From: "Jogchem Niemandsverdriet"
To: undisclosed-recipients
Sent: Saturday, December 22, 2001 4:28 PM
Subject: NobodyHere

 

Allereerst een fijne kerst voor iedereen en de beste wensen voor het nieuwe jaar!


NIEUWE PAGINA'S
---------------------------
Wandeling naar het politiebureau.
http://www.nobodyhere.com/wandeling.php3

Sokken zijn mijn ware liefde.
http://www.nobodyhere.com/sokken.php3

Dromen... dromen... dromen...
http://www.nobodyhere.com/dromen.php3

Klok doet het prima
http://www.nobodyhere.com/klok.php3


E-CARDS:
--------------
Er zijn 4872 neushaar-e-cards verstuurd, 611 schelpjes, 567 snoephartjes en 465 vergrootglazen. Op veler verzoek komen er binnenkort nog twee e-cards bij: knars en oog.
http://www.nobodyhere.com/ecards.php3


JAPANSE VERSIE
-------------------------
Tijdens het opruimen vond ik een oud mailtje, gericht aan Jogchemus: permission for japanese translation. Als oefening zullen vertalers in opleiding NobodyHere stukje bij beetje in het japans vertalen. Alles moet nog geregeld worden: hoe weet ik welk woord naar welke pagina moet linken, wie maakt alle handgeschreven teksten in het Japans en zijn de vertalers wel geinteresseerd in web-ontwerp? In ieder geval wordt het een grappige samenwerking.


INSECTEN
----------------
Er zijn 2806 berichten geplaatst. Op alle pagina's verschijnen insecten met commentaar op alles en vooral elkaar. Ieder insect heeft nu een eigen adres. Een bezoek van Sinterklaas, die alle insecten-wensen in vervulling liet gaan, was voor mij ook een verrassing. (Hij verscheen opeen als insect met hotmail adres, maar ik maakte snel een speciaal plaatje.)
http://www.nobodyhere.com/just/sinterklaas/


OPTREDEN IN EINDHOVEN: 25 april
-------------------------------
Nu meld ik het misschien weer te vroeg, maar over vier maanden treed ik op in Eindhoven, tijdens Geen Daden Maar Woorden. Omdat ik het nog steeds niet onder de knie heb, kruip ik weer zwijgend achter mijn computertje om een orgelcursus te volgen. Terwijl ik alle noten intik, geeft de orgelman wijze raad. In twintig minuten ben ik alweer afgedwaald naar knarsetanden, superman, neusharen, zeepjes en nog meer NobodyHere animaties. Een paar weken van tevoren mail ik het adres en het hele programma.


AFMELDEN
----------------
Wil je niet meer op de hoogte worden gehouden antwoord dan met "laat maar". Je zult volautomatisch en zonder vervelende vragen over die beslissing uit het computerbestand worden gewist.


Nogmaals prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar!

Jogchem Niemandsverdriet