Nieuwe verhalen

Hier zijn mijn ideeën. Hopelijk vind je de schetsen al interessant. Je kunt dit werk steunen met een donatie. Zet een duimpje bij je favoriet. Als de nummer 1 grotendeels is gesteund, werk ik die helemaal uit. Bedankt voor het lezen en je bestaan aan de andere kant van dit scherm!

Dit ben ik, met de wind mee, naar het top-idee.

1. Plantwandeling

Mijn plant en ik gaan regelmatig op pad, het bos in. Het is belangrijk voor zijn groei om onder de planten te komen. Anders blijft hij passief voor het raam staren, zonder ambitie, zichzelf bestuiven.

Kort verhaal met een eenvoudige (betere) animatie van een plant op een karretje, voortgetrokken door mij.
42% van 6 uur
word gesteund door 10 mensen.

2. Plan

"De kosmos heeft een plan,
Voor iedereen behalve mij.
Wat doen we met die man?
Hem? Laat die maar vrij."


Een simpele animatie (beter dan deze) van een sterrenhemel die verandert in mijn silhouet en weer terug.
24% van 8 uur
word gesteund door 10 mensen.

3. Schreeuw

Schreeuw in de leegte! Schrijf je bericht in koeienletters. Verzend en... Het is weg. Niemand leest het. Het wordt niet opgeslagen. Het is gewoon een ontzettende opluchting!
21% van 8 uur
word gesteund door 6 mensen.

4. Ziel

Er wordt een pakket bezorgd van een onbekende afzender, met daarop geschreven: "Ziel van Jogchem Niemandsverdriet. Let op! Breekbaar." De bezorger weigert het pakket terug te nemen of antwoord te geven op mijn vragen: "Waar is het eigenlijk voor? Moet ik het opladen of eten geven? Zit er geen handleiding bij? Hoe pak ik het uit?"

Onder dit korte verhaal komt een interactieve animatie. Open het en er komt een ander soort doos uit. Zou daar diep van binnen een ziel in zitten?
12% van 12 uur
word gesteund door 5 mensen.

5. Nudist

"We zijn allen nudisten in vermomming". Dat is het. Een zin. Ik zou het graag uitwerken tot een verhaal. Geen idee waar het toe leidt, eerlijk gezegd. Deze is echt een gok.
13% van 4 uur
word gesteund door 4 mensen.

6. Zeven

"In de loop van zeven jaar worden alle cellen in je lichaam vernieuwd," wordt soms ten onrechte beweerd. Minder bekend maar wel wetenschappelijk bewezen is een zeldzame aandoening waarbij alle cellen na zeven jaar in één nacht worden vervangen. Laat ik daar nou net aan lijden.

Op een ochtend merk ik dat ik niet alleen ben. Naast me ligt iemand. Iets. Een hoop weefsel dat vaag menselijk lijkt: lappen huid, haar, tanden en lippen. Ik voel paniek opkomen en webebben. Dit ken ik. Zijn er alweer zeven jaar verstreken? Zuchtend sta ik op om een vuilniszak te pakken en de troep op te ruimen. Tot mijn schrik fluistert een stem achter me: 'waar denk jij dat je naartoe gaat?'

Dit korte verhaal wordt voorafgegaan door een volledig wit scherm, met onderin een onduidelijke hoop huid, haar en tanden. Scroll je naar beneden, dan komt de tekst tevoorschijn vanuit de ritselende hoop.
8% van 20 uur
word gesteund door 4 mensen.

7. Zwerm

Een zwerm vliegjes zoemen rond. Beweeg je cursor/vinger en ze komen daarop af. Ze vormen letters en laten een bericht achter. Veel gedetailleerder dan deze. Je kunt het bericht aanpassen en delen met je vrienden.
3.8% van 24 uur
word gesteund door 3 mensen.

8. Zelfloos

"Vanochtend na het ontwaken was daar een vreemd gevoel. Wat er precies mis was, daarop kon de vinger niet worden gelegd. Iets ontbrak. Diepe reflectie werd onderbroken door de deurbel.

- Goedemorgen! U bent geselecteerd voor een A/B test. Wellicht heeft u al gemerkt dat uw instellingen zijn veranderd. Ik zou graag enkele vragen willen stellen. Dat hoort bij de voorwaarden van ons platform, waarmee u akkoord bent gegaan toen u zich inschreef voor dit leven."


In dit korte verhaal blijkt mijn zelfbeeld te zijn uitgeschakeld, bij wijze van proef. Bovendien blijkt mijn leven een commerciële dienst. Dit nieuwe inzicht en het zelfloze bestaan halen me volledig uit mijn routine. Misschien is het zo gek nog niet.
17% van 3 uur
word gesteund door een persoon.

9. Calorien

"Hoeveel calorieën ben ik?"
Vul het formulier in om erachter te komen.

"Waarom zou ik dat moeten weten?" Goeie vraag. Die staat ook in het formulier. Ik publiceer de beste antwoorden.
12 uur werk. Steun dit als eerste!
Support
Steun NobodyHere

Hoeveel wil je doneren?
Waar stuur ik het naartoe? Als het voor iemand anders is, noem dan zijn/haar adres en instructies voor een persoonlijk bericht, etc.
Betaalmethode
Dat is ook super! Dus je betaalt als het klaar is?
voorwaarden.

Je doneert via Paypal naar Freaky Media