Wat is dit?

NobodyHere is sinds oktober 1998 uitgegroeid tot een web van honderden pagina's die allemaal met elkaar verbonden zijn. Waarom? Zelfexpressie. Ik uit me graag met verhalen, animaties en programmeren. Deze video gaat over het ontstaan. Lees meer in het archief.

Hoe werkt dit?

Klik gewoon rond en ontdek het! Het woord leidt altijd naar de centrale pagina. Vanaf daar kom je (bijna) overal. Maak een willekeurige sprong met die op iedere pagina. Je kunt ook een eigen insect kiezen en daarmee op alle pagina's commentaar achterlaten.

Wanneer komt er wat nieuws?

Als het even kan, werk ik aan nieuwe verhalen en animaties. Ik kan veel meer tijd vrijmaken als je deze site steunt. Het liefst besteed ik al mijn tijd hieraan.

Wie ben je eigenlijk?

Dat ontdek je vanzelf!

Kan ik wat anders vragen?

Natuurlijk! Stuur me een mail.

Is het putje nog steeds verstopt ?  mijn titel is poep 0? vervagende gebeurtenissen bij een vogelhuisje in een schuurgeen bericht? hoezo dan? en als ik vervolgens op deze (mijn) enge kever-avatar klik, kom ik op mijn pagina, waar nu staat dat ik nog geen berichten hebt achtergelaten. Telt die van daarnet 
(op 20 maart'09 om 17.09) dan niet mee of is die straks ook weer spoorloos verdwenen?
Help??????????AH! Het kwartje/eurocentje is gevallen.. :P:Ptitel hoe werkt deze ontzettend leuke si ik snap geen donder van dit gedoe, weet niet hoe je op wie kunt reageren. heb als eerste op 'help' getoetst, word ik ook niet veel wijzer van.
ik ga het gewoon allemaal zelf ontdekken!!
teksthehe wat een groot beest, dit is wel het topje van deze baaldag