Home


chat

insecten

aanmelden

inloggen
naam: Galileo
latijns:sphinx ligustri b - ligusterpijlstaart

Naar Galileo.
anders.hier Galileo, 08 Mrt 2004 22:24
Niet ik, maar de anderen zijn anders...

Naar Jsvb.
hoeveel identiteiten Jsvb, 09 Mrt 2004 12:19
heeft de Webmaster van deze toch koddige site

Naar Jannekegerritsen.
ident Jannekegerritsen, 25 Mei 2004 10:19
ratio en gevoel lopen compleet langs elkaar af

Naar Nothing.
snoepje kusje, 12 Okt 2005 18:27
of ikk

Naar Galileo.
Hollanders 2 punten slimmer Galileo, 26 Dec 2003 23:53
dan Belgen ---------

Volgens een Oostenrijks onderzoek behoren Belgen qua IQ betreft tot de goede subtop, ruim voor Amerikanen. Het onderzoek naar nationaliteit en intelligentie is het werk van onderzoekers aan de medische faculteit van de universiteit van Wenen. Ze stelden een top-50 op van het IQ per land.


De toppositie op hun ranglijst wordt ingenomen door Hongkong (IQ 107), gevolgd door vier andere Aziatische landen. België scoort met 100 een heel behoorlijke elfde plaats, samen met China en Groot-Brittannië, maar ruim voor Amerika en Frankrijk. Onze noorderburen staan met een gemiddeld IQ van 102 op een gedeelde vijfde plaats.

Heel wat wetenschappers zetten vraagtekens bij de waarde van IQ-tests. Maar de voorzitster van de Britse Mensa, de club van mensen met een uitzonderlijk IQ, ziet het genuanceerder: ,,IQ-tests mogen niet perfect zijn, voorlopig zijn ze wel het beste dat we hebben en dat we de komende decennia zullen hebben.'' -----(( © De Standaard ))

Naar Diogenes.
Vraag is Diogenes, 26 Dec 2003 23:56
waar staan de Oostenrijkers die dit onderzoek hebben gedaan ???

Naar Sjeudebleu.
de oostenrijkers Sjeudebleu, 27 Dec 2003 13:32
hangen onderstevoren aan de door een overschot aan bier en bratwursten opvallend goed gevulde, vies behaarde dijen van hun buurman, die gerard-joling-achtige-jodel-kreten uit hun keel persen.
het iq lijkt voor eeuwig verloren, zoek geraakt in de wapperende pettycoats van de rondborstige, geile oostenrijkse deernes, die wellicht in een vorig leven non waren geweest. maar geen nood! door onnodig absurd brits netewshacpkelijp odnerzeok is aangetoont dat we er niets aan missen...oostenrijks iq.

Naar Sjeudebleu.
over iq gesproken; Sjeudebleu, 27 Dec 2003 13:48
ik zoek een filmpje waar een vrouw met een did op haar klit klaarkomt...(vereiste uitleg; peertje heeft van de kerstvrouw een didgery doo gekregen waar hij al 3 jaar naar op zoek was, ((niet bij stilstaan, dat kan blijkbaar!)) anywayzzz, er wordt sinds kort druk geoefend op dat klereding ((waardeloos kutgeluid nog)) maar dus nu ik gehoord heb van het bestaan van dat filmpje...ja je voelt hem aankomen...dusssssssssssssssssssssssssssssssssss

Naar Tepelstreeltje.
Het bewuste filmpje heb ik Tepelstreeltje, 27 Dec 2003 16:50
niet gevonden... Maar met een beetje oefenen moet het wel lukken, Sjeuke ;-) En wie weet kunnen jullie wel eens een demonstratie geven op het Zwitsers festival....

www.swizzeridoo.ch/img/roadsign_swizz2002_web.jpg


Naar Vulgairtje.
Zou wel eens een nieuwe rage Vulgairtje, 27 Dec 2003 17:13
kunnen worden... de vibrageridooDoe mee! Kies een eigen insect.
Of log in als je al hebt gekozen.