dan Kippetje vragen hoe hij het hem geflikt heeft om zijn fotootje erop te bekomen even kijken kippfest@indekeuken.com was het toch he??
Dagmar Sunday, March 11 2001

Mieke: Ze zijn allang op de markt, al sinds kerstmis. Maar dit jaar kosten ze wel 200,-. En sinds kerstmis ben ik al aan het sparen .
Marcel Sunday, March 11 2001

Nee, je hebt gelijk, geld gaat inderdaad niet lukken(snik).
Pappa Sunday, March 11 2001

Nee, en nee is nee en nee blijft nee.
Marcel Sunday, March 11 2001

Ik heb dat plaatje niet online op een pagina ofzo staan, geld ja zou ik kunnen proberen.

Zeg pappa mag ik een ruim voorschot op de erfenis??

Mieke Sunday, March 11 2001

Heeft iemand al enig idee of de verkoop van de kaarten van lowlands al begonnen is, of ben ik weer es te laat...
hee dagmar Sunday, March 11 2001

denk niet dat geld gaat lukken.
och.
maakt ook eigenlijk niet uit.

Dagmar Sunday, March 11 2001

Tja, waarschijnlijk heeft Kippfest een mail gestuurd naar deze god en heeft het op die manier voor elkaar gekregen. Ook omdat kippfest misschien een link naar deze pagina heeft neergezet, en als dank daarvoor een plaatje gekregen. Of misschien is kippfest een vriend van Jogchem. Het kan allemaal.

Probeer het eens met geld.
hee marcel Sunday, March 11 2001

post dan toch eens de url/link van je mooie millenium falcon stilleven.
ik ben benieuwd
Marcel Sunday, March 11 2001

pappa, waarom heb je overal wel weer commentaar op????

*snik*
Pa van zoon van pa van.... Sunday, March 11 2001

JA, zijn befaamde stilleven met millenium falcon, huh ging ie opeens de exentrieke kunstenaar uithangen.

Ik heb die Starwars tik nooit begrepen, dozen vol met actiefiguurtjes had ie.
En oorlogstuig. Ik heb toen de zwaar pedagogische beslissing genomen die jongen eens een degelijke ouderwetsche mecano doos te geven, maar dat hielp ook geen moer, binnen een dag had meneer het gepresteert om uit een beginnersdoos,ja, om daaruit een gevechtshelicopter een Tank en een Jeep met mitrailleur in elkaar te raggen.
Zoon van Pa van................ Sunday, March 11 2001

Wilde ook ooit mijn befaamde stilleven met millenium falcon, in voegen, kreeg toen het zelfde verhaaltje van Dagmar;"Nee, gozertje dat kan je niet, daar moet je hacker voor zijn ofzo"

Kan het nog steeds niet hebben dat Kippie het wel voormekaar krijgt.

*zucht*
bedoelde die. Sunday, March 11 2001

http://24.132.179.182/lotte/emailmij.jpg
*zucht* Sunday, March 11 2001

anders moeten jullie (als je wilt) maar gewoon kijken op
http://24.132.179.182/lotte/lotte/her.jpg
Mieke Sunday, March 11 2001

Ja inderdaad, jogchem is almachtig, ok ok op deze site....
hallo dagmar Sunday, March 11 2001

Ja maar de almachtige jogchem heeft html tags disabled. en het was net zo'n mooi plaatje. (en aangezien Jogchem dit nooit leest krijg ik ook nooit het plaatje ingevoegd)
Dagmar Sunday, March 11 2001

Jammer joh! De enige die hier bepaalt wie een plaatje krijgt en wie niet is de almachtige Jogchem.
sorry nog 1 keertje proberen Sunday, March 11 2001

nu met vierkante haakjes:
laatste poging:
[a href="mailto:lodte@yahoo.com"][img src="http://24.132.179.182/lotte/emailmij.jpg"][/a]
dit ook niet? Sunday, March 11 2001

Naam Sunday, March 11 2001

img src="http://24.132.179.182/lotte/emailmij.jpg"
Sunday, March 11 2001

Bericht
hee ik wil een plaatje Sunday, March 11 2001

Sunday, March 11 2001

ben geschockt.
Geinspireerd door de site besloot ik maar eens bij de dirk van de broek een zak "vruchtenhartjes" te kopen.
ipv lief aardig en weet ik wat staat er tegenwoordig "gaaf, cool en hip"
en als klap op de vuurpijl:
Marcel\'s Vader Sunday, March 11 2001

Komt het dan uiteindelijk toch nog goed met zijn identiteitscrisis? Aleen het feit dat hij geen rundvlees meer pleegt te consumeren baart me nu nog zorgen, krijgt hij wel genoeg ijzer binnen etc, straks bloedarmoe of wat dan ook.
Marcel Sunday, March 11 2001

Vannacht dus weer een alter-ego in de wilgen gehangen.

Marjolein Sunday, March 11 2001

der wordt ier de laatsten tijd veel minder gezegd
laat van u horen !!
bye bye
marjoleintje
Dagmar Sunday, March 11 2001

Het rapport komt niet meer.
Provo Overleden(niet echt hoor, is de slot pagina van een kort verhaal dat ik ga schrijven, beetje geinspireert door Kees van Kooten) Saturday, March 10 2001

In Plaats van Kaarten


Teneergeslagen moeten wij mededelen datPAULTJE VAN DER WURG( BETER BEKEND AS PROVO)
Ex-Provo,Ex-Hippie,Ex-Anarcho-punk ,Anti-kernwapen activist en Neerlands eerste Neo-Provo.
* 25-04-1942 + 10-03-2001

Na een ongelukje tijdens het bestormen van de kerncentrale te Borsele

Door voorzitter Mao hoogstpersoonlijk heb thuisgehaald.


Wij verzoeken U om daarom op Donderdag 15 Maart aanstaande uw witte fiets te pakken, en naar het Damrak te gaan om ons allemaal aldaar te verzamelen, en Paultje zijn mortale resten op de witte bakfiets te laden, die voor de gelegenheid wordt bestuurt door Roel Van Duijn Himself in hoogst eigen persoon, en is volgeplakt met anti-kernwapen posters uit de jaren tachtig. Vanaf het damrak zal de stoet zich richting de Dam begeven om Paultje nog een ere ronde om het monument te schenken, van daaruit zal de stoet zich begeven naar de algemene begraafplaats van de cooperatie PC aan de PC Hoofdlaan te Amsterdam, alwaar Paultje onder het genot van een jointje en muziek van the Mamma's and the Pappa's alsook The Sex Pistols, na een toespraak van Mient-Jan Faber ter aarde zal worden besteld. Na de plechtigheid is er nog gelegenheid om een brandbommetje te gooien, de familie en vrienden te condoleren en om espresso met spacecake te nuttigen aan de koffie tafel.

namens Familie, Partij en Vrienden.

Mient-Jan Faber.

En omdat Paultje uit Den Haag kwam volgt hier nog even een vertaling voor de mensen die Haagssprekend benne;


In Plaats van Kaagte


Tene�hgeslage motte w� meidedeile datP�HLTJE VAN DER WURG( BEITER BEKEND AS PRAUVAU)
Ex-Prauvau,Ex-Hippie,Ex-Anarchau-punk ,Anti-kernwape activis en Ne�hlands e�hste Neau-Prauvau.
* 25-04-1942 + 10-03-2001

Na een ongelukkie t�des ut bestorme van de kerncetrale te Borsele

Do�h vo�hzitt�h Maau haugstpegsaunlijk hep th�isgehaald.


W� vezoeke U om daarom op Dond�hdag 15 Maagt aanstaande uw witte fiets te pakke, en naah ut Damrak te gaan om ons allemaal aldaah te vezamele, en P�hltje z�n mogtale reste op de witte bakfiets te lade, die vo�h de geleigeh�d wogt bestu�ht do�h Roel Van D�ijn Himsellef in haugs �ge pegsaun, en is volgeplak met anti-kernwape postars �it de jare tachtag. Vanaf ut damrak z�h de stoet zich richting de Dam begeive om P�hltje nog een eire ronde om ut maunument te schenke, van daar�it z�h de stoet zich begeive naah de algemeine begraafplaats van de cauperasie PC an de PC Haufdlaan te Astedam, alwaah P�hltje ond�h ut genot van een jointje en meziek van de Mammas and de Pappas alsauk De Sex Pistols, na een toespraak van Mient-Jan Fab�h t�h aahde z�h worde besteld. Na de plechtagh�d is r nog geleigeh�d om een brandbommetje te gauien, de familie en vriende te condauleire en om espressau met spacecake te nuttage an de koffie tafel.

names Familie, Pagt� en Vriende.

Mient-Jan Fab�h.

Dagmar Saturday, March 10 2001

Het rapport komt morgen wel.
Ich Saturday, March 10 2001

Bin ein berliner
I Saturday, March 10 2001

am a member of the FTP Generation.
Naam Saturday, March 10 2001

ik dacht altijd dat het
"Siggi Freud" was in plaats van Freuid.
sigmund freuid Saturday, March 10 2001

Bericht
Marjolein Saturday, March 10 2001

Basketbal het spel der liefde
ik schrijf mislukte gedichten
werp ze richting prullemand
ik mis
jou

ben dinsdag en woensdag ziek geweest was gisteren avond op school iets te doen met de vrienden
ben weer ziek geworden
vind het niet leuk meer
sorry voor mijn teksten zonder leestekens vergeet ze gewoon telkens
groetjes aan iedereen
marjoleintje
Marcel\'s Pa Saturday, March 10 2001

Goh, etters hier zeg, stelletje uit de kluiten gewassen kleuters, maar ja wie ben ik, ik speel met treintjes.
ik(hanneke) Saturday, March 10 2001

heeft het klappertjespijltje van een paar buurjongetjes gejat, nadat ik er mee werd aangevallen.

eigenlijk vind ik het best leuk ook!
Marcel Saturday, March 10 2001

Zo gelukt mijn mail adres links onderaan op de lay-out.

Die vader van me kan wel zeiken hoor,

Gek nu ik hem een beetje na zit te doen en het berichtje na lees van gisteren,lijkt het net alsof die ouwe het zelf geschreven heeft.

the_emperor_@hotmail.com
Marcel senior Saturday, March 10 2001

Gutteguttegut wat is het ook een etter dat grom van me.
Marcel Saturday, March 10 2001

Vandaag weer lastig gevallen met de een of andere telefonische enquete, ik ben het door de week wel gewend dat ik met die lulligheden, van dergelijke telemarketingbureaus gestoord word, maar dit is de eerste keer dat men de brutaliteit had om me op zaterdagmiddag lastig te vallen met die ongein.

Vorige week zondag werd ik er vroeg uitgedrilt door het eindeloos tegen de garage deur aan trappen met een bal van mijn buurjongetjes.
Vandaag lekker wraak genomen door vroeg op te staan, en keihard Animals van Pink Floyd op te zetten.


the_emperor_@hotmail.com


Pluis Saturday, March 10 2001

Zo mijn ik ben niets periode is weer tanende.
Ik voel me weer iets maar ik doe nog niets.
Vandaag kwam ik in mijn berging (waarvan het licht het nog steeds niet doet) om te zoeken naar een zaag en het eerste wat ik tegen kwam was een plasticzak met daarin totaal uitgedroogde krokusbolletjes in een potje.
Ik had die daar twee weken geleden neergezet en vergeten.
Ze staan nu op de intensive care(badkamer).
Ben benieuwd, voel me er best schuldig over, zoveel mensen die die bolletjes in handen hebben gehad in het proces naar het belanden in mijn berging en ik laat ze daar gewoon dood gaan.
Het zijn/waren witte krokussen.
Dagmar Saturday, March 10 2001

Vandaag ga ik veel doen. Misschien aan het eind van deze dag een rapport daarover. Nu eerst naar de wc en dan in bad.
Phoenix Friday, March 9 2001

Als een wassen beeld lig je in een bed van rozen.
Je gezicht strak, je rimpels verdwenen,
sneller als ze zijn verschenen.
In je bed van rozen lig je daar,
en alles wat van je leeftijd rest is je spierwitte haar.

Met de gratie van een koningin,
slaap je, terwijl de rest van het gezin,
op een enkeling na afscheid neemt,
klaagt en weent.

De laatste kus die je niet meer verneemt,
en jij, nu nog slechts een herinnering die men meeneemt.
De laatste noten die je niet meer hoort.
Het frivole geluid van "De Lente" wordt in de kiem gesmoord,
want "De Winter" is gekomen,
en heeft je ziel meegenomen......

Nu............en voor altijd.
mittens Friday, March 9 2001

(neen die op mijn venster heb ik zelf gejat.die op jouw balkonnetje staan zijn geleend (voor onbepaalde tijd) )
huisgenote van mittens Friday, March 9 2001

balkon en vensterbank
Tuinkabouter Friday, March 9 2001

Ach nee ik ben gewoon in jullie tuintje gaan staan.
huisgenote van mittens Friday, March 9 2001

tuinkabouterS die WIJ geLEEND hebben van buurtbewoners
Niemand Friday, March 9 2001

En nou ban ik op mijn tenen getrapt!!!!

Jaques d'anconna hoe durf je??
mittens Friday, March 9 2001

gut,ik val in herhaling
mittens Friday, March 9 2001

(en niemand is gerelateerd aan jacques d'ancona, behalve misschien de tuinkabouter die ik gestolen heb van een buurtbewoner)
mittens Friday, March 9 2001

(en niemand is gerelateerd aan jacques d'ancona, behalve misschien de tuinkabouter die ik gestolen heb van een buurtbewoner)
Marcel Friday, March 9 2001

Hoe ist met Jaques de laatste tijd??

Hoezo op mijn tenen getrapt, ha!!!
marcelmagnogeenslezen Friday, March 9 2001

Bericht
Marcel(die net zijn mail bekeken heeft) Friday, March 9 2001

Dacht ik het niet?
mittens Friday, March 9 2001

(ik denk dat Marcel op zijn teentjes getrapt is)
ik (hanneke) Friday, March 9 2001

houd het maar aan gerelateerd aan Jacques d'Ancona
Marcel Friday, March 9 2001

Dan is mittens dus of vrouw of gerelateerd aan Jaques d'Anconna.
Anders Friday, March 9 2001

*Anders hurkt boven het tekstvak en poept een bericht uit*
Marcel Friday, March 9 2001

Die van jou zeker?
Ik(hanneke) Friday, March 9 2001

denkt dat mittens ongeveer 1 meter 63 is (ofzo). schat ik zo. en dan is 1.90 wel lang ja. (lang genoeg om last vna je nek te krijgen)
G.I. Jesus Friday, March 9 2001

The Real Israelian Hero.
mittens Friday, March 9 2001

(3 millimeter is wel erg klein he Marcel 2...zo'n beetje de maat van jouw liefdesknuppel schat ik)
Jezus Friday, March 9 2001

Dank je, is dat zo van die action figure poppen welke fabrikant, dan ga ik ze meteen aanklagen.
mittens Friday, March 9 2001

(jezus is een leuk fictief figuur, net als batman. ze hebben allebei fans en allebei actionfigure poppen)
Marcel Friday, March 9 2001

Of is mittens zeer klein. z'on 3 milimeter ofzo.
mittens Friday, March 9 2001

(jezus is een leuk fictief figuur, net als batman. ze hebben allebei fans en allebei actionfigure poppen)
ik(hanneke) Friday, March 9 2001

klopt op haar muur en kijkt of mittens het kan horen.. JOEHOE
mittens Friday, March 9 2001

(groets aan hanneke)
ik(hanneke) Friday, March 9 2001

haha.
wie is mittens?
en lang is leuk.
ik(hanneke) Friday, March 9 2001

haha.
wie is mittens?
en lang is leuk.
Marcel Friday, March 9 2001

Heb ik iets gemist ofzo, ik ben niet lang, ik ben gewoon, niet groot ,niet klein.
Ik ben Medium(van Jezus)
en ik ken geen mittens
mittens Friday, March 9 2001

(ja maar ik krijg altijd last van mijn nek als ik met zulke lange mensen praat en het doet mijn minderwaardigheidscomplex ook niet veel goeds)
mittens Friday, March 9 2001

(leek zo van een afstand tenminste)

,.;:.,'
ik(hanneke) Friday, March 9 2001

haha.
wie is mittens?
en lang is leuk.
mittens Friday, March 9 2001

(marcel is een zeer lange jongen)
mittens Friday, March 9 2001

it's

so damn sweet when Anybody-
yes;no

matter who, some

total(preferably
blonde
of course)

or on the other

well
your oldest
pal
for instance(or

;why

even
I suppose
one
's wife)

- does doesn't unsays says looks smiles

or simply Is
what makes
you feel you
aren't

6 or 6

teen or sixty
ooo,ooo
anybodyelses-

but for once

(imag
-ine)

You

(van meneer EE)
Naam Friday, March 9 2001

Alleen is het de pest dat hotmail weer zo traag oplaad vandaag.
IK (hanneke) Friday, March 9 2001

heeft het gelezen en replyde weer. (en nu vertelt ik/hanneke niet meer dat ze mailt.. zielig voor de gastenboekbezoekers)
Marcel Friday, March 9 2001

Hij heeft Ik een mailtje terug gestuurd.
Emperor Friday, March 9 2001

Het is niet ergeren hoor, het is gewoon vewarrend.
Hij Friday, March 9 2001

Bedankt
IK Friday, March 9 2001

heeft een mailtje gestuurd naar marcel (the emperor). voor als hij degene is die zich het meest ergert aan de naam ik.
wil me ook best hanneke noemen. maar ik ben helaas geen hanneke
Jeroen Friday, March 9 2001

Ik kwam ook maar weer eens een kijkje nemen.
Maar nog steeds weinig te zeggen.
Marcel verbetert zichzelf Friday, March 9 2001

Het is the_emperor_@hotmailetc, Marcel, als je een poging doet om je mail adres in het vervolg standaard onder je bericht te zetten moet je het wel goed doen natuurlijk he? lummel.
nu even goed


the_emperor_@hotmail.com
Marcel Friday, March 9 2001

Help...................HEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLPPPP!!!!!!!!!!!!

Zo gaat dat soms dus dagen lang door, zeuren over het feit dat hij nog geen opa is(ik ben pas bijna 23 en voel me 17), dat ik zijn baan niet over wil nemen(een jaar in overheidsdienst werken was mij al teveel). De boeken die ik lees, de muziek die ik luister(ieder zijn smaak pa), het feit dat ik nooit eens gezellig met de hele familie naar de commerciele omroep kijk, en dat ik niet vaak genoeg langs kom.

Maar toch ergens....blijft het je vader.

the_emperor@hotmail.com
Marcel senior Friday, March 9 2001

Ha, Wagner daar luistert dat grom van me ook wel eens naar meestal "Das Rheingold" walgelijk en dan die boeken die hij leest, Mulisch, nederlandse literatuur is bij mij per definitie saai, verleden weken las ie iets van George Orwell word ik ook niet vrolijker op, waar is toch de tijd dat hij nog gewoon las wat ik lees, James Michener, ik heb hem ooit nog eens genoemd naar een van de halfbloeden uit Centenial,en hij is totaan de dag van vandaag nog blij dat hij geen meisje geworden is want dan had hij Kleimandje geheten.

Sowieso altijd al een moeilijke band gehad met die gozer, wilde ik hem leren fietsen toen ie 2 was, zegt ie met zijn toen al eigenwijze smoelwerk;"nee pa ik heb andere plannen".

Nou ja.. hij ziet maar,

overdreven NRC-Grom

Iemand hier ergens in de verte Friday, March 9 2001

Ik begrijp eigenlijk niet wat die zaken-en overheids types allemaal met Bach hebben. Mijn vader ook altijd, toen ik klein was moest ik altijd zonodig na die religieuze troep luisteren, Ich steh an deinem krippe her undso weiter of hoe die stukken ook mogen heten, nee geef mij maar WAGNER lekker dramatisch hoogdravend en oer-germanistisch.

Brel ja die begrijp ik wel, Brahms weer niet.

Ik begrijp dat bericht niet overigens, naamkendrabrams, waar slaat dat nou allemaal op.

En wie is in godesnaam ik?????
ik Friday, March 9 2001

en naamdaarginds hoe ging het?
Naamkendra brams Friday, March 9 2001

Berichtkendra
brams
6jaar
422
disde sdeenwegNaamkendra Friday, March 9 2001

Bericht
Marcel Friday, March 9 2001

Fishbone, dat versje van je doet me denken aan iets dat ik een keer in een documentaire zag over Egypte.

Z'n kop moet ook nog ergens liggen.
Marcel Friday, March 9 2001

I think I'm just happy.

Damned, it seems like I,m a Lucky man!!!!

Sorry, moest ik even kwijt na het openen van een enveloppe.
Marcel Friday, March 9 2001

Thank God for this new born afternoon.
Naam Friday, March 9 2001

Bericht
Dagmar Friday, March 9 2001

*diepe zucht*
Naam Zijdaarginds Friday, March 9 2001

Deel 2.

Gisternacht niet geslapen. Een hele nacht zoek gemaakt met dolen op het Wijdse Web. Uiteindelijk even een kijkje genomen in de bewuste chatbox. Na de gesprekjes van de afgelopen dagen vond hij het blijkbaar tijd worden mij uit te nodigen voor een drankje in een Amsterdamse kroeg. Ik vond (en vind) dat eigenlijk helemaal niet zo'n aantrekkelijk plan, een date met een (welicht desperate) medechatter. Dus heb ik meteen een tegenvoorstel gedaan: lunch op vrijdag (vandaag dus).
Ik heb hem "gepland" tussen twee zakelijke afspraken door. (En dus l�nch ik tenminste vandaag...)
Als ik onder de douche sta maak ik even de balans op. We lezen allebei de Volkskrant, houden van Bach en Brel, drinken graag wijn, zijn dol op bos en strand, workaholics en eigenwijs.
Die lunch moet ik kunnen uitzitten.
fishbone Friday, March 9 2001

hier ligt een
omgevallen god
het is van ver
gevallen
zijn voetsteen
hebben wij gebouwd
een hoge en een
smalle
Naam Friday, March 9 2001

Bericht
Marjolijn Thursday, March 8 2001

Hee Niels groeten van mij

Hee Jogchem groeten van mij
Marcel Thursday, March 8 2001

Goddomme, bijna 23 jaar en nu kan ik nog niet op mijn vingers fluiten.
Dagmar Thursday, March 8 2001

Ok, bedankt. :D
Marcel Thursday, March 8 2001

De laatsten die alhier de doodstraf kregen waren een aantal oorlogsmisdadigers, voornamelijk hooggeplaatste NSB'ers zoals Anton Mussert en Rost van Tonningen(1946)
Marcel Thursday, March 8 2001

Ik denk na het aantreden van Juliana in 1948. Frankrijk weet ik niet.
Naam Thursday, March 8 2001

Bericht
Naam Thursday, March 8 2001

Bericht
Dagmar Thursday, March 8 2001

Wanneer is de doodstraf afgeschaft hier in NL? Het liefst nog die van Frankrijk?
Naam Thursday, March 8 2001

jupse rupse, geen mens waarvoor dit hier dient, ik ben toch zo'n mens...see you
marjolein Thursday, March 8 2001

dag ben hier dus terug zoals beloofd

gistern heb ik echt ontdekt hoe het voelt als iemand heel gemeend ik zie je graag tegen je zegt!!en ik kan je zeggen et voelt zalig aan!
voor de rest wens ik marcel alle succes toe met het vinden van zijn nieuwe job! en wens ik iedereen hetzelfde goed gevoel toe als ik nu heb
mensen carpe diem
salukes marjoleintje
Harrie Thursday, March 8 2001

ik besta ook nog wel een beetje heel klein beetje beet ook nog wel geloof ik (?) ben bezig met een site met dingen die ik zoal creeer en hij is al HELEMAAL af maar het internet vervloekt mijn woorden of zo, want op de een of andere manier krijg ik het er niet op zoals ik wil. Dat moest ik even kwijt en ik dank een ieder voor het luisteren/lezen.
of zo
Niels Thursday, March 8 2001

Bericht
Marcel Wednesday, March 7 2001

Ik wilde nog iets schrijven, maar aangezien het weer vreselijk uit de hand gelopen aantal berichtjes, vandaag, zou ik zeggen dat het morgen wel weer komt.
Nou ja mijn hoofdpijn is nu gelukkig over.
Ik Wednesday, March 7 2001

sorry. ik vind ikje altijd zo enorm stom staan.
maar dank je voor het antwoord. ben er blij mee
P.S. Wednesday, March 7 2001

En wie me nog vragen stellen wil moet me maar mailen.

the_emperor_@hotmail.com

marcel___@hotmail.com (3 streepjes)
Maaike Engelen Wednesday, March 7 2001

Ik hou ook van wachten maar het hoeft niet iets bijzonders te zijn, dat vind ik weer zo overdreven zelfbewust.
Proclamatie Wednesday, March 7 2001

Zo en nu beantwoord ik voorlopig geen rechtstreekse vragen meer anders wordt het hier veel te vol.

Marcel
Marcel Wednesday, March 7 2001

Maar wie is ik ?
en terwijl ik dit vraag aan ik is het net alsof ik en niet ik dus maar ikzelf een spelfout maak, waarom noem je jezelf niet ikke of ikje, ik is zo verwarrend zo af en toe.
Naam Wednesday, March 7 2001

Dan heb je het antwoord toch??
Marcel Wednesday, March 7 2001

Maar maak je niet ongerust, ik zet mijn langere verhalen hier niet neer wel eens een keer fragmentarisch gedaan maar, dat was toen Jogchem nog bezig was met een forum(waar heb je die overigens gelaten, Jogchem ? er stond nog veel moois in, ook van de anderen) dat hij later weer heeft opgegeven om vervolgens(en daar schijnt hij nu nog mee bezig te zijn) weer met een nieuw concept te komen.
Marcel Wednesday, March 7 2001

Ja.
Somebody Wednesday, March 7 2001

Misschien, nee dat weet ik wel zeker, dat sommige mensen(zoals Marcel) misschien in wezen onzeker zijn en voor dat ze hun literaire kronkels in een messageboard voor schrijvers en dichters posten eerst de voor hen zeer belangerijke mening van de gewone man/vrouw/iets daar tussenin in de straat willen polsen. Althans dat is wat Marcel me verteld heeft.
Naam Wednesday, March 7 2001

Soms willen mensen niet meer en nemen voldoening met het mindere!!
ik Wednesday, March 7 2001

vraag me hevig af waarom mensen (zoals Marcel) hier hun proza en poezie posten ipv op een messageboard voor schrijvers/dichters waar ze er meer mee kunnen.
Ik vind het wel leuk om te lezen hoor. maar wil wel graag een antwoord op de vraag.
Marcel Wednesday, March 7 2001

Maar nu even iets uit mijn nog steeds niet gepubliceerde bundel "Poezie en Proza(c)"
het ding blijft zich vullen.
Het volgende heb ik vannacht geschreven.

Oorlogsheld

Tussen de lijken en het puin, loop ik onverschrokken door.
terwijl ik me een weg baan richting frontlinie, en het kermen der gewonden hoor,
alsof ze schreeuwen om hun moeder, kermen ze in koor.
Het gekerm zoekt een weg door mijn gehoor als een op hol geslagen drillboor.

En ik zie tanks richting de binnenstad rijden,
en ik denk iedere keer,
ik wou dat ik het was die ze kwamen bevrijden,
terwijl ik grijp naar mijn UZI-machinegeweer.

En toen we terugkeerden uit de strijd,
hingen de vlaggen en vaandels over het land verspreid.
Maar wat ons bekroop was het stille verwijt,
want onze vrienden ,jeugd en ledematen waren we kwijt........

voorgoed.
07-03-01.03:47.A.M.

Rob Wednesday, March 7 2001

Diep onderingedrukt...
Marcel Wednesday, March 7 2001

P.S. bedankt voor het compliment.
Marcel Wednesday, March 7 2001

Omdat ik in afwachting op een nieuwe baan even niets beters te doen heb en zelfs op mijn vorige werk had ik niets beters te doen, maar ik denk dat als ik straks weer een leuke baan heb en weer een opleiding ga doen, ik toch wel inspiratie genoeg blijf houden en door blijf schrijven.

Maar eh..ik had geen mail vandaag(snik)
uit wanhoop vriendje Leut maar gemailt, hopen dat ie terug mailt.
marjolein Wednesday, March 7 2001

ben hier nog eens terug
amaai marcel waar haal jij steeds de inspiratie om dit blad rijkelijk te vullen met toch wel zinnige teksten? groetjes marjolein(14)
Marcel Wednesday, March 7 2001

Ik denk alleen dat als het langer licht zou zijn ik nog later op kwam dagen, alleen al om het feit dat ik 's zomers veel buiten ben, dan pik ik een terrasje ofzo, ga ik vaker uit, s' winters kom ik liever niet te veel buiten.
Marcel Wednesday, March 7 2001

Dat zou het zijn, maar het liefste wil ik nog langer licht, tot een uur of 9 's avonds, maar goed je kan niet alles hebben.
marjolein Wednesday, March 7 2001

hi jogchem
ik ben marjolein
ik kom op jou site terecht via de telenet blind link!en ik vind het een prachtige site! doe zo verder ik kom zeker nog eens terug ! slukes knuffel marjolein
KELLY Wednesday, March 7 2001

BOE KNABBEL OE IST ERMEE EN MET JEROENTJE ALLES IN ORDE ZEKER VOORAL NA DE VAKANTIE ZALT ROLLEBOLLEN ZIJN
big joe mustafa Wednesday, March 7 2001

geachte mijnheer niemandsverdriet,
ik zou via deze weg gaarne mijn complimenten willen overbrengen voor de fantastische presentatie die u afgelopen maandag op onze universiteit gegeven heeft; het was heel verfrissend en inspirerend...
grtz bjm
big joe mustafa Wednesday, March 7 2001

geachte mijnheer niemandsverdriet,
ik zou via deze weg gaarne mijn complimenten willen overbrengen voor de fantastische presentatie die u afgelopen maandag op onze universiteit gegeven heeft; het was heel verfrissend en inspirerend...
grtz bjm
Java Wednesday, March 7 2001

Iedereen is misschien wat eerder omdat het langer licht buiten is en men het voorjaar in de kop heeft en snel thuis wil zijn?
Marcel Tuesday, March 6 2001

Ligt het nu aan mij eigenlijk of is iedereen steeds vroeger de laatste tijd, ik zelf ook al.
Nou ja morgen zie ik wel wat ik dan schrijf, ik heb nu geen flauw benul.
Naam Tuesday, March 6 2001

Bericht
Dagmar Tuesday, March 6 2001

Ja hoor, voor de rest was het wel leuk.
Marcel Tuesday, March 6 2001

Beroepsgek, klopt ook hij zat soms midden op straat te dammen of te schaken tegen zichzelf, als iemand met hem ging lunchen(hij kon echt praten, kwam niet veel uit maar toch), stond er altijd een dambord in de buurt.
Marcel Tuesday, March 6 2001

We zijn allemaal meer dan iets, iedereen is iemand, die gerespecteerd moet worden om wie hij/zij is. We zijn ook niet zomaar meer dan iets we zijn mensen, individuele karakters, die door de almachtige kracht die sommige mensen nog steeds GOD plegen te noemen ertoe zijn veroordeeld om onze levens te slijten op deze prachtige blauw/groene aardkloot en om van elkander te leren.(uch even een glaasje water)

van schoonmaak neigingen krijg ik nooit last in het voorjaar, ik word alleen steeds ongeduldiger(waneer komt nou eindelijk de zon, waneer word het nou eindelijk warmer buiten, waneer is het nou eindelijk weer eens een keer lekker lang licht..etc.

En Ja, het was inderdaad Jannes, als Jannes in de zelfde trein zat als Sophia Lorren, was er altijd wel een kind dat riep;"Kijk Mamma, is Jannes van der Wal, daar tegenover die overjaarde opmaakpop daar".

en voor tim; 123
tim Tuesday, March 6 2001

test
Mieke Tuesday, March 6 2001

O sorry, dat gemis moet gemist zijn, mijn vingers sloegen een lettertje over, sorry..

xxxjes mieke
Mieke Tuesday, March 6 2001

Heb ik wat gemis???
geloof het wel er staat ineens zoeveel,
ik heb vandaag VOORJAARSCHOONMAAK gedaan alle kasten opgetrokken en leeggehaald om dan een hele bende weg te gooien en dan de kasten weer in te ruimen het moest gewoon want het was z'on voorjaarkriebel die ik moest beantwoorden, het is ernstig dat ik daar last van heb maar goed...
ik voel me nu wel erg voldaan, en m'n kasten zijn weer netjes...


Voor pluiz:
je bent niet niets, je bent iets iemand, je bent pluis!

Voor dagmar:
Wel een leuke vakantie gehad verder?

xxxjes mieke
Pluis Tuesday, March 6 2001

Ik voel me al iets meer dan niets.


Nietsmeeriets.
Pluis Tuesday, March 6 2001

Die neef van je buurman moet Jannes van der Wal zijn geweest. In middels niet meer in het land der levenden en destijds beroepsgek.
Was veel op tv en in de panorama met blote dames. Hij is zijn wereldkampioenschap kwijt geraakt doordat hij in de trein in slaap viel en dus bij afwezigheid de match verloor.
Jacobus Tuesday, March 6 2001

Het is leuk een site te vinden waar niets belangrijk is en alles important.....
Ik ga terug naar COMPO Stella drinken.
Marcel Tuesday, March 6 2001

Zeg Benito ken ik jou??
benito Tuesday, March 6 2001

huwelijk : gebrek aan privacy, overvloed aan eenzaamheid
gertc@nb-com.nl Tuesday, March 6 2001

ik heb een bloemetjesgordijn in de keuken
Marcel Tuesday, March 6 2001

Ik heb vroeger wel eens gedamt, tegen mijn vader. Een neef van onze buurman was in die tijd wereldkampioen dammen geworden ofzo, dus moest ik het ook maar eens leren. Mijn vader ging me dus leren dammen en elke avond zat ik dus te dammen tegen mijn vader, maar op een gegeven moment begon ik van hem te winnen en toen had hij opeens geen zin meer.
Dagmar Tuesday, March 6 2001

dammen is leuk!
Naam Monday, March 5 2001

Siegfried Hitler heeft met zijn roman "Harry" een verrassend debuut afgeleverd. De Duitse schrijver stelt hierin de vraag hoe de Absolute Schijn bevat kan worden. Hoofdpersoon in de roman is Faldo, een gevierd en immer getaande cineast, geschiedkundige, dobbelsteenlezer en sterrenwichelaar van hogere leeftijd. Faldo is gefascineerd door charlatanerie. Zijn hele leven houdt hij zich al bezig met Harry M�lisch. Als niemand anders in de wereldgeschiedenis wist Harry M�lisch namelijk dit begrip een gedaante te geven, door er voordurend op te wijzen hoe briljant hij was.
Harry M�lisch, een volledig mislukt schrijver die echter zelf van mening is briljant te zijn. Door dit overal en te allen tijde luidkeels te verkondigen slaagt hij er zelfs in een groot lezerspubliek te trekken. Faldo ziet in M�lisch de verpersoonlijking van perfecte charlatanerie.
hoe het verder gaat kan je hier lezen ik vond het wel ammusant

http://www.geocities.com/hetscherm/
Phoenix Monday, March 5 2001

On top of a building,
heading for a fall.
I suddenly fly on strange wings,
and it's not the end at all.

Floating down from above,
to pefectly land on my two feet.
Like the sparrow or the dove,
It's quite lucid indeed.
Marcel Monday, March 5 2001

Bij ons werd alles altijd ruig gespeeld Java, ze bedachten bij ons zelfs ruige spelletjes.
Marcel Monday, March 5 2001

Ik heb een keer, op mijn toenmalige werk deel mogen nemen aan een demonstratie les judo. Het was heel leuk, veel lichamelijk contact, je kan een beetje agressie kwijt, en het vallen deed geen pijn nou, niet direct. 's avonds toen ik thuis kwam bleek ik onder de blauwe plekken te zitten.
Pluis Monday, March 5 2001

Welke sport heb je dan gevonden Java, dammen of zo? (grapje)
Zelf doe ik naast recreatieve sporten zonder enige competitie, de schaaksport (mag je dat eigenlijk een sport noemen? Dan is namelijk bv hoedje wip ook een sport) Maar goed, schaken dus. Een sport zonder blauwe plekken dus en voornamelijk billeneelt zou je denken, mis dus. Acht jaar geleden gleed ik uit over een verdwaald paard dat op de grond lag en ging na een harde knal tegen een tafel, plat op mijn rug. Gevolg: een flinke hernia. Ja ja dat had me ook kunnen overkomen op de groenteafdeling van de AppieHeyn maar toch een heuse sportblessure. De mensen op de EHBO moesten er destijds erg om lachen. Het was namelijk op een zaterdag en ik lag tussen voetbalknietjes, tennisenkels en een knul die een pijl in zijn been had van handboogschieten. "Mejuffrouw wat is jou overkomen?"......"Ik gleed uit over een paard."
Java Monday, March 5 2001

Leuk verhaal marcel,
helaas is basketbal niet aan mij besteed...het doet me meteen denken aan mijn basketbal op school.... wat meer op rugby leek.(aangezien toen jongens en meiden apart moesten basketballen)
Vervolgens met blauwe plekken en wonden van het veld af moest.
Scheelt dat ik daar wel vaker last van heb gehad in mijn kindertijd dat ik met blauwe plekken en wonden thuis kwam.
Ben er blijkbaar zeer gevoelig voor.
Op 1 of andere manier flikkerde ik vaak genoeg uit de boom en ook van een wip wap waar ik het litteken nog steeds van mag dragen. Slootje springen was ook niet aan mij besteed...de sloot werd volgens mij altijd breder op het moment dat ik wilde springen.
Ik heb eindelijk wel een sport gevonden waar ik me redelijk kon beschermen tegen de blauwe plekken en wonden maar ja als je te fanatiek wordt dan helpt geen enkele bescherming meer.
Godfried Monday, March 5 2001

Mijn naam is Godfried God voor vrienden en ik wou dat ik twee hondjes was, dan kon ik samen spelen.
Monday, March 5 2001

one slip and down the hole we fall, it seems to take no time at all.
Marcel Monday, March 5 2001

En die zomer won FC Groningen de nacompetitie.

Terwijl je de wedstrijd kan zien als wraak voor 74, welliswaar basketbal, maar toch.
Zusje Monday, March 5 2001

Mooi verhaal Marcel!
Nu ga je toch niet uit angst voor de leegte een nieuwe overwinning voorbij he?
Sorry, ik waan me bijna filosoof ;)
Immers beter in een leegte na de overwinning dan nooit een overwinning genoten.
Marcel Monday, March 5 2001

vandaag maar eens een verhaaltje.

Een kort flauw verhaaltje over twee mannen met een rot humeur die elkaar tegenkomen op een blauwe maandag ochtend in de stad.

Ongeveer een jaar geleden, spijbelde ik op een blauwe maandag van mijn werk. het was een mooie dag ergens eind maart begin april en ik had geen zin. 's Ochtends was ik van het station komen lopen en ik dacht;"alweer, diezelfde bus, weer dat zelfde gebouw, weer die zelfde koppen en weer die kanker manager". Ik ben toen richting het museum eiland gelopen, de brug over langs het museum, door de Ubbo Emmiusstraat richting het gedemte Zuiderdiep, vandaar ben ik naar de pelsterstraat gelopen, om vervolgens een zijstraatje in te lopen richting de Herestraat. En daar kwam ik de journalist tegen, de journalist was ietwat depressief. "Goedemorgen meneer"; zei de journalist, "Het is toch wat he? met FC Groningen. Ik zei;"Hoezo, ze zijn toch periode kampioen geworden laatst?" De man keek mij aan met een melancholie in zijn ogen en zij met een snik," sindsdien alles verloren of gelijk gespeeld."
"Maar ze zijn periode kampioen, dan zijn ze toch in ieder geval verzekerd van nacompetitie"; zei ik.
"Ja, maar toch";ging de journalist verder,"bent u Groningen fan?". Ik zei;"Nee, niet echt, ik ben zelfs geen voetbalfan, ik kijk alleen tijdens grote toernooien, ik hou meer van basketbal."
"Met Donar gaat het ook niet lekker he?"; zei de journalist." Weet ik niet, zei ik, het zal me jeuken ook".
Hoezo;"zei de journalist". Ik zei;" Ik kijk niet graag naar sport, ik doe het liever". Ik vertelde hem over de tijd dat ik op de middelbare school altijd in het basketbal team speelde en dat ik een keer tijdens een wedstrijd tegen een Duitse school de dag gered had door in de laatste minuut een drie punter te scoren, "Ik stond op het veld, Daniel liep zich vrij, hij wilde de bal, er kwam een Duitser op me af, ik keek naar het netje en ik bedacht me geen ogenblik ,nog voor een Duitser me genaderd had om mijn aanval te verijdelen, smeet ik de bal richting het doel, als een kanonskogel schoot hij een eind door de lucht, ik hoorde hem tegen het bord aan knallen, vervolgens zag ik dat hij op de zijkant van de basket terecht kwam. ik gebaarde naar Daniel dat hij maar moest gaan dunken. In plaats daarvan bleef hij stokstijf staan, de bal cirkelde in het rond en een fractie van een seconde later verloor hij evenwicht en viel door het mandje. we stonden voor, de stand weet ik niet meer. het zal zoiets van 10 tegen 8 ofzo geweest zijn(we waren immers geen profi's, met standen van 96-89), en toen bekroop mij het gevoel van euforie, het speciale bijzondere gevoel van de overwinning, welke ik niet krijg als ik naar een wedstrijd kijk die door een ander gespeeld wordt."

"En daarna", wilde hij weten."Daarna niets meer, zei ik," De euforie hield een paar uur aan, de eerste uren, hevig, na een paar uur begon het langzaam te verzinken en een week later was het alsof het nooit gebeurd is, maar toch, vanaf die dag was ik verslaafd aan de overwinning, maar welke sport ik ook uitprobeerde en hoe vaak ik hierna ook nog gebasketbalt heb, het is nooit meer zo geworden als die dag.
Na de overwinning kwam de LEEGTE.........................."

Naam Monday, March 5 2001

Bericht
Lotte Monday, March 5 2001

en ik heb helemaal geen vakantie
Dagmar Monday, March 5 2001

En ik heb alweer school. Vakantie vorige week gehad.
Richard Monday, March 5 2001

Het is vakantie.
Op sommige dagen moet je wat meer,
Op sommige dagen doe je wat minder.
Maar vakantie hebben we,
Van het niets.
Dus chatten we, kwetsen we, lozen we inspiratie,
En sommigen kijken,
En ik?
Ik wacht ...
Nee, niet op het einde *grin*
Nee, ik wacht op de touringcar,
Op medepassagiers,
En op het reisplan.
Want het is vakantie,
Er is zoveel,
Te doen,
Te zien,
Te vieren.

Rik
Dagmar Monday, March 5 2001

Ik word gek van mijn ouders. Mijn ma is zo bemoeizuchtig als de pest en mijn pa trekt in mijn bijzijn altijd partij voor haar, dat ik 'niet zo'n grote mond moet geven' enzo. Maar als ik er even niet bij ben zegt hij precies hetzelfde tegen haar, en dan op zo'n schreeuwerige manier. Stelletje hypocrieten. En mijn ma zegt altijd tegen hem 'Ik weet het, je hebt gelijk, maar...' en tegen mij nooit. Ik heb altijd weer een grote bek en ik moet mij 's een keer rustig houden. Nou....


AMMEHOELA!
Pluis Sunday, March 4 2001

Ik voel me weer eens niets dus hierbij niets.

Zucht.
Marcel Sunday, March 4 2001

zondag 4 maart 2001
23.50.21 uur

Gisteren dus naar Groningen geweest, het valt me telkens weer op dat sinds de regionale diensten overgenomen zijn door Noordned er bijna geen controle meer is. Nooit wordt ik nog gecontroleerd of ik een kaartje heb.Nu kan ik wel zonder kaartje gaan reizen,maar ik heb eigenlijk het idee dat Ironie dan weer met me gaat spelen en opeens een conducteur langs stuurt en ik weer eens fl.60,_lichter ben.

En vrouw wie zegt nou dat ik je bierpullen niet mooi vond, ik ben gewoon liever alleen, bovendien deed je me een beetje teveel denken aan de grunge meisjes bij ons op school vroeger, en dan mag je ook duizend keer Michelle Pfeiffer heten.

Ik had gisteren eigenlijk mijn vriendje Leut nog online verwacht , hij had met me afgesproken om tegen een uur of negen online te gaan, ik heb gisteravond drie mensen gesproken, maar geen Leut. Nou ja hij zal na ons dagje Groningen wel doodop geweest zijn en meteen na Kopspijkers in slaap zijn gevallen, trouwens, hij zat gisteren in de trein al weer flink weg te lummelen. Verleden week kwam hij eens uit Groningen en heeft hij de trein naar Nieuweschans genomen, hij moest er in Winschoten uit, maar zat waarschijnlijk alweer te slapen ter hoogte Martenshoek, afijn hij is dus in Nieuweschans wakker geworden, zich afvragende wat hem nu weer overkwam.

Bemoeizuchtige moeders, Dagmar. Ga je gewoon eens een keer lekker overdreven irritant met haar zaken bemoeien, kijken wie het het langste volhoudt. Anders moest je je er maar gewoon niets van aan trekken, althans bij mijn bemoeizuchtige irritante stiefvader helpt het wel.

Leve de nacht ja, en Sigmund wat zeg je nou precies, ik kan er geen touw aan vast knopen.

Verder vraag ik me af waarom Jezus me de laatste tijd nooit meer als medium gebruikt, uitgepredikt ofzo?? Mijn crucifix ligt ook nooit meer op.

Lotte voor een kleurtje moet je bij de algenadige ,almachtige en verheven oppergod van deze site Jogchem zijn, je kan hem boven mailen, ik ben slechts de god van oorlog ,liefde en tweestrijd in dit pantheon. Het is de site van Jogchem niet van mij dus ik ga ook niet over kleurtjes;-), ik kan er hooguit voor pleiten.Ik heb je site bekeken, kleur was precies goed, net mijn eigen bank, bij de kleurtjes waar je uit kon kiezen zat niet echt iets naar mijn smaak, maar eh wat viel er nou te lachen?? Wie ik dus wel ben, ik ben dus hiero degene met een type verslaving, ik schrijf zoveel, dat sommige mensen door de bomen het bos niet meer zien, vandaar de laatste tijd die lange stukken, en zeg nou zelf als ik de eigenaar van deze site zou zijn, HAD IK MEZELF DAN AL NIET LANG EEN KLEURTJE GEGEVEN???????!!!!!!!!!

Pitko, ga eens lekker surfen, als je niet weet waar je naar toe moet, probeer eens een startpagina of ga anders eens naar altavista (www.altavista.com of www.altavista.nl) of naar een willekeurige zoekmachine naar je eigen keuze, type een onderwerp( een hobby van je of iets anders waar je je voor intresseert) in het daartoe bestemde vakje en begin zo langzamer hand een beetje te surfen, klik eens een link aan ofzo, zo ben ik ook ooit begonnen een aantal jaren geleden.

Annelise, mijn complimenten, mooi gedicht.

Liefs Marcel
lotte Sunday, March 4 2001

echt niet � ??
jeetje
Marcel Sunday, March 4 2001

En ik ben dus niet en ik herhaal niet de eigenaar van deze site.
Marcel Sunday, March 4 2001

Ik
Lotte Sunday, March 4 2001


Wie is marcel ?
Marcel Sunday, March 4 2001

Ik hoop het niet, strax meer.
Dagmar Sunday, March 4 2001

Ah nee! Nou beginnen mensen toch niet te denken dat deze site van Marcel is he?!
Sunday, March 4 2001

Bericht
Annelise Sunday, March 4 2001

's nachts delen wij
elkaars geheimen,
je zachte adem in
mijn oor
is als het ruisen
van buigzaam riet
waartussen ik
ademloos
in je sterren baad.

jij met je duizend handen
ik verdwaal in
jouw strelen,
broze beloftes
worden verbroken,
kijk
mijn duisternis
voor eeuwig
vervlogen verleden.
Naam pitko Sunday, March 4 2001

Bericht

eerste keer op internet weet niet wat ik moet doen
Lotte van de baby Sunday, March 4 2001

Hallo Marcel ik wil ook een kleurtje.
p.s. mijn site is www.fairyproductions.com
maar kijk maar niet als je niet als je niet wilt lachen.
sigmund Sunday, March 4 2001

wat is dit toch voor een vlouekul slaat als vangoptareke
Dagmar Sunday, March 4 2001

wat kun je tegen bemoeizuchtige moeders doen?
joop Sunday, March 4 2001

anybody home?
Voodoo Saturday, March 3 2001

Leve de nacht
Leve het donkere
Leve de bierpullen!
Vrouw Saturday, March 3 2001

Je vindt mijn bierpullen niet mooi????
Dan beeindig ik hierbij onze relatie.
Ik en mijn bierpullen zijn een eenheid. Je krijgt ons beide of helemaal niet. Het ga je goed.
Michelle Pfeiffer.
Vrouw Saturday, March 3 2001

Ja dat is waar maar ik heb me niet geprikt aan spinnenwiel.
Het breien wil aardig lukken, denk dat ik genoeg draad heb voor ook nog een sjaal voor je. Wat attent dat emailadres, nu kan ik je de fotoos sturen van mijn verzameling duitse bierpullen.
Man 23 jaar(voor de laatste keer) Saturday, March 3 2001

Over 100 jaar ben ik toch al dood, en als ik nog mocht leven geen man 23 jaar meer.(har,har,har)
Marcel Saturday, March 3 2001

Die post morgen wel weer iets, onbedoeld eigenlijk, iets te veel gepost.
Dagmar Saturday, March 3 2001

Ziezo...

Weer terug van vakantie.

Korte samenvatting:

Dag 1: Heenreis
Botsing in Weisswasser
Dag 2: Ski's en snowboards huren
Dag 3: Snowboarden
Dag 4&5: zelfde
Dag 6: Mijn ma in het ziekenhuis. Blijkt ze een te nauw bloedvat bij haar hart te hebben
Dag 7: Thuis gebleven (nou ja... thuis, in het pensionnetje)
Dag 8: Mijn ma uit het ziekenhuis.
Dag 9: (vandaag) Terugreis verliep spoedig. slechts 1,5 uur vertraging bij de Poolse en Duitse grens.

Die snowboardleraar (Richard genaamd) nog gezien, veel gesjanst, niet vreemd gegaan, mijn vriend gemist en morgen ga ik hem hopelijk weer zien.

Groetjes!
Dat moet zijn; the_emperor@hotmailetcetera Saturday, March 3 2001

Bericht
Man 23 jaar the_emperor_@hotmail.com Saturday, March 3 2001

Mail me maar vrouw, dan prikken we een datum voor over 100 jaar.
Man 23 jaar Saturday, March 3 2001

Okay, dan heb ik wel tijd,heb ik het ook niet meer zo druk met werk studies en ouwehoeren, dan heb ik mijn hele ouvre wel af, ja dan kan ik wel.
Vrouw Saturday, March 3 2001

Ja maar dan komt het toch goed? Kom je me dan over 100 jaar wakker zoenen? Ik ben net van die zweertjes op mijn tong af, dus het mag weer.
Marcel Saturday, March 3 2001

Ik heb een spinnewiel jeugdtrauma!!!!!!!
(lees doornroosje)
Vrouw Saturday, March 3 2001

Nou ja, en ik heb net mijn benen voor je geschoren. Zit nu achter mijn spinnenwiel om van de oogst genoeg draad te hebben om voor jou ook een muts te breien.
Man van 23 jaar Saturday, March 3 2001

Man van 23 jaar heeft geen ongeschoren kin meer overigens, misschien was het die verkapte contact ad, beneden me, die ik even op de hak nam.Sorry vrouw maar ik val niet zo op opgeschoten boerinne types met een passie voor het koninklijk huis, en bovendien ben ik alleen beter af, geloof me, wat moet je met een pseudo-crimmineel als ik.

Ich Saturday, March 3 2001

"Ein Rock Star ist nicht was ich sein wollte"

23-03-01 21.00 u

Am "De Chinees" Amsterdam
Naam Zijdaarginds Saturday, March 3 2001

Bericht
Deel 1.

Chatten. Zomaar. Uit verveling. Je kent het wel: genoeg te doen maar t�ch...
En daar merk ik hem op.
Een irritante, zelfingenomen blaaskaak. Wiens a/s/l ik bijna meteen na het lezen ervan vergeet. Midden in de nacht, enkele dagen later tref ik hem opnieuw, op een praktisch verlaten chatbox. Daar ik zo iemand ben die overbodige balast (lees: gegevens) pleegt te onthouden herinner ik mij vaag zijn naam. Meneer blijkt naar mij op zoek te zijn geweest, zo laat hij mij ongevraagd weten. Was onder de indruk van ons gesprek. Daar reageer ik niet eens op, klik op het kruisje rechtboven in beeld, lees nog een paar mailtjes en zet mijn computer uit...
Mieke Saturday, March 3 2001

En toen waren we weer smal, das weer es wat anders....

Ik heb gisteren een leuke dag gehad, ik heb weer wat gepraat met mensen met wie ik niet meer zo veel praate, dat was erg gezellig.

Ik heb vandaag eerder vrij gekregen van mijn werk,het zit zo, normaal gesproken is het op zaterdag heel druk dus dacht mijn werkgever ik zet al de casieres in want het is de eerste zaterdag na carnaval, en het zal wel storm lopen, maar dit was dus absoluut niet het geval sterker nog het was heeel rustig en waren dus met teveel, toen gingen ze kijken wie is vroeg begonnen, ik dus al om 8 uur, en ik had maandag al ingevallen voor een zieke en ik mocht dus al om half 4 weg in plaats van kwart over 6, mooi dacht ik...

xxxjes mieke
Maarten Saturday, March 3 2001

Verrassend origineel!
Vrouw Saturday, March 3 2001

Beste; Liefs Man
(bijna)23 jaar
uit Groningen.
Ik zag je vandaag tussen het publiek van Jogchem. Je zag er leuk uit met je ongeschoren kin. Je deed me een beetje denken aan een lokale misdadiger. Ben je morgen weer in het publiek? Ik wil je graag beter leren kennen. Je kunt me herkennen aan mijn Zelfgebreide muts, turkooise blouse, geruite rok, zwarte kniekousen, wit/bruine nikesair en een witte anjer.
Pluis Saturday, March 3 2001

Had ik mijn stem terug na een langdurige verkoudheid, is ie er weer vandoor na slechts 2 glazen wijn.
Gelukkig was er volgens de KNOarts niks ernstigs mee. Gewoon verkouden.
Maar nu even een ander onderwerp. Ik zit mij aftevragen waarom Jogchem kiest voor insecten als bijgaande illustratie van zijn publiek. Okay er zijn er een heleboel maar waarom toch insecten, toch vaak bekend om lastig, irritant, pantoffelslachtoffers, eng, gevaarlijk, etc. Slechts een klein aantal insecten vind men leuk, mooi of nuttig.
Maar goed, Jogchem is hier god dus het worden insecten, bugs, pests. Een nachtvlinder/mot lijkt me dan wel wat, zo'n grauwe grijze.
Naam Saturday, March 3 2001

Bericht
Marcel Friday, March 2 2001

Voor zusje,

grappig het bevestigd dat we hetzelfde dachten over die man 44 jaar...enz.

Ik had mijn stukje namelijk al grotendeels geschreven, dat doe ik tegenwoordig om de hoeveelheid berichtjes te reduceren.

Marcel Friday, March 2 2001

vrijdag 2 maart 2001
23:33.P.M.

Ja, Java ik heb het ook wel eens gehad om mijn nicht die woont in de States, en ik was altijd gewend om kaartjes van haar te krijgen die aan alle kanten vol geschreven waren(anders past haar verhaaltje er niet op, It runs in the family), op een gegeven moment kreeg ik alleen nog korte verhaaltjes en steeds minder regelmatig, maar die bleek dus echt in de stress te zitten, gedoe met advocaten omdat ze een green card nodig had, immigratie papieren in orde maken e.d.

Vanmorgen tegen een uur of vier wakker geworden na een nachtmerrie, het is soms vreemd hoe sommige angsten uit je kinderjaren soms zomaar out of the blue uit je onderbewustzijn komen opdraven.
Tegen 6 uur ben ik weer gaan slapen, heb al met al maar een uurtje of 4 slaap gehad.

Gelukkig Jogchem is er ook nog, ik had hem een dag of 14 geleden nog gemailt waar die was.
Er steeds bijna en net niet zijn, ik herken het Jogchem. Maar nu ben ik er, ik denk dat ik eindelijk een vorm heb gevonden om mijn hoeveelheid berichten te reduceren tot een minimum, maar het blijven lange verhalen. Maar goed ik las vanochtend in de krant dat "de Britse veelschrijver"William Shakespeare coke en marihuanna nodig had om zo veel te schrijven en zo lang ik het niet nodig pleeg te hebben, kan ik nog een aardig aantal jaartjes doorschrijven. Als je nieuwe Database af is mogen wij(Zusje,Pluis,Java en ik o.a) dan ook eens een kleurtje?? Doe mij dan maar rode letters op een zwarte achtergrond(net als een echte Mars-reep). Ik denk dat ik een lieveheersbeestje kies, die gaan altijd bij me zitten zomers als ik achter de computer zit en eh zusje ik werk ook nog op een oud bakkie hoor(486), nou ja voorlopig binnenkort heb ik pentium 3


Liefs Man
(bijna)23 jaar
uit Groningen( gewoon Mars dus, maar ja ik moest dit even zeggen, vond het net een misplaatste contact advertentie, een beetje een schot voor open doel nietwaar??)

Zusje Friday, March 2 2001

(Ook wel Tja genoemd.)
Dank nog voor het opruimen Jogchem want mijn pc kon de reactie pagina niet meer aan, het is immers al een oudje, niet zo'n blitse jongen met een echt vermogen.

Trouwens met die kakkerlak wordt niks persoonlijks bedoeld hoor Marcel, ik hoop alleen maar dat je een insect kiest welke mijn maag enigzins in vertrouwde staat laat.
Past ook beter bij je persoonlijkheid ;-)

Na dit geschreven te hebben wist zij zich overtuigd van de keuze van Marcel....en dacht stil 'zou jogchem ook meikevers scannen?'
Tja Friday, March 2 2001

De definitie van mooi Jogchem wordt in alle waarschijnlijkheid bepaald door de keuze van insect door Marcel.
Immers deze zal zich het meest vertonen, stel het is een kakkerlak da's dan mooi minder mooi.

Mapi 'man 44 jaar, uit Limburg' wat mag ik me hierbij overigens voorstellen een verkorte kontactadvertentie van iemand die denkt per woord te moeten betalen?
Nou ik word al helemaal fanatiek, vertel...vertel....vertel!!!!
mapi Friday, March 2 2001

man 44 jaar
uit LIMBURG
DonKisjot Friday, March 2 2001

O, wat istie mooi, ik raak niet uitgekeken!

Jogchem

Pffff... Na drie maanden weer eens een nieuwe pagina. Sorry mensen. Ik had me voorgenomen eerst de database af te maken, maar dat is best lastig. Ik heb 580 insecten ingescand, PHP en SQL geleerd en ik ben er steeds bijna. Maar net niet.

Blijf lekker schrijven. Ooit wordt het hier nog mooi.

Java Friday, March 2 2001

Ik leef ook nog steeds...beetje druk.
Die overbezorgdheid herken ik zeer Marcel...ik heb er ook geregeld last van.
Je haalt van alles in je hoofd terwijl het eigenlijk in de meeste gevallen niet nodig is..als je er later op terug kijkt.
Is wel zeer vermoeiend om het voor jezelf weer aangenaam te maken en voor jezelf er weer rust in vinden om je geen zorgen te maken.
Pluis Thursday, March 1 2001

Ik leef nog hoor maar ik ben milieu bewuster bezig en probeer dus nu te bezuinigen op inkt en papier.
Marcel Thursday, March 1 2001

donderdag 1 maart 2001
23:58.P.M.

Ik zou vandaag dus eigenlijk naar Groningen, maar ben niet gegaan ik ben vanochtend wakker geworden met een barstende koppijn. ik lijd aan migraine, al jaren eigenlijk heeft het zich voor het eerst geopenbaard na een hersenschudding toen ik een jaar of 7/8 was.Het is pas vastgesteld op mijn 16de(toen was het zo hevig dat ik niets meer kon doen), ook als ik die hersenschudding niet gehad zou hebben zou ik er vroeg of laat last van gekregen hebben, omdat het zo erfelijk is als de moord, als je ouders het niet hebben heb je een geringe kans, als alleen een van je ouders het heeft heb je een kans dat je het krijgt en als beide ouders het hebben(zoals in mijn geval)kun je er de donder op zeggen dat je het krijgt. Maar nu is het wel weer een beetje over.

Af en toe is het wel gek dat ik in sommige situaties overbezorgd ben om andere mensen maar altijd als andere mensen overbezorgd zijn om mij zeg ik dat het niet hoeft. de laatste dagen was mijn reden voor overbezorgdheid eigenlijk erg dubbel, ik was bang dat ik misschien iets verkeerds had gezegd of dat zij dacht dat ik iets gezegd dat ik als het ware niet gezegd had,ik las vorige week namelijk ook iets bij exuses. er stond zoiets als "dat je me elke dag lastig valt", Ik dacht nog even dat ze dacht dat ik het misschien geschreven had, dat is dus niet zo. Overigens vind ik het wel aangenaam om een beetje aanspraak te hebben als ik 's nachts in de late uren aan het surfen ben, zeker als ik aanspraak heb van iemand waarvan ik het idee heb dat ik bij hem/haar(haar in dit geval dus )gewoon mezelf kan zijn. Aan de andere kant was ik eigenlijk bang dat er misschien iets ergs gebeurd was.

Ondertussen wacht ik tot Leut online komt zodat ik nog even wat afspraken met hem kan maken over zaterdag, er wilde nog iemand mee van de Dries van Agt fanclub maar die kon niet eerder zeggen of ie mee wou dan vrijdagavond. Ik heb maar tegen Leut gezegd dat ik dat te laat vind(heb maar gezwegen over het feit dat ik niet nog een Dries van Agt fan kan gebruiken, want dan moet ik de hele dag op mijn woorden letten en een dag geen blasfemie is moeilijk voor me).

Op het moment ben ik bezig een boek te downloaden"War of the Worlds" van H.G. Wells. Ik zat vanmiddag naar de musical version te luisteren en dacht daar moet ik dus nog even iets over opzoeken op internet, in de boekhandel kon ik het nergens vinden en dit is gewoon in de oorspronkelijke taal dus nog beter."BOOK ONE THE COMING OF THE MARTIANS CHAPTER ONE THE EVE OF THE WAR

No one would have believed in the last years of the nineteenth century that this world was being watched keenly and closely by intelligences greater than man's and yet as mortal as his own; that as men busied themselves about their various concerns they were scrutinised and studied, perhaps almost as narrowly as a man with a microscope might scru- tinise the transient creatures that swarm and multiply in a drop of water".

Nog ver voor Jeff Wayne The Musical version of War of the Worlds maakte, met Richard Burton in de onvergetelijke rol van verteller/The Journalist, en op dat moment bekende rocksterren als Phil Lynott(Zanger/Bassist/en soms gitarist van Thin Lizzy) ,Justin Hayward(Zanger van The Moody Blues) en David Essex. Had Orson Welles het gepresteert om een massa hysterie te ontketenen door het stuk live on National Broadcast op te voeren. Mensen dachten dat er daadwerkelijk een Martiaanse invasie op poten was en er brak paniek uit. Nou doe hem dat maar eens na zou ik zeggen.


Liefs Marcel
Marcel Thursday, March 1 2001

Maar er zijn volgens mij ook mensen die anoniem schrijven,(of onder iemands naam, zoals gisteren gebeurde) ik zelf probeer er nu de gewoonte van te maken om een keer per dag een stuk te schrijven(ben ik nu eigenlijk mee bezig ik keek hier eigenlijk nog of er nog iets stond waar ik op kon reageren ik publiceer het hier dan meestal 's nachts of aan het einde van de avond.
Marcel Thursday, March 1 2001

Ja alleen ik ben nog ergens.
Mieke Thursday, March 1 2001

Is iedereen weg ofzo er word de laatste dagen zo weinig geschreven....

xxxjes mieke
Mieke Thursday, March 1 2001

Ik heb vandaag gewinkeld, heerlijk geld uitgeven, ik ben nu dan ook een t-shirtje, 14 kaarten, scubcreme, deo, babyolie, make-up remover pads rijker(ok had ik gewoon nodig)en een innie mienie kluffelt, zo een voor aan een tas, maar bij mij hangt hij aan m'n gordijn, het is een papagaai.

fijne dag was het dus alleen, ik moest aan mijn werkstuk werken en heb dat dus niet gedaan.

xxxjes mieke

september '01
augustus '01
juli '01
juni '01
mei '01
april '01
maart '01
februari '01
januari '01
december '00
november(2) '00
november(1) '00
oktober '00
september '00
augustus '00
juli '00
juni '00
mei '00
april '00
maart '00
februari '00
januari '00
december '99
november '99