Home


chat

insecten

aanmelden

inloggen
naam: Sexyanny
latijns:anostirus purpureus
kenmerken: Anostirus Purpureus...
Klinkt toch sexy...
Ik denk dat ik verliefd ben op Jogchem.
homepage:http://www.the-bikini.com/

14 13 12 11 10 9 8 >>


Naar Sexyanny.
Dit zal Tepelstreeltje wel leren Sexyanny, 24 Jan 2005 16:57
om zijn handen thuis te houden...

www.spikybras.com/img/l_spiky_bw.jpg


Naar Sexyanny.
Mag ik u effe snuffelen ??? Sexyanny, 09 Nov 2004 22:00
'Vrouwen neuken vooral met de neus' ------
De vrouw gebruikt in bed vooral haar neus om te bepalen of ze seks met een man wil of niet. De geur van de man is volgens een Duits onderzoek namelijk bepalend voor een vrouw om de liefde te (willen) bedrijven. Op de tweede en derde plaats staan respectievelijk 'de juiste stemming' en 'hygiëne'.
Het onderzoek werd onder zeshonderd vrouwen in de leeftijd van zeventien tot 71 jaar uitgevoerd in de Charité-universiteitskliniek te Berlijn. Naast de geur van de man speelden vertrouwen en openheid ook een belangrijke rol. Opmerkelijk is dat aantrekkelijkheid van de man, ervaring en verliefdheid veel minder belangrijk zijn voor een vrouw om seks te hebben. De lengte van het geslacht deed er al helemaal niets toe.
Negentig procent van de ondervraagde vrouwen gaf toe wel eens een orgasme te hebben gefaket, waarvan tien procent het zelfs regelmatig deed. Verder hadden zij gemiddeld acht seksuele partners gehad.
-{ © Fok.nl - De Telegraaf }-

Naar Sexyanny.
Ik wil ook wel eens poseren..... Sexyanny, 30 Okt 2004 08:42
Naakte Kate moet 5 miljoen opbrengen ------

Een naaktschilderij van topmodel Kate Moss zal vermoedelijk rond de 5 miljoen euro gaan opbrengen. Het schilderij komt begin 2005 onder de hamer van veilinghuis Christie's. Het werk, getiteld Naked Portrait 2002, is een echte Freud. Een echte 'Lucian Freud' wel te verstaan.

De 81-jarige Lucian Freud is een kleinzoon van de beroemde psychoanalyticus Sigmund Freud, en volgens velen één van grootste moderne Engelse kunstenaars. Freud zocht contact met Moss nadat hij een interview met het model las waarin ze de wens uitsprak graag eens door Freud op het doek vastgelegd te worden. Moss is niet de eerste bekende persoonlijkheid die door de schilder is vereeuwigd. Eerder maakte hij een portret van de Britse koningin.
-{ © Fok.nl - De Telegraaf }-

images.fok.nl/upload/041029_519_Kate_Moss_by_Lucian_Freud.jpg


Naar Jsvb.
Ze ligt er mooi bij Jsvb, 30 Okt 2004 17:29
...

Naar Kreeft.
ik dacht eigenlijk Kreeft, 30 Okt 2004 22:31
dat je meer van de jongetjes was :-S ik word trouwens wel super nerveus van die link hoor, of heb je dat zo ingebouwd ;-)

Naar Jsvb.
Die Trillende?? Jsvb, 30 Okt 2004 22:48
Het lijkt wel een link van de Kittelaar

Naar Jsvb.
jongens, ja dat is ook zo Jsvb, 30 Okt 2004 22:51
een naakte vrouw geeft weinig prikkeling bij Beertje en dan met name de wat (over)rijpere vrouw. Trouwens 98% van de naakte mannen kunnen mij ook niet beroeren of tot beroering doen aanzetten.

Naar Kreeft.
mijn muis Kreeft, 30 Okt 2004 22:58
krijgt de kriebels bij jouw link, maar ach, kniesoor die daarop let hè, blij dat ik overjarig, overrijp en alles wat wat maar overtreffend kan zijn in deze...

Naar Jsvb.
bij mijn link??? Jsvb, 31 Okt 2004 01:23
zeker het cynisme wat kittelachtig maakt.
Vraag aan allen: ''Krijgt uw muis ook de kriebels?''

bobbydebeer.web-log.nl/


Naar Poppedief.
(*-*) Poppedief, 31 Okt 2004 10:35
je bent een bofkont

Naar Sexyanny.
Ik ga een open-tuindag organiseren !!! Sexyanny, 26 Okt 2004 16:01
Claudia Schiffer lachte zich rot toen ze uit het raam keek en een naakte man rondjes zag fietsen in haar tuin. ''Hij wilde niet vertrekken voordat ik een kopje thee met hem zou drinken'', aldus het zwangere supermodel.

Maar Schiffer ging geen thee zetten, in tegendeel. Ze belde de politie, die even later arriveerde om de man op te pakken. ''Ik heb me echt rot gelachen. Er reed een dunne, naakte man op een fiets rondjes in mijn tuin! Nee, ik was echt nergens van onder de indruk!'', zo zei de Duitse.
-{ © Fok.nl - De Telegraaf }-

Naar Sexyanny.
En deze man is ook welkom...... Sexyanny, 26 Okt 2004 16:02
Man staat met penis uit broek voor huis agent ------

In het Limburgse Blerick heeft de politie gisteren wel heel makkelijk een schennispleger opgepakt. De 33-jarige man stond namelijk met zijn jongeheer uit de broek voor het huis van een politieagent.

De Deurnenaar stond met zijn lid in zijn hand voor het huis en klopte op het raam om aandacht te krijgen. Even later ging de voordeur open en werd hij gearresteerd.
-{ © Fok.nl - De Gooi- en Eemlander }-

Naar Sexyanny.
Hoi hoi hoi Sexyanny, 26 Okt 2004 16:00
Een kunstenaar uit Den Bosch, Ralph Posset, gaat zijn woonplaats deze week op een nacht volzetten met beschilderde dildo's. De artistiekeling wil daarmee zijn afschuw uiten over de 'vertrutting' van Nederland.

Possets openbare openlucht dildo-tentoonstelling is gericht tegen een soortgelijke tentoonstelling die een half jaar geleden in de openbare ruimte in Den Bosch werd gehouden. Toen werden overal op straat beschilderde tuinkabouters neergezet. ''Als het Rien Poortvliet genootschap of het carnavalsmuseum zoiets organiseert soit. Maar als het museum voor hedendaagse kunst zich gaat bezighouden met kunst uit het jaar 1952 wordt het tijd voor actie'', aldus Posset.

De beschilderde dildo's worden in de nacht van donderdag op vrijdag op honderden plaatsen neergezet in de Bossche binnenstad. Voorbijgangers mogen de vibrators mee naar huis nemen.
-{ © Fok.nl - Omroep Brabant }-

Naar Sexyanny.
Dààr is hij dus gebleven...... Sexyanny, 04 Okt 2004 14:34
Seksspeeltje zaait paniek in luchthaven ------
Een regionale luchthaven in Australië werd maandag volledig ontruimd toen een achtergelaten vibrator voor paniek had gezorgd. De Mackay-luchthaven in Queensland werd een uur lang gesloten nadat een veiligheidsagent alarm sloeg omdat één van de vuilbakken plots verdacht begon te zoemen.
''Toen de vuilnisbak een vreemd geluid begon te maken, hebben we de veiligheidsdiensten gebeld. Het volgende moment werd de hele luchthaven geëvacueerd'', aldus cafetaria-uitbaatster Lynne Bryant. Na een grondig onderzoek bleek echter dat het geluid afkomstig was van een ''speeltje voor volwassenen''.
Later gaf Bryant toe dat het gezoem verdacht veel op het geluid van een vibrator leek, maar dat ze geen risico wou nemen.
-{ © Het Laatste Nieuws }-

Naar Poppedief.
bang voor Poppedief, 04 Okt 2004 19:10
sexbommen?

Naar Auroravalles.
Hello bug Auroravalles, 16 Okt 2004 18:52
nice page

www. worldnewsdirectory.org


Naar Sexyanny.
Boeiende spelletjes...... Sexyanny, 05 Aug 2004 23:06
In een politiekantoor in het noorden van Israël keken de agenten onlangs raar op toen ze een vrouw en een schaars geklede, geketende man zagen binnenwandelen.

''We waren wat aan het dollen en mijn vriendin sloeg me in de handboeien. Maar nu blijkt dat we ze niet meer open krijgen'', zo verklaarde de man aan de verstomde agenten.


De politiemannen konden het verhaal bijna niet geloven. ''We dachten dat ze ons wat wilden wijsmaken'', aldus een agent. Uiteindelijk moest er een loper aan te pas komen om de man uit zijn hachelijke positie te bevrijden.
-{ © belga - Het Laatste Nieuws }-

Naar Sexyanny.
Kus uw kussen Sexyanny, 05 Aug 2004 07:31
Groot uitgevallen kussen is perfecte surrogaat voor vrijer ------

Japanse ontwerpers hebben de perfecte oplossing bedacht voor onafhankelijke vrouwen: het vrijerskussen.


Het kussen is de ideale bedpartner omdat het ding niet snurkt, alle deken inpikt of zit te woelen. Elk model wordt geleverd met een blauw en een rood shirtje dat kan gewassen en gestreken worden door de plichtsbewuste ‘vriendin’.

Het vrijerskussen is zelfs uitgerust met een alarm. Zo begint het kussen te beven als het tijd is om op te staan.

Een woordvoerder van het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de kussens, spreekt van de totale overrompeling. Vrouwen van alle leeftijden staan in lange rijen aan te schuiven voor hun exemplaar.

Voor de prijs van 150 euro moeten de meesten het ook niet laten. Het vrijerskussen is momenteel uitsluitend te koop in Japan, maar er wordt gedacht aan een wereldwijde verspreiding.
-{ © Het Laatste Nieuws }-

Naar Putpolitie.
dit is uitlokking Putpolitie, 05 Aug 2004 21:13
tot ontucht

Naar Gendarme.
Laat dat maar over Gendarme, 05 Aug 2004 22:31
aan de zedenbrigade

Naar Sexyanny.
Humanoid, een luchtbed ??? Sexyanny, 31 Jul 2004 00:26
Ik vind een waterbed veel leuker...

Naar Marlies.
pssst Marlies, 01 Aug 2004 10:31
dat IS ook veel leuker!

Naar Sexyanny.
Orgasme-chocolade Sexyanny, 18 Mei 2004 07:54
in Iwan's rommelhok...

iwanovitsj.web-log.nl


Naar Sjokotov.
Krijgen we dan Sjokotov, 18 Mei 2004 07:56
de ''Sjokotov-orgasmus'' ???

Naar Humanoid.
de orgasmussen Humanoid, 18 Mei 2004 12:15
zijn toch bijna uitgestorven?


14 13 12 11 10 9 8 >>Doe mee! Kies een eigen insect.
Of log in als je al hebt gekozen.