Altijd voel me schuldig. Het maakt niet uit wat ik doe of nalaat. Ik ben schuldig, zoals anderen van nature vrolijk zijn. 

En dan zijn er nog mensen die van nature lomp zijn. Ongevoelig, harteloos en laf. Misschien hebben ze u wel gekwetst. Namens hen kan ik mijn excuses aanbieden. Dan is iedereen beter af.
Ik neem je kwalijk dat:
Je een 15 jarige leuk blijkt te vinden.
72.639:
Oeps.
Sorry hoor.
Ik neem je kwalijk dat:
de planeet naar de klote gaat
72.638:
Neemt u me niet kwalijk.
Pardon.
Ik neem je kwalijk dat:
...uhhh hier kom ik nog op terug. Gezien de tijd kun je wellicht alvast je excuses aanbieden, dan scheelt dat in de doorlooptijd. Dan kunnen we bij de evaluatie kijken hoe we dit proces kunnen stroomlijnen.
72.637:
Ai! Sorry.
Ik neem je kwalijk dat:
je niet antwoordt op de uitnodiging voor mijn verjaardagsfeest
72.636:
Neem me niet kwalijk.
Ik neem je kwalijk dat:
i have a crush on a guy that doesn't like me back.
72.635:
Inderdaad.
Dat was mijn schuld en het spijt me zeer.
Ik neem je kwalijk dat:
Go from here
72.634:
Ja, SORRY hoor!
Ik neem je kwalijk dat:
No lo se
72.633:
Ik betreur mijn daden en bied mijn nederige excuses aan.
Ik neem je kwalijk dat:
wat gebeurt er
72.632:
Het door mij veroorzaakte leed betreur ik ten zeerste.
Ik neem je kwalijk dat:
Jouw seksueel geweld is ziek! Laat je helpen. De vrouwenhaat die je ervaart, komt ergens anders vandaan dan je denkt en het zou je sieren om dat grondig te onderzoeken. Laat vrouwen met rust! Als je al wil overcompenseren, zoek dan in ieder geval partijen die zich qua fysieke kracht kunnen verdedigen. Mensen met een fysieke beperking en kleine onschuldige huisdieren belagen is echt heel erg laag!
72.631:
Tja,
dat was niet netjes van me.
Mijn excuses.
Ik neem je kwalijk dat:
Je op zo'n gluiperige manier, actief mijn leven hebt willen verwoesten. Dat je op een destructuctieve wijze, jouw gewonde, jaloerse ego liet botvieren op mij, in plaats van dat je verantwoordelijkheid neemt over jouw eigen leven. Anderen wil neerhalen om niet zelf te hoeven groeien. Dat je jouw hart liet beschimmelen en nu met klein gedrag, alles om je heen ontwricht. Kijk aub. jezelf in de spiegel en besef dat het ook anders kan. Het is nooit te laat om te veranderen. Laat je omgeving met rust ...
(en meer)
72.630:
Sorry, sorry, sorry.
    oud zeer

  Ik wilde reserveren in hotel ''De Kerststal'' maar kreeg het volgende bericht

''na grondige studie van de boeken moeten wij helaas bevestigen dat 1e en 2e kerstdag reeds volgeboekt zijn''19257368366 UnDYad I am always searching online for articles that can help me. Thank you!Ik neem het je kwalijk dat hier zo veel spam staat!Excuses Ik kreeg er vanmorgen, op dat onmenselijke uur, zelfs geen goei'nochtend uitgeperst...Mag ik U ook op uw kop slaan?