Home


chat

insecten

aanmelden

inloggen
naam: Tine
latijns:drosophila melanogaster - fruitvliegje

Naar Tine.
grappigfalen.hier Tine, 22 Nov 2001 12:28
grappig dat mensen uitbundig door gaan krassen als ze iets verkeerds hebben opgeschreven, in plaats van een beschaafd streepje te zetten.. Hetzelfde met het verfrommelen van papier voor het in de prullenbak wordt gegooid

Naar Marcel.
schaamte Marcel, 22 Nov 2001 12:37
Ik denk dat het schaamte is voor zo'n fout, nou ja je kan natuurlijk tipex gebruiken.

Naar Jennifer.
Ja want zo'n Jennifer, 23 Nov 2001 15:19
uitbundige krastekening is ook niet echt iets om trots op te zijn :-)

Naar Emmy.
Soms, Emmy, 23 Nov 2001 00:35
Ik vind dat helemaal niet grappig, het is meer een uiting van frustatie; doorkrassen en verfrommelen. Leuk vind ik het wel dat je met die frustatie later nog iets kan doen in de vorm van een web-pagina zoals Jogchem doet. Voor dit soort uitwerpselen van, mijn pen of mijn printer, heb ik een oude geƫmailleerde emmer in de tuin staan. Als de stapel frustaties gegroeid is wacht ik tot de wind goed is en haal ik lucifers in huis...

Naar Jennifer.
Ja dat komt me dan wel weer Jennifer, 23 Nov 2001 12:28
bekend voor uit het dagelijks leven.
Nadat ik al vaker losse vellen in vlammen had laten opgaan, heb ik op mijn vijftiende eens een emmer vol dagboeken en ander pathetisch gejeuzel in de hens gestoken. Ik had de emmer in de dakgoot buiten mijn slaapkamerraam geplaatst en ik was zo onnozel te werk gegaan dat voor hetzelfde geld het hele huis in vlammen was opgegaan. Toen heb ik maar besloten me wat weerbaarder op te stellen in het leven zodat ik geen dagboeken meer nodig zou hebben die ik dan later weer in de fik zou moeten steken enz. enz.

Naar Marcel.
Hehehe Marcel, 24 Nov 2001 14:45
Ik zette me vroeger zelf in de hens door perongeluk tegen het gasforuis te gaan staan zonder in de gaten te hebben dat er nog een pitje aanstond.

Naar Jennifer.
Buiten Jogchems voorbeeld Jennifer, 23 Nov 2001 12:11
komt het me alleen bekend voor van stripverhalen en films eigenlijk... dat doorkrassen en verfrommelen.

Naar Tine.
fout Tine, 15 Nov 2001 16:55
ik merk dat ik een fout heb gemaakt! ik heb een fout gemaakt. Ik zei bij MOOI VLIEGJE dat mijn vliegje een vuurvliegje was. Maar dat is het nie het is een fruitvliegje. Hoewel ik vuurvliegje toepasselijker zou vinden, want het ziet eruit als een vuurvliegje.
maarja. Fout dus

Naar Tine.
soms Tine, 15 Nov 2001 16:52
dan heb ik gewoon zo veel zin om conversaties met mezelf te beginnen. Dat is af en toe, als er niemand anders is om een conversatie mee te beginnen. Of juist wel maar dat het van die mensen zijn waar je best conversaties mee kunt hebben maar helemaal geen leuke conversaties. Van die conversaties over dingen die je eigenlijk niet interesseren. Maar natuurlijk ga ik daar geen voorbeeld van geven. Als ik een voorbeeld gaf zou het voor jullie misschien niet meer kloppen omdat jullie het wel interresante conversatie-onderwerpen zouden vinden. Dan zou het moeilijker zijn om jezelf in mij te herkennen en dat haalt mijn hele tekstje naar beneden. Merken jullie het? ik heb nu een conversatie met mezelf!

Naar Tine.
mooi vliegje Tine, 15 Nov 2001 16:46
vinden jullie mijn vuurvliegje ook niet mooi? zo'n kleur kerstballen wil ik in mijn kerstboom. Ik hou van kerst:)

Naar Tine.
ik voel me een vlieg Tine, 15 Nov 2001 16:46
zo voel ik me

Naar Jogchem.
Welkom Fruitvliegje Jogchem, 15 Nov 2001 19:12
Wist je dat het fruitvliegje het meest bestudeerde vliegje is? Fruitvliegjes zijn klein en dus makkelijk te houden. Bovendien vermenigvuldigen ze zich snel.

Naar Jennifer.
Vermenigvuldigen Jennifer, 16 Nov 2001 15:02
Eh.. zeg maar de konijnen onder de insecten?

Naar Macgiel.
konijnen? Macgiel, 16 Nov 2001 16:59
kabouters kunnen er ook wat van (hoewel je zelden vrouwtjeskabouters ziet - de zgn. kaboutermutsen). Maar het is nu bijna weekend, dus het volgende kabouterverhaal laat nog even op zich wachten.

Excuses hiervoor.

Naar Marcel.
Ja hoe doen ze dat eigenlijk? Marcel, 17 Nov 2001 21:44
Zijn het klonende homoseksuelen misschien?

Naar Tine.
mystiek rond het kaboutergeslachtsorgaan Tine, 22 Nov 2001 12:15
hebben jullie ooit een kabauter-geslachtsorgaan gezien? ik nietDoe mee! Kies een eigen insect.
Of log in als je al hebt gekozen.