"Hoe werkt dit?"

Klik gewoon wat. Alle pagina's zijn met elkaar verbonden en het woord leidt naar de centrale pagina (de lichtgrijze woorden heb je al gezien.) Maak een willekeurige sprong met die linksonder op iedere pagina.

Je kunt ook een eigen insect kiezen en daarmee op alle pagina's commentaar achterlaten.

"Wat is dit voor site?"

De site staat sinds oktober 1998 op het net. Zo is het uitgegroeid tot een netwerk van honderden pagina's die allemaal met elkaar verbonden zijn. Er staat meer informatie in het archief.

"Mag ik iets van deze site gebruiken?"

Ja, zolang ik er maar van weet, het niet commercieel is en je linkt naar www.nobodyhere.com. Gebruik eventueel een banner.

"Kan ik wat anders vragen?"

Natuurlijk!

Is het putje nog steeds verstopt ?  mijn titel is poep 0? vervagende gebeurtenissen bij een vogelhuisje in een schuurgeen bericht? hoezo dan? en als ik vervolgens op deze (mijn) enge kever-avatar klik, kom ik op mijn pagina, waar nu staat dat ik nog geen berichten hebt achtergelaten. Telt die van daarnet 
(op 20 maart'09 om 17.09) dan niet mee of is die straks ook weer spoorloos verdwenen?
Help??????????AH! Het kwartje/eurocentje is gevallen.. :P:Ptitel hoe werkt deze ontzettend leuke si ik snap geen donder van dit gedoe, weet niet hoe je op wie kunt reageren. heb als eerste op 'help' getoetst, word ik ook niet veel wijzer van.
ik ga het gewoon allemaal zelf ontdekken!!
teksthehe wat een groot beest, dit is wel het topje van deze baaldag