From: "Jogchem Niemandsverdriet"
To: undisclosed-recipients
Sent: March 22
Subject: Niemandsverslag


Het Eerste Volautomatische Maandverslag Van Niemandsverdriet
(Bedoeld Voor De Maand Maart).

Wil je maandelijks op de hoogte gehouden worden, stuur dan een mailtje met "jottum". Zo niet, dan word je (volledig automatisch) uit mijn bestand verwijderd.

- NobodyHere -
Het belangrijkste nieuws is dat ik sinds kort echt besta. Ik ga verhuizen van http://huizen.dds.nl/~jogchem2 naar een eigen domain: www.NobodyHere.com. Een Engelse naam dus. Ik zal mijn moerstaal niet verlochenen. no way. Er komt nog iedere week een nieuwe Nedelandse pagina bij. Iedere maand kijk ik wat er vertaald kan worden. De Engelse versie zal vooral visueel worden.

- Zwemmen -
Ik weet het nog niet zeker, maar ik denk dat ik maar ga zwemmen met die groep verstandelijk gehandicapten in Zeist. De tussenstand is 12 ja / 4 nee. Er zijn heel wat goede argumenten aangevoerd. Omdat een argument extra telt, wordt het 24 ja / 8 nee.

- Wachten -
Het verbaast me dat zoveel mensen niet precies weten waar ze op wachten. Gek is dat. Velen (m/v) wachten op de ware. Of op de dood. Ik weet nog niet wat ik hiermee ga doen.

- Alles wat ik van de Liefde snap -
Voor lokaal01 ik een bubble gemaakt (eigenlijk een pagina) met als thema Liefde. Over een tijdje staat het op http://www.lokaal01.nl/BUBBLES/BUBBLES.HTM
- Kamer -
Marjolijn (met de lange ij) is op zoek naar goedkope woonruimte in Breda / Den Bosch / Tilburg / Eindhoven vanwege de verhuizing van haar stagebedrijf. Dat is alles wat ik weet. Reageer maar in het gastenboek.

- Op komst -
Komende maand: een nachtvlinder in een luciferdoosje, een mijmerende koe, dappere steentjes. En waarschijnlijk overkomt me nog wat.


Groeten,
Jogchem Niemandsverdriet