Home

 

chat

insecten

aanmelden

inloggen
 Welkom bij de insecten.

<< 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 >>


Naar Consumentenman.
Goedenacht lezers Consumentenman, 17 Okt 2001 01:15
Binnenkort start bij ''De Nieuwe Vara'' het programma Kassa, met uw presentator Consumentenmars. Heeft u als consument een probleem meld het dan door door de consumentenmars te mailen.

Naar Dennie.
Hahaahahaha Dennie, 17 Okt 2001 01:16
Deheeeeeh Nieuwe Vara! Waar hebben we die eer aan te danken omdat we het bij de Vara zelf in die forums kennelijk niet meer over machinegeweren en over het vermoorden van negers enzo mogen hebben, wie wordt de voorzitter? Pim Voortuyn? En komt er ook een talkshow met katriene zodat ik mijn verhaaltjes kwijt kan over dat ik als kind verkracht ben door Bassie de Clown en dat ik daarom nu nog denk dat ik zwanger ben van Jabba the Hut?

Naar Grieph.
Wat zou er van dennie overblijven Grieph, 17 Okt 2001 01:16
Als er straks een Jabba uit komt kruipen.

Naar Gleipnur.
nieuw hier Gleipnur, 17 Okt 2001 01:15
tja, ik zou best wel iets kunnen schrijven, maar dat ga ik toch maar nie doe. Want als je iets schrijft, dan kun je daar niets meer aan veranderen, dus laat ik alles maar in m'n hoofd zitten, zodat het voortdurend geperfectioniseerd wordt, onfeilbaar, onraakbaar, ben ik, in mijn hoofd...
Overlaatst had ik het weer,...en tegenwoordig gaat het als maar beter, maar ook steeds meer bewuster, en dat kan gevaarlijk zijn...ik kan het best overweg met mezelf, ik en mij, is als armworstelen met je eigen arm.
Nooit gedacht dat wandelingetjes met de hond zo verhelderend konden zijn, waauw, de ware inhoud van het mysterie is dat je gedwongen wordt jezelf beter te leren kennen. Ja, tegenwoordig lukt het me al onophoudelijk eindeloze monologen te houden, als een soort reddingsboei, om de chaotische hoop gekrawittel in m'n hooft geen kans te geven, me te verwarren.
Het is zoals automatisch schilderen, daarom kan ik het ook niet als er iemand anders bij is; je zei daar ergens iets van 'dat je niet uit je woorden komt als je plots je eigen stemgeluid hoort'...dat is nou net wat mij ook steeds overkomt, tenzij ik alleen ben, maar daar heeft niemand iets aan, of misschien wel. Jij bent nie de enige die het doorheeft, die het allemaal soms o zo doorzichtig vind, het plan.

ohm ja, JOCHEM; er moesten er meer zijn zoals jij, alhoewel

Naar Pim.
Zeg Dennie Pim, 17 Okt 2001 01:15
Weet je zeker dat het geen moslim is geweest, die mogen jouw namelijk wel van achteren pakken,maar ze moegen zichzelf niet laten pakken(dan zijn ze pas homosueel, wist je dat, nou ja oom Pim heeft er ook voor doorgeleerd he?)

Naar Boudewijn.
Ah nee joh. Boudewijn, 17 Okt 2001 01:16
Mick Jagger, dat is veel leuker dat die dan al de rijst terugstampt als het ware.

Naar Cisca.
Mij om het even... Cisca, 17 Okt 2001 01:16
Maar ik heb dan ook een reputatie hoog te houden. Of eigenlijk moet ik die eerst nog even zien te verwerven.

Naar Grieph.
De Reputatie als hoofdredactrice Grieph, 17 Okt 2001 01:16
Van een blaadje? Ik ben ook eens ergens een tijdje hoofdredacteur geweest, was het nou rails of de schoolkrant, nou ja ik weet het niet meer maar ik was er al gauw zat van(omdat het echt werk is en daar ben ik te lui voor)

Naar Cisca.
Nee, mijn reputatie Cisca, 17 Okt 2001 01:16
als KAMASUTRATROL
Snif, wat een wrede manier om er achter te komen dat die reputatie inderdaad nog niet gevestigd is.

Naar Nothing.
Ging efkes iehts nie goed Goedele, 17 Okt 2001 01:16

Ik weht efkens gene titel Goedele - 17:27 Sun 14-10-2001
Ach zo Uw reputazie als kamasutra trol is nog nie gevestiegd en u hiehft het d'r zwahr meh neem iek an?


Naar Robdetuinman.
Nou Cis heeft toch een hele repu Robdetuinman, 17 Okt 2001 01:16
hoor ze heeft mij immers bekeerd nou ja bekeerd tot bi-seksualisme.

Naar Dennie.
Aan Rebecca Gomperts Dennie, 17 Okt 2001 01:15
Hey Gompy

Ik zit met een probleem*bliep*, ik ben enige tijd geleden aangerand door
buitaardse wezentjes en nu zat ik me af te vragen kunnen jongentjes ook hun
kindje aborteren als ze zwanger zijn, ik ben bij die aanranding namelijk
nogal zwanger geraakt en ik begin echt een dikke buik te krijgen, maar het
probleem is nu dat zo'n alien zwangerschap 9 jaar in beslag neemt*bliep*

Groetjes Dennie.Naar Rebecca.
Guttegut Dennie, Rebecca, 17 Okt 2001 01:16
Ik wil niet zeggen dat je het er waarschijnlijk zelf naar gemaakt hebt, maar voordat je door aliens wordt aangerand is er toch meestal heel wat aan de hand. Hoe dan ook, alienzwangerschappen zijn inderdaad zwaar kloten maar (helaas voor Rebecca) eigenlijk simpel te verhelpen... de meeste alienvruchtjes zijn, namelijk fataal allergisch voor een juiste dosis acetylsalicylzuur, precies, het werkzame bestanddeel van aspirine. Je kunt dus vrij eenvoudig zelf je zwangerschap beƫindigen door een handvol aspirines te slikken (wees niet te zuinig want als je de vrucht alleen maar beschadigt zitten jij en de maatschappij straks met een gehandicapte alien opgescheept en dat kan nooit de bedoeling zijn).
Waarschijnlijk kots je binnen vier uur na het slikken van de aspirines een groen-oranje bagger uit, wat betekent dat de aspirines hun werk hebben gedaan. Mocht dit na 12 uur nog niet gebeurd zijn, neem dan nog een keer contact op.

Naar Dennie.
Allergisch Dennie, 17 Okt 2001 01:16
Nou ben ik allergisch voor asperine dat wil zeggen dat ik er hartkloppingen en huiduitslag van krijg en dat als ik het inneem ik geen drank mag van mijn moeder omdat ze bang is dat ik er in blijf. Zou prozac ook helpen of speed ofzo? Ik bedoel ik weet eigenlijk niet wat daar doorgegooid is.

Naar Nothing.
alien alien, 06 Nov 2003 20:50
Dennie je antwoord klopt niet dennie kanhelemaal niet zwanger zijn dat kan alleen als een alien je stevig annal neukt. alien zitten nu eenmaal anders inelkaar dan mensen. ik kan het weten ik ben nu eenmaal een alien. dus als je zwanger wit zijn van een alien laat het dan even weten. ik zal je graag stevig anal neuken en je zal zien dat er een alien za lgroeen in je darmen het zal bruin van kleur zijn.

groetjes Alien

Naar Macgiel.
Buitenaardse wezens Macgiel, 17 Okt 2001 01:16
zijn niet gauw geneigd om at random mensen van hun bed te lichten, om ze daarna verschrikkelijk te misbruiken. Het enige waar zij zich met enige regelmaat schuldig aan maken is, wanneer het eenmaal donker is, met een noodgang achter de maan vandaan te stuiven (alwaar ze zich aan het zicht onttrekken) en linea recta richting graanvelden te vliegen. Even wat cirkels maken en hop: in de bosjes liggen wachten tot die dingen ontdekt worden. Om ze te beschuldigen van anal probing en andere sexueel getinte handelingen is onbetamelijk! Bovendien zijn onze buitenaardse vrinden zelf heel goed in staat om bij ongewenste voortplanting (in hun geval klonen) de ongeboren vrucht door het toilet te spoelen. Ook zij hanteren de breinaaldmethode (en wij aardlingen hebben dit klakkeloos overgenomen en er onze stempel aan gegeven).

Als mijn vermoedens correct zijn ben je aangerand door een aantal opgegeilde kabouters tijdens een fikse boswandeling in je jeugd. Daar gedropt door onduidelijke sujetten onder het mom van een 'bevrijding' hebben zij hun kans gezien en zijn massaal bij je naar binnen gekropen om weer in de bewoonde wereld terecht te komen. Zoals een smokkelaar zijn drugs over de grens pleegt te nemen. Vermoedelijk is er 1 in de knel geraakt in je maagdarmsysteem en begint 'ie nu wat onrustig te worden.

De oplossing: geen alcoholische dranken meer tot je nemen (hoewel hij daar weer rustiger van word) en een streng dieet van spruitjes en bietensap. Dit zal hem dusdanig afschrikken dat hij vanzelf door middel van een anti-peristaltische beweging weer naar buiten komt. Zodra dit gebeurd is hem met een flinke schoen doodslaan (om terugkeer naar de zgn. 'moederschoot' te voorkomen).

Rekening voor dit consult volgt.

Naar Cisca.
Hehehe kabouters dus... Cisca, 17 Okt 2001 01:16
Ook maar eens het bos in. Als ik weer wat minder beurs ben.

Naar Robdetuinman.
Zeg ken je ook spannende Robdetuinman, 17 Okt 2001 01:16
Verhaaltjes over tuinkabouters?

Naar Marcel.
Goeiemorgen altezaam Marcel, 17 Okt 2001 01:15
Heh,ik heb hier weer lekker een stroomstoring gehad,nou dat wil je niet weten(en oom Theo helemaal niet,drie keer raden oom Theo) Ze zijn op ons dak bezig(een nieuw dak dus) gingen ze eerst water uit de goot vegen en waar laten ze het naartoe lekken ja hoor meterkast.:-(

Naar Marcel.
voorproefje(t.g.v m'n1jarig jubileum Marcel, 17 Okt 2001 01:15
Ongeveer een jaar geleden, spijbelde ik op een blauwe maandag van mijn werk. het was een mooie dag ergens eind maart begin april en ik had geen zin. 's Ochtends was ik van het station komen lopen en ik dacht;''alweer, diezelfde bus, weer dat zelfde gebouw, weer die zelfde koppen en weer die kanker manager''. Ik ben toen richting het museum eiland gelopen, de brug over langs het museum, door de Ubbo Emmiusstraat richting het gedemte Zuiderdiep, vandaar ben ik naar de pelsterstraat gelopen, om vervolgens een zijstraatje in te lopen richting de Herestraat. En daar kwam ik de journalist tegen, de journalist was ietwat depressief. ''Goedemorgen meneer''; zei de journalist, ''Het is toch wat he? met FC Groningen. Ik zei;''Hoezo, ze zijn toch periode kampioen geworden laatst?'' De man keek mij aan met een melancholie in zijn ogen en zij met een snik,'' sindsdien alles verloren of gelijk gespeeld.''
''Maar ze zijn periode kampioen, dan zijn ze toch in ieder geval verzekerd van nacompetitie''; zei ik.
''Ja, maar toch'';ging de journalist verder,''bent u Groningen fan?''. Ik zei;''Nee, niet echt, ik ben zelfs geen voetbalfan, ik kijk alleen tijdens grote toernooien, ik hou meer van basketbal.''
''Met Donar gaat het ook niet lekker he?''; zei de journalist.'' Weet ik niet, zei ik, het zal me jeuken ook''.
Hoezo;''zei de journalist''. Ik zei;'' Ik kijk niet graag naar sport, ik doe het liever''. Ik vertelde hem over de tijd dat ik op de middelbare school altijd in het basketbal team speelde en dat ik een keer tijdens een wedstrijd tegen een Duitse school de dag gered had door in de laatste minuut een drie punter te scoren, ''Ik stond op het veld, Daniel liep zich vrij, hij wilde de bal, er kwam een Duitser op me af, ik keek naar het netje en ik bedacht me geen ogenblik ,nog voor een Duitser me genaderd had om mijn aanval te verijdelen, smeet ik de bal richting het doel, als een kanonskogel schoot hij een eind door de lucht, ik hoorde hem tegen het bord aan knallen, vervolgens zag ik dat hij op de zijkant van de basket terecht kwam. ik gebaarde naar Daniel dat hij maar moest gaan dunken. In plaats daarvan bleef hij stokstijf staan, de bal cirkelde in het rond en een fractie van een seconde later verloor hij evenwicht en viel door het mandje. we stonden voor, de stand weet ik niet meer. het zal zoiets van 10 tegen 8 ofzo geweest zijn(we waren immers geen profi's, met standen van 96-89), en toen bekroop mij het gevoel van euforie, het speciale bijzondere gevoel van de overwinning, welke ik niet krijg als ik naar een wedstrijd kijk die door een ander gespeeld wordt.''
''En daarna'', wilde hij weten.''Daarna niets meer, zei ik,'' De euforie hield een paar uur aan, de eerste uren, hevig, na een paar uur begon het langzaam te verzinken en een week later was het alsof het nooit gebeurd is, maar toch, vanaf die dag was ik verslaafd aan de overwinning, maar welke sport ik ook uitprobeerde en hoe vaak ik hierna ook nog gebasketbalt heb, het is nooit meer zo geworden als die dag.
Na de overwinning kwam de LEEGTE

Naar Marcel.
oud verhaaltje Marcel, 17 Okt 2001 01:16
Maar binnenkort opnieuw te bewonderen ter gelegenheid van mijn jubileum heb ik mijn beste stukjes(al mijn stukjes dus) gebundeld tot een eigen stukje cyberspeez(heheheh)

Naar Tommy.
Mooi Tommy, 17 Okt 2001 01:16
Goed verhaal Marcel! Grappig trouwens, ik basketbal al mijn hele leven. Is een geweldige sport. En ik heb hetzelfde als jij. Doen is leuk, kijken een stuk minder.

Eigenlijk is het basketbalveld de enige plaats waar ik mij echt thuisvoel. Kijk, mijn tweede persoonlijke ontboezeming op deze plek is een feit. Misschien betekent dat dat het tijd is om verder te gaan.

Groeten

Naar Marcel.
Ja precies Marcel, 17 Okt 2001 01:16
Dat is dan ook de moraal van het verhaal.

Ik basketbal ondertussen niet meer heb het ooit gedaan in een grijs verleden.

Oh btw Piet van Dijken bedankt voor de glansrol van journalist;-)

Binnenkort dus mijn verzamelde werken op

www.speezie.f2s.com


Naar Cisca.
oh is dat de manier Cisca, 17 Okt 2001 01:16
om bij je in de smaak te vallen: verhaaltjes vertellen over basketbal. Gaat-ie...
Cisca heeft afgelopen zomer twee dagen verkering gehad met een basketballer en die jongen was zo lang dat als Cisca tegenover hem stond, ze recht in zijn kruis keek. En ja, ook Cis vindt doen leuker dan kijken.
Oke, 't is niet echt een verhaal, maar Cisca heeft momenteel een beetje last met lang zitten.

Naar Marcel.
Bij ons op school zat een jongen Marcel, 17 Okt 2001 01:16
van over de 2 meter,tijdens een shulleraustausch met een school in moffenland kreeg hij een heel klein meisje te logeren, we maakten dan ook meteen de grap dat hij iemand op pijplengte meekreeg

Naar Tommy.
Tsja (of tja, maar tsja is leuker) Tommy, 17 Okt 2001 01:16
Ik ben 2.12 meter, dus bijna iedere vrouw zit bij mij op pijphoogte. Als ze dat nou ook eens regelamtig deden... ;-))

Naar Marcel.
Tja Marcel, 17 Okt 2001 01:16
Ha groter dan mijn kamaradski(die zit tegen de twee meter ofzo)Ha, tja wat pijplengte betreft moeten sommige mensen het met dwergen doen of met kabouters, maar ja je moet wel mc giel heten of rien poortvliet wil je overal kabouters zien. ;-)

Naar Marcel.
ohw ja Marcel, 17 Okt 2001 01:16
Het staat natuurlijk ook vol van alle ontboezemingen van de afgelopen 12 maanden(het geen waar mijn hele ouevre op gebasseerd is maar goed) en voor de politiek correcten onder ons heb ik er een swastika boven gezet, kan politiek correct nederland zich ook weer ergeren.;-)

een preview speciaal voor mijn trouwe lezertjes(hahaha) zonder wie al die 153 pagina's niet gemaakt konden worden.

www.speezie.f2s.com/jubileum.html


Naar Marcel.
Dat ding op de armband van Hitler Marcel, 29 Okt 2001 11:28
Wat is een Swastika
Wie is Harrie Jekker
Wie is Christopher Reeve
Waarom dit?
Waarom dat?
Waarom zus?
Waarom zo?

Kan het nog infantieler?

Naar Patty.
Zeg Jogchum, ik schrok me net dood Patty, 17 Okt 2001 01:15
jongen, heb je er eigenlijk wel rekening mee gehouden dat de L in hotmail hetzelfde wordt weergegeven als de 1?

Naar Bonnie.
Een 1??? Bonnie, 17 Okt 2001 01:16
Een 11, zul je bedoelen.

Naar Wendy.
Een 11? Wendy, 17 Okt 2001 01:16
verband met die lege flessen P die door de kamer slingeren?

Naar Dennie.
Ha-hah-ha Dennie, 17 Okt 2001 01:15
Deeh sponsgalwesp, die is goed, klinkt lekker Alien, eigenlijk,hahhahhah. Aangezien ik toch verkracht ben door een soortgelijk wezen en een dat er straks over 9 jaar een dergelijk wezen uit mijn borstkast springt.*bliep*

Naar Bonnie.
bliep Bonnie, 17 Okt 2001 01:16
Zou je het wel zover laten komen? Dit is toch geen wereld om een alientje in op te laten groeien?

Naar Marcel.
Volgens mij Marcel, 17 Okt 2001 01:16
Heeft Dennie gewoon zijn pilletje nog niet gehad.

Naar Dennie.
Nee precies Dennie, 17 Okt 2001 01:16
goh stond dat hier ook, eens even kijken dan hoeveel reacties ik gemist heb. naah morgen.

Naar Dennie.
Vandaag dus Dennie, 17 Okt 2001 01:16
Naah geen zin.

Naar Nothing.
he darcy, 11 Feb 2004 11:39
what the fuck

Naar Theo.
HOTMAIL Theo, 17 Okt 2001 01:15
ik heb nog steeds geen wachtwoord Harrie - 18:48 Thu 11-10-2001
ik besta nog, dat jullie het ff weten, maar ik heb nog steeds geen wachtwoord. duurde dat bij jullie ook zo lang of zou er bij mij iets misgegaan zijn?
wachtwoord Mieke - 19:38 Thu 11-10-2001
waar blijft mijn wachtwoord, ik weet dat mijn e-mail langzaam is maar dit is extreem.

Hahahaha, Arme Harrie en Mieke, Marcel heeft toch echt gelijk hoor volgens Oom Theo, Oom Theo heeft ook hotmail en Oom Theo had zijn code al binnen een minuut binnen.
(alleen kan ome theo er soms niet bij, maar dat is sporadisch eigenlijk 2 keer per maand)www.hotmail.com


Naar Nothing.
ik ben echt mieke Mieke, 17 Okt 2001 01:15
hallo, ik ben dus nog steeds echt mieke maar ik heb mijn wachtwoord nog niet binnen, kan door mijn meel komen maar daarom heb een nieuwe, namelijk:
FreeSpirit@lovelygirl.net
xxxjes mieke

Naar Marcel.
Ja we geloven je wel hoor? Marcel, 17 Okt 2001 01:16
Maar harrie is via zijn nieuwe e mail adres ook al niet te bereiken Mieke, althans ik krijg de mail steeds terug.


<< 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 >>Doe mee! Kies een eigen insect.
Of log in als je al hebt gekozen.