wil niet begraven worden. En ook niet gecremeerd. Ook niet ingevroren, gemummificeerd, in de ruimte gelanceerd, voor de aasgieren gelegd, aan de zee toevertrouwd of wat ze ook maar verzinnen.

Niks. Ik wil he-le-maal niks. Als ik doodga, dan moeten ze me allemaal met rust laten! Ze blijven met hun tengels van me af en ze laten me lekker in mijn stoel zitten, voor de buis, met afstandsbediening en een biertje binnen handbereik. Maakt niet uit als dat biertje doodgeslagen is. Ze laten het stáán! En als ze vinden dat ik stink is dat hùn probleem. Dat vind ik óók weleens van iemand. En die laat ik dan vooral met rùst!

Verder wordt de huur automatisch van de rekening afgeschreven en op die rekening wordt automatisch een of andere uitkering gestort. Bovendien geef ik verder niks uit, dus ze moeten vooràl niet komen zeuren!

Zo. Dat staat zwart op wit. Nu nog even uitprinten en een notaris zoeken.

Lekker stukje vlees  oelewappert dat is een rups oelewappert! en weet je trowens wat je zelf bend? .... een Organius Plotanius dat is latijns voor Mier of zogezondheid Waarshijnlijk wordt je wel dik van opde bank zitten op den duur als je dood bent, maar dat gaat wel weer over ook.Dat je dan vooral niet moet vergeten hie pfff...doodgewoon zeg!dooie boel Misschien kun je dan de tijd ook een beetje doden
doodzonde als je het mij vraagt. 
waar moeten al je nabestaanden dan hun bosje oude rozen kwijt?Testament Mijn blokhutje op Venus Hill schenk ik aan de eerste dakloze die er passeert