From: "Jogchem Niemandsverdriet"
To: undisclosed-recipients
Sent: April 7
Subject: Niemandsverslag


Niemandsverdriet's Volautomatisch Halverwege-de-Maandverslag

- NobodyHere - http://www.nobodyhere.com
De Digitale Stad (www.dds.nl) heeft gevraagd of ik terug wilde komen. Mijn nieuwe adres, nobodyhere.com, kan ik dan houden en de bestanden zouden gewoon verhuizen van Amerika naar een computer ergens in Amsterdam. Voorlopig heb ik nog niks besloten. Ik probeer te bedenken wat die samenwerking betekent voor mijn site en die van de dds.

- Kunstvlaai - http://www.pavu.com/netaffects/index.html
Van 6 tot 14 mei doe ik mee met de Kunstvlaai in de Westergasfabriek in Amsterdam. Daar kun je mijn site bekijken (als de verbinding thuis een beetje traag is) en de sites van een boel anderen. Ik weet nog niet wanneer ik er zelf ben.

- Zwemmen - http://www.nobodyhere.com/dilemma.html De score is precies 60 voor en 20 tegen, maar het is nog onzeker of het zwemmen door kan gaan. Sommige begeleiders hebben bezwaar tegen mijn fototoestel. Ik probeer ze te overtuigen dat ik niets zal plaatsen zonder hun toestemming, maar ze zijn lastig bereikbaar.

- Wachten - http://www.nobodyhere.com/wachten.html
Deze pagina heb ik zojuist aangevuld.
31 mensen wachten ergens op, waarvan
9 uit verveling/het wachten zelf
6 op liefde/de ware
4 op levensgeluk/tevredenheid
en de rest op van alles.

- Alles wat ik van de Liefde snap - http://www.lokaal01.nl/WORKS/WORKS.HTM
Voor lokaal01 maakte ik een Bubble (een pagina) over de liefde. Ze vonden het eigenlijk meer een 'Works' dan een 'Bubble'. Intussen staat het ook verspreid over nobodyhere.com.

- Op komst - Nog steeds op komst: een nachtvlinder in een luciferdoosje, dappere steentjes. Verder: een telefoon, lof en w.c. papier.


Groeten,
Jogchem Niemandsverdriet

p.s.

Wil je deze maandelijkse e-mail niet meer ontvangen, antwoord dan met 'sodeju'. Dan word je volledig automatisch uit het computerbestand gewist.