..


chat

insecten

archief

aanmelden

inloggen
naam: Rosh
latijns:oedipoda coerulescens 2
kenmerken: Verzot op broodjes pom! Met péperrr!

Naar Rosh.
Rood goud Rosh, 10 Sep 2003 17:34
Oh mooi rood goud, oh vloeibaare donkerrode heiligheid. Je bezorgd me een warme gloed op mijn borst, haalt de scherpe kantjes weg van de dag en de hersenspinsels. Je zou dagelijks bezongen moeten worden, er zou dagelijks lyrisch over je gesproken moeten worden.... Oh Cabernet Sauvignon, steeds verrassend en verwarmend mijn hart en ziel. Proost!

Naar Kreeft.
rood goud..... Kreeft, 10 Sep 2003 20:54
oh vloeibare lichtrode heerlijkheid, je bezorgt me een dagelijks rustpunt, eind van de dag, overdenken, genieten, oh overheerlijke côtes du rhône, je bènt het gewoon......

Naar Rosh.
Het leuke is Kreeft Rosh, 11 Sep 2003 06:52
dat er ook nog wordt gezegd dat het gezond is voor de mens, dat wil zeggen een glas of 2 per dag. Nee dus niet die 2 flessen ;-)

Naar Kreeft.
heel gezond! Kreeft, 11 Sep 2003 16:10
alles met mate hè ;)

Naar Rosh.
Oh heilige Rosh, 07 Sep 2003 07:33
zondagochtend. Ik eer u en aanbid u met heel mijn wezen. De zondagochtend eert de krant van zaterdag bij gebrek aan respect van de zaterdag voor de zaterdagkrant. Ik heb er weer van genoten zondagochtend; van uw geheimzinnig verstoppen van de mensen, van uw gegeven tijd om de bladzijden van de zaterdagkrant door mijn vingers te voelen glijden en de werelden van politiek, sport, oorlog, columns, huizen-te-koop, mensen-die-nog-begraven-moeten-worden en advertenties die mij opgewonden proberen te maken. O zondagochtend, gelukkig duurt u nog even maar de mystiek van het hele vroege uur is alweer voorbij. Gelukkig bent u er over 7 dagen weer!

Naar Rosh.
Wat is belangrijker? Rosh, 06 Sep 2003 08:39
Een schoon bed, een warme maaltijd, een goed glas rode wijn, een intieme zoen of een maffe internetsite?
Ja o.k. dit lijkt op een op zijn minst vreemde vraag maar voor alle duidelijkheid: ik ben mijn hersens aan het activeren. Ze liggen stuk voor stuk nog in een comatueuze slaap en dacht als ik mezelf nou een zeer ingewikkelde vraag stel dan komen die radartjes misschien nog op gang vandaag.
Maare... doe mij maar een maffe internetsite!
Nou o.k. een glas rode wijn voor de totale ontspanning en dan ook maar een warme maaltijd onder het genot van een intieme zoen om daarna bij te komen in een schoon bed...

Of denkt iemand hier totaal anders over???

Rosh

Naar Humanoid.
laten we beginnen Humanoid, 06 Sep 2003 09:42
met dat glas wijn

Naar Humanoid.
en het feit Humanoid, 06 Sep 2003 09:49
dat mijn krant er nog niet is is veel belangrijker

Naar Rosh.
En waar Rosh, 06 Sep 2003 13:49
eindigen we mee dan? Twee glazen wijn?
Is je krant er al?

Naar Humanoid.
misschien wel drie Humanoid, 06 Sep 2003 17:11
en nee, die kolerekrant is er nog steeds niet en het is nu 17.23

Naar Truus.
...... Truus, 06 Sep 2003 10:02
Een schoon bed, ach, slapen en andere bedaktiviteiten kun je ook op andere plaatsen beoefenen... Een koude maaltijd kan ook heel lekker zijn... Een goed glas rode wijn kun je ook vervangen door een fris biertje... Een intieme zoen is op tijd en stond wél heel welkom... En een maffe internetsite, daarvan zijn er 13 in een dozijn... Hoewel, nobodyhere.com is moeilijk te evenaren... Maar wat is nu het belangrijkste ??? Alles samen vormen ze de kwaliteit van het leven, dus zullen ze allemaal wel belangrijk zijn..

Naar Rosh.
Truus, Rosh, 06 Sep 2003 13:51
Ik ben het eigenlijk best wel met je eens; kwaliteit van leven wordt door een heleboel dingen bepaald en niet in de laatste plaats door dat zalige kouwe biertjuh! :-)Doe mee! Kies een eigen insect.
Of log in als je al hebt gekozen.