Sorry meneer, maar deze plek is niet meer toegankelijk.

- Maar dit is mijn huis! Wat doet u in mijn keuken?

Wij zijn van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. In uw keuken leven diverse nieuwe plant- en diersoorten, die momenteel in kaart worden gebracht door een team biologen uit Wageningen. Het is van belang dat u het evenwicht niet verstoort door bijvoorbeeld schoon te maken. De rest van uw huis kunt u gewoon blijven gebruiken.

- Maar Ik moet in mijn keuken zijn!

Meneer, we hebben het hier over onontdekte soorten, volledig nieuw voor de wetenschap. Wie weet wat ertussen zit. Misschien wel een nieuw geneesmiddel! Dan kunt u de komende twee maanden best uw boterhammetjes ergens anders smeren.

- Twee maanden? Maar ik...

Ik ga niet verder in discussie. We hebben toestemming van de gemeente. Later op de middag krijgt u een kopie van onze vergunning. Op dit moment moet ik al mijn aandacht richten op het onderzoek. Dat is in gevaar omdat de planten en dieren steeds verder verzwakken. We weten niet wat de oorzaak is, maar we proberen allerlei soorten voeding en kunstmest.

- Nou goed dan. Ik zal niet in de weg lopen. Dan breng ik mijn zwavelzuur wel ergens anders naartoe.

Zwavelzuur?

- Ja, normaal gooi ik dat bij het biologisch afval.

Zwavelzuur! Dat verklaart de enorme zuurgraad van dit unieke ecosysteem. Meneer, het is van het grootste belang dat u... Meneer! Wacht!


Hij riep nog wat, maar ik wilde zijn tijd niet verder verspillen. Het gaat toch allemaal boven mijn pet. De wetenschap kan prima zonder mij en ik kan ook prima zonder keuken. Even een plekje zoeken om mijn zwavelzuur weg te gieten.
ik

HELP !!! Loesje wil ons vergevenJE ZAL MAAR EEN SIMPELE BLADLUIS ZIJN  LOESJE DENKT AAN UW HYGIENE  op zo┬┤n soort manier ben ik ooit ontstaan, ik ben dan ook niet gebaard maar na het fermentatieproces ergens gevonden...wouwwwwwwwww .